naléhavá meditace "pro hurikán Sandy"

06.11.2012 18:18

 

".... prostor je jeden celek"

Marko Pogačnik

 

Přeposílám můj překlad naléhavé meditace-rituálu ze soboty 3. listopadu, v souvislosti s hurikánem Sandy v USA.

Jan

 

 

 

NALÉHAVÝ OSOBNÍ RITUAL
 
Katastrofa v zemích střední a severní Ameriky, které poničil hurikán s názvem " Sandy " má znamení planetární katastrofy. Dnes ráno , když jsem se probudil, viděl jsem, jak se jeho vliv šíří po celém světě. Proto jsme všichni povoláni na pomoc. Kdo potřebuje náš soucit jsou těžce zasažené bytosti přírody, lidské bytosti v tísni a rozbořené oblastí městské / původní krajiny.
Za tímto účelem navrhuji osobní rituál nyní známý jako "Slza Milosrdenství ". Chcete-li dát v rituálu prostor lidem, vytvořil jsem  jej pod názvem " Kapka Soucitu ". Může být použit v jakékoliv podobné globální nebo osobní situaci, a to nejen u tzv. bouře Sandy :
 
• Držte ruce svisle přeložené v modlitební gesto v přední části vašeho hrudníku a budte si vědomi účelu svého rituálu.


• Vytvořte kapku soucitu ve Vašem srdečním centru a vemte ji do prostoru mezi rukama.


• Zvedajíc lehce ruce, byste je měli otevřít tak, aby bytosti z jiných sfér zemského kosmu mohli přidat svou sílu a požehnání Kapce soucitu.

 

• Pak byste měli naklonit ruce ve směru cíle svého rituálu, takže Kapka soucitu se bude moct nést až k němu. Sledujte její trasu a třiďte její proud / informace gesty rukou, tam kde je  energie soucitu zapotřebí. Nezáleží na tom, jestli cíl leží tisíce kilometrů daleko: prostor je jeden celek

 

• Pozorujte reakci a opakujte rituál několikrát během dne nebo v následujících dnech.

 

S vděčností.

Marko

 

zdroj : Jan Tajboš

—————

Zpět