Nová převratná teorie fyziky a astrofyziky

15.01.2013 00:39

 

Nová převratná teorie fyziky a astrofyziky

Zdroj : orgo-net.blogspot.cz/2013/01/nova-radikalni-teorie-fyziky.html
Zajímá vás, jaké jsou základní síly, které drží pohromadě veškerou hmotu, od subatomární úrovně až po galaktickou? Čtenář právě poslal odkaz na fascinující video s novým objevem, který otřásá veškerými základy fyzikálních a astrofyzikálních teorií. 
(Je to anglicky, ale kdo se zajímá, pochopí. Někdo z odborníků se jistě ujme překladu?)


úžasný!... tak jednoduché, až těžko uvěřit, že se na to nepřišlo dříve. Pro zajímavost -  rozložení mag. pole (magnetů) v polokoulích velmi připomíná strukturu zákl. vesmírného vzoru tzv. "flower of life"

https://youtu.be/9EPlyiW-xGI






Orgonet: Něco z obsahu: 

Autorem teorie je David Allen LaPoint (víc o něm zatím nevím).

Uvidíte různé pokusy ukazující, že magnetické pole každé částice i hmoty je tvořeno vlastně dvěma protilehlými magnetickými poli ve tvaru misek, mezi nimiž dle podmínek probíhají různé jevy - tvorba plazmatu, přitahování a odpuzování ... Soudržnost vesmírných struktur není již třeba vysvětlovat černými děrami, temnou hmotou a temnou energií, ty podle této teorie vůbec neexistují.

Magnetické misky použité při pokusech mají stejný tvar jako tzv. dóm výzkumné instituce CERN v Ženevě. Není jistě náhodou, že tento tvar dómu se vyskytuje na mnoha stavbách ve světě - kopule chrámů ... Pomocí těchto misek lze vytvořit ve vakuu například plasmové Slunce o průměru 100 mm, které je obklopeno rovníkovým plasmovým diskem o průměru 300 mm, a mnohé další jevy napodobující struktury vesmíru.

Tato teorie primerových polí je schopna vyřešit energetickou krizi. Nové poznatky bude možno aplikovat na výrobu radikálně nových reaktorů na výrobu energie pro celý svět. Reaktory budou velmi malé, bezpečné a relativně levné. Jejich testování by mělo začít v létě 2013.

Všechna videa jsou natočena v reálu, nejsou tam žádné úpravy ani manipulace kromě rychlosti. Jinými slovy, je to skutečná věc. Těžké tomu uvěřit, ale je to naprostá pravda.

2012: Právě se změnil svět!

 

—————

Zpět