Nádhera obrazců 2014 v ČR

02.07.2014 10:37

Nádhera obrazců 2014 v ČR

Obrazec u Boskovic předčí svou nádherou leteckého pohledu mnohé obrazce anglické a nese lidstvu silné poselství:  ZMĚNA JE NUTNÁ !!!

https://www.boskovice.cz/obrazec-v-obili.info?id=9519

 

“V sobotu 28. 6. 2014 se v poli za Stavebninami Huráb severně od Boskovic objevil mezi 22 – 10 hodinou na ploše 6 000 m čtverečních obrazec v obilí.
Boskovické televizi se podařilo pomocí kvadrokoptéry Phantom DJI z výšky asi 60 metrů v čase cca 17:00 hodin pořídit unikátní fotografie i video záběry..”

 

 “Mohlo by to být takhle?” Pavel Kuchař  

Pavel KuchařText: čáry na poli jsou ve směru východ západ od zemědělského vozidla řízeného GPS (navigace se s úspěchem užívá pro plánování pohybu zemědělských strojů = proto jsou koleje od stroje tak přesně nalajnované). Pak ornament mluví jen: Aha, ano, správně, rozumím ( a růžice světových stran je orientována stejně = a je na přesné poloze kde je která strana, ale zřejmě tak jako je vepsáno v obrázku).
 

“Obilí není polámané, ale je jen ohnuté až k zemi. Z okruhu se stala atrakce. Míří k němu spousty lidí,” uvedl mluvčí boskovické radnice Jaroslav Parma.

Podařilo se mu vytvořit letecké snímky kruhu z takzvané kvadrokoptéry, což je v podstatě dálkově ovládaný model vrtulníku. Fotografie vznikly z výšky asi 60 metrů. “Pán, který bydlí nedaleko, procházel tímtomístemv pátek ve 22:00, kdy kruh v obilí ještě nebyl. V sobotu ráno kolem 10:00 jej našel, když šel fotit přírodu,”dodalParma.

Zdroj:https://www.lidovky.cz/u-boskovic-se-objevil-kruh-ve-farmarove-obili-policie-hleda-viniky-1c7-/zpravy-domov.aspx?c=A140630_105743_ln_domov_el

 

Ondra ProcházkaVčera – když vznikl - se střílelo v roce 1914 na Ferdinanda. Jinak je konec června .. do konce roku zbývá půlka. Kdybych to měl nějak jo fantazírovat, tak uprostřed kruh .. symbol Země, přerušované čáry značí změny, něco nestálého … no samozřejmě mě napadá ten poplach co předevčírem vyvolala média skrz El Niño .. :)
 
Jakmile ustanou deště – do obrazce se podíváme a vše důležité zdoumentujeme.
 
Piktogram v Boskovicích:

 

Fotka: Red Collie posts us his slide with a covering comment. - 'No doubt about this one!'k:

 

 

Omluvte prosím zhoršenou kvalitu detailních snímků, lilo jako z konve - Karel Šimek:


Pán, který bydlí nedaleko, procházel tímtomístemv pátek ve 22:00, kdy kruh v obilí ještě nebyl. V sobotu ráno kolem 10:00 jej našel, když šel fotit přírodu,”Zdroj:https://www.lidovky.cz/u-boskovic-se-objevil-kruh-ve-farmarove-obili-policie-hleda-viniky-1c7-/zpravy-domov.aspx?c=A140630_105743_ln_domov_ele

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Způsob položení obilí do různých směrů i další detaily se objevily již v netradičních agrosymbolech 2014 . A objevují se opět:

Dobrý den,
v sobotu jsme objevili zajímavé obrazce v obilí. Dnes jsem koukala, že byl také objeven zajímavý obrazec v obilí ve zprávách v Boskovicích. My jsme ho objevili náhodou cestou do jižních Čech v malé vesničce Velká Chyška.
49°31’07.2″N 15°01’46.5″E
V příloze posílám fotografii pořízenou ze stromu. Obrazec byl ale obrovský, pokud byste měla zájem upravím ještě panoramatickou fotografii, kde je vidět více.
Nevím na koho se ještě obrátit, ale obrazec byl velmi zvláštní. Stébla ohnutá, nepoškozená. Když jsem vstoupila do obrazce motala se mi hodně hlava.
Mějte se krásně.
S pozdravem Veronika

 - bohužel fotografie není uveřejněna :-(

—————

Zpět