Milí přátelé, - 2.12.2014

02.12.2014 00:49

Milí přátelé,

V tomto týdnu opět za námi přichází Mistr Hilarion a hovoří o tom, že v tomto náročném čase "dokončování" či pokračování očišťování našeho bytí, propouštění přežilého, nepotřebného s čím jsme byli dříve dost srostlí, je třeba se soustředit na lásku, volit lásku a  na vše, co přichází pohlížet z nadhledu. A také, je třeba si stále více uvědomovat, že každá naše myšlenka vytváří novou realitu, tudíž je třeba se učit disciplině mysli.

Lee Carrol channeluje Kryona v různých místech světa, kde je opravdový zájem o učení, která skrze něj Kryon předává . V letech 1995 až 2009 také došlo k předávání sdělení od Kryona v sídle OSN v New Yorku, kde existuje a činnost vyvíjí "Společnosti pro osvícení a transformaci - (S.E.A.T.)". Na podkladě jejich žádosti tam Lee Carroll celkem 7x předával Kryonova sdělení. Dnes vám nabízíme překlad channelingu "Kryon v OSN 2007" A ačkoliv již uplynulo 7 let od té doby, tak toto sdělení nám má stále co říci (ale to každé Kryonovo sděleni, jakkoliv "staré"). Ať již z hlediska věcného, tak i hlediska vnitřního, z hlediska hlubších energií, které v dalších vrstvách obsahuje a které tak na nevědomé úrovni na nás působí. Nicméně, tohle jistě není pro nikoho nic nového, takto je to u všech Kryonových poselství. Takže i z tohoto poselství se dozvíte leccos nového a leccos vědomí vnitřně rozšiřujícího, co může, kdo to správně uchopí, umožnit i pochopit i současnou rozjitřenou situaci na planetě i v ČR.

A u Kryona dnes ještě lehce zůstaneme. Dnes zařazuji také jeho "duchovní jednohubky" aneb Marshmallow Messages z října a listopadu, když jsem zjistil, že jsem na říjnové nějak zapomněl. Naštěstí nejde o nic rozsáhlého, krátké citace z poselství a knih, avšak jsou takovým pěkným připomenutím předávané moudrosti.

Problematika pyramid je vždy velmi přitažlivá, již také proto, že je tak nějak obklopená aureolou tajemství či až mystičnosti. Samozřejmě, že to s sebou nese i různě silná vystoupení skeptiků, kteří jakékoliv vlivy a působení pyramid a "jakýchsi" pyramidálních energií na život a zdraví člověka, na přírodní prostředí, "neživé" materiály atd. vehementně popírají. Své by o tom mohl vyprávět český výrobce a propagátor pyramid, Václav Blažejovský, který byl také za svou aktivní propagátorskou činnost po zásluze "oceněn" ostudou české vědy aneb "Klubem Sisyfos". Nicméně pokračující výzkumy přinášejí zajímavá odhalení a zjištění. Zatím tedy zřejmě jen v podobě vědecky potvrzených zjištění, potvrzení a konstatování, bez odhalení onoho mechanismu, jakým se tak děje. Bez odhalení příčinných souvislostí. Zatím věda nedospěla do takového stavu, aby mohla některé stavy a energie popsat. Ale to je nám dostatečně známé z Kryonových poselství. Je ale krásné, že se najdou vědci, kteří nedbají na křik formalistů resp. zpátečníků ve vědě a odvážně se do věcí pouštějí. To je velikým příslibem pro rozvoj vědy do budoucnosti, kdy v okamžiku jakmile se lidské vědomí posune do vyšší vibrační úrovně, budou tito vědci připraveni "odhalit" zatím vědecky netušené. Tento úvod jsem sepsal pro uvedení úžasného článku o výzkumu pyramid a pyramidálních energií v Rusku, ve spolupráci se špičkovými vědeckými ústavy na Ukrajině. Článek má název "Experimenty v Rusku přinášejí šokující úspěchy, o kterých se nepíše".

Asi to všichni, nebo skoro všichni znáte. Ten nepříjemný pocit únavy provázený smutkem, psychickou těžkostí, roztřeseností, nesoustředěností apod., kdy se i spánek stává "problémem" apod. Deprese. Zažili to mnozí z nás, někdo víc, někdo míň. Někdo hledá útěchu v alkoholu,. někdo ve sladkostech (a pak ty kila...), někdo u lékaře, popř. si najde jiné řešení. Ale řešení může být velmi prosté. Kromě osobního přístupu k nastalým událostem resp. k přítomnosti, lze také tento stav regulovat, ovlivnit i "biochemicky" svou životosprávou tj. složením potravy. O vlivu např. hořčíku, pokud jde o minerály, nebo např. serotoninu není třeba mnoho připomínat. Dnes, dnešními články připomenu vliv jedné aminokyseliny, o níž se tolik neví a přitom je tak důležitá. Je obsažená v mnoha potravinách a je pro náš psychický stav, psychické zdraví, opravdu potřebná. Tryptofan. Podivné slovo, ale skrývá důležitou biochemickou látku. Existuje také, pochopitelně, ve formě tablet, coby potravinový doplněk, nicméně je potřeba je brát s rozvahou, když už k tomu se přistoupí. Rozhodně lepší bude přijímat přírodní tryptofan z potravy a k tomu meditovat. Přečtete si v prvním článku o Tryptofanu s názvem "L-Tryptofan", kde se dozvíte vše o tom, oč jde a také jsou vedlejší účinky a kontraindikace nebo také v článku "L-TRYPTOFAN - Aminokyselina nejen proti depresím".

V dalším článku se pak dozvíte, kde všude, v jakých potravinách můžete tuto drahocennou aminokyselinu najít a tak také zařadit do svého jídelníčku. Článek se výstižně jmenuje "Potraviny obsahující L-tryptofan".

A k tomu všemu přidám i ještě osobní zkušenost. Je dobré si vždy být vědomi, že za vším vězí naše rozhodnutí. A tak, protože jsem již měl předchozí zkušenost tohoto typu a uvědomil jsem si to, když nedávno nastalo období velkého pracovního vytížení za současného tlaku "odcházejících NL energií" (a menšího množství spánku a relaxace), jsem v malé "provozní" meditaci učinil rozhodnutí ve smyslu psychického zdraví vč. i vyslovení přesvědčení o dostatku tryptofanu, serotoninu, melatoninu a dalších látek, minerálů, vitamínů atd. potřebných pro psychické zdraví. Procítil jsem to rozhodnutí a "stal se jím". A za pár minut bylo dobře. Upozorňuji, ale že záleží také na osobní schopnosti pak myšlenku udržet. Čili může dojít k výkyvům a ty nás nesmí zaskočit a dostat pod tlak, je třeba se stále držet té vyjádřené myšlenky, svého čistého záměru.  Záleží na síle víry. Nicméně. I kdyby se to zcela nepodařilo, je to jako vždy začátek a opakování matka moudrosti....

Astroložka Petra Nel říká ve svém výkladu pro tento týden, že by měl být opravdu významný svými možnostmi, které otevírá. Mnoho z nás, jsme-li na to připraveni, může dojít k až k výrazným obratům v životě.

Nové poselství pro tento čas přijala od Plejáďanů  Pleja - "Plejádské světelné energie". Jeho podstatou je zdůraznění víry v sebe, jako hlavní složka naší tvořivé síly.

Dále pak krátké sdělení od Bashara. Jeho výzva k naší změně.

Bashar - Vezměte život zpět do svých rukou cz titulky, asi 4 minuty


Akce našich přátel. Tentokrát je tou akcí kampaň chlapeckého pěveckého souboru pod vedením Lenky Pištěcké za získání Dveří!  Ale podívejte se na popis akce i na video, které vytvořil jeden z Brucvíků. Vše najdete ZDE.

A na závěr dnešního sborníku duchovních a jiných informací, malá rada od andělů pro dnešní den, 2.12. z balíčku karet "Rady andělů na každý den", která dnes byla na FB.


přeji všem krásný, pohodový 1. adventní týden

Láďa

 

 

Mistr Hilarion

Poselství pro týden 30.11. 2014 – 7.12. 2014

Milovaní,
je to těžké období, jak pokračujete v propouštění všeho, co vám kdysi bylo drahé. Mnohá vaše očekávání ohledně toho, jak má vypadat váš život, jsou nyní roztrhána na cucky větrem změn. Kamkoliv se podíváte, je třeba volit mezi láskou a strachem. Když si vyberete lásku, vaše srdce se otevře bolesti z propuštění vašich nejdražších a nejtajnějších snů a z vydávání se do neznáma. Je to nová hranice vědomí a vy jste nositeli nového snu. Ale stále se držíte těch, které milujete a nemůžete se oprostit od pout, které vás držely. A tak to mělo být, protože co je láska bez nasazení, oddanosti, bez loajálnosti, čestnosti a cti? Vaše silná integrita vám nedovolí nechat je napospas a opakovaně se snažíte je probudit. Činíte tak z vyšších dimenzí, kde převládá vyšší vědomí všeho. Říkáme vám: vždy následujte své srdce a spojte ho s vnitřním věděním mudrce, který je ve vás.

Abyste splnili své poslání, nemusíte zpřetrhat pouta lásky, protože právě pouta lásky jsou tím, co dělají cenným vše, co jste vytrpěli. Nechte vaše srdce naplnit léčivou mocí této velké síly, nebojte se milovat. Vizte krásu ve všech, kteří se nacházejí v okolí vašeho vlivu a posílejte jim modlitby a požehnání. Nechte lásku, aby zformovala vaši osobnost, když kráčíte lehce, ale silně ve svém světě. Naplňte prostor, který zabíráte, ještě opravdovější božskou esencí a nechte ji, ať se stane léčivým balzámem pro ty, kdo to potřebují. Na odpor a požadavky z jejich strany můžete reagovat klidem, přijetím, mírem, a tím, že se plynule přizpůsobíte  momentální situaci. Neberte nic osobně a pokuste se vidět věci z vyšší perspektivy. V těchto časech každý s něčím bojuje a musí v sobě najít sílu a jasnost, aby se mohl pohnout na své cestě kupředu.  Udržujte vizi nejlepšího výsledku a nejvyššího dobra pro všechny.  

Odteď  každá vaše myšlenka, slovo či skutek vytvoří novou realitu a přinutí každého člověka, aby se zbavil poslední zátěže starého nákladu minulosti a nahradil ji nadějí, důvěrou a vírou v nejlepší výsledek pro každého. Protože takoví jak jste vy vědí, že každý musí vytvořit své štěstí sám, protože je to individuální stav bytí,  mysli a je stejně přístupný každému. To vše je závislé na tom, jaké máte myšlenky, což je síla, které v těchto časech podléháte. Disciplína mysli je nanejvýš důležitá, protože mysl je budovatel, mysl je tvůrce nového způsobu vyjadřování na vaší planetě. Zarovnejte se s vašim mentálním tělem na začátku každého dne tak, že si to vezmete za své a buďte pevní ve svém rozhodnutí. Ať vaše láska k sobě navzájem zvítězí a rychle rozpustí všechny myšlenky,  které se vynoří a které nejsou láskou.

Tím, že půjdete střední cestou, přijdete do cíle a tím je mj. různorodost a respekt pro každého. Není očekávána dokonalost, ani ji nikdo nevyžaduje, jenom se každý snaží maximálně, dle svých schopností, překonat dosavadní omezení v zájmu toho, aby se otevřel svým nekonečným možnostem. Ke Stvořiteli nevede pouze jedna cesta, je jich nekonečné množství a každá je správná pro toho, kdo se na ní nachází. Když se budete držet svých pocitů a přesvědčení, pomůže vám to vytvořit realitu, která takový přístup podporuje a udržuje a která vydláždí cestu pro ty, kdo po ní jdou.

Buďte dokonalí ve všem a ve všech situacích, a nezbavujte se své osobní síly kvůli tomu, aby se místo toho druzí cítili silní. Často to není lehké, být věrným sobě, ale nakonec je to správné a dobré. Nasviťte cestu před sebou svým zářícím světlem a dobrotou  a zvolte si lásku.

Do příštího týdne …
Já JSEM Hilarion 

 

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti
 www.therainbowscribe.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.

 

 

 

Kryon v OSN 2007

Tento živý channeling byl přijat 2. března 2007 v New Yorku na setkání Společnosti pro osvícení a transformaci (S.E.A.T.)

Tento živý channeling byl upraven [Leem a Kryonem] a doplněn pro lepší porozumění čtenářů. Často se totiž stává, že živý channeling má v sobě energii, kterou psané slovo nenabízí. Proto si užijte toto rozšířené poselství přijaté na Manhattanu v budově OSN.

Autorova poznámka: Toto je pošesté za posledních 12 let, kdy Společnost pro osvícení a transformaci v OSN požádala Lee Carrolla, aby pro ně channeloval Kryonovo poselství. Tato setkání jsou často uzavřená pro veřejnost, ale tentokrát tomu bylo jinak. Poprvé se také toto setkání konalo v přízemí budovy kvůli renovaci auditoria knihovny, která je v horní zabezpečené části OSN.

Lee opět přivedl výzkumníka DNA, Dr. Todda Ovokaityse, aby společně provedli prezentaci. Dr. Ovokaitys spolupracuje s jihoafrickými skupinami zabývajícími se AIDS, společně pracují na plánu, jak ukončit tuto nemoc na africkém kontinentu.

Webové stránky Dr. Todda: [www.gematria.com]

OSN - New York City - S.E.A.T.

 Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

A stále ještě jsou tu ti, kteří budou říkat: „Nemožné, nemožné! Bůh takhle nefunguje!“ Dovolme tedy, aby byli v těchto několika okamžicích tohoto poselství naplněni energií, která není z nich. Nechme je, aby to viděli jako potvrzení toho, že tento portál je otevřený a že dveře se pootevřely. Že to, co zde slyšíte, jsou jednoduše slova z druhé strany závoje předávaná prostřednictvím lidské bytosti, tedy způsobem, jakým byla na tuto planetu přinesena i všechna vaše Písma Svatá. Všechna byla zapsána lidmi – všechna! Zapsali to prostřednictvím božského spojení, které je zabudováno ve vaší lidské DNA.

A tohle se od toho nijak neliší, drazí, protože hlas, který nyní slyšíte, se neliší od hlasu, který mluvil prostřednictvím proroků v dávných dobách. Nicméně to, co vám dnes řeknu, je osobní a ne pro věky. Tentokrát je to určeno vám, kteří zde sedíte na židlích, těm, kteří jsou v této budově a těm, kteří toto budou číst. Toto je šance a to, čemu říkáme nová energie na Zemi. Protože ta otevírá dveře všemu, co je často vnímáno jako divné a prazvláštní těmi, kteří tomu nerozumí. Ale říkám vám, že to není ani divné ani zvláštní. Je to spojení – potrubí k Duchu, kterému říkáte Bůh. Představuje to lásku, kterou mnozí z vás postrádají ve svých životech a kterou byste mohli mít, kdybyste jednoduše strčili do dveří svého srdce. Když to uděláte, vstoupí rodina, která bude sedět na vašem klíně, držet vás za ruku a řekne vám, že nemožné je proveditelné.

Já jsem Kryon. Já jsem váš partner. Jsem sestra a bratr vás všech. Nejsem nějaká beztělná energie, která se vznáší v prostoru. Jsem ve vás stejně jako esence Boha samotného. Někteří budou říkat: „Dobře, takže jestli zastupuješ Boha, mohl bys nám prosím vysvětlit, proč jsi nepřišel a nesrovnal jsi tady ten svinčík?“ Neodsuzujte to hned. Neodsuzujte zdroje a integritu těch, kteří postavili stavbu, ve které nyní sedíte. Protože všude kolem vás je zdůraznění a záměr jednoty. Pospojujte to, nerozebírejte to. Řešení, ne rozdělování. Mír, ne válka. A tak v této atmosféře odpovím na otázku: „Kde je Bůh v těchto časech?“

Dovolte, abych vám představil to, co se nyní děje na planetě, a co potřebujete vědět. Bůh nezasahuje do rovnováhy světla a tmy lidstva. Lidstvo samo vytváří rovnováhu a tmy a pak je Bůh pozván do částí světla. Když bude více světlých částí než těch tmavých, měřeno na kvantové úrovni*, pak u vás dojde k odhalení a osvícení – a to se děje právě teď. Takže touto skládankou vám říkám, že Bůh ví, kdo jste, kde právě teď sedíte a o čem je tato organizace. To není žádná záhada.

Ohledně toho máte mnoho otázek, proto vám dám další metaforu. Už jsem ji použil dříve, ale tentokrát ji vylepším. Představte si maják na pobřeží. Jeho prací je vyzařovat světlo a ani se nehnout. Když do přístavu připlouvají lodě, mohou vidět světlo a bezpečně zakotvit, aniž by narazily do skal, které jsou ukryté pod vlnami.

V oceánu plují v zásadě tři druhy lodí. První z nich má kormidelnu se zabedněnými okny, kapitána a navigátory, kteří jsou zodpovědní za to, aby věděli, kam směřují. To proto, že už zde byli dříve a důvěřují svým mapám. Věří tomu, že je mytologie věků bude navigovat. To jsou námořníci, kteří už v tomto přístavu byli a maják nepotřebují. Vlastně je pro ně zbytečný. Vlastně ho ani nemají rádi a mají pocit, že je hloupý. Takže se do přístavu vydávají svou vlastní cestou se svým vlastním zařízením a někteří z nich to zvládnou, jiní ne. Neuvědomili si totiž, že vlny se stále mění a proudy se přesouvají. Dokonce i vzorce počasí se proměňují, pokud jste si toho nevšimli. Jenže oni se drží starého a říkají: Fungovalo to v minulosti, bude to fungovat i teď.“ A funguje, dokud nenarazí na skály.

Druhý typ lodí je ten, který si také kormidluje podle svého a má zabedněná okna – až do chvíle, kdy se ocitne v potížích. Zvedne se vítr, vlny se změní a oni odbední okna a volají: „Teď jsem v potížích – kde jsi, majáku?“ Vidí maják a jsou za něj vděční. Jakmile však dorazí do přístavu, řeknou: „Díky, majáku. Potřebovali jsme tě, jen když jsme měli problém.“ Pak si jdou opět po svém s pocitem, že maják je „majákem při potížích“.

Třetí typ lodí je ten, který nikdy nezabedňuje svá okna, stále se dívá nejdřív po majáku, protože chápe, že vlny se mění, proudy se přesouvají a že nikdy nevědí, kde přesně jsou skály. Takže tyto lodě se dívají na maják, aby je pokaždé bezpečně dovedl do přístavu.

V zásadě jsme vám tedy nyní popsali tři druhy lidí, kteří by se mohli stát osvícenými prostřednictvím svobodné vůle na této planetě v této nové energii. Může se zdát, že ti třetí jsou ti, kteří se stanou skutečným světlem pro planetu. A máte pravdu. Ale znovu vám říkám, že těchto nemusí být mnoho. Stačí, aby si méně než půl procenta lidí na Zemi uvědomovalo svou vlastní božskost a své vlastní světlo, aby tuto sílu mohlo posílat prostřednictvím meditací a modliteb zbytku planety a vytvořit tak mír na Zemi. Řeknu to znovu. Méně než půl procenta.

Kryone, o čem je pak všechno to na Středním východě? Proč je tam tolik nepokojů? Jsou tam vojáci, válka, smrt, zabíjení… neštěstí, utrpení… ach, tolik utrpení! O čem to je v časech světla?“ Povím vám to znovu, drazí: Kdy dříve jste to viděli v těchto oblastech? Nikdy. Je tedy možné, že světlo na této planetě se stalo natolik zářivým, že odhalilo temné oblasti, které před vámi byly dříve skryty? Je možné, že nyní byla odhalena nenávist, která zde vždy byla, ale kterou jste dříve nemohli pořádně vidět? Je možné, že tyto věci představují hádanku, kterou máte vyřešit? Je to možné? A pokud jste jednou z těch lodí, které odbednily svá okna a vidí světlo, pak řeknete: Přesně tohle to je! Nyní vidím věci, které mi ukazuje světlo a které jsem nikdy dřív neviděl!

Samozřejmě, bez tohoto nového světla, které svítí do těch míst a odhaluje vám temnotu v oblastech na Středním východě, by se nic nezměnilo ještě příštích 200 let. Tudíž veškeré sváry a výzvy jsou něčím, co zde vždy bylo, ale nyní se to stálo úkolem dne. Kdo to vidí? Ti, kteří se chtějí podívat… prostřednictvím svobodné volby.

Organizace spojených národů

Dovolte, abych vám opět připomněl význam této organizace, v jejímž suterénu právě sedíte. Jsou tací, kteří řeknou: „Jsou neužiteční, jsou bezcenní, za posledních deset let neudělali nic významného.“ Já jsem Kryon a já znám duše, které přicházejí a odcházejí na této planetě. Dovolte, abych se vás na něco zeptal: Co byste si mysleli o organizaci, která by každoročně mohla zachránit milion životů? Měla by smysl? A vy řeknete: „No samozřejmě!“ Pak mi dovolte, abych vám představil OSN! To, co vám média ukazují na valných shromážděních, kde se mnozí bijí v prsa, o tom tahle organizace není. Ne, o tom jsou média. A ti, kteří vám budou podávat zprávy, vám řeknou, že tato organizace nic nedělá a nic dělat nemůže.

Znovu vám říkám, že tato organizace každoročně zachrání milion životů! Dvacet procent z nich mělo spalničky. [Bez očkování by zemřeli na spalničky.] Spalničky! A kolik lidí si myslíte, že umírá na spalničky v této velké zemi [v USA]? Odpověď zní, že téměř nikdo. Jsou to ti na zbytku planety, kteří potřebují OSN. A toto je jen jeden aspekt toho, co dělají. Ani v tom nejsou zahrnuty minulé nemoci, které byly vyléčeny, ani úsměvy na tvářích radujících se dětí. O tom je tato organizace. Já jsem Kryon. Říkám vám, že já to vidím a já to vím. Nepřesouvejte své světlo z tohoto místa, protože nemáte pocit, že by dramaticky zapadalo do vašich potřeb. Říkám vám, že brzy uvidíte výsledky dokonce i na valném shromáždění. Buďte trpěliví. Buďte trpěliví.

Nové obzory

Chtěl bych vám říct o nových obzorech. Někteří z vás řeknou, že to musí být Čína. Ne. To není ono. Ach, v Číně se odehrají úžasné věci, které budou představovat novou průmyslovou revoluci na planetě, ale to očekáváte a není to žádná novinka. To už jste věděli.

Duch nepředává všeobecně známé zprávy. Duch vám přináší odhalení potencionální budoucnosti a zprávy o tom, co už vytváříte. Takže dovolte, abych vám pověděl něco o Číně na základě toho, co je ve vaší budoucnosti. Drak se pohybuje pomalu a byl zde po tisíce let, zatímco země, kde můj partner právě teď sedí, je sotva 200 let stará. Čína ví, co dělá. Studuje kapitalismus po svém a ještě neskončila. Protože Asiaté jsou velmi dobří v rozebírání věcí a v jejich opětovném skládání dohromady, prostudují jejich fungování a pak je ještě vylepší. Čína to teď dělá s Hong Kongem [ten představuje model vysokých financí a mezinárodního kapitalistického know-how vyvinutého pod britskou nadvládou]. Myslíte si, že je náhoda, že Číňané Hong Kong zdědili po 99 letech pronájmu a že se to stalo během vašeho života? Myslíte si, že to je náhoda? Oni studují, učí se a samozřejmě, že udělají mnoho stejných chyb, jaké jste udělali vy, na své cestě k funkčním čínskému kapitalismu.

Ale bylo by dobře, aby je tato země [USA] a západ obecně podpořili v oblastech, ve kterých jsou slabí, a kdybyste jim dali vědomosti a moudrost, aby mohli rozběhnout věci, které potřebují rozběhnout, aniž byste jim vnucovali západní kulturu. Nechte jim jejich asijskost a oni rozvinou ekonomii, která bude ještě silnější, než je ta vaše, a možná vás překvapí svými postupy. A díky investicím a expanzi to přinese hojnost i západu. Tohle ale nejsou novinky.

„No, Kryone, když to není Čína, pak to musí být Střední východ.“ A já vám říkám, že ani ten to není. Střední východ je hlavní otázka, ne otázka výhledová. Nyní vidíte kotel – hádanku, kterou je potřeba vyřešit a stabilizovat, abyste se mohli přesunout za rok 2012 do naděje a míru. Nemusí se to stát do roku 2012, ale když to začnete teď, bude to dobře. Je to o stabilizaci, ne o nových obzorech. Je to kolébka civilizace.

O které části Země si myslíte, že budu mluvit teď? Co je novým obzorem? Dám vám informace, které budou moci ověřit až ti, co vás přežijí. Ale samozřejmě, že mnozí z vás budou v té době opět zde [Kryon má na mysli to, že se opět inkarnují]. Já vás znám – vás všechny, kteří zde sedíte – a vím, proč tu jste. Znám rébusy vašich osobních životů.

Chci mluvit o AU. Co to je? Je to něco budoucího. Chci hovořit o AU, kterou nejspíš neuvidíte dříve než za 50 let… za dvě generace. Mám na mysli Africkou unii. Dnes jste se setkali s doktorem, říkám mu Mistr Spirály [Dr. Todd Ovokaitys]. On je ten, kdo pomůže uzdravit africký kontinent v této generaci. Protože až budou mít obyvatelé tohoto velkého kontinentu zdraví, pak budou mít potřebu normálních ekonomik. Vy nevíte, že doslova bilióny toho, čemu říkáte dolary, nyní sedí a čekají, aby mohly být investovány do jejich zdraví! Na Zemi jsou ti, kteří to také jasně vidí.

Velká města budoucnosti budou v Africké unii. Bude existovat konglomerace afrických států, která se bude podobat Evropské unii, jen bude větší a mocnější, se svou vlastní burzou cenných papírů, která bude konkurovat všemu, co jste kdy na Zemi viděli, dokonce i Číně. Zdroje, které bude váš svět potřebovat, jsou v Africe, včetně některých, které si ještě neuvědomujete. To jsou příští skvělé obzory. A v této nové energii musí být tento kontinent uzdraven. Už se na tom pracuje a samozřejmě se to povede.

Na tento kontinent směřují nové zdravotnické vynálezy a jeden vám byl dnes popsán v technologických termínech [Dr. Ovokaitysem]. Další dva jsou právě vyvíjeny a budou také léčit. Tyto tři společně uzdraví celý kontinent. Mnoho z toho se může odehrát v tomto vašem životě, pokud se toho tato organizace [OSN] zúčastní. Začínáte si propojovat body? Přineste mír do Afriky, OSN! Soustřeďte se na ty, kteří jsou proti míru, a přineste jim poznání, proč by ho měli mít. Vzdělávání, vyjednávání a argumentace bez donucování jsou velmi mocné! Nová města vytvoří druh civilizace, který na planetě nikdy dřív nebyl. Bude nedostižná, převýší vše, co jste kdy na této planetě viděli. To jsou nové obzory. A semena pro to uvidíte už ve vašem životě. Vyhlížejte její základy. Navzdory všem očekáváním zde budou vynaloženy ohromující částky. A nakonec už zde nebudou žádné kmenové války a korupce jako teď, ani pokud jde o sbírku lesklých kamenů. Teď mi můžete věřit, ale až to začne, pochopíte to.

Ó, a ještě jedna věc, než půjdu. Odhalím to poprvé a pouze jedinkrát… to, s čím můj partner souhlasil, že bude dělat v příštím životě [Lee tuto informaci před channelingem neznal]. Víte, na mé straně závoje není žádný čas. Vše je známo v rámci potenciálů. Žádné předurčení, pouze predispozice k tomu, o čem se už rozhodl, že to bude dělat, na úrovni, o které nemá představu. On netuší, co přijde. Ale uslyší to zároveň s vámi a bude z toho mít radost.

V tuto chvíli existuje potenciál, že přibližně v příštích 65 až 70 letech se narodí a dospěje v muže. Až dosáhne 36 let, uvidíte nového mladého vůdce, který vzejde z černé tváře Afriky. A to bude můj partner, muž, kterého zde nyní vidíte sedět a channelovat mne. Toto si zvolil a toto chce na úrovni své duše. Jeho vůdcovství bude duchovní, ne politické, a jeho záměr bude spojen s těmi, kteří potřebují uzdravit emoce srdce… což je potřeba pro novou skvělou civilizaci. Vyhlížejte to, protože to nebude pod jménem Kryon. Bude to pod jménem, kterému oni porozumí v jejich jazyce.

Drahé lidské bytosti, uložte tento přepis pro ty, kteří zde budou, aby ho (Leeho – pozn. překl.) poznali podle jeho pruhů. Toto je nyní zašifrováno, ale poznáte, až k tomu dojde.

Samozřejmě jsem si vědom toho, kde sedím. V tuto chvíli jsem v mém partnerovi a cítím to, co cítí on. Je to splynutí duchovních věcí, že? Vězte, že dnes byla tato místnost navštívena energií, která se liší od čehokoli, co jste čekali. Budete odcházet z této místnosti, a pokud si zvolíte, že uvidíte ten maják, drahé lidské bytosti, pak odsud odejdete jiní, než jste sem přišli. Nebuďte překvapení, pokud u vás všech došlo k malému léčení během té doby, kdy jste tu byli.

Požehnaní jsou ti v halách tohoto místa, kteří si říkají zaměstnanci – řadoví členové, kteří zachrání milion životů ročně.

Bůh ví, kdo jste. A tak to je.

Kryon

* Světlo na Zemi není na kvantové úrovni měřeno jako součet světlých a temných částí, ale spíše jako rovnováha kvocientu toho, co několik světlých částí tvoří pro celek. Například sklenice vody může obsahovat osm uncí vody, ale přidejte pár molekul příchutě a z celé sklenice vody se stane „ochucená voda“ (pár molekul ovlivní celé množství vody – pozn. překl.). Světlo je takové – interdimenzionální vlastnosti lidí, kteří meditují a modlí se, ochucují vibraci celé Země.

 

Zdroj originálu: https://www.kryon.com/  - Kryon at the United Nations 2007

Poznámka ke kopírování:

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.posvatnesrdce.cz a www.kryon.webnode.cz ) Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. 

 

 

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – říjen 2014

 

 

 

 

06.10.2014

NĚKTEŘÍ JÍ ŘÍKAJÍ BŮH

 

Energie z velkého tvořivého zdroje je v úplně každém člověku a v každém je stejná. Někteří jí říkají Duch, jiní Bůh. Země je monoteistická planeta, oslavuje jednoho Boha. Je načase konečně uvidět, že vše-co-je, pochází z jednoho zdroje – ze zdroje, který je uvnitř, je nádherný a je pro všechny. Je načase urovnat rozdíly a pohnout se vpřed.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „Urychlovací systémy“ -

 

 

13.10.2014

BYLI JSTE TAM A DĚLALI JSTE TO

 

Jaký je jeden z hlavních znaků mistrovství? Ticho. To jste věděli. Učili jsme vás: „Buďte tiší a vězte, že jste Bůh.“ To je ticho. V tichu je vnitřní vědění. Jste tak moudří, že to nelze slovy vyjádřit, protože ve vaší historii už jste tam byli a dělali jste to. Možná neznáte detaily, ale jen tu na chvíli seďte a buďte tiší. Necítíte, kdo jste? Je to příliš vzdálené vašemu lidskému intelektuálnímu hledání? Je to příliš vzdálené vaší 3D logice, že na životě je toho víc, než vám bylo řečeno?

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Cestování duší – první část“ -

 

 

20.10.2014

EVOLUCE DUCHOVNÍHO VNÍMÁNÍ

 

V tradiční mainstreamové víře je duše singulární (jednotlivá) bytost, která patří člověku, jehož tvář vídáte ve svém zrcadle. Když zemřete, duše jde s vámi někam jinam. V některých systémech víry se pak vrací zpět. To není správné, ale je to OK, velmi OK. Kdybych vám řekl: „Musíte nejprve chodit, než začnete běhat,“ pochopili byste to zdravým rozumem. Stejný proces je součástí evoluce duchovního vnímání spirituálních pravd. Abyste něco mohli vnímat nebo používat, nemusíte to znát do detailů.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Demystifikace New Age – třetí část“ -

 

 

27.10.2014

INTUICE

 

To intuice sjednotí věci, které se nesjednotily v minulosti. Intuice vytvoří nové paradigma života. A intuice bude pohánět vaše biology, aby v zemi a ve skalách nalezli život, který je v polo-kvantovém stavu. To jsou věci budoucí, ke kterým nemůže dojít, dokud je lidstvo poháněno pouze intelektem, logikou a emocemi.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Písmeno „I“ ve slově Kundalíní“ -

 

27.10.2014

NENÍ NIC TAKOVÉHO JAKO ONA

 

Je podstatou spojení, drazí. Innate je to, co vytváří emoce. Dovolte, abych vám řekl, drazí, že innate vám pomáhá se zamilovat. Innate vám přináší energie, které si nedokážete vysvětlit. Innate způsobuje, že jste tak trochu cvoci - nikdo nedokáže vysvětlit pocit „zamilovanosti“, ale innate o tom ví vše. Innate dokáže změnit každou buňku vašeho těla, rozezní se pravdivostí informace a osobně vám pomůže. To vytvoří lepší schopnost rozlišení a moudřejšího člověka. Není nic takového jako ona. A nejdůležitější je, že „pravda je pravda“ a stále více lidí uvidí to, co vidíte vy. Vidíte, jak innate poslouží lidstvu, jak si podává ruku s vaším Vyšším Já a že ví o Bohu?

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Záhadná innate“ -

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.posvatnesrdce.cz a www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

 

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – listopad 2014

 

 

 

03.11.2014

POVĚZ MI, CO POTŘEBUJI VĚDĚT

 

Říkáme to znovu: Jestliže chcete padnout před Bohem na kolena, abyste jej jakkoli uctili – když se modlíte nebo když meditujete – jsme zde. Existuje jen jedna otázka, kterou byste měli položit svému vyššímu já. Ta otázka zní: „Drahý Bože, řekni mi, co potřebuji vědět.“ Ta je nejlepší.

A důvodem je toto: Všechno ostatní, na co byste se možná mohli ptát, je v ní již zahrnuto. „Pověz mi, co je to, co mám vědět, drahý Duchu, abych vyřešil problém a dostal jsem se z bodu A do B.“

Vy víte, kdo jste. Nepřišli jste sem proto, abyste trpěli, moji drazí. Je čas vyrovnat se i s tímto konceptem. Někdo to potřebuje slyšet. Utrpení nebylo v plánu. Cokoliv se stalo, stalo se. Teď je to jen voda pod mostem. Máte úplnou kontrolu nad svou vlastní buněčnou strukturou a ta chce od vás zprávy.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „Cestování duší 2“ -

 

 

10.11.2014

ZASLOUŽILI JSTE SI TO

 

Zasloužili jste si to tím, co jste prožili, drazí, a je vám to velmi dostupné. Leží to v kvantové polévce životních informací, které jsou připraveny k použití. Pokud máte ve svém těle právě teď nemoc a přejete si dolovat Akášu způsobem, který ve vás vyvolá uzdravení, pak můžete. Jako všechny nelineární věci, i toto vyžaduje nové vyspělé vědomí a procvičování, aby to fungovalo. Ale vaše tělo je připravené, abyste „si došli“ pro buněčnou strukturu z takového minulého života, ve kterém jste neměli žádnou nemoc. Plán k tomu je ve vás, protože jste si to zasloužili a prožili.  

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Záhadná innate“ -

 

 

17.11.2014

VĚCI SE MĚNÍ

 

Přijde doba, kdy už tento druh komunikace nebude potřeba. Věci se mění, drazí, a mění se i lidstvo. Vývoj lidského ducha nakonec dosáhne takové úrovně, že většině lidstva budou zprávy předávány přímo. Jejich šišinka totiž bude otevřená a oni už nebudou potřebovat channelovat bytosti s podivnými jmény, ani magnetické mistry. Všichni budou moci přijímat překrásná láskyplná poselství z domova   

 

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Demystifikace New Age – třetí část“ -

 

 

24.11.2014

NEZOUFEJTE!

 

Zlo není vytvářeno vnějšími silami o nic víc než světlo. Světlo a tma jsou jako váhy a lidstvo má schopnost převážit je na jednu nebo na druhou stranu. Slyšeli jste to? Můžete jít tak daleko temným směrem, jak chcete, a zrovna tak i na stranu světla, jak daleko chcete. Vždy jste měli tuto schopnost. To je dualita, kterou vidíte v celé své historii. Nicméně nyní jste v situaci, že jste vyšli z barbarského věku – tisíce let dobývání, zabíjení a válek – a zahnuli jste za roh.

 

Opět vám řeknu: Nezoufejte! Generujte světlo, se kterým jste přišli, stůjte zpříma a beze strachu.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Odhalení temnoty“ -

 

 

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.posvatnesrdce.cz a www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

 

Experimenty v Rusku
přinášejí šokující úspěchy, o kterých se nepíše

Novodobý stavitel pyramid

 

Během posledních 16 let v Rusku, ale i v jiných státech rostou pyramidy jako houby po radioaktivním dešti. Na svědomí to má především Alexander Golod, milionář a ředitel bezpečnostní agentury v Moskvě. Během pár let vystaví nejméně 17 pyramid na osmi různých místech po celém Rusku a několik ještě na Ukrajině a v dalších státech. Mezi těmito místy je například předměstí Moskvy, Astrachaň, Soci, ukrajinské Záporožie, Voroněž, Belgorod, Tverský region, Krasnodar, Togliati, či francouzská Nice.

Experimenty nesou zázraky

Alexander Golod koordinuje skupiny ruských vědců a provádí vědecké studie. Experimenty prováděné během let uvnitř těchto pyramid zahrnují výzkumy všemožných oborů od medicíny až po kvantovou mechaniku. Téměř všechny prý přitom nesou zázračné výsledky. Pozitivní vliv na životní prostředí a lidské zdraví se prý projevuje při každé návštěvě nebo při použití produktů připravených uvnitř těchto pyramid. Pyramidy jsou vystavěné ze sklolaminátu, bez kousku kovu a největší z nich měří plných 44 metrů, váží 55 tun a náklady na její výstavbu se vyšplhaly na více než jeden milion dolarů, za což by se u nás dalo postavit 8 slušných rodinných domů. A přestože se to zdá neuvěřitelné, výzkumy prováděli sami špičkoví vědci Ruska a Ukrajiny.

Zázračné materiály putují na oběžnou dráhu

„Věřím, že pomohou celému lidstvu a vytvoří z něj lepší místo,” říká Alexander Golod. Roku 1998 se mu dokonce daří přesvědčit ruskou vládu, aby vynesla krystalické materiály nabité v pyramidách na orbitální vesmírnou stanici MIR, kde mají působit po celý rok. V říjnu jsou tyto materiály umístěny na deset dnů i na palubu Mezinárodní vesmírné stanice (ISS). Prý to přineslo prospěch vesmírné stanici i celému světu…

Nebývalý výzkum : Ruské národní akademie věd

Celé to zní pro nás až příliš alternativně. Ale podívejme se blíže na výzkum, který byl uskutečněn Ruskou národní akademií věd a podřízenými institucemi: Ruskou akademii lékařských věd, Institutem teoretické a experimentální biofyziky, Výzkumným vědeckým ústavem „Grafit” a Institutem fyziky na Ukrajině. Údajné výsledky ukazují pozitivní efekty na živé i neživé materiály. Mezi nimi vybíráme:

·      zlepšení imunitního systému organismů, regulace hladiny bílých krvinek v krvi a rychlejší regenerace tkání

·      zesílení specifických vlastností farmaceutik a současné zeslabení vedlejších účinků

·      20-100% nárůst výnosů ze zemědělského osiva, umístěného do pyramidy, za 1 až 5 dní

·      snižování patogenní (choroboplodné) síly rozličných virů a bakterií

·      snižování radioaktivního vyzařování

·      snížení agresivního chování u 5000 vězňů

·      pravděpodobné rozmělnění seismické aktivity – místo velkých zemětřesení se v okolí pyramid vyskytují stovky drobných otřesů; rovněž podezření na zmírnění výkyvů v počasí

·      zvýšení výnosů z ropné těžby v jihoruské Baškiriji cca o 30 % – ropa se stává lehčí, tj. méně vazká a lepkavá; tyto výsledky potvrzuje Gubkinova moskevská akademie pro zpracování ropy

·      spontánní nabíjení kondenzátorů

·      změny teplotních prahů pro supravodivost, vlastností polovodičů a uhlíkových materiálů

·      voda nezamrzá ani při -38 stupních Celsia a zachovává si své vlastnosti po léta nezměněné

Zaceluje pyramida ozónovou díru?

Jako by nebyly tyto závěry dost šokující, následují je ještě bombastičtější pověsti. „Samy pozemské jehlany jsou obklopeny iontovým sloupem, který při výšce pyramidy 11 metrů ovlivňuje až dvoukilometrový prostor,” informuje o pověstech moskevský zpravodaj Českého rozhlasu David Šťáhlavský a dodává: „Avšak dvaadvacetimetrová pyramida už obsáhne stokilometrový rádius.” Navíc se následně, prý díky pyramidě, zacelila ozónová díra v atmosféře nad Ruskem. Sám Golod říká: „Doporučuji rozlišovat snahu o poznání podstaty od pustého tlachání, pravdu od lži, dobro od zla. Nehledejte učitele jinde než v sobě samém.

Energetický sloup nad pyramidou?

Co o tom víme? Sloup neznámé energie zaznamenaly i vojenské radary nad 22metrovou pyramidou, jež od roku 1997 stojí 15 kilometrů od jezera Seliger poblíž Ostaškova v Tverském regionu. Potvrdil to Technologický institut replikačních metod v Charkově na Ukrajině. Sloup má mít šíři 500 metrů a výšku okolo dvou kilometrů. Skutečně, spekuluje se o jakémsi ionizovaném poli – ale zatím jen spekuluje.

Myši se smrtelnou dávkou

Jmenované závěry zní více než odvážně. Když se však podíváme na výsledky konkrétních výzkumů, začíná být obtížné je ignorovat. Doktorka N. B. Jegorova z Mechnikovova výzkumného ústavu ruské Akademie lékařských věd například provádí pokusy, při nichž jsou myši o váze 12-14 gramů infikovány zvyšovanými dávkami smrtelného kmenu 415 myšího tyfu salmonella typhi murium, dávkami od 10 do 104 mikrobiálních buněk. Jsou rozděleny do několika skupin a opakovaně vystaveny vlivu pyramidy na různě dlouhou dobu. Kontrolní skupina zůstává mimo. Jiné vlivy jsou vyloučeny.

Hrstka buněk stačí, aby způsobila smrt

„Mělo by být řečeno, že infekce salmonellou typhi murium je pro myši velmi vážná choroba a pouhá hrstka buněk je prakticky dostatečná k tomu, aby způsobila smrt,” říká dr. Jegorova. „Pětadvacátého dne pozorování již byla všechna kontrolní zvířata mrtvá – tedy ta, mimo pyramidu. Mezi skupinami vystavenými působení pyramid jich však 35-40 % přežilo. Nemůže být žádných pochyb, že to mělo co dělat s množstvím času stráveného v pyramidě. Nebyl tu žádný jiný důvod; co víc, nešlo jen o jedinou, ale hned o několik skupin myší. …Je možné, že tu dochází ke změnám v buněčné a hormonální imunitě.”

40% podíl přežití je neuvěřitelný

Doktorka Jegorova navíc dodává: „ Výzkum těchto faktorů vyžaduje velmi pečlivý a seriózní výzkum, který jsme nebyli schopni provést, jsme velmi překvapeni výsledky, které jsme získali, protože dosáhnout 40% podíl přežití u myší infikovaných salmonellou typhi murium je velmi obtížné. ]e důležité zdůraznit, že myším nebyly podávány žádné chemické preparáty nebo léčiva; nebyly zde žádné faktory, které by průběh mohly ovlivnit jedním či druhým směrem. A tak jsme dospěli k tomu, že sama pyramida má vliv na živý organismus. Teď potřebujeme studovat mechanismus, kterým tak činí…”

Vědci z Ústavu fyziky na Ukrajině jsou nadšeni

Výzkumy velmi zaujmou špičkového fyzika Volodimira Krasnoholovece z kyjevského Ústavu fyziky na Ukrajině, jenž je základní institucí Národní akademie věd Ukrajiny. Zároveň je jedním z vedoucích vědeckých center někdejšího Sovětského svazu a i dnes je klíčovou institucí pro vojenský výzkum. Dr. Krasnoholovec shrnuje práci svých kolegů fyziků, biologů a výzkumných inženýrů:

Experiment přináší šokující úspěch

Profesor S. M. Klimenko a D. N. Nosik z Ivanovského výzkumného ústavu virologie pod ruskou Akademií lékařských věd studují vliv energetického pole pyramidy na schopnost imunoglobulinu likvidovat viry. K experimentu je použit jeho specifický druh, lidský venoglobulin určený pro nitrožilní užití. Za testovací materiál je vybrána kultura myšího viru, způsobujícího zánět mozku a srdečního svalu, a vhodná buněčná kultura lidské tkáně.

Venoglobulin je náležitě zředěn destilovanou vodou na koncentraci 50 mikrogramů/ml a jeho polovina umístněna na 24 hodin do pyramidy. Viru je mezitím umožněno rozmnožit se. Po aplikaci venoglobulinu vědci s nadšeným překvapením sledují, jak vzorek z pyramidy likviduje virus více než třikrát rychleji než vzorek, který v pyramidě vystaven nebyl. Když vědci venoglobulin následně ředí, zažijí další šok! Protivirová aktivita venoglubulinu z pyramidy se s dalším ředěním nemění – a to ani při koncentraci pouhých 0,00005 mikrogramů na mililitr.

Zázraky zemědělské i psychologické

Při experimentu se semeny užitkových plodin je zase vyseto 20 palet různých plodin a výsledky ukazují, že došlo ke zvýšení výnosu o 20-100 % v závislosti na druhu semene. Vzrostlé plodiny jsou prý velmi zdravé a odolné vůči suchu. Masové pokusy provedené se zhruba 5000 obyvateli ruských věznic prý přinášejí rovněž úspěch odstranění kriminálních činů, změna chování a odstranění závislostí (v poli pyramidy prý vyprchávají účinky psychotropních látek). To vše prý díky vlivu „ozářených” krystalických struktur rozmístěných v okolí věznic, „ozářené” glukóze a soli podávané k normální potravě a standardnímu nápravnému psychologickému programu.

Změny v odolnosti uhlíkových materiálů

Profesor V. I. Kostikov a doktor A. C. Katasonov z výzkumného ústavu Grafit Ruské akademie věd studují vliv pole pyramidy na odolnost uhlíkových materiálů rovněž řadou experimentů. Po vystavení v pyramidě se jejich odolnost zvýšila dvakrát! „ Takové výkyvy jsou abnormální,” říkají vědci. Golod je nadšen a běží objevy ověřit s diamanty, které se tak rovněž mají stávat tvrdší a čistší.

Voda nemrzne a další šílenosti

Dech vyrazí i zjištění ruské vědecko průmyslové unie Hydrometpribor. Její výzkumníci do pyramidy uloží plastové nádoby s destilovanou vodou a ponechají je v prostoru po tři zimní měsíce. Mezitím pozorují stav tekutiny, která, věřme nebo ne, nemrzne a zachovává si všechny vlastnosti tekutiny. Teplota vody přitom během experimentu klesne až na -38 °C! Obyčejná voda v plastových lahvích se zachová podobně. Zajímavé je, že když výzkumníci do nádoby kopnou nebo s ní zatřesou, spustí se okamžitě proces krystalizace a voda brzy zmrzne v led. Podobně šílených efektů se podařilo nastřádat již pěknou řádku. Co to způsobuje?

Jaká síla v pyramidě vlastně působí?

Tuto otázku se snaží zodpovědět i již zmiňovaný Volodimir Krasnoholovec, špičkový vědec, který již více než 20 let pracuje v Ústavu fyziky v Kyjevě na Ukrajině a věnuje se i výzkumu kvantové fyziky. Krasnoholovec je přesvědčen, se pyramida slouží jako jakási ladička, která přenáší vibrace planety a rozechvívá i vše ostatní. Více o jeho výzkumu a částicích, které jev způsobují, najdete na adrese „inerton.cjb.net”.

Je to všechno jen šílenství?

Proč nereagují vědci z jiných zemí? „Vyzývám vědce, aby prováděli experimenty v mých pyramidách. Každý zde může získat zcela jedinečně a zásadní výsledky, ” říká Golod. Čeští skeptikové však tvrdí: „Neexistuje ani objektivně a nezávisle uskutečněný výzkum takových vlivů. Ba naopak, všechny se dosud podařilo vyvrátit.

 Vědci obvykle neexperimentují s něčím, co není předem z hlediska tradiční vědy alespoň přípustné. Co když opravdu Rusové objevili něco mimořádného jen díky tomu, že na rozdíl od ostatních akademií nečekali na teoretickou přípustnost a rovnou ověřili účinnost toho, co se zdá nemožné?

 

Zdroj: https://www.ezopress.sk/2011/04/rusko-a-pyrmidy/

 

 

 

L-Tryptofan

 

L- tryptofan je po chemické stránce kyselina 2-amino-3- (-3-indolyl) propanová. Paří mezi esenciální aminokyseliny, což znamená, že si je náš organismus neumí sám vytvořit, ale přijímá je z potravy. L -tryptofan je jedna ze dvou forem tryptofanu: L-Tryptofan a D-Tryptofan. D-Tryptofan je pro tělo nevyužitelný a navíc toxický, takže se dále zmiňuji jen o "L" formě, která je z těchto dvou také jediná prodávána. Dále se můžete setkat s 5-HTP (5-hydroxytryptofan) s mírně odlišnými účinky, který se vyskytuje na americkém trhu.

Tryptofan se v krevním oběhu mění na serotonin. Mění se na něj tak, že se skrze mozkovou bariéru dostane do mozku, kde se na něj za přítomnosti pyridoxinu (vitaminu B6) přemění. Serotonin je biologicky aktivní látka. Má význam jako přenašeč nervových vzruchů v centrálním nervovém systému. Zde se podílí na procesech, které ovlivňují naši náladu a psychický stav vůbec. Protože je zodpovědný za přenos nervových vzruchů, tak jeho nedostatek způsobuje změnu nálady, depresi, poruchy spánku, podrážděnost vedoucí až k agresivitě. Serotonin může ovlivňovat v některých případech i vznik a průběh migrény.

Změny v jeho metabolismu mohou hrát roli i při vzniku závažných psychických poruch, jako je schizofrenie či maniodepresivní psychoza. Nedostatek serotoninu může být způsoben i nedostatečným přijmem tryptofanu z potravy či jeho špatným vstřebáváním. Většinou je to zdravotní problém starších lidí, ale trpí tím i mladší lidé při nemocích trávicího ústrojí či při konzumaci alkoholu. L-tryptofan bývá doporučován jako doplněk léčby u lidí s určitými psychickými potížemi (strach, vnitřní neklid, úzkost). Zde je ale třeba poznamenat, že lidé užívající psychofarmaka se musí o užití L-tryptofanu nejprve poradit s ošetřujícím lékařem. Rovněž proto je doporučován i jako doplněk při léčbě bolesti hlavy.

Tímto mechanismem působení může pomoci i při procesu odvykání kouření či pití alkoholu. Rovněž hraje roli v metabolismu důležitého hormonu - melatoninu. Melatonin je hormon, který ovlivňuje biologické rytmy, konkrétně cyklus spánku. Jeho množství v těle (rovněž závislé i na množství přijatého tryptofanu) určuje kvalitu spánku i regeneračních procesů probíhajích ve spánku. Organismus dále vytváří z tryptofanu vitamin B3, který se vyskytuje ve dvou formách: jako kyselina nikotinová nebo jako amid této kyseliny - nikotinamid.

Tento vitamin ovlivňuje srdeční činnost a zprostředkovaně se podílí na regulaci krevního tlaku. Spolupůsobí při tvorbě energie v buňkách. Ovlivňuje metabolismus tuků a cukrů. Také díky němu máme zdravou čistou pokožku a funguje nám dobře nervová soustava, srdce i trávicí systém. Pomáhá snižovat hladinu krevního cukru na normální hodnoty. Dále se podílí na vzniku látky acetyl koenzym A, která je důležitou látkou v tzv. Krebsově cyklu, kdy dochází k tvorbě tělesné energie. Krevním oběhem se pohybuje ve vazbě na krevní bílkovinu, albumin nikoliv volně jako většina aminokyselin. To je důležité, protože právě proto může dojít při použití směsí aminokyselin nebo i produktů označených výrobcem Tryptophan Free nebo dokonce obojího dojde k aminokyselinové nerovnováze v neprospěch právě tryptofanu. Z případného přebytku tryptofanu se v tlustém střevě vytváří tyramin, což je biogenní amin působící uvolnění noradrenalinu, který zužuje mozkové cévy a tím vyvolává migrénu, proti které chce pacient paradoxně užít právě tryptofan.

 Zpočátku byl tryptofan používán samostatně (proti bolestem), ale pak bylo zjištěno, že při předávkování může způsobovat poškození jater či rakovinu žlučníku či tlustého střeva. L-tryptofan nesmějí užívat lidé trpící rakovinou, kteří trpí nedostatečnou funkcí jater či ledvin (důvodem je vznik eosinofilně-myalgického syndromu, EMS), který může být velmi nebezpečný.

Zdroj: https://www.celostnimedicina.cz/l-tryptofan.htm

 

 

 

Potraviny obsahující L tryptofan
Jennifer Alpeche

Jíst více potravin, které obsahují L tryptofan je přirozený způsob, jak regulovat chuť k jídlu a spánkových návyků. Pokud máte problémy se spaním, zvažte přidání dalších potravin obsahujících L tryptofan  do svého jídelníčku. Mohly by pomoci navodit dobrý noční odpočinek a následně pozitivní dopad na celý život.

L tryptofan Přehled

L tryptofan je esenciální aminokyselina, jejíž hlavní funkce se týkají produkce serotoninu a melatoninu - neurotransmiterů nezbytné k pravidelnému spánku.

 

Ovoce

·      Meruňky

·      Banány

Zelenina

·      Chřest

·      Zelí

·      Crimini houby

·      Hummus

·      Kelp

·      Brambor zapečené se slupkou

·      Římský salát

·      Rajčata

Luštěniny

·      Čočka

·      Bílé fazole

·      Arašídové máslo

·      Arašídy

·      Pinto fazole

·      Sója (vařená)

·      Sojové mléko

·      Tamari (sójová omáčka)

·      Tofu (RAW)

Ořechy a semena

·      Mandle

·      Kešu

·      Lískové

·      Dýňová semena

·      Sezamová semínka

·      Slunečnicová semena

·      Vlašské ořechy

Obilí

·      Hnědá rýže

·      Rýže

Mléka a vajec

·      Čedar

·      Tvaroh

·      Vejce

·      Gruyere sýr

·      Mléko (vyhřívaný)

·      Švýcarský sýr

·      Jogurt

Maso, drůbež a ryby

·      Kuře

·      Mušle

 

Zdroj: https://artmoney.info/Foods_Containing_L_Tryptophan?-Potraviny-obsahuj%C3%ADc%C3%AD-L-tryptofan

 

 

 

PLEJÁDSKÉ SVĚTELNÉ ENERGIE
přijala Pleja Světlo Krystal, 28.11. 2014

 

 

Drazí pozemští přátelé,

V současnosti se nacházíte pro vás ve velice náročném období. S energiemi plejádského světla k vám vstupujeme, abychom vás podpořili ve vašich časech. Vězte, že jsme mnoho radostní, když můžeme být takto nápomocni.

Energie posilujeme tam, kde je nejvíce potřebné. Při čtení tohoto channelingu můžete ve svém srdci pocítit naše láskyplné energie. Tento channeling je tedy silně energetizován.

Svou mysl směrujte k energiím, které vaše vědomí vibračně povznese. Nasměrujte se k tomu, co si skutečně přejete prožívat, např. jako je jistota, bezpečí, mír, radost, spokojenost... Inklinujte k duchovním hodnotám, které vás katapultují do stavu vnitřního klidu, vyrovnanosti, smířenosti aby jste měli více ohleduplnosti a pochopení k ostatním lidem. Co nechcete, si vůbec ani neutvářejte, neboť to je točení se v bludném kruhu energií, které vás uzavírají do prostoru a zabraňují pak vašemu duchovnímu rozvoji. Svou energii si chraňte, je velmi drahocenná, neboť je ve vás ukrýtý ten nejjedinečnější genetický potenciál, který teď naplno můžete využít. Ano, chcete opět nalézt svou jedinečnou sílu, jenomže některým z vás v tom brání, "ne-víra v sebe.." a své schopnosti tak potlačujete. Jste ve vesmíru velmi ceněné bytosti a proto nezapomínejte cenit si sebe samých. Věřte si, ten dar skutečně v sobě máte. Nejen víra v dobro, ale víra v sebe samých vás činí silnými. Otevírá se tak, co bylo dlouho skryté. Vašim cílem, je vibračně posilovat jen to, co skutečně k vám patří a pochází z Jednoty. A jako kolektiv vědomí, mnoha pravých Já, jste opět ve spojení se Vševědomím, prvotního zdroje - nejvyššího Stvořitele. Když se budete držet všeho, co má pevný řád, vaše mocná a jedinečná síla bude stále s vámi. My jsme o tom hluboce přesvědčeni, že to zvládnete a energeticky se posunete zas o kus dál.

Milujeme vás..

S láskyplnými pozdravy k vám Plejáďané = Hvězda Maia

Plejádské světelné energie - přijala Pleja Světlo Krystal
28.11. 2014
 

Tento channeling je možné dále šířit pouze s celým textem a s odkazem na zdroj https://www.facebook.com/pleja.kristal

 

 

 

RADA A MYŠLENKA PRO DEN 2.12.

DOVOLTE SVÉMU VNITŘNÍMU DÍTĚTI, AŤ SE PROJEVÍ

 

My andělé vás vedeme k tomu, abyste se naučili k sobě chovat jako rodiče, kteří se starají o své vnitřní dítě, jež má stejné potřeby a city jako kdokoli druhý, včetně touhy hrát si a být spontánní.
My se k vám dnes v péči o toto jasné světlo ve vašem nitru připojíme a umožníme vám zářit ještě jasněji. Vaše energetická úroveň se vrátí do normálu a budete mít větší radost ze života.
Začněme tím, že se vašeho vnitřního dítěte na něco zeptáme. Zeptejte se potichu, nahlas nebo otázku napište:

"Jak se teď cítíš?"
"Co bys mi chtělo říct?"
"Co pro tebe můžu udělat?"
"Co ode mě potřebuješ?"

Poté, co jste si vyslechli, jak vaše dítě touží, abyste o ně láskyplně pečovali, se mu dnes celý den věnujte. Když dáte této části svého já lásku, bude klidnější a více lásky bude pociťovat i celá vaše bytost.

MYŠLENKA PRO TENTO DEN:


DOVOLUJI SVÉMU VNITŘNÍMU DÍTĚTI, ABY VYJÁDŘILO SVÁ PŘÁNÍ A TOUHY. DÁVÁM MU SVOU POZORNOST, PROTOŽE JE MOC MILUJI A CHCI MU DÁT SVOU LÁSKU NAJEVO...

Balíček karet: Rady andělů na každý den

—————

Zpět