Poselství 7.4.2015

17.04.2015 19:09

7.4.2015

Zdravím vás moji drazí, jsem Kryon z magnetické služby.

Moji milovaní, mnozí z vás již čekáte, co vám povím k čištění šesté čakry, které bude spuštěno 21.4.2015. Jen ve zkratce se vrátím o týden zpět…co se odehrálo. Mnozí z vás jste tento týden zvládli očistit spoustu zapomenutých emocí. Samozřejmě i ty, co už byly dávno zapomenuty. Tyto emoce k vám chodily v různých formách, jak v bdělém stavu, nebo ve spánku, přes krásné nebo naopak frustrující sny. Ten z vás, který se zastavil a zamyslel se nad vším, co se v jeho těle, buněčné struktuře, děje má vyhráno. Pochopil přísun očistných energií, které k nám proudí a proudit budou. Jste úžasné světelné bytosti, které září na míle daleko. Každičkým semínkem (střípkem) uvědomění, očisty se posouváte vibračně výš a výš a záříte mnohem déle a tím pomáháte s uvědoměním druhým. 

Děkuji vám moji drazí za spolupráci mezi námi. Očištění všech neláskyplných emocí je moc důležité pro posun lidstva k uvědomění krásy lásky. Moji milovaní, bytosti lásky, nastává čas zvednout oponu, před kterou většina z vás stojí a neví, kterou cestou se dát. Někdy to svádí jít jinudy, než zvednout oponu a vykročit správným směrem. Ano, každá cesta lásky je správná, nabudete množství krásných zkušeností a uvědomění. Ale ti, kteří máte tuto oponu pravdy zvednout, dojdete vždy k ní a nakonec jí zvednete. Není to krok do prázdna, nebojte se. Zvednutím opony se zvýší vaše uvědomění a vyšší já vstoupí do vyšší dimenze o stupínek dál. Uvědomění přijde (aktivuje se) v pravý okamžik, přesně ve vteřině jak má být.

Zastavte se, nadechněte se do srdeční čakry, zvedněte oponu a vykročte vstříc láskyplným emocím. Nadýchněte se znovu moji drazí a vyslovte: 

„Vstupuji za tuto oponu zcela dobrovolně a s velikou láskou. Přijímám vše v plném rozsahu.“ 

Nadechnout a vydechnout do srdeční čakry. Energie se obtočí kolem vašeho energetického těla a vklouzne si přesně tam, kde jí je nejvíce potřeba.

Energie, kterými projdete, jsou láskyplné, silné a vzbudí ve vás plno emocí. Nebraňte se tyto emoce lásky přijmout a očistit se, jen tak jdete vibračně výš a výš.

Miluji vás, váš Kryon

7.4.2015

Pokračování…

Zdravím vás moji drazí, jsem Kryon z magnetické služby. Přišel jsem k vám, abych vám pověděl moji drazí, jak přijmout energie k dočištění šesté čakry. Spoustě z vás k dočištění této krásné láskyplné šesté čakry brání závoj pravdy. Závoj pravdy nemůžou

sejmout všichni z vás. K tomuto procesu očištění jsou zvoleni jedinci, kteří mají vyspělou (pokročilou) duši. Jste plně připraveni přijmout pravdu. Datum tohoto očištění proběhne 21.4. 2015, kdy těsně po půlnoci začnou proudit dočišťující energie pravdy. Tento krásný proces, plný lásky a silných emocí může podrobit očistě úplně každý, abych formuloval přesněji, každý, kdo o očistu požádá. Jen energie budou spuštěny a aktivovány až budete stoprocentně naladěni na frekvenci světla a lásky.

Dne, 21.4.2015, si ráno sedněte na postel, kamkoliv kde budete mít nejvíce klidu a pohodlí k sejmutí závoje pravdy. Zhluboka se nadechněte a jednou silou sejměte závoj pravdy:

„VCHÁZÍM DO OČISTNÝCH ENERGIÍ, KTERÉ MI POMALU NADZDVIHÁVAJÍ ZÁVOJ PRAVDY. VCHÁZÍM A PŘIJÍMÁM VŠECHNU ENERGII V PLNÉM ROZSAHU A UKOTVUJI AŽ U ZEMSKÉHO JÁDRA (KRYSTALU).“

Energii si představte jako fialovorůžový záblesk a nechte rotovat od korunní až po kořenovou čakru. Bytosti čaker si z energie probuzení vezmou, co potřebují na dočištění a otevření všech portálů (kanálů). 

Závoj pravdy se bude zvedat celý den a každému z vás jiným způsobem. Každý z vás máte nastavenou jinou formu vidění šesté čakry a ne každý je připraven přijmout sílu těchto energií. Nastavte si očistu tak, aby k vám tyto energie proudily a procházely skrze vás po celý den. Přijímání a aktivování, je důležitá součást vašeho bytí .

S velikou láskou váš Kryon

 

www.prozreniandelu.cz/clanky/poselstvi-od-kryona.html

—————

Zpět