V USA a EU se chystá čipování občanů do kůže: Od května 2014 se mají začít děti značkovat jako dobytek

11.03.2014 13:11

V USA a EU se chystá čipování občanů do kůže: Od května 2014 se mají začít děti značkovat jako dobytek

 

Ilustrace

 

 

 

 

Všechno nasvědčuje tomu, že technologie mikročipů otevírají další kapitolu knihy „apokalyptického věku“, vedoucí k rozhodujícímu střetu se „šelmou“  a  silami temnoty.

 

redakce Protiproud přináší další závažná fakta o metodách provázejících příchod Nového světového řádu, jež možná již bezprostředně naplňují dávná biblická proroctví.

 

Široká moc antikrista bude uskutečňována na účet individuálních lidských svobod. Přinutí všechny, "malé i velké, bohaté i chudé, svobodné i otroky, aby měli na pravé ruce nebo na čele cejch, aby nemohl kupovat ani prodávat, kdo není označen jménem té šelmy nebo číslicí jejího jména. To je třeba pochopit: kdo má rozum, ať sečte číslice té šelmy. To číslo označuje člověka, a je to číslo 666.“ (Zjevení sv. Jana, 13:16)

 

Čipování novorozenců v Evropské unii a USA se má začít naplno „provozovat“ již od letošního května. Je to počátek pokusu elit Nového světového řádu (NWO)  očipovat, slovy Apokalypsy „ocejchovat“, postupně celou lidskou populaci? V každém případě, pokud se nic nezmění, od května 2014 bude nově narozeným dětem implantován podkožní RFID čip. Tedy něco jako je dnes povinné očkování. Veřejné kliniky v Evropské unii již byly o tomto nařízení informovány.

Součástí RFID čipů bude také GPS senzor, který umožňuje lokalizaci „objektů“ s přesností 5 metrů. Bude napojen přímo na satelit, který se stane součástí internetové sítě. Cílem je, aby byly postupně očipovány všechny děti narozené po květnu 2014.

 

pro videokliknout na ikonu 

Rockefellerova výzva

Dlouho se zdálo, že slova o cejchu na ruce či na čele, jak o nich hovoří Zjevení sv. Jana, se jen tak realitou nestanou. Ale již v roce 1970 se na této zrůdnosti začalo pracovat. Společně s rozvojem technologií se tato temná vize stávala stále reálnější. Nejprve přišla Rockfellerova výzva k vytvoření „Nového světového řádu.“ Již brzy započalo testování podkožních čipů. Dnes je pro tuto „operaci označkování lidstva“ víceméně vše připraveno. 

Za Obamovy administrativy pokročil vývoj biometrických implantátů do té míry, že mnoho Američanů považuje elektronické označkování člověka, respektive implantaci série digitálních mikročipů pod kůži, jako přirozený krok k využití „dobra“ moderních technologií. Průkopníkem v testování tohoto symbolu Nového světového řádu byl švédský socialistický premiér Olof Palme, který dal souhlas implantovat testovací čipy vězňům již v roce 1973. Experimenty týkající se RFID čipů byly od té doby tajně prováděné na vězních a vojácích v mnoha zemích světa. 

Čtěte také:

Totalitní světovláda: Šokokující fakta o dokonalé kontrole lidstva a sledování soukromí lidí

666: Číslo šelmy je všude okolo nás. Co to pro nás znamená?

Antikrist bude konkrétní člověk, nikoliv režim nebo ideologie. Bude překonávat ve zvrácenosti, chlípnosti, nemravnosti a krutosti všechny lidi

 

Vyzkoušeno v irácké válce 

Mikročipy operují prostřednictvím nízkofrekvenčních vln, které je zaměří. S pomocí satelitů může být osoba s čipem lokalizovaná kdekoli na planetě. Technologie byla testována ve válce v Iráku. Podle vyjádření Dr. Carla Sanderse, který vynalezl intelligence-manned interface (IMI) superpočítače Národní bezpečnostní agentury NSA „vidí a slyší“, co vojáci prožívají na bojišti právě díky monitorovacímu systému (RMS). Čip se implantuje pomocí injekční stříkačky.

„Bytosti s implantovaným čipem mohou být snadno kdykoliv pod kontrolou. Jejich mozkové funkce mohou být dálkově monitorované superpočítači a dokonce změnou frekvence jim lze měnit i myšlenky,“ napsala Dr.Rauni Kilde.

„Jakmile je mikro-milimetrový čip umístěn v optickém nervu oka, dokáže „vykreslit“ mozkové impulzy a zjistit co dotyčný prožívá, cítí, vidí a slyší. Jakmile je taková informace přenesena a uložena v počítači, lze zpětně tyto vjemy zaslat implantované osobě prostřednictvím mikročipu do mozku a vyvolat u dotyčného všechny pocity znovu. Prostřednictvím RMS a počítačového operátora můžou zaslat dokonce elektromagnetickou zprávu nervovému systému. Pomocí RMS pak může i zdravý člověk zažívat halucinace, slyšet ve své hlavě různé hlasy, a dokonce jej lze pomocí elektromagnetických impulzů i mučit, “ upozorňuje Dr. Kilde.

Mladá generace si už na mikročipy zvyká

V Texasu se minulý rok vzbouřili někteří ze studentů. Odmítli dát si zavést mikročip do identifikační dokumentace (identifikační karta), a následně za to byli potrestáni.

PP koláž

Čtěte rovněž: Co koupí Google příště? K čemu asi potřebuje bojové roboty? Abychom po dobrém konečně pochopili, že “nebudou zlí”?

Od 1. října se studenti z John Jay High School a Anson Jones Middle School v San Antoniu měli vyjádřit, zda chtějí mít ve svých identifikačních kartách zaveden RFID čip (radio-frequency identification), který by monitoroval jejich pohyb.

Použitím technologie RFID by byly škola i učitelé schopni monitorovat pohyb více než 6000 studentů na těchto dvou vybraných školách i pohyb žáků v celém distriktu. Prosazovatelé monitorovacích čipů argumentují i tím, že se sníží absence studentů. Počítalo se s tím, že pokud by byl tento pilotní program úspěšný, zapojilo se do něj dalších 112 škol s více než 100 000 studenty, přičemž samotní pedagogičtí pracovníci propagují prospěšnost tohoto projektu. Tvrdí, že jeho zavedení by školám údajně přineslo několik milionů dolarů ze zvláštních fondů. 

Odmítnutí znamená ohrožení studia

Studenti, kteří mikročip odmítli, jsou terčem ataků ze strany školy – a může to skončit i vyloučením ze studií.  Studenti, kteří program čipů odmítli, ztratili zatím „jen“ možnost navštěvovat školní kavárny a knihovny – tam „neočipovaní“ nemají přístup.

Podle zpravodajského portálu RT.com., jedna ze studentek střední školy John Jay, Andrea Hernandez, obvinila učitele, že ignorovali její žádosti respektovat její soukromí a nemohla se bez zavedení RFID mikročipu zúčastnit voleb do školního senátu. Jelikož studentka mikročip odmítla, školní autority začaly tlačit na rodiče, aby ji k tomu donutili.

Rodiče ale dceru naopak podporují, nicméně žijí ve strachu, že ji ze školy vyloučí. Andrein otec spolu s mnoha dalšími vystoupil před místním výborem pro školské záležitosti. Vyjádřili hluboké znepokojení nejen nad tím, nakolik je tato technologie bezpečná a respektující lidskou důstojnost. Chtěli kromě toho vědět, proč čip zůstává aktivní i poté, co dítě areál školy opustí.

Podobných případů přibývá ve Spojených státech i v Evropské unii i geometrickou řadou. Není sporu o tom, že architekti NWO míří k rozhodující ofenzivě, na jejímž konci bude každý obyvatel planety označkován. Všechno nasvědčuje tomu, že technologie mikročipů otevírají další kapitolu knihy „apokalyptického věku“, vedoucí k rozhodujícímu střetu se „šelmou“  a  silami temnoty. Obstojíme v této zkoušce?

 
pro videokliknout na ikonu 
 

 

—————

Zpět