Nízkonákladový EasyJet přistižen při sprejování

23.02.2012 00:48

 

orgo-net.blogspot.com/2011/09/nizkonakladovy-easyjet-pristizen-pri.html

Nízkonákladový EasyJet přistižen při sprejování

 
Tuhle jsme tu přetřásali bílo-oranžové letadlo. Možná to má něco společného s tímhle:
Jeden letecký pasažér nafilmoval z okénka bílooranžový EasyJet, nepochybně sprejující aerosol ...
Nízkonákladové letecké společnosti údajně kompenzují nízké ceny letenek přijímáním dotací od společností majících zájem na šíření aerosolů... Toto sprejování v nízkých výškách by mohlo být snahou o záměrné způsobování globálního oteplování, pod záminkou geoinženýrských programů, které mají naopak snižovat oteplování, ale probíhají v mnohem vyšších výškách ... 
 
Profláklo se: Easy Jet (levná aerolinka) přistižena při sprejování chemtrails nad Evropou

 
 
Rusty, 29. 9. 2011
 
Jeden pasažér (kanál youtube „YANMYRAT“) zaznamenal při letu s British Airways z Atén do Londýna v reálném čase vypouštění aerosolů z letadla EASY JET, což je nízkonákladová letecká společnost pro osobní dopravu se sídlem v UK.
 
Dlouho již existuje podezření, že levné aerolinky si mohou dovolit prodávat levné letenky jen proto, že její majitelé podepsali kontrakty na sprejování toxinů na lidi a do kabin vedle letících letadel v blízkosti sprejování.
 
Toto zdokumentování vypouštění aerosolů pasažérem letadla významně zvyšuje podezření, že start a přistání probíhají na normální JP-4, ale v letové výšce je zapínáno sekundární aerosolové palivo.
 
Toxiny nejsou vypouštěny v takové výšce, aby to mohlo být kvalifikováno jako „stratosférické aerosolové geoinženýrství“. Výzkumník Cliff Carnicom již dávno zjistil, že aerosoly v nižších výškách ve skutečnosti zachycují teplo a zvyšují atmosférické oteplování.

 
Výzkumníci si tedy musejí klást otázku, zda tyto aerosoly náhodou nejsou záměrným pokusem násilně způsobit AGW (Anthropomorphic Global Warming – člověkem způsobené globální oteplování) prostřednictvím tajné kampaně vypouštění aerosolů, pod důvěryhodnou záminkou, že tyto aerosoly jsou vypouštěny pro zmírnění tzv. „globálního oteplování“. 

 

—————

Zpět