Význam je kruhů u Bozkovic ?

08.07.2014 01:52

1 Pokoutník domácíPokoutník domácí | Včera v 10:33 | Reagovat

[17]: [48]:

Ahoj,

všichni zbytečně hledáte složitosti a přistupujete k obrazci nesprávně.. přitom je to tak jednoduché.. zkuste použít prosté myšlení intuitivní a scvakne vám to.. Podařilo se mi ten obrazec rozšifrovat během krátké doby.. chce to cvik a cit.

Piktogram u Boskovic v pšeničném poli z minulého víkendu:

https://brnensky.denik.cz/galerie/u-boskovic-se-objevil-obrazec-v-poli-psenice-pripad-setri-policie.html?mm=5370852

Máme zde kruh.. v kruhu se nachází čtyřcípá hvězda, která je obklopena vyplněným půlkruhem, na druhé straně kolem hvězdy je půlkruh prázdný.. uprostřed hvězdy je malý kruh.. kolem malého kroužku jsou další dva kruhy, které jsou vzájemně a hlavně ÚČELNĚ přerušované..

Pojďme tedy na to :

Začneme u kruhu, který obklopuje celý obrazec.. kruh je symbol jednoty, bezpečí a ochrany.. můžeme se tedy domnívat, že bytosti, které ho vyobrazily, nemají špatné úmysly a vše uvnitř kruhu je podporováno konstruktivním vědomím.. kříž se v kruhu nenachází, což nám hraje také do karet..

Malý nepřerušovaný kruh, který se nachází přesně ve středu kružnice symbolizuje srdce - říkejme mu tedy srdce. Druhý přerušovaný kruh, který obklopuje srdce jako první má přesně pět částí, které se postupně zvětšují (pojí) a které symbolizují pokud se nepletu číslo 5 - značí lidstvo jako celek.. dovolíme si jej tedy nazývat lidstvem.. třetí a největší z naší trojice kruhů se nachází kolem lidstva a je rozdělený přesně na devět částí - číslo 9 značí přece Stvořitele (možno Bůh jestli chcete) a vše s ním spojené - intuici, lásku, radost a hojnost.. třetímu kruhu říkejme Stvořitel..

Čtyřcípá hvězda symbolizuje naději a číslo čtyři značí přece člověka.. když to spojíme vyjde nám naděje - člověk.. ty cípy jsou obrovské a nesmírně důležité k pochopení celého obrazce.. ČTYŘI cípy - člověk, hvězda - naděje.. naděje ještě žije pro každého člověka.

Půlkruhy kolem hvězdy symbolizují mozkové hemisféry člověka - jsou dvě - levá a pravá. Zjednodušeně řečeno pravou jedeme přes pocity a srdce, levou přes logickou racionální analýzu mysli a stroje. Která je ta milejší?

Plný půlkruh kolem hvězdy symbolizuje levou hemisféru s kterou se nyní jak známo řítíme do ř(.)ti.. pravý půlkruh, který obklopuje hvězdu je prázdný, ale stále připravený a volný pro nás - obklopuje hvězdu - hvězda značí naději.. přihořívá?

Nebo... je tu ještě možnost jak tu někdo poznamenal, tedy plný oblouk půlkruhu obklopující hvězdu značí pozemský půlrok, který nám ještě zbývá do semknutí procesu pro přechod do 5D. Ten obrazec se objevil přesně na konci měsíce června, od července následuje druhá polovina roku.. vidíte tu souvislost? Proč to tam obtiskli přesně na rozhraní červen - červenec? Když budeme předpokládat rozdělení kruhu kolem hvězdy na čtyři části v roce znamená to, že nám opravdu zbývá už jen necelý půlrok..

Podívejte se pozorně na kruh lidstva - postupně se uzavírá - jinými slovy zavírá srdce.. srdce lidstva se postupně uzavírá, ALE stále ještě jsou tam cestičky kudy by to šlo prolést.. když bychom spojily oddělených 5 bodů kruhu lidstva vyjde nám vůle otevřenosti pro srdce cca 1/4.. už hoří? nebo pořád samá voda? Kruh stvořitele - obrovské radosti a hojnosti se též uzavírá a zavře se úplně spolu s kruhem lidstva pokud to dopustíme. Času není příliš moc - cca 1/4.. čili něco přes 3 měsíce nanejvýš tak 5 když budu velký optimista, takže mi to krásně vychází s necelým půlrokem co jsem rozebral hore..

Ten obrazec je znamení, dualitní zákon a duo hádanka, která představuje velmi velmi velmi cenné poselství.. naši "kamarádi" z Vesmíru nám ukazují správnou a nejvhodnější cestu..
co musíme udělat, abychom vystoupali výše na úrovni vědomí, otevřenosti srdce a zvýšili svou vibrační úroveň?

Odpověď : Přáli si s plným uvědoměním ze srdce (konstruktivní pocit) být a konat v lepším Světě, než je ten současný.. jsme svobodní a máme na to právo, pokud se tak rozhodneme.. všechno je to tak primitivní.. jen opravdu chtít a něco pro to udělat.

Pamatujete ten známý piktogram z 15. srpna 2002? Bylo to údajně na poli nějaké farmy západně od Winchestru.. je na něm mimozemšťan držící CD, které rozšifroval údajně nějaký alfavědec a který symbolizuje vzkaz :

1) "Ztřeste se těch, kdo falešné dary přinášejí a své sliby porušují. " - to už se dávno děje, netřeba rozebírat.

2) "Mnoho bude bolesti, však stále je čas. " - Mnoho bolesti na denním pořádku a čas? Stále ho ještě trochu zbývá..

3) "Věřte, že tam venku je dobro." - Jak na povrchu, tak uvnitř.. Co bychom ještě více chtěli, abychom uvěřili v dobro, které je jak kolem tak uvnitř nás a otevřeli se mu na plný koule?

4) "Kruh se uzavírá." - naše dnešní cesta se postupně uzavírá a je to obtisklé i na tom poli u Boskovic..

Mějme proto dost "koule" jak píše Alušuni co nejvíc z nás, protože už NENÍ ČAS na to "nemít dost koule"... protože, když nebudeme mít "dost koule" my, spadnou na nás koule z oblohy a budeme v prdeli :D

Ne opravdu.. jde o naše životy a o životy lidí, které máme rádi.. o děti.. je potřeba se už vzpamatovat, vzít osud do vlastních rukou, žít svůj život intuitivně, ne racionálně, protože všechno co děláme racionálně nám spíše ubližuje, než uzdravuje mám pravdu? Klíč k uzdravení je tedy přes konstruktivní pocity - tohle je cesta. Pojďme je tvořit, je to ta nejkrásnější zábava a naplnění.. opravdu to stojí za to..

Udělám vše proto, abych nás vytáhl z tohoto omezeného režimu!!! Pokud se vytáhneme navzájem společně, dokážeme se dostat do pohádky! Namaste..

https://karolinaloskotova.blog.cz/1407/je-to-tu-dorazila-energie-z-vesmiru-aktualizace-iii#komentare

—————

Zpět