Nassim Haramein - přednášky

26.05.2015 15:10

Přednáška originálního vědeckého samouka Nassima Harameina na konferenci v roce 2003 v Metafyzické knihovně v The Rogue Valley. O fraktální podstatě a geometrii vesmíru, starověkých civilizacích, pyramidách, matematice i templářských rytířích. - Narodil se 20.listopadu 1962 ve Švýcarsku. Tvrdí, že vyvinul jednotnou teorii pole společně s fyzičkou Elizabeth Rauscher. - V roce 2003 založil Haramein neziskovou organizaci „The Resonance Project Foundation", kde je v současné době ředitelem výzkumu. Nadace se zabývá šířením jeho myšlenek
Tvrdí, že dekódoval piktogramy. Jeho tématy jsou kromě jeho sjednocené teorie pole i koncepce holofraktografického vesmíru, templáři, Emmanuelův hrob, kabala, Strom života a další. Haramein konstatuje, že některé z geometrie byly nalezeny v troskách starobylých objektů a zároveň v kruzích v obilí.

 

Nassim Haramein 2010

 
Díky překladateli, že se pustil do tak velkého záslužného díla... = Orgonet =
 
Milý OrgoNete,
 
sleduji Váš web a jsem Vaším fanouškem. Je skvělé, že sdílíte všechny ty alternativní informace, ke kterým se člověk běžně nedostane.
 
Všiml jsem si, že jste sdílel mé nové překlady Nassima Harameina z roku 2010, které mají poměrně úspěch. Jen bych Vás chtěl informovat, že vydání dalších dílů (4.-6. + bonusový dvouhodinový s Otázkami a Odpověďmi) je plánován na každý týden, vždy na pátek 16:00 hodinu.
 
Zde jsou odkazy na současné i budoucí díly:
 
7.       část – Otázky a odpovědi: https://www.youtube.com/watch?v=24bt2ADA8vY
 
Až překlady dokončím, chystám se ještě na jednu velkou exkluzivní věc. Tou bude ještě překlad Nassimovy přednášky z února 2015, na kterou jsem si zakoupil přístup a natočil si jí. J
 
Ať se Vám daří!
 
Zdraví Filip Šuster
 
Vystavil 

 

—————

Zpět