Poselství 3.4.2015

17.04.2015 19:07

3.4.2015

Zdravím vás moji drazí, jsem Kryon z magnetické služby.

Máme tu začátek dubna moji drazí a už se odehrála mnoho krásných věcí. Posledního března, byla ukončena první část čistících energií a hned po půlnoci začala nová etapa přílivu láskyplných energií. Tyto energie jsou silné a budou dále zesilovat na intenzitě a proudit skrze vás a vaše bytí a dočišťovat jej. Na vibrace těchto energií, jsou vaše tělesné schránky (těla) připraveny. Budou vibrovat vašimi energetickými poli a probudí všechny aspekty ve vašem bytí a vyšším já. Moji milovaní, je potřeba o průběh této očisty si požádat. Vy všichni jste svobodné bytosti a bez vašeho souhlasu vámi jen projdou . Jen malé střípky ( těchto vyšších energií)můžou vámi procházet a zároveň se ukotvit bez vašeho souhlasu.

Zavřete oči moji drazí, zhluboka se nadechněte a spusťte tyto krásné energie lásky a uvědomění v sebe sama. Nechte je proudit do vás, vašeho bytí a skrze vás až do samotného zemského krystalu. Až ucítíte zlom, který vámi vibruje, ukotvěte všechnu vibrační energii ve svém bytí, vyšším já a to vše v zemském krystalu. Je to velmi důležité přijímat… všechny vibrace a energie. Někteří z vás si řeknete „vždyť se nic neděje?“ I přes tyto vaše obavy vše udělejte. V pravý čas se vše aktivuje, některým pomaleji, některým rychlostí světla. Záleží na vyspělosti vaší duše a na vašich vibracích a očistě vašich těl. Tím je myšleno energetická pole a energie ve vašich vibracích. Každý z vás jste přišli s nějakou zátěží. Ať je to karmická zátěž, zrcadlení a jiné. Teď máte možnost požádat o očistu a bude vám s láskou vyhověno.

Lidem, kteří o tuto možnost požádali, bude umožněno nahlédnout do vašeho vyššího já. Ať prostřednictvím vašeho já, nebo za pomoci vyššího pracovníka světla. Ta možnost tady pro vás je. Vibraci těchto energií pocítí úplně každý z vás, jen každý z vás máte možnost ji přijmout jiným způsobem. Buď bude proplouvat kolem vás a přijdou jen střípky, nebo je přijmete v plném rozsahu do svého srdce a vašeho já a budete mít možnost změnit sami sebe. Každý z vás máte možnost volby. Moje doporučení je ta druhá volba, přijmout ji do svého já v plném rozsahu, to je moje rada, kterou vám předávám já Kryon.

 s velikou láskou vás zdravím váš Kryon

Další poselství se bude vztahovat k důležitému datu 21.4.2015 a bude se týkat čištění šesté čakry.

Děkuji váš Kryon

 

www.prozreniandelu.cz/clanky/poselstvi-od-kryona.html

—————

Zpět