Poselství 1.4.2015

17.04.2015 19:05

POSELSTVÍ

1.4. 2015

Zdravím vás moji drazí jsem Kryon z magnetické služby.

Moji drazí, stále někteří z vás můžete cítit velmi silné energie. Spousta z vás donutily, se zastavit a přemýšlet nad sebou a co vše můžete zlepšit sami k sobě. Někteří tuto pomoc vyhledali v knihách a u svých poradců. Vy, kteří jste vpustili tuto energii do svého nitra a začali na sobě pracovat, jste udělali velmi dobře. Tento první krok, který jste možná udělali je velmi důležitý jak pro vás, tak pro lepší vývoj na této Zemi. Vstřebávání informací a očista sebe sama je vždy správná. Tyto nesmírně láskyplné energie, které sem proudí, mají každému, kdo je připraven přejít do další dimenze si uvědomit a očistit vše co vám v tom brání, ať je to sebemenší skulinka musí vyplavat na povrch. Znovu vás prosím moji drazí nepodceňujte sebemenší náznak změn. Zaměřte se a poproste o pomoc k dočištění sebe sama.

Samozřejmě, že tímto přechodem do vyšší dimenze čištění nekončí. Vše přichází po vrstvách a též záleží na vibračním vzestupu( ne všichni máte možnost v červnu přejít, jsou připraveny vyspělé starší duše). Tato cesta bude dlouhá a očistná. Je důležité se spojit v jednotu a otevřít druhým oči. S velikou láskou, pokorou, přijímat vše co přichází a ukotvit u samého zemského krystalu.  Pro vás, kteří tuto volbu vzestupu přijmete, je zvlášť důležité stále na sobě pracovat. I přesto vše moji drazí, tuto volbu jste si zvolili. Nemusíte vstupovat, jste stále svobodné bytosti a máte na výběr, ale uvědomte si, že jste to světýlko, které z vás září tak daleko, jak mu dovolíte. Čím máte čistější světýlko, tím záříte hlouběji a krásněji.

V červnu, přesněji 17.6.2015 ,začíná stmelování v jednotu lásky. Každý z vás, kteří si uvědomíte, nebo jste si uvědomili, kdo vlastně jste, je moc důležitý k vzestupu celé této vaší planety. Po celé Zemi se začnou dít zázraky. Vaše světýlka lásky a čistoty, budou zářit čím dál víc a ten, kdo je uvidí, bude chtít také zářit. Vyhledá vás a vy mu pomůžete ve všech směrech. Tomu se říká moji drazí milování, jednota, uvědomění. Tyto kroky lásky vás dovedou až na vrchol. Stačí se jen zastavit a nadechnout, přijmout vše, co vám tyto láskyplné energie nabízejí.

Děkuji vám, miluji vás

Zdraví vás váš Kryon

www.prozreniandelu.cz/clanky/poselstvi-od-kryona.html

—————

Zpět