UNIVERSÁLNÍ SVĚTELNÝ KLÍČ

23.04.2015 12:01

Ahoj přátelé,

 

s velkou radostí vám oznamuji, že včera večer 11.4.2015 došlo k průlomové události ve vývoji planety země a planeta země udělala velký kvantový skok. 

 

Celé se to stalo na duchovní škole transformace kde tři lidi spontánně napadlo požádat Archanděla Michaela o nějaký nástroj na odemčení a pročištění zámků srdce. 

 

Archanděla Michael nám s radostí předal UNIVERSÁLNÍ SVĚTELNÝ KLÍČ (ve tvaru disku). Tento UNIVERSÁLNÍ SVĚTELNÝ KLÍČ  jsme si zdrojovou energií stáhli a ukotvili ve svém bytí a posléze jsme ho zdrojovou energií aktivovali.....Následovalo úžasné teplo v hrudi a nezadržitelný výbuch smíchu, úžasné uvolnění celého těla, energetická vzpruha alehkost bytí......:o)

 

Poté si toto udělal celý zbytek skupiny a po odemčení srdcí všech účastníků školy jsme jako skupina udělali totéž se srdcem českého národa, pak se srdcem Evropy, Jižní, Severní a Střední Ameriky, Afriky, Austrálie, Asie a všech tichomořských ostrovů.......

 

Pokud chcete, požádejte také AA Michaela o UNIVERSÁLNÍ SVĚTELNÝ KLÍČ na odemčení a čištění zámků srdce, zdrojovou energií nebo láskou svého srdce si ho stáhněte a ukotvěte ve svém bytí a poté ho zdrojovou energií nebo láskou svého srdce aktivujte.....pokud by jste měli jak& eacute;koliv nepříjemné pocity, mohou tam být bloky, nebo může bránit ego....vše rozpusťte láskou a zhluboka dýchejte....:o)

 

 

 

Přeji krásné zážitky s UNIVERSÁLNÍM SVĚTELNÝM KLÍČEM,

 

s láskou

 

Honza Kolář

 

 

včera přišlo poselství, že máme klíč či kouli denně aktivovat naší zdrojovou energií a zdrojovou energií AA Michaela a vědomě těmto nástrojům dávat úkol. Nebo si můžeme vytvořit jiné nástroje, máme být tvůrčí.

 

 

pokračování otevření strdce :

 

Otevíráme zlatou bránu nového srdce. Otevírám ji sobě sama i všem láskyplným energiím lásky a tvorby. Spínám spínač lásky, tvořivosti.  Síla lásky rozpouští veškeré zámky, které na těchto branách jsou. Tyto brány jsou tři a na každou bránu je potřeba jiný tvar a odstín klíče.

Na první bránu použijte růžový klíč, jehož zakončení ( to co držíš v ruce) je koule (3D)

Na druhou bránu zlatý klíč, jehož zakončení je ovál (3D)

Na třetí bránu zelený klíč, jehož zakončení je srdce (3D)

Všechny tři brány jsou důležité na vzestup k srdci sebe sama a bran lásky. Miluji tě Eloi ( Kačka) pošli to prosím dál, když si neuvědomí, že zlaté brány jsou tři neposune je to dál a srdce plně neotevřou.

Miluji tě AA Michael

—————

Zpět