Prosba o pomoc - pomozme Slovensku!!!

05.03.2016 10:10
PROSBA O POMOC – POMOŽME SLOVENSKU!!!
Milí přátelé,
za pár dnů, v sobotu, 5.3. 2016, půjdou naši bratři a sestry Slováci k volebním urnám v rámci parlamentních voleb. Tyto volby dávají možnost, schopnost poněkud pozměnit politickou tvář krajiny. Nabízí se možnost, aby Slováci jasně ukázali jak si přejí spravovat vlastní zemi. Že si přejí, aby zemi vedli a spravovali lidé s integritou, ti, kterým jde o o celek, o společnost, kteří se nabídli, že své nejlepší schopnosti odevzdají pro prosperitu všech, celé společnosti, celého státu.

 

Tento cíl je nám velmi blízký. I my, až půjdeme za rok k parlamentním volbám, budeme chtít volit s tímto záměrem. A proto se, prosím, spojme, a my dnes pomožme ještě v tom zbývajícím čase Slovákům, Slovensku a pošleme Slovensku světlo a lásku svých božích srdcí s myšlenkou vítězství poctivých lidí a tedy že Slovensko vedou probuzení lidé, kterým jde o veřejný prospěch.

Pošleme tuto energii jednak společně dnes i zítra, v pátek, 4.3. 2016, ve 20:00 hod do 20:15 hod. A jinak posílejme tak, jak kdo může, ve svém čase. I několikrát za den.

Uvědomme si, že to děláme také i pro sebe. Protože vítězství světla na Slovensku významně ovlivní informační pole vědomí ve střední Evropě. To minimálně. Takže to připraví vhodné podmínky pro naše volby v r. 2017.

 
 
Více:
 

 

—————

Zpět