Milí přátelé, - 27.4.2015

27.04.2015 23:58

Milí přátelé,

začínáme poslední týden měsíce dubna a rok 2015 je v plném proudu. Duben byl plný významných energetických i věcných událostí, které ty první následovaly či provázely. Sami jsme to žili v našich osobních životech. Občas to bylo i dosti náročné, ale vše jsme zvládli a poté nastal klid a mír v našem Bytí a rozprostřel se námi pocit nové úrovně žití. A především o tomto všem hovoří Mistr Hilarion ve svém týdenním poselství, jakož i Solara ve svém komentáři k dubnovým energiím.

Ale ze všeho nejdříve se ještě vrátíme k našim aktuálním energiím. Dostatečně dobře je, myslím, známá informace k potřebě harmonizovat si energie Jinu a Jangu, kterou nám zaslali přátelé z mise po zemích jižní Ameriky.. Energie, které přišly na planetu přece jen byly silné. A v  návaznosti na ně, na energie, které jsme přijímali a zpracovávali kolem 21.4., viz předchozí zprávy, přichází opět skrze Kateřinu Pondělíčkovou Kryon, aby nás seznámil s nejčerstvější situací vzniklou v této době a také, aby zdůraznil význam provedení důkladné očisty Bytí v souvislosti s blížícím se posunem každého z nás do vyšších úrovní vědomí, do vyšší dimenzionality.

Mistr Hilarion se zaměřil ve svém novém poselství na zdůraznění rozdílnosti prožívání tohoto času a tedy přicházejících energií námi a našimi blízkými, našimi přáteli, lidmi z našeho okolí, kteří nejdou svým životem stejnou cestou jako my. Nejdou cestou duchovního probouzení, poznávání, očišťování energií apod. Zdůrazňuje právo na svobodnou volbu a také, abychom měli pro ně pochopení a byli připravení pomáhat. Hovoří o existenci oblastí na planetě, kde se transformační procesy mohou projevovat zvl.náročně a vyzývá k zasílání světla, lásky, soucitu. A jako velmi často, upozorňuje na nutnost umět odpočívat, věnovat se své relaxaci, dodržování kvalitního pitného režimu a pobývat v přírodě. A nepolevovat v soustředění a víře v sebe a svůj záměr nového života.

Solara ve svém fragmentu z dubnového Surfreportu poukazuje na posun, který se udál v naší realitě, když jsme prošli významnou energetickou branou dubna. Vše je nyní nové, mnohem blíže k naší krajině Opravdovosti. Vše je nám mnohem zřejmější, vidíme lépe kolem sebe, kde jsme, kam to vede. Máme lepší možnosti svou cestu dále řídit, upravovat, a posílit. Říká, že duben je významný měsíc, kdy můžeme začít i dokončovat své velmi dlouhodobé skutečnosti.  Upřesňuje což je velmi významné, , že toto období v němž se nacházíme nepřipouští nějakou cestu zpět. Není návratu. A také, jako Mistr Hilarion se i Solara zmiňuje o lidech, kteří se rozhodli zatím ještě zůstat v dualitě.

Ani dnes neschází Kryonovo poselství přijaté Lee Carrollem. Má přitažlivý název "Dar tranzitu Venuše" a bylo předáno v roce 2004 na posvátné hoře Shasta v Kalifornii v létě 2004. Kryon v něm velmi podrobně vysvětluje, co tato astronomická událost znamená pro lidstvo a pro současný vývoj. Věnuje se i skeptikům, kteří pochopitelně a oprávněně, mohou říct... ale ono by se to stalo, i kdyby na planetě lidstvo k transformaci nepřistoupilo, nepozvedlo své vědomí. Tak co by se dělo? Aby to bylo vše pochopeno vysvětluje všechny souvislosti, postupně si připravuje "půdu" k vyslovení celého obrazu. A jak často i zde říká, že je třeba si uvědomovat a snažit se vnímat větší obraz "skládačky" tedy reality, než jen omezený pohled na izolovanou událost (to je tak akorát dobré na manipulaci s masami tak, jak to dělají masmédia). Podrobně vysvětluje proč lze považovat astrologii za první vědu na planetě - vysvětluje fyzikální základy astrologie. Vysvětluje souvztažnost gravitace a magnetismu, právě k tomu, aby bylo možno chápat ten "větší díl skládačky".  Předává řadu informací s tím cílem a ptá se, zda jsme ochotní si to vše pospojovat a spatřit větší obraz života?

Monty v tomto týdnu pokračuje v přinášení informací stran zfalšování dějin a potlačení významu irského národa Vatikánem i Británií. Dokonce odhaluje mechanismus jímž je nadále, údajně samostatná anglikánská církev, v područí Vatikánu. A vyzývá posílat Světlo a lásku do center ovládání - do Londýna, Vatikánu a Washingtonu.

Po poselstvích různých duchovních bytostí zůstaneme ještě u duchovní tématiky záznamem rozhovoru s Dr. Blochovou na téma "I naše republika má své pyramidy". Doporučuji vám si to poslechnout, dozvíte se mnoho zajímavého, např. hned krátce po úvodu, že např. i Karlštejn je svým způsobem pyramida, je, dle jejího výzkumu, analogií Velké pyramidy v Egyptě. A pokračuje to mnoha informacemi o struktuře pyramid, o jejich výskytu u nás v různých historických období, i třeba takové informace typu ženské a mužské pyramidy, význam, hovor je i o Agartě, bosenských pyramidách atd. Určitě tohle stojí za to i přesto, že Dr. Blochová nadále setrvává ve víře v negativní až hrůzný význam čísla 666 (můj popis). To jí ale jistě promineme, že? :-) .   V návaznosti na to bych i rád avizoval, že ve dnech 12.-14.6. 2015  proběhne ve Znojmě mezinárodní setkání a konference "PYRAMIDY V EVROPĚ A V ČR". Bližší informace ZDE, příp. i na specializovaném webu ZDE

Nabízím vám ke shlédnutí ještě jedno, ale krátké video, které je jak poučné, tak i dosti zábavné. Přednášející Dr. Dispenza dokáže závažné podat zábavným způsobem. Výklad se týká tématu "Jak zhmotňovat své myšlénky, své přání apod."  Zazní i velice důležité skutečnosti toho procesu.

Dr. Joe Dispenza: Ako si moja dcéra manifestovala neobmedzené nakupovanie, asi 7 minut, slovenské titulky

Týdenní horoskop Petry Nel není v tuto chvíli ještě k dispozici.

Oblíbená tarotová věštba Mileny Sedláčkové však ano, na tomto odkazu.

V další části 3 články z rubriky "Ekologie a Zdraví".

Často se hovoří o novém zdroji ropy a plynu, při využívání jejich těžby tzv. hydraulickým frakováním. Jde o technologii, kdy se pod vysokým tlakem vhání do zájmového, hlubinného prostoru kvanta vody s obsahem chemikálii, čímž se uvolňuje obsažená látka. Že tento způsob, chemický způsob těžby, je škodlivý vůči přírodě i zdraví a kvalitám života, je nám všem zřejmé. Ne tak těm, kteří jsou motivováni ziskem. A tak se frakování v usa velmi rozšířilo. Bez ohledu na možné následky (v USA platí, že nejdříve musí vzniknout důkaz, že to či ono je škodlivé a až pak, lze zahájit řízení o zákazu, omezení, úpravě apod. (pokud ovšem na to má "odpůrce dost peněz a vlivových pák).  A proto je možné v USA dodávat spotřebitelům kde co, s obsahem kde čeho. To de facto i plyne i z toho, že v USA je zakázáno 12 chemických látek, v Evropě na 1.200... bez komentáře. I proto je obrovské množství produktů zakázáno do Evropy dovážet. To padne po schválení tajně připravované smlouvy označené jako TTIP. Ale zpět k frakování. Specialisté z us university v Missouri provedli chemické analýzy vzorků půdy a především vody v okolí těžebních polí, kde je uplatněná frakovací technologie. Více si přečtěte v článku - "Frakování břidlic ohrožuje genetickou výbavu lidí". Jen dodám, možná si to i pamatujete, koncerny měly zájem tento druh těžby zahájit i u nás. Narazily však na silný odpor radnic, občanských sdružení i jednotlivých lidí a zatím to neprošlo. Píšu zatím, protože smlouva TTIP to může pomoct "elegantně" překonat.

A zůstaneme ještě jedním článkem u ekologie a zdraví. Před 9ti lety byl patentován postup jak ochránit úrodu plodin bez použití chemických pesticidů. Dodnes o tom svět mnoho neví. Proč je jasné - vadí to chemickým koncernům vyrábějícím pesticidy, na prvním místě pak lze jmenovat "démona" v této oblasti, vedoucí firmu v produkci GMO produktů, us firma Monsanto.V článku nazvaném "Patent, který má moc zničit Monsanto a změnit svět" se můžete o tomto patentu dozvědět více. A také, jeden ze způsobů co s tím...

Rád připomenu vlastnosti vody a možnost využití toho k léčení. Tématem se zabývá krátký článeček s názvem "Jaké nemoci se dají vyléčit sklenicí vody". Jde o využití objevů japonského fyzika Dr.Emoto (zemřel v loňském roce), že voda mění pružně svou strukturu v závislosti na kvalitě energií s nimiž se dostává do styku vč. lidského myšlení, řeči, hudby apod. Sám toho využívám již několik let. Jednak vodu tzv. spinuji a při tom souběžně i pozitivně programuji k posílení fyzického i jemnohmotného Bytí, k udržování zdraví apod. V článku, který není dlouhý se dočtete o pokusu, který byl s vodou učiněn, i jak léčitelka začala vodu používat ve své praxi.

Jako zajímavost přidávám zprávu o tom, jak v televizním vysílání bývalý kanadský ministr obrany Paul Hellyer se vyjádřil  že mimozemšťané nejen, že existují, ale i tu s námi již žijí. A vyzval vlády k odtajnění těchto skutečností. Článek má název "Mimozemšťané už mezi námi žijí".

Pokud se chcete pobavit nad výměnou názoru mezi poslanci Kalouskem a Babišem ve sněmovně, doporučuji shlédnout následující záznam v trvání 3,5 minuty. To, co Andrej Babiš Miroslavu Kalouskovi řekl, je z kategorie těžšího kalibru. Ovšem můžeme si říct, proč, když to tak A. Babiš odhodlaně tvrdil, proč nepodá trestní oznámení...

Hádka ve sněmovně: Babiš označil Kalouska za lháře a tuneláře

Když se řekne Luciano Pavarotti, každý jistě ví, o co jde. Ale, když se řekne Maria Cristina Craciun, asi jen pokrčení rameny. Ale ti dva patří k sobě. Maria je jeho 11tiletá vnučka, která zpívá a jak se zdá, výtečně. Poslechněte si.

Maria Cristina Craciun - Caruso, necelé 4 minuty
Maria Craciun - Killing Me Softly, necelých 5 minut

Přeji požehnané dny a harmonické žití

Láďa

 

Poselství od Kryona

Poselství od Kryona převzala Kateřina Pondělíčková,  23.4. 2015

 

Zdravím vás moji drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Přišel jsem k vám, abych vám předal pár informací ohledně několika posledních dnů, co se v nich odehrálo a jaký to má dopad na každého z vás. Ze všeho nejdřív bych vás chtěl upozornit, ať jste měli jakékoliv pocity při přijímání těchto náročných energií, všechny byly láskyplné, plné uvědomění i velmi důležité, protože mnohým z vás, vám opět vypluly na povrch takové záležitosti, které jste ani nečekali. Musím podotknout, a to si vezměte na vědomí a svůj zřetel, že i ten, kdo pracuje intenzivně s lidskými bytostmi, by se měl zamyslet nad sebou. I těmto vyspělým duším vypluly nevyřešené, důležité záležitosti, nad kterými je důležité se pozastavit, přijmout je a vyčistit. Ten, který to neudělal, nemá zpracované své ego a neposune se už nikam dál a zůstane stát na jednom místě, na stejném bodu. To vám posílám a vzkazuji s velikou úctou a pokorou ke každému z vás.

Prosím, přijměte tuto moji radu, která je správná a posune vás mnohem dál, než si myslíte. Miluji vás, moji drazí, a vím, že pro mnohé tyto řádky nebudou přijatelné, ale zamyslete se, prosím. Na Zemi jste přišli proto, abyste vy všichni vyzařovali, krásné láskyplné světýlko, které je v každém z vás; jen to přijměte a rozzařte všude kolem sebe. Přijměte lásku a veškeré energie, které jsou s tímto procesem lásky spojené.

Odhalení závoje 21.4.2015 je jedním z dalších pomocných energií, které k vám proudí. Máte v tuto dobu období plné lásky a pomoci očistit vše. Vše co vás trápí a co se vám vrací do vaší mysli. Není nic, co byste, moji drazí, v tento krásný okamžik tak silné energetické podpory, která k vám proudí, nedokázali. Jen je důležité se zastavit, zamyslet se, přijmout ji a ona sama vpluje přesně na nejslabší článek, který je potřeba vyčistit, nebo úplně odevzdat. I vám mnohým vyspělým duším došlo, že nemáte vše až do nejmenšího detailu zpracované. Prosím, přijměte tyto veškeré výzvy k vašemu čištění, nebraňte se jim, vše jde správným směrem. Energie, i když jim říkáme láskyplné, mnohým z vás vyvolaly reakci nemoci, ale i to je správné.

Láska, přijímaná láska, našla přesné uložená ložiska zkázy, která vám bránila jít dál. I tyto energie je důležité přijmout a odevzdat. Dám příklad moji drazí: Někdo z vás přijal energie s láskou a ochotou dočistit a zvednout závoj… a dostal tuze veliký nezvladatelný kašel. I takto je vše správně, ten kašel je forma velikého čištění. Čištění všeho, co, kde a jakým způsobem pochytil a tímto způsobem probíhá čištění těla. Těchto forem čištění je spousta a spousta. I takto zformulované čištění vašeho lidského bytí je důležité přijmout a odevzdat. První vlna přechodu každého jednotlivce do vyšší dimenze se blíží a je důležité přijít naprosto čistý a ve veliké lásce, jinak zůstanete stát jako jednotlivec.

Moji drazí, ale o tom až v následujícím poselství.

Miluji vás,

 s velikou úctou váš Kryon

Zdroj: https://www.prozreniandelu.cz/

 

Mistr Hilarion

Poselství pro týden 25.4. - 5.5. 2015

Milovaní,

mnozí lidé se otevírají hlubším úrovním lásky ve všech oblastech svého vědomí a pro některé to může být obtížné. Potřeby druhých lidí mohou být v nesouladu s vašimi záměry pohnout se ve vašem životě kupředu a je důležité, abyste drželi směr vaší osobní cesty. Potřebujete se propojovat s vašimi vyššími pobízeními a následovat svoji osobní hvězdu. Každý člověk na Zemi prožívá zvýšený příliv energií svým vlastním způsobem na úrovní vlastního osobního uvědomění. Je těžké stát bokem a sledovat ty, o které pečujete, protože oni zažívají důsledky svých vlastních rozhodnutí. Každá duše má individuální plán duše a svobodnou vůli, aby jej plnila anebo také ne. Jakkoliv to může být těžké přijmout, každý si zvolil, že bude následovat určitou cestu, aby na ní získal znalosti a osobní zkušenosti. Buďte vašim milovaným k ruce, pokud a když vás budou potřebovat a milujte je bez posuzování. Prožívat život ve fyzičnu  si vyžaduje velkou odvahu. V každém jedinci se odehrává a bude se odehrávat mnoho posunů, a také v pohybech Země. Jejich dopady jsou dalekosáhlé. 

Země je obklopena zlatým světlem a to pomůže s probíhajícími změnami. Mnoho oblastí světa potřebuje váš láskyplný soucit a energetický vstup, kterým je budete léčit a podporovat. Posílejte lásku a léčivé energie do těch oblastí, jež jsou v ohnisku obtížných změn. Obyvatelé takových oblastí potřebují lásku, soucit a praktickou podporu. Změny, k nimž dochází v každé oblasti světa jsou v energetické rovině znát všude na světě. Milující srdce lidstva se spojují v srdečním tepu světa, v němž žijí a je důležité být si toho vědom a  být na to naladěn. Najděte si v průběhu dne opakovaně chvilku, dejte si ruku na srdce a prociťte toto spojení. Každá duše zná, uznává a ctí pravdu jednoty. Všichni jste sestrami a bratry a vždy tomu tak bylo.  Odvraťte se ode všeho, co by vám říkalo něco jiného.   

V dějinách Země se její povrch mnohokrát měnil a je to proces, který je ke konci určitých kosmických cyklů výraznější.  Kosmická zarovnání vytváří změny, otevírající dveře novým začátkům a takovou dobu nyní zažíváte. Zde se teď nacházíte a má se za to, že jste schopni projít tímto procesem za použití moudrosti a znalostí, které jste získali v průběhu věků, a které vám to pomohou zvládnout. Máte v sobě vše, co potřebujete, abyste z toho vyšli vítězně. Umístěte hvězdu lásky nad všechny ty oblasti a  stanovte  záměr, aby láska a léčení, které tato hvězda vyzařuje, byly neustále udržovány a podporovány a aby léčily a vyvažovaly každého ve svém dosahu. Váš silný a soustředěný záměr způsobí, že se to stane.

Vnitřní proměny, kterými každý z vás prochází, mohou ve vás vzbuzovat pocit vyčerpání a únavy. Je to další znamení toho, že přijaté energie, které jste dostali, se asimilují a integrují. Opět je mimořádně důležité, abyste pili víc vody než obvykle, abyste svému fyzickému tělu pomohli to zvládnout. Jak tento proces pokračuje,  je vhodné více odpočívat a pečovat o sebe. Jak se srdeční čakra každého člověka více otevírá, je u lidí kolem vás více znatelná větší citlivost a empatie. Dovolte si procítit tuto zkušenost a nevzdorovat jí. Udržujte události vašeho života ve zjednodušené formě a to vytvoří potřebnou rovnováhu.  Je mnoho činností, které mohou být omezeny, aniž byste je ve vašem životě nějak postrádali. Zjednodušujte, zjednodušujte, zjednodušujte!

Tím, že ve vašich domovech uděláte pořádek a vyhodíte harampádí, vytvoří se vlídnější atmosféra pro etapu nových začátků. Mnohonásobným opakováním slovBožský řádv průběhu dne se budete udržovat v tomto záměru a lépe ho udržíte. Tato činnost vám také pomůže cítit se dobře, jak budete zažívat úspěch při uskutečňování vašich cílů. Také vám může pomoct vytvářet nové začátky, když se budete častěji zastavovat a dívat se kolem sebe a oceňovat krásu, jež vás obklopuje.  Důrazně vám připomínáme, že každé nové svítání také přináší nový začátek, takže buďte k sobě laskaví a více srdeční v jednání s druhými kolem vás. Když budete udržovat věci co nejjednodušší, zvládnete to.

Do příštího týdne …
Já JSEM Hilarion 

©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti
 www.therainbowscribe.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.

 

 

FRAGMENT SOLAŘINA REPORTU NA DUBEN 2015

VYNOŘUJE SE, AKTIVOVANÝ A ŽIVÝ!

 

 

4. dubna, během Úplňku/ Zatmění Měsíce jsme prošli novou energetickou bránou a cítili jsme okamžitý posun energie. Cítili jsme se, jako kdyby z nás najednou někdo sundal peřinu plnou mlhy, aby SE odkryla jiskřící nová krajina. Tato energetická brána byla významným ukazatelem toho, že NENÍ CESTY ZPÁTKY, ŽÁDNÉ DOLŮ, ŽÁDNÝ NÁVRAT. I když jsme nemohli tuto bránu vidět, přesto jsme ji silně cítili.

Touto otevřenou branou je daleko lepší výhled, s ostřejším zaměřením a jasnějšími, živějšími barvami. Všechno bodá a štípe lepší Opravdovostí. Jakmile jednou do této rozšířenější oblasti Nové Krajiny vstoupíme, přirozeně odpadne velká část naší staré krajiny a starých životů.

Dosáhli jsme nového stádia naší blížící se Konvergence, blížícího se Sblížení. Přestože Konvergence nenastane do konce června, už nyní nám o tom naše Vědění Srdce (v Srdci) posílá náznaky. Mnozí z nás cítí volání Konvergence a zatím ještě nevědí, o co jde.

Zároveň s tím, jak se posouváme blíž ke Konvergenci, jsou někteří lidé odstředivou silou odváděni z našeho života. V některých případech je to proto, že začínáme osidlovat Novou Realitu a oni si volí zůstat v dualitě. Ale to neplatí o každém.

Někteří lidé, kteří jsou odvádění odstředivou silou z našich životů jsou blízcí přátelé, které milujeme a také oni milují nás. Neztratili svou cestu ani se nezasekli v dualitě. Ale energetické spojení mezi námi se rozpouští. Často to vypadá, cítíme, jako když na sebe voláme skrz stále se rozšiřující prázdnotu. Vše, co slyšíme je prázdná ozvěna... ozvěna.... ozvěna. A pokaždé,  když zavoláme, zdají se být dál a dál.

Duben  nadělí mnohým z nás novou plátěnou peřinu. Žádá nás, abychom  objevili, jaký druh života opravdu chceme. Dostáváme příležitost naprosto znovu vymyslet své životy na úplně novém plátně. Právě v tuto chvíli je nejdůležitější vynést ven naše rozšířené zaměření a ŠIRŠÍ POHLED. Rozhodně nechceme jen přenést svůj starý život do nového prostředí, protože, kdybychom tak učinili, ztratili bychom možnost udělat kvantový posun do Nové Reality. Je také důležité, abychom se nesnažili zaplnit naše čisté plátno bezvýznamnou skládankou, jen abychom tam něco dali, aby to nebylo tak prázdné. Vše, co na ně dáme, musí být ultra opravdové a pravé.

V dubnu je silný prvek Vidět Neviditelné, který nám umožňuje jasněji vidět mnoho dříve skrytých a nepravdivých prvků uvnitř v našich bytostech, ve vnějších životech i v celé šíři světa. Kořen „problémů“ světa, jejich zdroj, se stává jasnějším. Vidíme, jak si síly chamtivosti a korupce usurpují světové vlády, podniky a finanční systémy. Začíná být zřejmé, že to nemůžeme napravit tím, že budeme pracovat uvnitř systému. Proto je naléhavě nutné vytvořit kotevní body Nové Reality -  Vatry Opravdovosti, jako je Srdce AN v Peru.

Duben je mocný měsíc, kdy se pro mnohé z nás otvírá velká brána. Začíná v období, kdy budeme uzemňovat a upevňovat velkolepé změny, které jsme zažili. Nyní je čas, abychom si ještě více zvykli na živé barvy naší Nové Krajiny a nechali je, aby naplnily celou naší bytost, když přijmeme Novou Realitu za svou převládající realitu. Abychom používali svou nově získanou moudrost a vědomou pozornost na všechny části svých každodenních životů. A plně přijali, že nyní je čas, kdy musíme začít žít Opravdové Životy jako Opravdoví Jedinci.

Blížíme se ke konci cyklu, ve kterém dokončíme některé hlavní úkoly. Někteří z nás se budou připravovat na to, že nechají odejít stará zaměstnání a vztahy. Dlouhodobé projekty se konečně dokončí. To nás osvobodí, abychom se mohli plnou rychlostí vydat naším Pravým Směrem, nebo, pokud už správný směr máme, tak upevnit a vyčistit to, co jsme stvořili.

Jsme nyní oficiálně v Pásmu, kde není ŽÁDNÉ DOLŮ – ŽÁDNÉ ZPÁTKY, a odsud dál je to pro nás trvalé místo, kde máme být. Často cítíme tekoucí písky pod svýma nohama a učíme se okamžitě vidět pevné body Opravdovosti, které se objevují kvůli stabilitě. Také zjišťujeme, že už déle nemůže být náhodné to, kam  dáváme svou energii; vše, co děláme, musí být absolutně PRAVDIVÉ.

Po celý měsíc budeme projasňovat svou novou cestu a tvořit nové způsoby, jak zhmotnit co nejopravdovější životy. Dostaneme mnoho náznaků a klíčů, které nás povedou naším Opravdovým Směrem. Nová spojení a vzrušující příležitosti se z čistajasna objeví.

 

Solara

www.nvisible.com

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Markéta N. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

Dar tranzitu Venuše
Tento živý channeling byl přijat Lee Carrollem v Mount Shasta v Kalifornii, 19. června 2004

Tento živý channeling byl upraven [Leem a Kryonem] a doplněn pro lepší porozumění čtenářů. Často se totiž stává, že živý channeling má v sobě energii, kterou psané slovo nenabízí. Užijte si tedy toto rozšířené poselství.

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby. Ach, dnes je toho zde víc než jen magnetická služba. Tušíte, jak moc vás tato planeta miluje? Dnes jsou zde mezi vámi léčitelé s úžasnými dary – interdimenzionálními dary, které jim umožňují vidět barvy. Někteří vidí stíny bytostí v jiných dimenzích. Někteří z vás tyto barvy nevidí, ale vnímají je pocitově. A někteří dokonce cítí vůně, když je navštíví Duch. Můžete si přát použít tyto dary v příštích minutách.

Toto je vlídné místo. Dnes ráno bylo posvěceno coby svatyně poznání – místo, kde umožníte, aby se vás dotkl Bůh. Jak je pro tyto druhy channelingů typické, i dnes zde bude učení i „dotek“. To je to, co dělá bratr a sestra! Tak se na to připravte.

Někteří se mne ptali: „Drahý Kryone, říkáš, že se s námi setkáš třeba i na hřišti, někdy dokonce říkáš, že jsi ve skutečnosti přišel ty za námi, abys nás spatřil! Může to být opravdu tak? Co může člověk dát Duchu? Zdá se, že lidé jsou ti, kteří vždy žádají a prosí. Co bychom Duchu mohli nabídnout my?“

Nejprve dovolte, abychom vám řekli, že jste tak moc lineární! Proč máte vždy dojem, že jsou tato setkání jen „jednosměrná“? Nechápete, že když se dva vzájemně dotýkají, tak jsou ovlivněni oba? Je to tak mezi dvěma lidmi, tak proč by to tak nebylo i s rodinou Boha? Nechápete, že když se spojí mysli z druhé strany závoje, které se vzájemně navždy znají, pak je v tom jiskra porozumění a lásky? Nechápete, že to, co nám dáváte, je radost? Pochopitelně, nyní jste „za závojem“. Ovšemže jsme sem přišli, abychom vám dali informace a pomoc. Ale to je podružné. Skutečným smyslem a pravým důvodem je to, abychom seděli před vámi. Je to vzájemné znovusjednocení. Když cestujete na dlouhé vzdálenosti, abyste viděli svou rodinu, sedíte a posloucháte, zatímco vám oni dávají lekce, a pak se zvednete, aniž byste cokoli řekli? Prostě odejdete? Ne! Oba sdílíte. Stejné je to s námi.

V těchto počátečních chvílích zveme doprovod Gaii i Kryona. Zveme všechny ty, kteří si nyní přejí přijít a navštívit vás se vší vhodností na tomto jemném místě. To zahrnuje i doprovod Adama a Lemuřanů, kteří čekali, až se na Zemi stane něco zvláštního… protože tato energie je před vámi. (Pozn. překl.: Kryon o tomto knězi a této skupině Lemuřanů více hovoří v channelingu, který  následoval a  přineseme příště – nese název „Lemurijské spojení“.) Nechť je toto velmi veliké shromáždění!

Někteří z vás, kteří zde sedí, mohou cítit přítomnost těch, které jste na této Zemi milovali a ztratili, třeba i velmi nedávno. Možná, jen možná, vás od nich tento závoj vůbec neodděluje! Uvažovali jste o tom někdy? Víte, že součást „interdimenzionálního systému“ je to, že se po svém odchodu (smrti) vrací zpět, aby byli součástí celistvosti Země – aby po ní kráčeli tak, že vám budou pomáhat a vést vás? Možná je s sebou nesete způsoby, které nechápete. Jste tak lineární! Ještě jste ani nepochopili kruh interdimenzionálního života. Když říkáme život, nemyslíme lidský život. Myslíme tím esenci Boha, kterého nazýváte Duch. To je láska, že? Láska je esencí pojiva, které vzájemně propojuje dimenze a které umožňuje komunikaci na duchovní úrovni.

A ještě než začneme, je zde pozvání: seďte tam, kde jste, poslouchejte a čtěte a odpoutejte se od toho, o čem si myslíte, že je to skutečné. Udělejte to, abyste si mohli dát svolení k moudrosti a pochopení. Seďte před Duchem jako před bratrem a sestrou, kteří mají vědění dalece přesahující vaši realitu, která předčí to, co si myslíte, že znáte.

 

 

Tranzit Venuše – úžasný dar

Dnes večer bude dokončen obraz. Vy, kdo jste se účastnili předchozích setkání nebo jste četli naše slova, budete vědět, jak do sebe kousky této skládačky konečně zapadnou.

Dovolte, abych začal velmi daleko odtud. Navštivme na chvíli jednu planetu – Bohyni Lásky. Podívejme se na mytologii, která vytvořila význam ukrytý za tranzitem Venuše. Podívejme se na to, co to znamená v energiích, které jsou vytvořeny touto událostí. O tom budeme hovořit dnes večer. Jsme připraveni vysvětlit astrologii ve fyzice. Také jsme připraveni na vysvětlení velkých ezoterických otázek ohledně této události v slunečním systému. Tak tedy začínáme.

Řekněme, že planetární pohyby vašich kalendářů byly známy před pěti až šesti tisíci lety (a to také byly). Pokud to tak je, pak by lidstvo vědělo vše o tranzitu Venuše, který je nyní před vámi. Také by znalo jeho kritické atributy a způsob, jakým pracuje sluneční systém. Také by bylo známo, že k tomuto tranzitu došlo již dříve a dojde k němu znovu. Přesto vám povíme něco velmi zvláštního o tomto pohybu Venuše mezi Zemí a Sluncem a o tom, jak hluboce ovlivnil Zemi v roce 2004 a jak otevřel ještě další okno. Není to vlastně o tranzitu Venuše, ale o scénáři „připravené Země“.

Vesmír dává lidstvu duchovní okna akce (činu) lineárními způsoby (představujícími období následujících let, často v násobcích 8). Významné okno se otevřelo v roce 1987 s energií Harmonické Konvergence (oslavovanou později jako událost 11:11). Zavřelo se s Harmonickou Konkordancí roku 2003. Toto okno představovalo počet let, které byly lineárně přítomné, vám známé a dokonce předpovězené. Také mělo co do činění s planetárním pohybem a energií. To už Kryon vysvětlil. Nyní je zde další okno spojené s tranzitem Venuše. Toto okno je menší a nedochází k němu dříve než každých 130 let. Je to osmileté okno, protože za 8 let, v roce 2012, dojde k dalšímu tranzitu Venuše.

Nyní bychom rádi pospojovali některé věci, které vám Kryon předal v posledních deseti letech, a to nejen v rámci numerologie. Říkali jsme vám o možnostech Země. Poslouchejte: pověděli jsme vám o změně vědomí Země, a o tom, že astronomické atributy vašeho vlastního slunečního systému mohou na planetě vytvořit určitou energii, pokud bude planeta připravena. Připravení jste a tak je to tu! Ale logika vám může říkat, že astronomové se na tento planetární pohyb mohli dívat před tisíci let a tak říkáte: „Co je v tom za problém? Stalo by se to tak i tak. Takže, Kryone, jak můžeš vzít velký metafyzický atribut a připsat speciální „novou energii“ tomu, o čem jsme už před tisíci lety věděli, že to nastane? Právě teď víme, že se to stane znovu. Znamená to, že se planeta znovu změní? A co tedy příště a ještě poté? Jak můžeš udělat velkou duchovní událost z běžného planetárního pohybu, který je znám?“ Tuto otázku vám dnes večer zodpovíme.

Vraťme se k oknu tranzitu a k informacím, které jsme vám předali v minulosti. Je to osmileté okno. Nyní jsme vydali novou publikaci – Nové zřízení (pozn. překl.: Kryonova Kniha Deset – původní název zní „New Dispensation“, v češtině o něm ještě není rozhodnuto; slovo dispensation lze překládat i jako uspořádání, Boží vůle, svolení, osvobození, zproštění (závazku), odpuštění, přidělení, rozložení moci atd.). O tomto novém zřízení jsme vám předali informace už před nějakou dobou a nazvali jsme to „Zřízením osmičky“. Neřekli jsme vám o něm mnoho. Chtěli jsme počkat, až budete mít v ruce celou knihu a to nyní máte. [Tato kniha byla vydána v den tohoto channelingu.]

Možná nyní začnete osmičce rozumět ještě lépe. Číslo osm znamená zodpovědnost a ta začíná s tranzitem Venuše. Vím, že to, co se vám chystám říci, může znít až příliš velkolepě nebo dokonce nemožně. Vím, že to může znít neuvěřitelně. I tak vám říkám, pracovníci světla, přihlížejte míru na Zemi! Protože to je energie, kterou jste vyvinuli… úžasná změna v těžkých dobách. Dovolte těm, kteří sem přišli z interdimenzionálního města v hoře, aby tato slova také slyšeli, protože kvůli tomu jste čekali!

Takže začněme. Ještě než se dostaneme k mechanismu toho všeho, oslovme ty, kteří říkají: „Počkej chvíli, stalo by se to i tak! I kdyby nebylo žádné 11:11 a lidstvo by prošlo Armageddonem, tato astronomická jistota zvaná „tranzit Venuše“ by se odehrála i tak. Stalo by se to, i kdyby bylo lidstvo zničeno!“ Vlastně ne. Dnes už vám to vysvětlovala i Gaia [mluví o channelingu Peppera Lewise dříve během konference]. Gaia vám řekla: „Je to interdimenzionální vnímání toho, co tvoříte, a co přinášejí energie, které si přejete.“ Dovolte, abych ve vysvětlení zašel ještě dál, abyste to lépe pochopili. Zeptám se na toto: pokud byl před tisíci lety v kalendáři naplánován tenisový zápas, znamená to, že se ho všichni hráči automaticky zúčastní? Totéž můžete nyní vytvořit na kousku papíru. Sami si naplánujte schůzky na příštích deset tisíc let a zaznamenejte je do svého diáře. Znamená to, že ty schůzky opravdu uskutečníte? Odpověď je zřejmá, protože časový rozvrh je jednoduše jen ukazatelem vašich potenciálů. Bude zde dokonce i po vaší smrti. Zápas je víc než jen kurt a příprava, že? Je potřeba, abyste se na něm objevili, aby byl skutečný.

Vraťme se k Venuši, o které je známo, že má energii Bohyně Lásky. Není to náhoda, že ti v mytologii byli pojmenováni takto. V mytologii milenka [Venuše] na několik dní zmizí [čemuž říkáte retrográdní pohyb], zatímco se pohybuje mezi vaší planetou a Sluncem. Slunce je hlavní energií šablonování a je otočným bodem či středem rovnováhy, což vám za chvíli vysvětlím.

Tranzit Venuše je jako dvě knižní zarážky. Představuje osmileté okno nové energie. Je mnoho osmiček, které je třeba vysvětlit. Dokonce jsme vám řekli i o jedné, kterou jste si možná neuvědomovali. V roce 2000, když jsme byli v Izraeli, řekli jsme vám, že existuje potenciál, že až do roku 2008 se na této planetě nestane nic zásadního ohledně míru. Začněte si to spojovat. Nebuďte překvapení, pokud okno osmičky zahrne Jeruzalém! Nebuďte překvapení, pokud bude toto okno osmičky vyžadovat nový Jeruzalém, protože zde jsme vám předali původní poselství! Kolik z vás si v roce 2000 myslelo, že máme na mysli konkrétní volby ve vaší zemi v roce 2008? Kolik z vás si spojilo „Zřízení zodpovědnosti“ s osmiletým tranzitem Venuše, který byl naplánován na rok 2004? Odpověď zní, že pouze několik z vás. Nyní se to začíná propojovat. Nyní můžete také vidět, jak tyto channelingy fungují. Protože spíše než kousek tady a kousek tam, má Kryon vždy na mysli větší skládanku, která se pospojuje, když jste připraveni ji uvidět a pochopit. To je krása objevů, že?

Dovolte, abych se na okamžik vrátil k planetárnímu systému a abych vám některé věci vysvětlil s větší jasností. Někteří čtenáři a posluchači mohou říci: „No, já věřím mnoha věcem, dokonce i tomuto channelingu, ale mám problém uvěřit tomu, že pohyby planet ovlivňují můj život. Zdá se, že vše duchovní je zároveň neviditelné, a tak není snadné tomu uvěřit.“ Je to skutečně neviditelné? Vysvětlím vám, jak to funguje, a použiji fyziku. Pak se můžete rozhodnout.

Začněme s magnetismem a gravitací. To jsou dvě jen velmi málo pochopené síly na Zemi, které jsou hluboce interdimenzionální. Chápou je pouze vědci v kontextu toho, co je pozorováno a pak vybudováno kolem těchto pozorování. Téměř vše, co věda dělá s magnetismem a gravitací, jsou jednoduše jen vynálezy ohledně známých sil. Kdybyste je skutečně pochopili, mohli byste je ovládat a manipulovat s nimi. Nic z toho se dosud nestalo a ani se to nestane, dokud nebudete vytvářet a přijímat „matematické interdimenzionální motory“.

Povím vám něco, co jsem ještě nikdy neřekl. Tyto dvě síly existují jako partneři; musí existovat společně a jedna je součástí druhé. Nikdo ještě skutečně nedefinoval gravitaci. Je to velmi těžké, protože je to interdimenzionální. Musíte pochopit, že gravitace souvisí s časem, abyste plně pochopili, co to je. Gravitace je reakce hmoty na časový rámec. Má to méně společného s hmotou a více s časem - více, než si uvědomujete. Magnetismus je její partner a oba jsou součástí dílků většího interdimenzionálního obrazu vesmírné existence.

Promluvme si na chvíli o astronomii a astrologii, protože mají fyzický vliv na vaše vědomí a nejsou to nějaké záhadné mytologické síly srozumitelné pouze pro několik jednotlivců, kteří nosí krystaly a používají spoustu svíček [Kryonův humor]. Slunce je středem slunečního systému. Sluneční systémy jsou stavebními bloky galaxií. Galaxie jsou stavebními bloky vesmírného systému. Pro Zemi je sluneční systém nejbližší magnetická a gravitační síla, která ji ovlivňuje. Mnoho let jsme se vám snažili vysvětlit, jak magnetická mřížka planety „hovoří“ s vaší DNA. Nyní dokonce i vaše věda uznává, že lidská buněčná struktura reaguje na magnetické zprávy. Proč se zastavit zde? Dovolte, abych vám řekl, jak funguje astrologie, protože je to stejný princip.

 

 

Vysvětlení astrologie

Kdybyste byli Sluncem a mohli byste na okamžik předstírat, že máte tyto planetární děti, které vás obíhají – každý okamžik dne – ať už jsou v jakékoli pozici, neustále za vás tahají. To je gravitace. Tyto děti se něčeho dožadují a ovlivňují vás svým taháním. Jako skutečná kupa dětí mohou ovlivnit i vaši osobnost, když vás neustále tahají a tahají a tahají.

Tady je něco, o čem jsme dosud s nikým nemluvili, protože je to interdimenzionální aspekt, který je těžké popsat: vaše Slunce nese atribut, který nazvu gravitační a magnetické vzorování. Přemýšlejte o tom jako o energii „planetárních dětí“, které tahají rodiče Slunce. Jak planety tahají za tento střed [Slunce], ten pak vzoruje sebe skrze gravitaci a magnetismus. V každém okamžiku své existence má Slunce jiné interdimenzionální vzorování založené na tom, co mu planety ukazují ve formě gravitační síly. Retrográdní pohyby představuji zcela jiné vzory. Slunce reaguje dokonce i na malé objekty, kterým ani neříkáte planety, a které ani nebyly katalogizované. Je to velmi složité, ale velmi skutečné. Je to fyzika a není kolem toho žádná mytologie a dokonce ani svíčky. [Kryon se usmívá.]

Právě teď, jak je běžné, je Slunce ve vlivu tahu a tlaku těles kolem něj [planet], a je vzorováno interdimenzionálním způsobem. Je to vzorování gravitací a magnetismem. Tyto vzory jsou pak vysílány pomocí toho, co znáte coby solární vítr – pomocí energie, která je přirozeně vystřelována od Slunce ke všem planetám a dál. Tento solární vítr je to, co vidíte v auroře borealis (polární záři), když se doslova setkává s magnetickým polem Země a dodává energii této planetární mřížce skrze proces zvaný induktance. Neviditelný, říkáte? Tak jděte a podívejte se. Přemýšlejte o tom jako o vysílání, chcete-li. Magnetické a gravitační vzorování Slunce je „zprávou“, kterou sluneční vítr vysílá do magnetické mřížky. Kam myslíte, že tato zpráva jde?

15 let vás Kryon učí, že magnetismus této planety je interdimenzionální síla a ovlivňuje lidskou DNA. To je spojení mezi magnetickým mistrem a vaší realitou. Takže se podívejte na obraz toho, jak to funguje: váš sluneční systém pohybující se kolem vašeho Slunce vytváří gravitační a magnetický vzor, který je pak vyslán Zemi. Je doručen a „spatřen“ vaší magnetickou mřížkou a odtud pak putuje přímo do vaší DNA. To je astrologie. Je to nejstarší věda na planetě a je založená na vysokých konceptech, které vaše moderní věda ani nechápe.

Jsou stále tací, kteří řeknou: „No, to je pěkné vysvětlení, Kryone, ale víš – já tomu nevěřím. Pořád je to neviditelné. Planetární mechanismy ovlivňující lidské vědomí? To je stále přehnaná logika.“ Dobrá, pak dovolte, abych vám řekl o něčem, co je neviditelné a přesto výrazně „viditelné“ ve vaší realitě. Pokud patříte mezi ty, kteří pochybují, že by něco takového bylo možné, pak dovolte, abychom mluvili o gravitaci a magnetismu toho, co je vám nejblíže a čemu říkáte měsíc. Vložme toto nyní do vaší reality, pochybovači. Nedívejte se na metafyzický magazín – nevstupujte do channelingu. Místo toho pro pozitivní důkaz vlivu magnetismu a gravitace na vaši buněčnou strukturu a vědomí jděte na pohotovost kterékoli nemocnice a zeptejte se jich na úplněk. Jděte na policejní stanici a zeptejte se tam na vliv úplňku na společnost. Žádná z těchto institucí není předpojatá astrologií, a přesto vám poví, že o úplňcích mají extra služby! To nedává smysl, že? Jděte a zeptejte se jich: „Myslíte tím, že vliv planetárního objektu v blízkosti Země vytváří rozdíl v lidském chování?“ Odpověď zní ano. Možná nevěří v astrologii, ale najmou si extra pomoc, když je měsíc úplný. Jaký je tento důkaz o tom, že se něco děje?!

Vidíte, je to velmi skutečné! Ovlivňuje vás dokonce i magnetismus a gravitace měsíce obíhajícího kolem této planety. Proto je také měsíc brán v úvahu v celém astrologickém schématu. Je to přímý hráč při změně energie, která je předávána Sluncem.

Astrologie není život ovládající aspekt. Je to aspekt postoje. V tom je velký rozdíl. Když sedíte na gauči, nese vaši váhu a ohne se kolem vás. Když na něm sedíte, můžete říci, že během vašeho sezení spolupracujete. Na základě dohody mu důvěřujete. Dle dohody nese vaši váhu. To je postoj. Není to ovládání, protože z gauče můžete kdykoli vstát. Také můžete změnit svou pozici na něm nebo si sednout na jiný gauč. Planetární seřazení jsou stejná. Neovládají, ale spíše zaujímají postoj osobní energie. Taková je astrologie. Poskytuje základní postoj vašeho života a vytváří různé typy lidského chování. Proč to tak je? Řekli jsme to už dříve: co by to bylo za test, kdybyste byli všichni stejní? Nejste, pokud jste si nevšimli. Před patnácti lety jsme vám v malé bílé knize (Kryonova kniha Jedna) řekli, že máte schopnost změnit právě to, jak vás planety ovlivňují. Pamatujete? Jste ochotni pospojovat tato učení a spatřit větší obraz?

 

Zpět k Venuši

Nyní se vraťme k Venuši a tedy i k Bohyni Lásky, která je mezi Zemí a Sluncem v tom, čemu se říká tranzit. Jak jsme vysvětlili, pomáhá vyvinout energii, která je „specificky pro Zemi“ a která posílá vzor Slunci, které ho pak vysílá vám skrze mřížku.

Nejprve vám povím něco o této energii, která je dodávána Zemi skrze proces, který jsem vám právě popsal. A pak odhalím trochu ezoteriky ohledně toho, proč by to tak mělo být. Tyto věci dělám, abych vyčistil vzduch a abyste pochopili hloubku toho, co je před vámi. Není to náhoda, že mytologie označuje lásku jako Venuši. Energie, která je předávána vaší planetě nyní a během příštích osmi let, je milující ženská rovnováha lásky. Uvidíte, jak se odehrává rovnováha, kterou jste ve svém životě neviděli. Je to nový způsob rovnováhy Gaii a člověka.

Země v tuto chvíli není vyrovnaná. Převažuje na ní mužská energie. To nemá nic společného s vaším pohlavím. V každém člověku je mužská a ženská energie. Nezáleží na vašem pohlaví. Nejvyrovnanější lidé, kteří toto čtou a slyší, v sobě mají mužskou a ženskou energii vyrovnanou. Nejvyrovnanější ženy, které toto poslouchají a čtou, mají ve svých životech rovnoměrně vyrovnané mužské a ženské energie.

Vyrostli jste na planetě, kde rovnováha nebyla rovnoměrná, a kde mužská energie dalece převažovala cokoli dalšího. Díky vašemu úsilí mění vědomí Zemi. Začátek toho byl 11:11, pak 12:12 a pak Harmonická Konkordance. Nyní nové okno přináší to dosud nejlepší! Vzhledem k vaší nové cestě je třeba energie osmičky. Této planetě je doručována rovnováha a zodpovědnost, což je energie, která nakonec vyrovná tuto planetu, mužské a ženské.

 

Vliv tranzitu Venuše a jeho potenciál

Jakou to změnu může tento potenciál způsobit! Někteří z tohoto potenciálu budou šílet. Nehodí se jim a nehodí se ani pro to, co vnímají jako svou realitu. Učiním dvě prohlášení a obě budou toho druhu, který označujete jako „neuvěřitelný“. (1) Mužsky zatížené vlády nebudou schopny existovat na této planetě. (2) A ani žádné mužsky orientované náboženství zde nebude moci být. Ani jedno z toho nebude podporovánonebudou dávat smysl měnícímu se vědomí. Obrátí se v prach civilizace. Pamatujte si to. Povím to znovu, než skončím. Toto je zásadní doba, o které říkáme, že přichází. A to, mimochodem, je důvod, proč hora za vámi ožívá [Mt. Shasta]. Vidíte, to vše souvisí. Dostanu se k tomu. Jedno nemůže existovat bez druhého; jedno čekalo na druhé.

Nyní pojďme k ezoterickým otázkám, jsou velmi zajímavé. Pokud byl tranzit Venuše coby astronomická jistota znám tak dlouho, proč ovlivňuje Zemi způsobem, který může fungovat, pouze pokud je odstraněn Armageddon a pokud dosáhnete tohoto data? Otázka tedy zní: nestalo by se to i tak? Dovolte, abych vám odpověděl, jak nejlépe mohu.

Jeden 90letý fyzik si troufl ponořit se do ezoterické fyziky této otázky. Ptal se: „Existoval by vesmír, kdyby se lidstvo nedívalo?“ A myslel to vážně! Existuje spojení mezi realitou vesmíru a lidským vědomím? Pro vás je těžké na to odpovědět. Ale on se ptal z nejvyšší úrovně fyziky. Je další otázka, o které jste přemýšleli, a která je téměř vtip. Nicméně má řešení v podobě definování částí. Když v lese padne strom a není nikdo, kdo by ho slyšel, vytváří pak jeho pád zvuk? Je snadné odpovědět, pokud definujete části. Zvuk je definován jako vibrace ve vzduchu. Sluch je definován jako vědomí, které ho zachytí a interpretuje. Pamatujte si tyto definice, protože odpovídají na ezoterickou otázku ohledně energie tranzitu Venuše.

 

 

Metafora zprávy tranzitu Venuše

Co kdyby zde lidstvo normálně kráčelo, ale na druhé straně závoje by byla vytvořena velmi jemná a příjemná zpráva? Vlastně řekněme, že je to píseň, protože my jsme zde obklopeni hudbou [mluví o hudbě Roberta Coxona, který zde hraje naživo]. Řekněme, že na druhé straně závoje je zpívána píseň. Je to píseň, jejíž zpívání bylo naplánováno před tisíci let. Nazvěme tuto píseň Tranzit Venuše. Je o lásce a rovnováze. Možná je její text o přiblížení se Duchu. Možná mluví dokonce o vymanění se z bolesti a utrpeníMožná její slova oslavují změnu a pomoc s tím, co ve vašem životě následuje. Možná vám zpříjemní posun času. Ten text nese vaše jméno. Píseň je stejná, ale text je jiný pro každého člověka na planetě. Pomáhá vám vyrovnat se. Je posvěcený a nádherný, ale ta píseň je velmi tichá.

V této metafoře, abyste tuto píseň mohli slyšet, musíte mít přijímač – je téměř jako radiopřijímač. Ale nyní řekněme, že lidstvo nemá vůbec žádná rádia. Takže když jsme se dostali sem, dovolte, abych vám položil otázku: pokud je vysílána jemná, něžná, milá, posvátná píseň, ale lidstvo nemá žádné rádio, změní se něco? (Otázka je podobná jako u stromu v lese.) Odpověď zní ne. Nyní přemýšlejte o tomto: ta píseň by byla stejně zazpívána, i kdyby nebyl nikdo, kdo by ji mohl slyšet. Byla by dle plánu jako jistota slunečního systému, ale tuto krásu by nikdo neslyšel. Ale pokud by byla Země připravena „slyšet“, pak by byla píseň rozpoznána, interpretována a přinesla by potenciál skupině, která by jí slyšela.

V případě tranzitu Venuše by se na planetě nestalo nic, pokud by zde nebyli lidé, kteří by ji mohli potenciálně „slyšet“. V naší metafoře je přijímačem lidské vědomí. 11:11, 12:12 a všechny ty věci kolem, které jste v těchto letech studovali - kulminovaly a spojily sea daly vám přijímač. Je ve vaší kapse. Ale nyní máte další problém. Musíte najít stanici, na které se vysílá! Tady to začíná být dobré [Kryonův úsměv]. Přemýšlejte o tom: je zpívána nádherná píseň. Chtěl bych vám dát její slova, ale ten nápěv je osobní. Nicméně vám dám náznak: ta slova jsou v lemurijštině!

Právě teď tu jsou mnohé lemurijské bytosti. Jsou interdimenzionální a čekaly přesně na tento okamžik v čase. Vidí vás, jak sedíte a čtete či posloucháte. Čekaly, aby mohly doslova kráčet mezi vámi a absolvovat vysílání o tranzitu Venuše! Čekaly tisíce let. Jsou klíčem k pochopení toho, co slyšíte.

Myslíte si, že je to jen fantazie, že? Není. Je to součást plánu. Je to interdimenzionální systém. Složitý. Není o podivné civilizaci pod horou. Je o tak silné lásce rodiny, že čekala, aby vás podpořila. Pokud věříte na anděly, průvodce a interdimenzionální duchovní bytosti jako je Kryon, pak se podívejte na svou lemurijskou rodinu, protože ta je zde! Podívejte se na radost, která vstoupila do jejich hledání. Podívejte se na velkolepost kulminujícího načasování toho, kdy čtete tuto stránku! Pak se připravte na jejich asistenci.

Včera v této místnosti mnozí slyšeli hovořit vysokého lemurijského kněze. Pamatujete si, co Adama řekl? [Channeling Louisy Jonesové, autorky knih o lemurijském Telosu.] Je možné, že by tu mohla být civilizaceměsto v hoře a pod horou? Ano. Interdimenzionálně. Je neviditelné, a přesto tam je. Proč je to důležité? Kdy odtud tyto bytosti vyjdou?

(1) Proč? Protože jste o to žádali a protože Venuše nyní vysílá zprávu, která byla naplánována skrze běžnou astronomii. Ti, kteří toto slyší a čtou, jsou součástí této lemurijské rodiny! Pochopili jste už, proč vám celé ty roky říkámLemuřané“? Myslíte si, že je to velká souhra náhod, že jsme v roce 2004 přesunuli hlavní Kryonovo každoroční setkání do Mt. Shasty nebo že jsme ohlásili nové zřízení energie osmičky?

(2) Kdy? Je to teď. Je zpívána jemná píseň a interdimenzionální lemurijská rodina pomalu vystupuje v čase, který byl předpovězen – a z důvodů, které jste vytvořili. Není to o nic víc strašidelné či divné než Boží láska. Je to proces Lemuřanů s Lemuřany. Je to rodina s rodinou. Jedni jsou ve 4D a druzí ne.

Jak moc je to skutečné? Lidé, vyzývám vás, abyste jednoho dne vystoupili na horu za vámi [Mt. Shasta] a „dostavili se“ na setkání s těmi, kteří si vás váží. Nebuďte překvapení, pokud prožijete 4D zkušenost s mnoha multiD členy rodiny.

 

Píseň Venuše

V této metafoře je ještě další výzva. Líbeznost písně zpívané lidstvu je velmi tichá. A tiší jsou i Lemuřané, kteří kráčejí mezi vámi a chtějí vám pomoci ji dešifrovat. Lidé však nejsou tiší ani trochu. Mnoho řečíto je pro ně příznačné. Lidské bytosti, když sedíte před Duchem v meditaci a modlitbě, proč nepřestanete vyjmenovávat vše, co je ve vašem životě špatně? Proč nejste tiší a neposloucháte odpovědi, místo abyste diktovali své problémy? Nemyslíte, že víme, čím procházíte? Myslíte, že nám to musíte říkat? Slyšte tato slova: buďte tiší a vězte, že jste Bůh.

Lemuřané vám chtějí zpívat. Každá cesta je jiná. Každý z vás má jiný dimenzionální potenciál. Existuje buněčná struktura v každém z vás, která zápasí s přesunem mezi dimenzemi, takže pro každého z vás je ta píseň jiná. Ale Lemuřané vám chtějí předat tajemství toho, jak naslouchat. A pokud to pochopíte, pak se naučíte být tichými.

Toto je dobrý čas a dobré místo pro novou tichost, zatímco zde sedíte, posloucháte a čtete. Pokud se nacházíte na úbočí hory s energií Gaii, můžete velmi dobře slyšet hudbu! Ve vašem životě není nic, co by Duch nevěděl. Nyní poslouchejte: máte lidské vědomí, které se připravovalo na tranzit Venuše; máte metaforické rádio; mnozí už mají nastaveny frekvence, a pokud chcete porovnat metafory, pak je píseň zpívána a strom v lese vytváří zvuk, zatímco padá… a jsou mnozí, kteří to nyní mohou slyšet. Proto tu jste… abyste provedli těžké duchovní pozvednutí na Zemi.

V této místnosti jsou zastoupeny mnohé kultury – mnohé jazyky a mnohé životy. Pokud k této skupině přidáte i čtenáře, je jich ještě více. Ale vy všichni máte něco společného, i když to posloucháte a čtete v různých časech: každý z vás se jednu dobu naklonil do větru zrození a věděl, co bude dělat, když vstoupil na tuto planetu. Viděli jste potenciály toho, co se na planetě právě teď děje… a naplánovali jste to. A tady jste. Tak o tom přemýšlejte. Není to náhoda, že nyní posloucháte a čtete.

 

Aktivace křišťálu lidstva

I dnes Gaia zmínila křišťálové léčení na této planetě. Co to pro vás znamená a co má být léčeno? Propojte si body, drazí, protože toto je vám předáváno na mnoha frontách, od mnoha channelerů a z mnoha vědomí: křišťálová energie je metafora pro to, „co má paměť“. V krystalech této planety je paměť, která si pamatuje lidskou historii. A jakou část historie si pamatuje? Události? Ne. Protože události jsou jako strom padající v lese – je to zvuk, který není slyšen ani zapamatován. Místo toho si křišťály pamatují historii toho, co skutečně vytváří zvuk: emoce lidstva reagujícího na události. Pamatují si, jaké to bylo a jak to znělo v lidských uších, když strom padal [odvolává se na předchozí metaforu]. Pamatují si utrpení smrti a radost zrození. Pamatují si tragédii válek a zranění Země. Pamatují si zášť, která je stále zde, a zranění z minulých životů, která se neuzdraví kvůli mužsky zatíženému aspektu.

Jinými slovy – paměť krystalů je vědomí lidstva – jaké to bylo projít historií. Přepsání toho – to je to, co se bude dít při léčení v příštích osmi letech. Je uzdravována krystalická mřížka. Je přepisována lidstvem. Jak můžete přepsat historii? To, co je přepisováno, není historie planety, ale spíše reakce na ni. Léčení znamená přepisování vědomí, kdy před dávnou dobou jeden člověk zvedl klacek a ve vzteku zranil druhého. Je to přepsání současné nenávisti, která je právě teď obvyklá a která podněcuje současnou situaci. Je to součást nové skupiny mřížky, která je krystalická [Kryonova magnetická skupina na konci roku 2002 změnila svou „práci“ – začala pracovat na krystalické mřížce].

Nové zprávy jsou, že na této planetě přepisujete rovnováhu mužského a ženského s pomocí nové energie, která je vám dodávána skrze tranzit Venuše a otevření tohoto osmiletého okna. Je načase, abyste pochopili. Je načase, abyste se stali tichými. Někteří říkali: „Kryone, můžeme být skutečně tiší, když jsou zprávy takové, jaké jsou? Jsou tu jen a jen špatné zprávy! Je těžké se soustředit na jemné věci, když je tu taková vřava.“ Máte pravdu! A co toto: prostě vypněte zprávy! Chápete, že vše, co dostáváte ve vašich vysoce technických zprávách, je malá porce negativního dramatu vytržená z kontextu toho, co se děje na planetě Zemi? Chápete, že veškerý váš pozemský zpravodajský systém je velmi nesofistikovanou cestou do myšlenkového nastavení lidí, kteří smýšlejí jako děti? Diktuje vám, jak byste se měli cítit ohledně malé porce dramatických věcí, které se dějí na planetě. Neladí s vaším intelektem ani vaší logikou. Dokonce používá i hudbu ke zintenzivnění těchto negativních zpráv a k formování vašeho postoje!

Tento systém nehlásí dobré zprávy… o indigové zkušenosti… o dostupnosti nové energie… o potenciálech léčení samotné Země! Ale je součástí vaší kultury a také přirozeností mnoha lidí, kteří se připoutávají k těmto mazlavým polovičním pravdám a pak jdou spát se strachem. Takže co dělat? Je načase přestat přemýšlet jako člověk a myslet více jako ten, kým skutečně jste – čistým Lemuřanem, který má interdimenzionální kvality. Ten může pomoci přepsat krystalickou mřížku planety. Je moudrý a ví, že právě teď se děje něco dobrého vám všem! To přepíše a nahradí zášť rovnováhou a započne proces, který změní vaši budoucnost.

Nezdá se vám to jako zajímavá souhra náhod, že mnozí nazývají nově narozené jako Křišťálové děti? Co to pro vás znamená? Kryon vám nikdy neříkal o Křišťálových dětech a přesto tu jsou! Metafora říká, že jsou součástí křišťálovéhosamotné Gaii. I dnes jsme je zmiňovali. Kdo jsou? Jsou specialisté na rovnováhu.

Mnohokrát jsme mluvili o Indigových dětech. Jsou to děti „nového vědomí“, které se dnes rodí a zahrnují všechny podskupiny. Existuje pro ně mnoho jmen, ale všechny jsoubojovníky změny“. Dívejte se na tyto děti jako na aktivisty pro mír, ale s vědomím, které nečekáte. Nečekejte, že budou nosit transparenty a pořádat manifestace. Nečekejte, že byste jim říkali cokoli, co chcete, aby slyšeli, nebo že je budete jakkoli ovládat. Protože nebudou mít staré vědomí. To je ten rozdíl, drazí, mezi jimi a vámi. Přicházejí s rovnováhoulevé i pravé, mužského i ženského. Jsou to ti, kteří byli aktivováni pro tranzit Venuše. V celém lidstvu jsou těmi, kteří budou nejdříve vibrovat energií tranzitu Venuše. Jsou to ti, kteří čekají, až budou novými vůdci v tomto osmiletém okně. Dokonce i když jsou příliš mladí (to jim neříkejte), budou stát po pravici těm, kteří povedou země a korporace, a těch, kteří mají na starosti léčení kontinentů. Sledujte jejich vliv a žasněte. Pak si vzpomeňte, že jste to zde slyšeli.

 

Vaše část v tom všem…

Dobrá, majáky, co se pro vás stane dál? Přichází bouře. Ta vás však nerozruší, že ne? Minule jsme vám řekli toto: majáky se nebojí bouří. Byly pro ně vybudovány. Majáky stojí pevně, když se začínají stahovat mraky, a říkají: „Bylo načase! Myslel jsem si, že to nikdy nepřijde. Počasí bylo příliš pěkné příliš dlouho. Je načase pracovat. Rozsvítím světlo a jdu na to!“

Objevíte na planetě některá temná místa. To se děje, když se světlo rozsvítí. Věci, které byly vždy ve tmě, nemohou navždy tolerovat mnoho světla. Budou se drápat pryč ve snaze nalézt další temná místa, kde by se schovaly. Ale díky tomu, co se děje na této planetě, je stále méně a méně temných míst. Takže když jsou tyto energie osvíceny, musí se rozhodnout: zůstat nebo ne? A při tomto procesu budou bojovat, aby zůstaly ve tmě. To je to, co se děje na planetě.

Bohyně lásky se pohybuje mezi Zemí a Sluncem. To přináší potenciál změny planety. Sledujte tyto věci. Vyhlížejte integritu, která vytvoří změnu na této planetě jako nikdy předtím. Sledujte další vyrovnávající atributy, které také začnou zvedat své hlavy. To vždy začíná tím, že to vytvoří problém. Ale čekali jste cokoli menšího? To se děje, když se otevře propast mezi starým a novým… jak vám říkáme více než 15 let. Pamatujete, co jsme řekli? „Tato propast se otevře velmi výrazně a dojde k polarizaci planety. Lidé se budou muset rozhodnout, že vystoupí z ohrady, nebo že opustí Zemi.“ Tato bitva začala. Je to válka mezi starým a novým – hlavní událost na planetě… a vy sedíte uprostřed ní s klíči ke světlu.

Říkali jsme vám, že někteří rychle odejdou a vrátí se zpět coby Indiga a Křišťály a to se stalo. Říkali jsme vám, že skvělí muži a ženy, kteří se zdají být na této planetě vyvážení a připravení a dělají nádhernou práci pracovníků světla, odejdou… a to se stalo. A můžete vidět, jak se vrací během tří měsíců! Tří měsíců! To je rozdíl a načasování toho, co bylo, a co je. Je to duchovní hloubka, která vás může překvapit vzhledem k tomu, co víte a co jste byli o takových věcech učeni v minulosti. Drazí, to je to, co dělají mistři! Mělo by vám to říci hodně o důležitosti toho, co se zde děje.

Strážce majáku běží do schodů, rozsvěcuje světlo a křičí na vlny: „Sem s vámi! Nemůžete se mne dotknout, protože pro to jsem byl zrozen! Byl jsem zde, když byla konstruována tato stavba a s lety jsem ji ještě vylepšil. Nyní je silná a vy ji nemůžete zlomit. Nemůžete odstranit mé světlo. Nestane se nic, co by poničilo tuto posvátnou stavbu.“ Vidíte, strážce majáku něco má … vědomost a moudroství, že je skutečně propojen se světlem. Ach a ještě něco dalšího. Zdá se být v poslední době velmi tichý. Naslouchá nádherné písni.

A tak, drahé lidské bytosti, končíme těmito myšlenkami. Mluvit o velkoleposti Venuše a dalších planet, o historii Země a o tom, proč tu jste – to je jedna věc. Ale až opustíte tuto místnost, je před vámi kladení jedné nohy před druhou. Zítra sejděte z této hory změněni [mluví k účastníkům]. Nalaďte se na tu zpívanou píseň a začněte velmi zvláštní aktivaci.

Pokud nepochopíte nic jiného z tohoto dne, pochopte alespoň to, že jste se sešli na tomto místě, zatímco toto čtete a posloucháte, a interdimenzionálně jste se otevřeli aktivaci. Příště, až se setkáme [při channelingu druhého dne], povím vám o vrstvě DNA, jejíž aktivaci cítíte. Přidělíme jí jméno a číslo. A příště to uděláme znovu, protože jsou tentokrát aktivovány dvě vrstvy. Důvod, proč jste pro to nyní otevřeni, je ten, že s touto aktivací odsud odejdete jiní, než jste sem přišli.

Toto není doktrína a není to nastavení pravidel. Není to velký seznam, který byste měli vyřídit. Interdimenzionálně vám byly dány odpovědi díky naslouchání překrásné osobní písni, která byla zpívána velmi tiše těmi, které znáte a milujete, a kteří jsou rodinou Boha. Protože se učíte být tichými a znáte svou posvátnost, umožňujete, aby k vám připluly odpovědi pomocí intuice. Uvolněte se. Přestaňte tlačit realitu, o které si myslíte, že je před vámi, a místo toho dovolte rodině, aby pracovala pro váš prospěch v realitě, která není viděná. Načasování je perfektní.

Nezoufejte nad tím, co vidíte na této planetě! Vnímejte to jako hlavní seřízení. Lomíte rukama každou zimu a truchlíte nad stromy? Nebo máte moudrost, abyste znali roční období a obnovu, kterou přinášejí? Asistujte míru na Zemi! Dovolte, aby se v těchto příštích čtyřech letech pod vaším vedením rozvinul Nový Jeruzalém, a aby vybudoval pódium pro rok 2008. Pak držte své světlo vysoko a vydržte bitvu skrze 2012. Pochopte, že světlo vždy vzejde z temnoty. Projděte touto bitvou se světlem, které nesete, buďte tiší a poslouchejte tu píseň. Je jemná a přesto má sílu a směr. 

Poslouchejte píseň nové energie od Bohyně, která je vyrovnávající, a od vaší lemurijské rodiny, která přichází, aby doplnila text o lásce. Pak buďte tiší a vězte, že VY jste Bůh.

A tak to je.

Kryon

 

Zdroj originálu: https://www.kryon.com/  - přepis – The Venus Transit Gift

 

Poznámka ke kopírování:

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz) Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

 

 

Poselství od Montyho
Montague Keen a Veronika Keen – 26. dubna 2015  

 

 

IRSKO /ANGLIE

Žijete ve velmi zajímavé a vzrušující době. Prostřednictvím ley linií uvolňujete Energii/Pravdu.  Vše vyplouvá na povrch.

Žili jste své životy, uvězněni v systému kontroly,  který byl velmi dobře ukryt, a prezentoval se jako LÁSKA a SVĚTLO.  Nic nemohlo být vzdálenější pravdě. Veronika a já jsme s vámi odhalovali, že Irsko bylo centrem vaší civilizace předtím, než bylo násilně převzato Římem.  Všechny důkazy jsou zde:

JAK JE BIBLE IRSKOU KNIHOU - POZMĚNĚNOU A PŘEDĚLANOU BRITSKÝMI A ŘÍMSKÝMI PŘEKLADATELI    je kniha, kterou napsal CONOR MAC DARI.

"Bible je irská kniha z předřímské doby a byla ukradena bez souhlasu Irské církve IESA:“

"Podvod stále pokračuje a to velké tajemství je před světem velmi žárlivě střeženo římskou církví a Brity, ale je střeženo zejména před irským lidem, který toho od těchto dvou neblahých sil tolik vytrpěl.

„Je ohromující, jak to, co se teď zdá být jasně podvodné, mohlo unikat odhalení po tak dlouhou dobu.“

Vyžadovalo si to hluboký pohled na minulost Irska  a na zločinné intriky římských a britských kněží a na vliv, který to mělo na formování událostí se závažnými důsledky pro světové dění. Aby se tato fakta skryla pře dalšími generacemi, uchýlili se k plánu FALŠOVÁNÍ DĚJIN SVĚTA a nahradili je předivem LŽÍ a VÝMYSLů."

"Příslušníci jádra britské státnosti a vysocí hodnostáři britské církve, stejně tak jako římské církve v Británii a Irsku jsou si samozřejmě této pravdy vědomi a tajemství svého podvodu pečlivě střeží.“

"Dějiny Irska" od Thomasa Moore-a, slavného básníka a spisovatele - v této knize odhalil, že při každém pokusu o získání informací a bádání o faktech se setkal s hradbou mlčení a s tutláním. Své dílo napsal za těchto demotivujících podmínek.“

"I když zavedení Ježíše Spasitele a to, že on byl náhražkou za IESA, přineslo římské církvi velké bohatství, vyžádalo si to velké a mimořádné úsilí, aby se světu úspěšně prezentovalo, že byl skutečnou historickou postavou.“ 

„Odhaduje se, že kvůli realizaci plánu vyvést v  desátém a jedenáctém století  mohamedány ze Sýrie, byly zmařeny 2 miliony životů. Během okupace tzv. SVATÉ ZEMĚ  křižáky po dobu 87 let tam Řím pojmenoval  místa, která jsou zmiňována v písmu, ale taková  jména předtím ta místa neměla.“

"V té době dělali vše, co považovali za potřebné anebo co jim dovolily okolnosti, aby připravili půdu a umístili identifikační údaje ohledně každé lokality, která byla vybrána, že bude MÍSTEM NAROZENÍ ANEBO MÍSTEM UDÁLOSTI TÝKAJÍCÍ SE VŠECH VYMYŠLENÝCH MÝTICKÝCH POSTAV, KTERÝM MĚL BÝT PŘIKLÁDÁN ZVLÁŠTNÍ VÝZNAM.“

ANGLIE

Dle bádání PETERa OfEngland:

Anglie je majetkem římské církve od 15. května 1213, přesněji, anglikánská církev je katolickou koncesí.

Toto video je darem VŠEM Angličanům při příležitosti 800. výročí toho, kdy vám byla vaše země ukradena. 

Toto video říká, že král John, ovlivněn templářskými šlechtici, předal suverenitu Anglie a Irska papežskému legátu Pandolfovi tím, že vydal „chartu trvalého  poddání se  Papeži Inocentu III“ v chrámu poblíž doverského hradu dne 15. května 1213. Je to zapsáno ve svitku č. 66 Magny Charty. 

Vězte také, že země předal a musel platit 10 000 stříbrných marek ročně - 7000 za Anglii a 3000 za Irsko, aby mohl zůstat vládcem! Máte nějaké pochyby o tom, že Irsko je katolické? Nepochybujte o tom, že Anglii stále vlastní církev římská -  jak stanoví  „dohoda o změkčené  koncesi“.  

" Prohlášení v kánonu anglikánské církve uvádí VELMI PODROBNĚ, že je součástí “ Jediné, svaté, katolické a apoštolské církve“ a jsou to čtyři charakteristiky takové Církve…ne nějaké církve, ale Církve. Maltézský kříž je znakem koncese. V církvi žádná významnější není. Je to copyright a abyste kříž mohli používat, musíte za to zaplatit.

Peter také vysvětluje, proč na volební lístek nemáte nikdy psát X. Dle práva to znamená, že jste blázen, delikvent, nezletilý, cizinec, žebrák nebo svěřená osoba anebo pod kuratelou z důvodu, že jste mentálně postiženi, mdlé mysli či nezpůsobilí k řešení svých záležitostí. Svěřené osoby jsou, pokud jde o volby, psychiatrickými pacienty. Podívejte se na video. Never place a Cross - X - on a Ballot Paper  (Nikdy nekřížkujte volební lístek).

Lidé se probouzejí. Tuto informaci poslala Veronice tento týden Alison. Dokazuje, že lidé dělají svá vlastní bádání a jak vám vždy připomínám, nic není, jak se zdá. Je čas, abyste se dověděli o svých vlastních dějinách. Vše ve vašich životech bylo kontrolováno touto mocenskou strukturou. Každá země by měla hledat svou vlastní pravdu, svou vlastní historii. Najdete souvislosti - bez ohledu na to, kdy se to odehrálo.  Všechny cesty vedou do Říma.

Na Veroniku byl vyvíjen velký nátlak, aby se mnou nepracovala. Prosím, pokračujte ve své práci na ley liniích, uvolňujte všechnu jejich energii. Také posílejte lásku a světlo třem centrům moci: Londýnu, Římu a Washingtonu. Vaše svoboda je ve vašich rukách.

Chci poděkovat mimořádnému médiu - paní z Belgie, která mi umožnila, že jsem mohl  Veronice poslat k jejím narozeninám velkou kytici růžových růží. 

Temné síly slábnou. Útočí na všechny, kdo hledají pravdu a spravedlnost.  Bez ohledu na rasu či vyznání, potřebujete a zasloužíte si pravdu a spravedlnost. PRAVDA je všude kolem vás. Není skryta, protože oni nikdy nepředpokládali, že se probudíte. Je čas odhalit vše, co bylo skryté, aby lidstvo mohlo pokračovat v pravdě a lásce. 

Má drahá, tvá práce přinese ovoce. Nikdy o tom ani na okamžik nepochybuj. Probouzet mysli k pravdě nikdy není lehký úkol. Mnozí se ještě stále pravdy bojí. Nastal čas na velkou změnu. Buď připravena.

Tvůj navždy oddaný  Monty.


Website: The Montague Keen Foundation, https://Galacticchannelings.com/


Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K pro https://galacticchannelings.comwww.transformace.info .  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.

 

 

Frakování břidlic ohrožuje genetickou výbavu lidí

 

Chemikálie, které narušují hormony, byly nalezeny v řece Colorado a jsou spojené s frakováním

Další důkaz tento týden prokazuje, že hydraulické štěpení (frakování) představuje potenciálně závažná rizika pro kvalitu pitné vody a lidské zdraví.

Tým vědců z University v Missouri našel důkaz přítomnosti chemických látek, které narušují hormony, ve vodě nacházející se v blízkosti míst frakování. Vzorky byly odebrané z řeky Colorado blízko regionu s vysokou těžbou v západní části státu Colorado.

Řeka Colorado je zdrojem pitné vody pro více než 30 milionů lidí.

Studie byla publikována tento týden v odborném časopise Endocrinology.

Frakování je kontroverzní proces tryskání vody smíchané s pískem a chemickými látkami hluboko v podzemí pod vysokým tlakem tak, aby se rozdrtila hornina a došlo k uvolnění ropy či zemního plynu v hornině obsažených. Tím je možno ekonomicky čerpat dříve nepřístupné rezervy fosilních paliv. Těžba se rychle šíří po celé zemi (USA).

Vědecký tým zjistil, že 11 chemických látek běžně používaných ve frakování jsou „endokrinní disruptory“ – sloučeniny, které mohou mít vliv na lidský hormonální systém a jsou spojeny s rakovinou, vrozenými vadami a neplodností.

„Více než 700 chemických látek se používá ve frakování, a mnoho z nich narušuje hormonální funkci,“ řekla Dr. Susan Nagel, profesorka porodnictví a gynekologie na lékařské fakultě Missouriské Univerzity, která je spoluautorkou studie.

Čím víc bude frakování používáno, tím větším zdravotním rizikům může populace čelit v důsledku zvýšeného styku s endokrinními disruptory.“

Výzkumný tým odebral vzorky z podzemních a povrchových vod jak z míst v Garfield County ve státě Colorado, kde tekutiny z frakování unikly, tak z nedaleké řeky Colorado, do které místní potoky a podzemní vody ústí. Odebrali také vzorky z jiných oblastí v Garfield County, kde vrtání bylo jen málo, a zárověň z oblasti v Missouri, kde žádné vrtání nebylo.

Zjistili, že vzorky z místa úniku prokazaly střední až vysokou aktivitu endokrinních disruptorů, a vzorky z řeky Colorado byly na střední úrovni. Ostatní dva vzorky, odebrané z oblastí s méně nebo žádným vrtáním, ukázaly nízkou úroveň aktivity endokrinních disruptorů.

Nové důkazy zvyšují naléhavost výzev k moratoriu na frakování, dokud rizika nebudou úplně vyhodnocena a dokud nebudou zavedeny předpisy a kontroly zabezbečování dodávky pitné vody a veřejného zdraví.

Vzhledem k tzv. „Halliburtonské díře v zákonu“, je ropný a plynárenský průmysl osvobozen od důležitých požadavků podle federálního zákona o bezpečné pitné vodě. Jednotlivé státy zatím jen pomalu vyplňují mezery v právních předpisech.

Zejména ve státě Colorado by se měla zachovávat maximální opatrnost.

Ze zprávy neziskové organizace Ceres v Bostonu, která školí investory o ekologických rizicích v podnikání, vyplývá, že se 92 procent vrtů pro břidlicový plyn či ropu ve státě Colorado nachází v oblastech s velkou zátěží vody, což jsou oblasti, kde města, průmysl a zemědělství již používají 80 procent nebo více dostupné vody.

Vzhledem k vysokému objemu vody, který frakování vyžaduje (běžně 4 až 6 mil galonů na vrt – cca 15 plaveckých bazénů, pozn. red.) je riziko kontaminace silným argumentem pro preventivní přístup k budoucímu vývoji a k pozastavení stávající těžby, dokud nebude možné posoudit celé spektrum environmentálních zdravotních rizik.

Coloradský guvernér John Hickenlooper ale řekl, že stát bude žalovat jakékoliv město, které zakáže frakování na svém území. Stát dokonce v červenci 2012 žaloval město Longmont, které takový zákaz vydalo.

Organizace Concerned health professionals of New York vydala prohlášení o nových zjištěních endokrinních disruptorů (EDS) ve vodách blízko míst frakování. Závěr prohlášení varuje, že „tyto výsledky ukazují, že obavy z frakování vzhledem k veřejnému zdraví jsou opodstatněné a týkají se dokonce i našich hormonálních systémů. Nikdy nebylo víc v sázce. EDS byly spojeny s rakovinou prsu, neplodností, vrozenými vadami a poruchami učení. Vědci neidentifikovali žádný bezpečný práh styku s EDS, a to zejména pro těhotné ženy, kojence a děti.

Sandra Steingraber, odborník na environmentální zdraví, k tomu píše v dopise zveřejněném na stejné webové stránce:

„Zdá se mi, že etickou odezvou ze strany lidí z oblasti environmentálního zdraví je výzva k pozastavení vysokoobjemové horizontální těžby a frakování formou národního moratoria, a zahájení komplexního posouzení vlivu na zdraví s plnou účasti veřejnosti.“

 

Zdroj: https://stophf.cz/archives/6077

 

 

 

Patent, který má moc zničit Monsanto a změnit svět

 

Obsah tohoto článku má potenciál radikálně změnit svět mnoha pozitivními směry. Monsanto by bylo velice rádo, kdyby se tento článek příliš nerozšířil, takže vás žádáme: sdílejte, sdílejte, sdílejte tuto informaci, aby se dostala k co možná nejvíce lidem.liš nerozšířil, takže vás žádáme: sdílejte, sdílejte, sdílejte tuto informaci, aby se dostala k co možná nejvíce lidem.

V r. 2006 muž jménem Paul Stamets získal jistý patent. I když je Paul světoznámý expert na mykologii, jeho patentu se dostalo velmi málo pozornosti a zveřejnění. Proč? Jak řekli zodpovědní činitelé pesticidového průmyslu, tento patent představuje „nejničivější technologii, jakou jsme kdy zažili“. A když tito lidé řeknou, že je to ničivé, myslí tím, že je to ničivé pro chemický průmysl vyrábějící pesticidy.

Co Paul objevil? Mykolog vyšel z toho, jak využít vlastní prostředky matky Země, aby nedovolil hmyzu ničit úrodu. Říká se tomu chytré pesticidy. Tyto pesticidy poskytují bezpečné a téměř permanentní řešení pro kontrolu nad více než 200 000 druhy hmyzu – a to všechno díky „magii“ hub.

Paul používá mycelium (podhoubí) entomopatogenních hub (houby, která ničí hmyz) ve stádiu, kdy ještě neprodukují spóry. Houba v tomto stádiu přitahuje hmyz, který ji pojídá, a tím se zevnitř sám nakazí houbou patogenní pro hmyz, která ho usmrtí.

Abstrakt patentu:

Tento vynález využívá předsporulační myceliální stádium entomopathogenních hub jako látky k přitahování hmyzu a/nebo patogenů. Houby lze kultivovat na zrnech, zemědělském odpadu či jiném celulózním materiálu; přitahují hmyz a mohou i do hmyzu zavádět specifické houby pro hmyz patogenní. Je možno užívat kombinace různých hub a substrátů. Základní matrice obsahující předspórové stádium těchto hub může být sušena, sušena mražením, chlazena, peletizována, balena a reaktivována pro použití jako efektivní přitahovač hmyzu a/nebo biopesticid. Byly objeveny přitahující výtažky z předspórového entomopatogenního podhoubí.

Tento patent má potenciál zcela změnit způsob, jak lidé pěstují úrodu – pokud mu bude dovoleno, aby se masově rozšířil.

Pokud tolerujeme používání pesticidů v moderním zemědělství, pak popíráme důkazy potvrzujícící, že mají ničivé účinky na životní prostředí. Taková ignorance nemůže být déle tolerována. Můžete si například představit svět bez včel? Chemické směsi od Monsanta, které jsou sprejovány na zemědělská pole po celém světě, přispěly velkou měrou k jejich dalekosáhlému vymírání. I když stále více států zakazuje Monsanto, tyto chemické prostředky jsou stále používány v mnoha zemích, které by si měly uvědomit jejich nebezpečí. Říkat, že nové metody by měly být aplikovány dříve, než bude pozdě, je velmi zdrženlivé vyjádření.

Monsanto v současné době generuje ročně 16 miliard dolarů (údaj z roku 2014), a tak si můžeme být jisti, že nestojí o to, aby tento zdroj příjmů byl přerušen. Takový příjem jim dává téměř neomezené zdroje a schopnosti potlačovat informace, které by mohly narušit jejich reputaci.

Ale pokud se budeme informovat o přínosech pěstování udržitelné, organické a biodynamické stravy, třeba tím, že budeme sdílet články jako je tento, a budeme bojkotovat GMO stravu a stravu sprejovanou herbicidy a pesticidy, korporátní démon možná brzy dostane o tom zprávu z trhu.

Zde jsou užitečné odkazy o výše zmíněném neuvěřitelném patentu:

Patent, o němž je řeč: 7,122,176

Seznam všech patentů Paula Stametse

Mnoho informací o Paulu Stametsovi

Wikipedia o Paulu Stametsovi

A na závěr, video pro TED z roku 2008, které Paul nazval: 6 způsobů, jakými houby mohou zachránit svět:

Paul Stamets: 6 ways mushrooms can save the world , anglicky, 18 minut

 

https://www.svetkolemnas.info/novinky/zajimavosti/2287-patent-ktery-ma-moc-znicit-monsanto-a-zmenit-svet

 

 

Jaké nemoci se dají vyléčit sklenicí vody?

 

Zatímco mnozí lidé se marně snaží dát do své zdraví pořádku spoustou drahých pilulek, vědci se stále více přiklánějí k tomu, že existuje účinnější a přístupnější prostředek. Může si ho dovolit každý člověk. Každý z nás to určitě má doma. Voda!

V průběhu mnoha let se uskutečňují v laboratořích po celém světě experimenty pro změnu struktury vody. Ukázalo se, že právě na ní záleží, jako vlastnosti propůjčí voda živému organismu.

Aby to vyjasnil, obrátil se Hlas Ruska na terapeutku Annu Jakovlevovou, která už po několik let úspěšně léčí své pacienty vodou:

- Proměnlivá struktura vody je mnohem důležitější než její chemické složení. Díky tomu je možno vodě dodávat ty či ony vlastnosti. Už dávno není tajemstvím, že struktura vody se mění pod vlivem hudby a slov: za přehrávání klasické hudby, za pronášení modliteb nebo prostě slov poděkování může voda léčit, nadávky však působí na vodu tak, že může lidské zdraví ničit.

Je to divné, ale voda je citlivá vůči tomu, co si myslíme a hlavně co říkáme. Když si to člověk myslí kladně a má pocit vděčnosti, může voda vyléčit dokonce i ty nejtěžší nemoci. Nikoli náhodou naši předkové pronášeli před každým jídlem modlitby. Kromě sakrálního je v tom čistě praktický smysl. Vždyť naše tělo se skládá většinou z vody. A naše „vnitřní“ voda také reaguje na všechny naše pocity, takže naše zdraví je konec konců výsledkem našich myšlenek.

O tom všem je podrobně rozepsáno v knize Poselství vody japonského autora Masaru Emota, která byla vydána v r. 1999 a udělala ve vědeckém společenství velký rozruch. Emoto ukazuje, jak mění voda svou strukturu pod různými vlivy. Jak důkaz se uvádějí fotografie krystalů vody zmrazené za působení klasické hudby a kladných slov, a krystalů vody, která „poslouchala“ heavy metal a nadávky. V prvním případě máme úžasně krásné krystaly pravidelného tvaru, v druhém – křivé a neuspořádané úlomky.

Anna Jakovlevová vypráví:

- Před třemi lety jsme se rozhodli udělat experiment, abychom se podívali, jaký vliv může mít strukturovaná voda na lidské zdraví. Abych názorně ukázala, že to opravdu funguje, rozhodla jsem se provést experiment s rostlinami. Měli jsme tři fialky, které byly ve stádiu klidu a nekvetly.

První fialku jsme začali zalévat vodou, která byla „nabita“ klasickou hudbou, byly to hlavně árie z Pucciniho a Verdiho oper. Druhou fialku jsme zalévali vodou, která „poslouchala“ kriminální zpravodajství, a třetí fialku – obyčejnou vodou. Za měsíc ta druhá fialka zahynula, a ta první se krásně rozkvetla. A třetí zůstala taková, jaká byla na začátku experimentu. Poté se mnozí moji pacienti odvážili tuto metodiku vyzkoušet. Většina z nich se začala cítit mnohem lépe.

Je ale možno nahradit všechny léky jednou sklenicí „živé“ strukturované vody? Oč vlastně jde? Je to skutečný zázrak nebo efekt placeba? Každý se přece sám rozhoduje, v co bude věřit. Když ale budete zítra snídat, poděkujte pro každý případ vaší vodě. Jen si to zkuste. Co když to opravdu působí?

Zdroj: https://svobodnenoviny.eu/jake-nemoci-se-daji-vylecit-sklenici-vody/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odhalte pravdu:
Mimozemšťané už na Zemi žijí, šokoval politik

 

Ottawa - Jsme ve vesmíru sami? Podle bývalého kanadského ministra obrany rozhodně ne. V televizním vysílání vyzval světové politické špičky k zveřejnění záznamů o UFO. Podle jeho slov už mimozemšťané žijí na Zemi.

Paul Hellyer (91), v televizi prohlásil, že vlády tají před občany přítomnost mimozemských bytostí. A vyzval vlády celého světa, aby odhalily lidem pravdu. "Páni prezidenti a ministři, chceme pravdu a chceme ji hned, protože to ovlivňuje naše životy," vyzval Hellyer, který byl ministrem obrany mezi roky 1963 a 1967.

Hellyer se stal prvním politikem, který veřejně přiznal svou víru v existenci mimozemských civilizací. Zároveň řekl, že je přesvědčený o tom, že mimozemšťané navštěvují Zemi už celé tisíce let. Dokonce prý žijí mezi námi, ale snaží se nevzbuzovat pozornost okolí. Svoje prohlášení uskutečnil v ruské televizi a dodal, že dokud budou lidé válčit mezi sebou, mezihvězdní cestovatelé se s námi nebudou chtít příliš stýkat.

Podle jeho slov v současné době existuje přibližně 80 druhů mimozemšťanů, z toho nejméně čtyři druhy prý naší planetu zcela jistě navštívili. I když tomu tak bylo, všichni návštěvníci jsou prý na pohled k nerozeznání od obyčejných lidí. Hellyer také říká, že naprostá většina druhů je mírumilovná a nechce lidstvu nijak uškodit. Naopak jim máme být vděční za technologie jako mikročipy nebo LED osvětlení.

Na závěr bývalý ministr dodal, že "vysocí bílí" mimozemšťané tajně pracují pro americké letectvo v nevadské poušti. Jeden z dalších druhů má mít velmi štíhlé končetiny a velké hlavy a další nazývá jako "severské blonďáky". Samotný Hellyer se s žádným mimozemským návštěvníkem nikdy nesetkal, ale poštěstilo se mu vidět létající talíř.

https://zahranicni.eurozpravy.cz/amerika/118962-odhalte-pravdu-mimozemstane-uz-na-zemi-ziji-sokoval-politik/

 

—————

Zpět