Zimní slunovrat 2014 je určitým podstatným předělem

17.12.2014 00:55

Zimní slunovrat 2014 je určitým podstatným předělem v procesu transformace planety i lidstva. Do jisté míry staví v rámci planety, lidstva i jednotlivců nové možnosti.

Teď však je třeba, abyste pochopili, co je tím míněno. Do 21. 12. 2014 jste měli plně otevřeny rezervoáry minulých vesměs negativních a nezpracovaných zkušeností. Čili tato doba do slunovratu byla optimální na čištění od negací. Kdo jste ji plně využil, tak vám se může otevřít nové obrovské okno vašich možností. Jedná se tedy o požehnaný rozvoj vašich schopností, úkolů a poslání, Tato doba do letního slunovratu 2015 je tomuto velice nakloněna. Samozřejmě ti co nezvládli potřebnou očistu do 21. 12. 2014 budou pokračovat a budou čekat na další otevřené okno svých příležitostí.

Pro vás naši milí, je tato doba velice příznivá a požehnaná, protože se budete nádherně rozvíjet a začnete mnohem více věřit sami sobě. Využijte ji, je to šťastné období. Vaše duše, Vyšší Já i vaši andělé vám pomohou získat celý rejsřík vašich schopností a příležitostí. Spoluparcujte s nimi.

 

S láskou Áriové

—————

Zpět