VEČERNÍ KRUH MUŽŮ V MAITREI

17.10.2012 01:01

 

VEČERNÍ KRUH MUŽŮ V MAITREI

 

 

Po úspěchu řady večerních kruhů „vědomých“ mužů v roce 2011 (částečně přišlo až 40 účastníků!) bych chtěl pokračovat dalším kolem setkávání. Večery 2012 budou vypadat opět trochu jinak - hlavní důraz zde bude na praktickém konstelačním řešení otázek, problémů a situací, ve kterých si „nevíme rady“. Ono „nevědět si rady“ nebo „nebýt si jistý“ je pro nás muže často tak bolestivé, že jsme si vytvořili jakýsi ochranný filtr, který nám to, s čím si nevíme rady, prostě vymaže ze zřetele. To ale samozřejmě problém nevyřeší, pouze odsune do nevědomí. Pak se stává, že nic netušícímu muži odejde partnerka, krachne firma nebo ho zavalí náhlá deprese. I v tomto roce chci zachovávat jistou tematickou posloupnost večerů. Rozhodl jsem se pro „přechodové rituály“ - tedy pro oněch pár důležitých etap v životě muže. Samozřejmě, že na každém večeru bude hodně prostoru pro vše neočekávané, spontánní a pro to, co je pro nás muže důležité - jak být ve své prezenci a jak si uvědomit to, co děláme. Další informace o akcích pro muže najdete na speciálních stránkách www.konstelace.info/muzi.html

Na shledání se těší
Jan

Vzít s sebou: Dřevěnou kulatou tyč o průměru ca. 2-4 cm a délce přesně 107 cm.

 

O lektorovi

 

 

Jan Bílý

Narozen 1954 v Praze, 1976 odešel do Německa. Po několika letech "spirituálního poutnictví" (Indie, Osho, šamanismus) získává v Německu mnohaleté zkušenosti v osobním a firemním poradenství. Vlastní reklamní a poradenská agentura (1992-2002) ve Freiburgu a Saarbrücken (Německo).

Vzdělání jako coach (Certifikát "Coach/Training Professional" německo - švýcarského institutu IBW Lörrach) a jako systemický poradce.

Rodinné konstelace se učil u R. R. Doetsche (Köln). Další semináře a supervize u Sneh V. Schnabelové, D. v. Kampenhouta a B. Hellingera.

Již přes patnáct let se zabývá meditací (Zen, Osho) a rozvojem osobnosti a lidského potenciálu (human resource a team developing).

Zároveň se zaměřuje na vyvážení ženského a mužského principu (Yin-Yang) v managementu, poradenství a v holistickém koučinku. Tuto rovnováhu uplatňuje v systemickém přístupu (např. v konstelacích). Pořádá semináře (rodinné, partnerské a peněžní konstelace, "Cestu Krále" pro managery, konstelace pro muže a mnoho dalších typů seminářů) v ČR a v Evropě. Píše knihy.

2004: Hostitel a spoluorganizátor semináře Berta Hellingera v Praze. 2005 a 2006: Organizátor 1. a 2. konference systemických konstelací v Praze (obě pod záštitou primátora hl. m. Prahy Pavla Béma) 2007: První kniha "Úžasná síla celku"(PRAGMA), spoluzakladatel "Českého institutu systemických konstelací o.p.s." 2008: Druhá kniha „Láska, vztahy, konstelace“(MAITREA) 2011: Třetí kniha o bohatství a transformaci „Růže pro Plúta“ (MAITREA)

 

Rozhovory s Janem Bílým

 

Pracovat s muži je extrémně důležité

Na cestě k divokému muži

 

 

 

—————

Zpět