Vědecké rozbory v USA (Carnicom Institute) potvrzují chemtrails

23.02.2012 00:33

 

twsyf.blog.cz/1102/vedecke-rozbory-v-usa-carnicom-institute-potvrzuji-chemtrails

Vědecké rozbory v USA (Carnicom Institute) potvrzují chemtrails

16. února 2011 v 15:50 | Maroš |  Globálne oteplovanie, modifikácia počasia, chemtrails

Ilustrace
 
 
Dr. Ilya Sandra Perlingieri z Carnicom Institute v USA provedla rozbory, které potvrdily, že ve vzduchu v Arizoně se nachází toxické látky, přičemž některé z nich převyšují toxický limit i několik set krát. Je to zřejmě skutečný důkaz chemtrails, na který všichni úhlavní odpůrci této teorie čekali. Americká média na toto reagují celosvětovou výzvou, aby lidé do jejich redakcí posílali fotografie chemtrails. Možná jsme těsně před provalením této causy...
 
Toto stojí v článku s názvem "Chemtrails: An Updated Look at Aerosol Toxins, Part 1" od výše zmíněné vědkyně:
 
"Tyto údaje ukazují, kolikrát převyšují látky toxický limit:
Hliník: 15,8
Antimon: 63,3 [To není překlep]
Arsen: 418 [To není překlep]
Baryum: 5,3
Kadmium: 6
Chrom: 6,4
Měď: 9
Železo: 43,5 [To není překlep]
Olovo: 15,7
Mangan: 513,8 [To není překlep]
Nikl: 10,7
Zinek: 7,5"
 
Je vidět, že se na toxicitu vůbec nehledí. Vláda USA na své vlastní občany pouští jedy včetně arsenu a zcela jistě toto provádí (možná jen v poněkud menší míře) i ve zbytku světa. Jaký je záměr těchto neuvěřitelných a neskutečně drahých projektů?
Americká média na výše uvedený rozbor reagovala výzvou pro všechny lidi na planetě. Žádají nás, abychom jim posílali fotografie chemtrails: ABC, CBS, CNN, FOX, NBC All Want Your Chemtrail Photos
 
Ve výzvě mimo jiné stojí:
 
"Je vysoce důležité, abychom zaplavili americká média důkazy toho, že ve vzdušném prostoru kolem celé zeměkoule je páchán ohavný zločin proti lidstvu a proti naší planetě. Domníváme se, že USA násilím donutily celý svět, aby se účastnil jejich chemtrailsových a geoinženýrských aktivit. ... Pokud USA zastaví sprejování, zbytek světa bude rychle následovat. Proto žádáme všechny, kdo čtou tento vzkaz, aby ihned provedli to, co jim říká jednoduchý návod uvedený níže (a aby požádali další o totéž)."
 
A můj předchozí článek ukazuje, že chemtrails opatrně připouští i MŽP ČR tím, že přiznává, že látky, které se mají používat v rámci chemtrails, byly zaznamenány v mechu na území ČR. Více o tom v článku Ministerstvo životního prostředí ČR opatrně připouští chemtrails.
 
Není načase proti tomu začít bojovat? Podívejte se na výše uvedený rozbor, jaké hnusy na nás pouští! Absolutně nás i celý život na planetě ničí jedy a my? Mlčíme a smějeme se tomu, jaká je ta teorie chemtrails nesmyslná. Je načase to zastavit než bude pozdě.
 
 
"Proč by někdo potřeboval hliníku odolná semena? To je otázka, která by měla být položena Monsantu (Monsanto - článek Wikipedie), kde se právě taková semena vyvíjejí! Tuto informaci se přidejte ke skutečnosti, že vlády zakazují a omezují naši schopnost pěstování vlastního jídla a okamžitě si musíte udělat jasný obrázek toho, o co tady jde.
(Pozn. J. Krejčí: V USA prosadili zákon o zákazu drobného pěstování potravin a chtějí absolutně zavést GMO - to je demokracie jak otroctví! - zdroj tvrzení zde).

Současné testy dešťové vody a sněhu nám poskytují další velkou nápovědu. Testy odhalují přítomnost masivního množství aluminia, baria a stroncia. Kombinace, která mění kyselost půdy a zabíjí svět rostlin a živočichů kvůli kontaminované vodě a zemi. Vše co k růstu potřebuje kyselou půdu začíná umírat.
Pokud dovolíme, aby taková kontaminace pokračovala, budeme stát tváří v tvář smrti všech volně žijících a rostoucích organismů. To znamená, žádné bio jídlo, bylinná léčiva a smrt mnoha druhů se kterými sdílíme tuto planetu. Svět ve kterém žijeme se navždy změní."
 
Dělají z nás blbce. Říkají, že mají demokracii a za oponou nás hubí. Co vlastně mají za lubem? Jak funguje náš supersystém - vážně pracujeme pro lepší zítřky nebo je všechno jinak? (článek)
Lidi, proberte se a dívejte se na svět kolem sebe než bude vážně pozdě.
Prosím, rozesílejte tento článek.

 

—————

Zpět