Možná jste to už četli, ale informace je tak závažná, že ji posílám znovu. Může zachránit někomu život, nebo ho ušetřit utrpení.

31.03.2015 15:18

Možná jste to už četli, ale informace je

tak závažná, že ji posílám znovu. Může

zachránit někomu život, nebo ho ušetřit

utrpení.

 
Asi se divíme, proč ještě dnes jsou
na trhu potraviny, obsahující DIOXINY.
Potom ovšem víme, že příčinou je
dosažení maximálního ZISKU.
Připomínám!
Nezáleží na tom, kolikrát
tento mail dostanete.
Pošlete ho prosím dál.
Voda v lahvích ve vašem autě
je velmi nebezpečná a to
zdaleka není všechno. Čtěte:
Sheryl Crow zveřejnila, co
způsobilo její rakovinu prsu.
Nejpravděpodobnější příčina?
Ošetřující onkolog jí sdělil:
Byla to vysoká úroveň
dioxinu v tkáních jejího těla.
Lidé by neměli pít vodu, která byla
ponechaná v plastových lahvích
v autě. Teplo totiž reaguje
s chemikáliemi z plastu lahve,
čímž uvolňuje dioxin do vody.
Dioxin je jed, stále více nacházený
v tkanivu rakoviny prsu. Buďte
proto opatrní a nepijte takovouto
vodu.
Tuto informace by měl každý znát,
protože ho může ochránit.
Místo plastových lahví používejte
láhve z nerezového materiálu,
nebo ze skla!
Tuto informaci uvádí také
Zdravotní institut Walter Reed Army.
Nedávejte plastické nádoby
do mikrovlnek!!
Žádné plastové láhve na vodu
v mrazácích.
Žádné plastické obaly
do mikrovlnek!!!
Tyto chemikálie způsobují rakovinu,
obzvláště rakovinu prsu.
Dioxíny jsou pro buňky našeho těla.
velmi jedovaté!!
Nemrazte vodu v plastových lahvích,
protože se tím uvolňují dioxíny z plastu.
V televizním pořadu vysvětloval
manažér Wellness Programu nemocnice
Castle Hospital tato zdravotní rizika.
Hovořil o výjimečné škodlivosti dioxinu
Zdůrazňoval, že bychom neměli ohřívat
potraviny v mikrovlnkách s použitím
plastových nádob...
Zvláště pak potraviny, obsahující tuk.
Vysvětloval, že kombinace tuku, vysoké
teploty a plastu uvolňuje dioxín přímo
do ohřívaných potravin.
Místo plastu doporučuje používat
na ohřev potravin žáruvzdorné sklo
nebo keramické nádoby.
Dosáhne se tak stejného výsledku, ale
BEZ DIOXINU!!!
Takže potraviny jako polotovary,
instatní polévky atd. vyjměte z jejich
obalů a ohřívejte v doporučených
nádobách.
Papír sám o sobě není škodlivý, ale
nevíte, čím je napuštěn. Proto je
bezpečnější ohřev jídla v žáruvzdorných
nebo skleněných nádobách.
Uvedl, že nedávno některé restaurace
typu rychlého občerstvení vyměnily
polystyrénové nádoby za papírové.
Problém s dioxinem byl jedním
z důvodů...
Zdůraznil, že stejně rizikový je ohřev
potravin v přiléhajících plastových
fóliích, kterými jsou potraviny
od výrobce zabaleny.
Když potravinu ohříváme, vysoká
teplota způsobuje, že jedovaté látky se
vytaví z plastového obalu přímo
do ohřívané potraviny.
Místo plastové folie zakryjte potravinu
papírovým ubrouskem.
Tyto informace bys měl(a)
poslat každému, na kom Ti
opravdu záleží!!!