Angličané mapují výskyt všech úžasných kruhů v obilí v Pewsey - záhadologickém centru...A tady se dějí věci!!

Jižní Anglie skrývá obrovská dávná tajemství, je to velmi tajuplná oblast s prastarou historií, s mnoha kruhovými stavbami a valy, s vyzařující silnou energií, je to území největšího výskytů kruhů v obilí na světě, území záhadných obrazců bílých koní i obra na kopcích, dobře viditelných z ptačí perspektivy, nachází se tu rovněž bájný Avalon či tajemná pyramida Silbury Hill ... Co se tu vlastně děje a jaké mocné síly tu působí? Nejlepší je vidět vše přímo na vlastní oči…

A právě sem do mystických a tajemných míst jižní Anglie se v polovině července 2013 konal týdenní záhadologický zájezd, kterého jsem se zúčastnila. 

 

 

Kromě všech těchto zmíněných překrásných mystických míst jsme navštívili také malebné městečko Pewsey. Není to ale jen tak ledajaké anglické městečko...

Kdo se prý nezastavil v Pewsey - ve starém anglickém záhadologickém hostinci The Barge inn, tak nemá nejnovější informace a zprávy o výskytu krásných obrazců v obilí v celé jižní Anglii. Při průzkumných cestách badatelů za kruhy v obilí jižní Anglie, je v Barge inn první zastávka. A tady se dějí věci! Přijeďte se podívat!

 

 

Je možno zde potkat celebrity, badatele, záhadology i filmaře z celého světa, kteří se piktogramy a kruhy v obilí zabývají a jsou nadšeni z těchto nádherných děl mimozemských tvůrců a snaží se jejich poselství rozluštit...Zároveň však také dokumentují záhadné jevy provázející vznik kruhů v obilí, jako například UFO, zářící světla, plazmatické objekty aj.

Když jsme odpoledne přijeli k tomuto záhadologickému hostinci, tak přímo na protějším kopci upoutal naši pozornost obrazec krásného bílého koně na křídovém podloží..Byla to nádhera. Je jich tady v okolí možno vidět spoustu...zdobí krásně okolní kopce a travnaté pahorky:

 

 

 

Ve staré anglické hospodě Barge inn se nachází kromě baru a restaurace, kde se mohou návštěvníci či badatelé občerstvit pivem nebo oblíbeným ciderem či si dát třeba jen cola-colu, také všude na zdech  obrazy krásných kruhů v obilí a snímky posledních objevených obrazců. Visí tu i podrobná mapa jižní Anglie, kde jsou vyznačena všechna místa, kde se kruhy v obilí již objevily a mapují též nově vzniklé obrazce:

 

 

Je možno si zde zakoupit i různou literaturu o kruzích v obilí nebo třeba karty s obrázky kruhů. V době, kdy jsme do Anglie přijeli, v polovině července, bylo zaznamenáno již 8 kruhů v obilí, ale vznikaly postupně další. Všechny kruhy Angličané fotografují a mapují z letadel. V Barge inn nám řekli, že k některým obrazcům není příliš snadný přistup pěšky vzhledem ke zdejšímu členitému kopcovitému terénu. Tedy pokud bychom chtěli některý obrazec v obilí více prozkoumat, je potřeba si na to udělat hodně času...

 

 

 

Starý anglický záhadologický hostinec je badatelské centrum, které se speciálně zabývá mapováním a focením všech kruhů v obilí v celé oblasti  jižní Anglie a shromažďují tam všechny důkazy o vzniku kruhů, o UFO apod. Je to tam krásný, jak za starejch časů a je to super! Jsou to fotky té budovy a z té hospody, jak tam mají mapy a obrazy těch kruhů, co se objevují všude kolem - těch letošních je 8...  A nikdo tam nic nezesměšňuje jako tady... berou to tam úžasně ti Angláni, jsou velmi z kruhů nadšení...!!

Odkaz na záhadologické centrum v jižní Anglii :   https://www.the-barge-inn.com/index.php


Odkaz na nejnovější výskyt kruhů v jižní Anglii:     https://www.temporarytemples.co.uk/

 

 Informace o kruzích v obilí v Anglii a foto:  

 Alena Horká, badatelka a spisovatelka

 

Tdroj : pliskova.blog.idnes.cz/c/357949/Pokochejte-se-i-Anglii.html