Strom života – rezonanční terapie s křišťálovými mísami.

08.11.2012 20:00

 

Životní vibrace

čtvrtek 8. listopadu 20:00 – 22:00
 

Strom života – rezonanční terapie s křišťálovými mísami.

(další setkání 6. prosince)

 


 

Cyklus sedmi setkání s křišťálovými mísami, v kterých budeme společně procházet obdobími lidského života člověka od jeho počátku až ke konci. Společně najdeme svoje kořeny, svůj základ. Podíváme se na dětství, dospívání a dospělost. Nahlédneme do období stáří a konce života.
 

„Pokud pevně stojíme na zemi a jsme přizpůsobiví radostem i strastem života, můžeme mít hlavu v oblacích a vnímat tak krásu bytí.“
 

Druhé setkání – dětství a vnitřní dítě
 

Společně se podíváme na období našeho dětství, na období, kdy druzí z lásky k nám stavěli pro naše bezpečí okolo nás „ohrádky“. Později jsme se naučili stavět sami. Nejprve si budeme chvíli společně hrát a pokusíme se naladit na svoje vnitřní dítě, které je v každém z nás. Poté se budeme učit přelézat naše ohrádky, aby naše současnost jimi nebyla již ovlivňována. 
 

Rezonanční terapie patří mezi velmi staré metody léčby zvukem, jejíž kořeny sahají až k Pythagorovi, který léčil nemoci pomocí vibrace strun. Novodobým nástrojem používaným v rezonanční terapii jsou právě křišťálové mísy, jejichž čistý zvuk má velkou rezonanci a velmi dlouhý dozvuk. Je možné jej nejenom slyšet, ale i cítit pomocí celého těla. Vibrační energie směřuje do části těla tam, kde je to zapotřebí a vytváří v ní rovnováhu, čistí a léčí. Jejich prostřednictvím dochází ke změně aktivity mozkových vln a dá se tak cestovat do změněného stavu vědomí a vnést do něj pozitivní posun. Vibrace procházejí celým tělem k jednotlivým buňkám. Každá buňka v těle má schopnost absorbovat novou informaci a plně změnit úroveň v níž sama vibruje. Za pomoci křišťálových mís se tak harmonizuje a uzdravuje.

 

Jan a Hana Marešovi

 

Jejich společnou vášní jsou tibetské i křišťálové mísy, gongy a všechno co vydává zvuk. Společný zájem je také pojí při práci s energií v krajině, zkoumání tajemných míst, psychotronika – jeden z důvodů jejich dlouholetého pobytu v Irsku odkud se právě vrátili
 

Jejich společná práce směřuje k harmonizaci mužského a ženského principu v lidském těle, základu vnitřní vyrovnanosti. Tak otvírají cestu k nalezení lásky k sobě samému i ostatním lidem. Poskytují podporu lidem na jejich životní cestě, a někdy neváhají jít kousek cesty s nimi.

 

Vstupné 200 Kč.

 

DRUNA – NÁHORNÍ PLANINA, Karlovo náměstí 24, Praha 1

www.druna.cz

—————

Zpět