Milí přátelé, - 11.11.2014

13.11.2014 16:11

 

Milí přátelé,

týden se sešel s týdnem a s radostí vám zasílám další mail s další porcí duchovního i jiného osvěžení a poučení.

Na úvod však jen lehké připomenutí, že v pondělí, 17.11. 2014, od 18:00 hod. se koná v Aurasomě, v Gorazdově ul. 18, úplňková meditace.

Mistr Hilarion se k nám v tomto týdnu obrací s informacemi a zamyšleními nad tím jak na nás působí silné energetické dávky, které do svých těl dostáváme z kosmického prostoru (např. dnes byla hlášená v poledne geomagnetická bouře) a co všechno s tím souvisí. Hovoří také o nutnosti komunikovat s anděly a průvodci  a žádat je o pomoc, hovoří o potřebě ovládnout sám sebe, o tom, je "stezka mistrů" a připomíná, že vše vzniká zvolna, krok za krokem a je třeba toto mít na paměti a neumdlévat, nést pevně svou vizi.

Jako vždy na tomto místě figuruje další poselství Kryona předané prostřednictvím Lee Carrolla. Je další z řady letošních poselství, které uveřejňujeme. Tedy již jde o pokročilejší sdělení, na vyšších vibracích a má název "Buněčná komunikace". Toto poselství je opravdu velmi mimořádné a všem, vskutku všem, doporučuji jej ne přečíst, ale pečlivě prostudovat a procítit. I těm z vás, kdo Kryona většinou nečtete - třeba proto, že je to (obvykle) dlouhé. Čtěte nyní, pokud máte k sobě pozitivní, láskyplný vztah. Dozvíte se totiž o tom, jak probíhá buněčná komunikace ve směru od nás k buňkám. Dozvíte se, že v dosavadním životě, když jsme neuměli navázat se svou buněčnou strukturou vědomý vztah lásky, naše buněčná struktura nás neposlouchala, resp. přinášela nám to, co jsme svým vědomím vkládali do svého energetického pole (hypochondrovi jeho strachem přivolávané choroby, např.). Až když se svou buněčnou strukturou navážeme vědomý vztah na bázi lásky k sobě, pak můžeme začít žít vědomý život, zkvalitnit své fyzické zdraví a mít i vliv na prodloužení života.
A Kryon nám tady v tomto svém poselství podrobně, až polopaticky, vysvětluje co to znamená buněčná komunikace, na čem závisí, jak je možné s ní začít, jak rychle se stane skutečností náš požadavek aneb "čistý záměr", přičemž Kryon vysvětluje co je vlastně onen "čistý záměr". Také jakou roli hraje v tom všem i (energetická) část lidského Bytí - innate (vrozená moudrost těla). Kryon nám dnes takto dává do rukou nástroj k dokonalejšímu zdraví, k dokonalejším i krásnějším postavám (skvělé nejen pro ženy). Přeji vám všem opravdové, hluboké pochopení a zvládnutí všeho a zvl. pak kvalitní užití tohoto nového nástroje života člověka.

A ještě jednou Kryon. Tentokrát skrze poselství, které přijala Markéta Selinijana. Má název "Světlo versus temnota duality". A je asi více než zřejmé o čem poselství pojednává. Hovoří o tom, že obě kvality jsou součástí Jednoty naší Reality a je třeba život přijmout v jeho celistvosti a jednotě, abychom ho mohli kvalitně žít Popírání temné stránky reality znamená její vytěsňování. Tudíž, jako každý, kdo je vytlačován z nějakého okruhu, má snahu se vrátit, oknem, škvírou jinde apod. A tak žijeme neustálý kolotoč problémů. Jen tím, že si přiznáme tu Jednotu, kterou to společně tvoří, si umožníme věci harmonizovat. Takže Kryon zde skrze Markétu hovoří o kvalitě naší mysli, našich myšlenek, o vlivu utíkání se do snů o "budoucnosti", hovoří také o chaosu doby přechodu, o tom, jak temná strana, která má stále méně prostoru a možností pro realizaci svých záměrů stále více zuří, což se odráží v agresivitě jejich akcí ve vnější realitě, v daném případě např. v geopolitické situaci, jak se neustále snaží v lidech vzbuzovat paniku, strach, děs apod., protože takoví lidé se dají snadno ovládat.

Barbara Bessen ve svém pravidelném, měsíčním poselství od některé z duchovních bytostí, tentokrát přináší slova Sanat Kumary, Strážce Země a které má název "Léčení pro Tebe". Je to poselství hodně nezvyklé, netradiční a velmi krátké. Tak krátké, že uvedením jakékoliv anotace by bylo de facto jako "opsání" celého poselství.

Včera byla na jednom českém nezávislém serveru, Eurozpravy.cz, zveřejněna velmi zajímavá a pro mnohé také velmi kontroverzní zpráva týkající se Ježíše a Marie Magdaleny. Církev je v šoku. Zpráva vychází z nové knihy, kterou napsali profesor torontské univerzity Barrie Wilson a kanadsko-izraelský novinář a spisovatel Simcha Jacobovici. Kniha má název "Ztracené evangelium". Co je podstatou knihy i uveřejněné krátké zprávy se dočtete v příloze s názvem "Jak to bylo s Ježíšem".
Každopádně, jak bylo i řečeno, přichází nové informace k osobnosti Ježíše a jeho skutečnému životu, jaký skutečně byl, na rozdíl od biblické, resp. církevní verze, která církvi umožňuje s masami křesťanů manipulovat a ovládat je k obrazu svému i mocných světa. Že to s Ježíšem bylo dost jinak víme jak z channelingů Barbary Marciniak či Barbary Hand Clow od Plejáďanů, ba i částečně od samotného Ježíše / Joshuy skrze Pamelu Kribbe a v neposlední řadě také i z podání Kryona resp. Lee Carrolla, kdy Lee vyjádřil, že mu Kryon sdělil takové informace k Ježíši, že ani neměl odvahu je zveřejnit. Myslím, že ale časem na to dojde. To, co bylo zatajováno, vyjde na světlo a lidstvo se s tím seznámí. A také, domnívám se, že to Ježíše a jeho čistou, kristovskou energii a i jeho odkaz lidstvu, ještě více lidem přiblíží a konečně umožní, aby jeho odkaz byl opravdu naplněn.

Jiným typem informací, avšak neméně vzrušujícím, jsou informace o tom, že určitá část lidstva, v daném případě v USA, tajně používá technologie, které jim umožňují i cestovat mezi hvězdami. Tyto informace probleskávaly v minulosti mj. např. z videorozhovorů, které dělávala  Kerry Cassidy z projektu Camelot, nebo z pořadů Alexe Jonese a mnohým se to zdálo jako scifi či konspirační teorie apod. V následující příloze si můžete přečíst dva krátké články, které vznikly jako rozhovory, krátce před smrtí oněch aktérů hovorů. Jedním byl významný vědec Boyd Bushman a druhým pak bývalý gen. ředitel zbrojařské firmy Lockheed Skunk Works. Článek má název "Umírající vědec podal výpověď o..."

K této informaci se může také připojit zpráva, kterou zveřejnil slovenský zpravodajský server topky.sk o tom, že na Aljašce byla již před cca 22 lety objevená obří pyramida, kterou ale us stát utajuje a jak to vypadá používá k utajovaným účelům. Více v článku "Záhadnú pyramídu na Aljaške zatajili aj médiá".

Nabízím k pročtení i zamyšlení  zajímavý "Návod na život od tibetských mudrců" v 25ti bodech, které se dotýkají všeho, co je v životě podstatné.

A možná vás také bude zajímat, že vznikl nový web, kam je možné hlásit nežádoucí účinky očkování. 

Tradičně také uvádím horoskop astroložky Petry Nel na tento týden. Souhrnnou zprávou je, že náročný čas stále trvá a bude až do téměř konce listopadu.  Výklad na tento týden Petra Nel nazvala "Skládání zkoušky".

Z nabídky našich přátel:

Předně mi dovolte, abych vás seznámil s nevšedním seminářem, která připravuje Lenka Pištěcká na 29.11. a který má název "Dech, má životní síla". Další informace v letáčku akce.

Přátelé, rád vás informuji o možnosti zakoupit o cosi levněji unikátní přístroj, nízkofrekvenční generátor BG-3, který produkuje léčivou Schumannovu frekvenci. Jde o přirozenou frekvenci jakou produkuje Země a najdeme ji např. v bosenských pyramidách, které jsme nedávno navštívili. Jedním z posledních objevitelů užití této frekvence při léčení nemocí, vč., těch závažných, je Dr.B. Beck.
U nás licenci k distribuci těchto přístrojů s označením BG-3 má p. Matějka. A doplňuji odpověď na dotaz, proč v materiálech k přístroji není uvedeno, že pracuje se Schumannovoou frekvencí. Jde o to, že tento objev není u nás uznán a lze jej vyrábět a distribuovat jen rozsahu platných předpisů. Nicméně s touto frekvencí skutečně pracuje. Jen to tam nesmí být uvedeno.
Tento přístroj se prodává za 11.800,-Kč. Dáša Eliášová však dojednala  cenu pro hromadnou objednávku s min. počtem 20 přístrojů za 10.000,-Kč za kus.
S objednávkami, jakož i s dalšími dotazy se obracejte tedy na Dášu Eliášovou 604 414 044 nebo na e-mail: spirituala@email.cz.
Informace o přístroji, o historii objevu, o působení přístroje a další informace se můžete dočíst z připojeného článku - rozhovor s Dr. Beckem nazvaným "Můžete se uzdravit sami".

Dále také připojuji informaci o připravované duchovní cestě Indií, která se bude konat na jaře 2015. V příloze s názvem "Duchovní cesta jižní Indií" naleznete všechny potřebné informace vč. kontaktních údajů.

A v neposlední řadě vás také rád informuji o akci, která vás může duchovně i tělesně osvěžit opravdu komplexně. Tomáš Kupčík se svými spolupracovníky z Rožnovského pivovaru připravil zajímavou akci v pivních lázních Rožnov, které fungují již nějakou dobu při Rožnovském pivovaru a nabízí nám všem příležitost objednat tuto akci se "startovací" slevou.  Více opět v příloze.

Pro uvolnění i příjemný kulturní zážitek nabízím videozáznam z vysílání čínské TV, který jsem nazval "Čínská romance".

Jiné video, které vás může opravdu dojmout a ukazuje, že svět není až tak zkažený, jak se z mnoha zpráv na mainstreamu dá usoudit a jak se ale i v mnoha oblastech děje.

4 minuty, které vám vrátí důvěru v lidskost



Přeji příjemné, pohodové dny
Láďa

 

 

Mistr Hilarion

Poselství pro týden 9.11. 2014 – 16.11. 2014

Milovaní,
vy všichni jste v uplynulém týdnu obdrželi velkou dávku energie a ona se nyní začíná  asimilovat ve vašich lidských operačních systémech. Díky této vyšší energii dochází k  většímu očišťování, vynořují se vzpomínky a spouštěcí mechanizmy z minulosti, které  způsobují, že spíše okamžitě reagujete, místo abyste  rozvážně  odpověděli. Když se něco takového přihodí, uvědomte si, že se jedná o součást procesu integrace a asimilace na váš tělesný systém a promiňte si, že ve vašich interakcích s druhými projevujete vznětlivost a nedostatek trpělivosti.  Je to v pořádku, takže se příliš nekritizujte, že nemáte dostatek trpělivosti k tomu, abyste rozpoznali staré vzorce chování, kterými reagujete na druhé, když tito ve vás spustí staré a dobře zavedené vzorce chování. Víte, že existuje jiný a lepší způsob jak nahlížet a reagovat na situaci, ale stejně se to nějak odehraje ve stejných starých vzorech. Chce to, abyste se v takových chvílích pozorovali, abyste mohli vytvořit záměr, že příště budete reagovat jinak.   

Jakmile je aktivováno každé vlákno DNA, přináší to všechna ta nahromaděná „břemena“, která jste si přinesli do tohoto života z minulých životů a také z vašich rodových linií. Každý člověk, s kterým přijdete do styku, musí přijít do vašeho života, abyste si vzájemně pomohli uzdravit vše, co potřebuje být rozpoznáno a vyrovnáno. To se právě teď odehrává ve vašich životech. Zítra je další den a nový a čerstvý začátek. Bude lepší než dnešek. Každý z vás je na průzkumnické stezce, po které ještě nešlo mnoho lidí, a o vzkříšení ve fyzickém těle se zatím nikdo nepokoušel.  Přijímejte každý den jak přichází, bez ohledu na to, co vám přinese a pokuste se znovu získat vaši rovnováhu tak rychle, jak to jenom půjde. O tom je stezka mistrů - o získání mistrovství nad sebou samým, o odpoutání se od roviny lidské osobnosti, a o nahlížení a jednání z vyšší perspektivy.

Denně zaznamenáváte všechny nádherné změny, které se udály ve vaší mysli, ve vašich pocitech, a ve vašem fyzickém vozítku. Je jich mnoho a když si je poznamenáte a uznáte  změny, pomůže vám to udržet se v souladu s vaším nejvyšším záměrem a vizí. Když zavoláte vaše průvodce a anděly, když jste denně v tomto procesu, bude vám dle potřeby pomoženo.  Když se potýkáte s těmito změnami a transformacemi, může velmi pomoct, když budete žádat o povznesení do lehčí a pozitivnější a posilující energie. Andělští průvodci, kteří vás obklopují, nesoudí žádné vaše divoké výbuchy, když k nim dojde, pouze vás obklopí láskou a léčivými energiemi. Nezapomeňte poslat vaši lásku a soucit tomu, kde ve vás spustil starou reakci, a spočiňte ve vašem vnitřním prostoru.

Když můžete, pohněte se kupředu a obnovte svůj záměr stát se pro druhé pochodní světla, lásky a léčení a stoupněte si znovu na vaši cestu. Krok za krokem, to je způsob, jak jít touto cestou do vyšších dimenzí. Vaše mysl je budovatelem, takže udělejte, co je ve vašich silách, abyste vytvořili myšlenky, zaměřující se na to, co si ve vašich životech přejete vytvořit a zažívat. Pro členy vaší rodiny je matoucí, vidět vás jak někdy vybuchujete, a tak se pokoušejí vyvarovat toho, a nepoužívat spouštěče, které vás vyvádějí z míry. Váš nervový systém nese velký náklad energie a poslouží vám, když v tomto procesu budete dělat cokoli, co vám pomůže se zrelaxovat. Když tyto energie přicházejí do vašeho systému, je to jako byste měli zapnuto vyšší napětí a dokud to vaše fyzické tělo nepřijme a nepřizpůsobí se tomu, je radno, abyste byli k sobě maximálně  laskaví. Ti kolem vás, kteří  to teď nechápou, tak budou činit  v budoucnu

Každý den věnujte čas klidnému rozjímání, tichu a meditaci. To vám pomůže se srovnat s vašimi vyššími aspekty a vaší vyšší vizi života, jaký si přejete pro sebe, pro všechny které milujete a fakticky pro všechny na planetě. Když se budete  propojovat se záměrem, dokonce i jen deset minut denně, má velký význam. Mluvte s námi, vašimi průvodci, a informujte nás o tom, čím procházíte a žádejte o pomoc. Jsme vždy s vámi a přejeme si vám pomáhat čím dál víc. Časy, jaké nyní zažíváte a budete zažívat v budoucnu, stanovují vzory pro všechny ostatní, kteří budou následovat, takže vás chceme všemožně podporovat, jak jen můžeme.

Do příštího týdne …
Já JSEM Hilarion 

 

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti
 www.therainbowscribe.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.

 

 

Buněčná komunikace

Tento živý channeling byl přijat na Delfské univerzitě v Georgii

12. dubna 2014

         

 

Zdravím vás, drazí, jsem Kryon z magnetické služby.

Opět vím, kde jsem, a vážím si těch, kteří jsou tady. Toto místo se jmenuje Chrám moudrosti. A tak v čase, který máme k dispozici, bychom vám chtěli přinést ty druhy moudrosti, o které žádáte a na které se každá stará duše v této nové energii začíná ptát.

Toto téma bude o komunikaci s tělem. Ještě než začneme, řeknu vám, že je to konkrétně o komunikaci mezi vámi a vaší buněčnou strukturou a ne naopak. To bude tématem dalšího channelingu. Jsou to dva druhy komunikace, není to jen jednosměrné. A právě teď bude řeč o vás a vašem těle.

Ještě než začneme, je důležité, drahé lidské bytosti, přezkoumat bloky, které stojí v cestě vašemu pochopení toho, co má přijít. Máte pouze jednu realitu. Realitu, která je společná lidským bytostem a kterou sdílíte i s mým partnerem, a tou je život v lineárním světě. Prožíváte věci určitým způsobem. Jste zvyklí na způsob, jakým funguje lidství. Lidská psychologie, všechno co děláte, pohyb, činy, důvody jednání, dosahování výsledků, tresty… to všechno stojí v cestě vašemu pochopení, jak věci fungují. To není snižování vaší inteligence, když řeknu, že toto všechno promítáte na vše kolem vás - ať už je to Bůh nebo prostě vnímání reality v multidimenzionálním stavu, můžete zplodit pouze to, co znáte. A to je předpojatost. Lidstvo má zavedené způsoby, jak uskutečnit věci skrze tvrdou práci a opakování, a pak to aplikuje na všechno ostatní. Máte své lidské způsoby, jak fungujete – vztahy k jiným lidem, vzájemné ústupky (něco za něco) a pak to aplikujete na všechno ostatní. Už dříve jsme vám řekli, že některá vaše organizovaná náboženství to přivedla k absolutnímu maximu a mají dysfunkčního Boha – takového, který se hněvá a soudí a dělá všechno, co dělají lidé.

A než začneme naší diskusi, říkáme vám – tohle byste měli odložit. Při naší rozpravě vám připomeneme některé tradiční metody a pak je porovnáme s pravdou. To je krásné, víte? Tento channeling vychází z předpokladu, že jste schopni mluvit se svou buněčnou strukturou - tak, jak o tom mluvíme už léta – a není to těžké. Jen musíte překonat své lidské předsudky - a pak to není těžké.

Začněme tento rozhovor tím, co bych nazval předmluvou o tom, co je nezbytné, abyste dosáhli toho, o čem dnes budeme mluvit. Musíme definovat, jak nejlépe dokážeme, vědomí, lidské vědomí.

Ale nebude to definice, jakou používáte ve svém akademickém světě. Jsou to věci, které vidíme my. Lidské vědomí se dělí na několik částí; my dnes budeme mluvit jen o dvou.

První je polévka reakcí či chování, která je poháněna dvěma částmi lidského těla – tou první je tzv. synaptický mozek neboli skladiště zkušeností. Tou druhou je ta multidimenzionální část, o které věříte, že je zodpovědná za kreativitu, intuici a Boha.

A pouze směsice těchto dvou – skrze svobodnou volbu člověkapouze pokud jsou tyto dvě části v rovnováze, pak umožní, že má lidská bytost skutečnou kontrolu nad svým životem a je se sebou spokojená. Jakmile je rovnováha narušená jakýmkoli směrem, nefungujete správně. Pokud je vědomí člověka soustředěno pouze v synaptickém mozku, není přítomna důvěra v Boha, člověk nemá schopnost skutečně tvůrčího myšlení a plně se spokojí s tím, co ví. Jemu to stačí, my však mluvíme o dysfunkci, protože Božská část je vždy přítomna. Je vždy k dispozici a poskytla by mu mnoho zvýšeného vědomí a světla. Ale takový člověk si to svobodně zvolil.

Pak jsou tu ti druzídysfunkční stoupenci hnutí New Age. Já jim říkám létavci. Jsou tak zahledění do všeho ezoterického, že nemají ponětí o životě. A synaptický mozek nemá šanci. Logika a zdravý rozum jdou stranou a zůstává pouze to, čemu říkámepředstírání a námluvy“ (smích). Viděli jste je. A víte co? Pro ně je to přijatelné. Ale to je lidské vědomí – rovnováha mezi synapsemi a přežitím a tím, co je Božskou částí, kterou nosíte v sobě.

Takže – kde jste vy? Takhle musíme začít naše poselství. Pokud dnes posloucháte, ať už tady v křesle nebo čtete či nasloucháte tomuto poselství později, je pravděpodobné, že jste si vědomi božské části v sobě. Totiž, božská část ve vás je nepolapitelná, je záhadná, ale je skutečná. Stejně skutečná jako synaptický mozek. A já vám chci říct, že OBĚ části velmi silně souvisí s vaší schopností hovořit se svým tělem.

Pokud jste intelektuál a důvěřujete pouze tomu, co je „synaptické“ ve vašem mozku, měli byste se tady zastavit a nepokračovat dál. Protože z toho, co vám teď řeknu, nebudete mít žádný užitek…

Není zajímavé, že jsou tyto části tak silně propojené? Musíte si být vědomi božského uvnitř vás, protože tam je cesta ke komunikaci s tím, co jsme nazvali innate* (vrozená moudrost těla). Už před lety jsme vám dali informaci, že na této planetě přijde den, kdy zdraví jednotlivců bude měřeno zcela jinými způsoby, než je tomu dnes. Že ti s vyšším vědomím budou žít zjevně déle a žádné lékařské měření nezjistí důvod, proč to tak je.

Už jsme vám řekli, že vědomí nakonec bude řídit samotný atribut lidské buněčné a chemické rovnováhy, a že ty další věci, které jsou nyní v centru vaší pozornosti – jídelníček a cvičeníbudou sedět až na sedadle za vědomím. A když jsme vám tohle řekli, musíte dojít k závěru, že se pro vás věci mění. Samotné atributy, které vás drží při životě, se začínají měnit. Mimochodem, větší uvědomění trojrozměrných potřeb vašeho těla vám také přinese lepší zdraví, ale to samo o sobě vám nepomůže mluvit s vaší buněčnou strukturou.

Takže – pokud jste došli až sem, pokud toto tak říkajíc „padlo na úrodnou půdu“, pokud můžete upřímně říci: Věřím v božskou část ve mně,“ pak můžeme pokračovat.  A další část informace vám předám s předpokladem, že to tak máte. Ti duchovně založení došli k tomuto bodu mnohokrát. Ti duchovně založení vědí o buněčné struktuře svého těla, protože má duchovní doplněk, prvek, laskavost… a jsou připraveni pokračovat. Ale je zajímavé, co často udělají dál. Obvykle náhle do toho vrazí předpojatost a dokonce i ti, kteří si říkají osvícení a New Age, začnou to, čemu říkám „lineární proces opakování a nesmyslů“. (Smích.) Věci, pro které se rozhodli, je potřeba probrat s buněčnou strukturou. Proč byste měli chtít mluvit se svou buněčnou strukturou? Mělo by to být jasné.

V jakém paradigmatu jste vyrostli? Historicky je to tak, že vy, coby osvícené bytosti, žijete ve svých hlavách a všechno, co se vám přihodí, je ve vašich hlavách. Nejkrásnější poezie, která kdy byla napsána, ta nejúchvatnější hudba, která byla kdy složena, ty nejúžasnější obrazy vznikly v hlavě. A zbytek vašeho těla je jen vozidlo, které podpírá vaši hlavu. Vaše hlava se tu a tam podívá dolů na tělo a řekne: Pevně doufám, že ta věc funguje. To je obvyklé. Pak se to ještě vylepší vším tím, co vidíte všude kolem – nákazy nemocemi nebo prostě věci, které se stávají - a přichází strach. Strach stvoří hypochondra, který se bojí všeho, který věří, že všechno chytí, a mimochodem, to se taky obvykle stane. (Pousmání.) To proto, že lidské tělo snaží poslechnout to, co mu říká hlava. Je obvyklé si myslet, že nad tím nemáte žádnou kontrolu. Nyní přicházíte na toto místo, kde to víte lépe, sedíte a posloucháte a jste připraveni vyrazit…

V minulosti bylo New Age plné procesů, které měly způsobit, že budete schopní mluvit se svými buňkami – ne naopak, jen vy se svými buňkami. A tyto procesy jsou plné opakování – stále dokola. Jsou plné postupů, o kterých si člověk myslí, že se buňkám líbí. Musíte jít na určité místo s určitou teplotou, být v určité energii, jít určitým směrem. Možná to budete muset udělat několikrát. Když to uděláte, přimějete své tělo, aby naslouchalo, vznikne malé okno příležitosti a vy můžete předat zprávu. To je lidská předpojatost.

Drazí, nastal čas to demystifikovat – není to přesné, takhle to nefunguje. Vytváří to domněnku, že tělo je hloupé. Neví nic o ničem, je totálně oddělené a odtržené od vašeho vědomí, od všeho, co děláte, a je neinformované.

Chci vám říct pravdu. Vědecky to bude dokázáno a nebude to tak dlouho trvat. Buňky vašeho těla, zejména to, čemu říkáme innate, mají všechny něco společného a my tomu vůbec poprvé dáme jméno. Takže tady to je – bude to „CAL“ (při vyslovení (anglicky) to zní velmi podobně jako „call“, tedy „volání“ – pozn. překl.). Znamená to – „Cells Are Listening“ - „buňky naslouchají“. Buňky naslouchají. Tak jste byli stvořeni. Váš Božský doplněk je vestavěn do každičké buňky vašeho těla. Buňky jsou souborem toho, co vytvořila DNA podle detailního plánu, který je v každé buňce, a mají jeden rys, který jasně vyčnívá - čekají na pokyny. A jediné pokyny, které uslyší, jsou ty, které jim budou vyslány prostřednictvím božského doplňku lidského vědomí - přímo a s čistým záměrem. Slyšeli jste to?

Pojďme si na chvíli promluvit o této komunikaci. Je to jakoby každá buňka měla telefon, který je připravena zvednout, pokud znáte číslo. Když budete umět vytočit číslo, můžete mluvit se všemi najednou. Všechny zvednou telefon – a budete tam vy. Tohle je do nich vestavěné. A nereaguje to na linearitu. Komunikace s  buňkami těla je multidimenzionální, ale to je i vaše lidské vědomí. (Pousmání.) Je součástí pole DNA, součástí Merkaby vašeho těla. Řeknu vám, co může udělat intuitivní člověkmůže se skrze Merkabu doslova podívat na vaší duši, procítit a říci, zda už jste aktivovali jakoukoli část svého duchovního záměru nebo zda jen hrajete roli.

Co je čistý záměr? Dobrá, promluvme si o tom vaší řečí. Použiju to znovu. Když se do někoho zamilujete a pohlédnete do jeho očí… dva milenci se dívají jeden druhému do očí… nedá se to s ničím srovnat. Cítíte v tom Boha? Vzpomínáte si? Cítíte tam Boha? Cítíte, jen si toho nejste vědomi. Uvědomujete si, že proto je zamilovanost tak úžasná? To proto, že je tam Bůh. Uvědomujete si, že toto není synaptické? Tomu rozumíte, že? Ve skutečnosti je mozek frustrovaný, že jste zamilovaní. Říká: „Víš, měl bys lépe jíst.“ A vy na to: „Jo, ale jsem zamilovaný.“ - „Měl bys uvažovat lépe.“ - „Nemusím, protože jsem zamilovaný.“ - „Proč dáváš boty do mrazáku?“ - „Protože jsem zamilovaný. Prostě jsem zapomněl.“ A to je ono. Když se na někoho podíváte a řeknete: „Miluji tě,“ je to čistý záměr, když jste zamilovaní. Proudí to z vašeho srdce k tomu druhému a od něj zase k vám. Jste krásně propojení. Nic se tomu nevyrovná.

A teď zkuste totéž nasměrovat dovnitř. Ve vás je Božská část, která vás miluje a čeká na to, až jí řeknete: „Miluji tě.“ Pozná, jestli to myslíte vážně. Pokud do někoho nejste skutečně zamilovaní, ale ten druhý to chce slyšet, a tak řeknete: „Miluji tě,“ není to stejné! Vy víte, že není a nikdy nebude. Není v tom to kouzlo, to spojení, to propojeníjsou to jen slova. A tak pokud takto praktikujete to, o čem tady dnes mluvíme, není to čisté, a nemáte správné telefonní číslo na buňky svého těla. Ale pokud sami sebe milujete, pak uctíváte své tělo do té míry, že si uvědomujete, že je součástí toho, jak vás Bůh stvořil. Bez něj by nebylo žádné osvícení, žádné vědomí, nic… Musí dobře fungovat a ono chce. Chce. A zde je příležitost.

Před lety jste mohli vidět guru z Indie. Dovedli ovládat procesy v těle, které jsou automatické – dokázali zpomalit tlukot srdce. Uměli extrémně zpomalit dech. Dokázali ovládat své tělo tak, že to bylo pro všechny nemyslitelné. Promlouvali k části svého těla, která naslouchala a přizpůsobovala se - věděli, jak na to. A vy to umíte také.

Takže – teď, když víte toto, co dál? Právě jsme vám dali dva předpoklady: Prvníkontakt s vaším Božským já vytváří cestu k buňkám, abyste jim mohli „zavolat“ – CALbuňky naslouchají. Rodí se se schopností poslouchat, co chcete vy. Čekají, až jim lidské vědomí dá pokyny. To uděláme za chvíli.

Tak jak to uděláte? Teď, když víte, že čekají? Jak je to možné, co myslíte? Stále jsou tací, kteří si myslí, že tomu procesu rozumí, že jsou probuzenými pracovníky světla, že jsou New Age a vědí, jak na to… Mají na to postup: Musíte ke svým buňkám mluvit nahlas, musíte jim říct přesně, co chcete, musíte jim to říkat tolikrát denně a měli byste to dělat každý den. Zní vám to správně? (Smích.) Některým ano, a pokud vám to zní dobře, pak chci, abyste poznali, co děláte. Aplikujete lineární lidské atributy na překrásný multidimenzionální systém, který přesahuje všechno, co si umíte představit. Je to to, co nazýváte innate – vrozená moudrost těla. A ta nereaguje na opakování.

Pojďme si trochu promluvit o innate. Jste připraveni mluvit se systémem, který od vás zatím nedostal žádnou zprávu. Aspoň ne tímto způsobem. Nyní je na planetě nová energie pro pracovníky světla. Stará duše, poslouchej. Váš soubor nástrojů je vylepšován. Proto to teď posloucháte. Dokážete to. Nedával bych vám něco, co byste nedokázali. Můžete se dotknout svých buněk. Chci vám říct, že budou reagovat. Za malou chvíli vám dám tu informaci.

Chci, abyste se na to podívali v linearitě. Podívejte se teď na to jako na vašeho nejlepšího přítele, každý z vás. Měli byste nejlepšího přítele, možná je to váš partner pro život, možná ne. Někdo, s kým si můžete jen tak sedět a pokecat, bez jakýchkoli omezení, bez pravidel, můžete říct, co vás napadne a můžete si mu vylít srdce a on vás vyslechne. A on může udělat totéž s vámi – to je nejlepší přítel. Teď se vás na něco zeptám: Řekněme, že máte takovéhoto nejlepšího přítele a máte s ním být tři dny a tohle uděláte hned první den. Další den vstanete, posadíte se ke stolu, začnete jíst a dáte mu úplně stejné informace - znovu. Jak myslíte, že to bude fungovat? (Smích v sále.) A nebude to fungovat ani s vašimi buňkami. Chápete, co říkám? Vaše buňky jste VY. Co byste řekli sami sobě? Vaše buňky naslouchají. C-A-L. A vy jste na to připraveni. Ony jsou na to připravené. Poslouchají od té chvíle, kdy jste se narodili. A celou dobu čekají na to, až se probudíte a pochopíte, že máte skutečně možnost s nimi mluvit. Tak to pojďme udělat.

Co byste jim řekli, jak byste je oslovili? Především vězte, že ony rozumí vašemu jazyku. (Smích.) Jsou vaší součástí. Můžete s nimi mluvit jakýmkoli způsobem. Nahlas, pomocí myšlenek, pomocí psaní, je jedno jak. Protože máte jejich číslo a klíčem je láska. Musíte milovat svou buněčnou strukturu natolik, abyste mohli říci: „Miluji tě“. A ona ví, že ji milujete. Nemůže to být prostší a nemůže to být těžší…

Na chvíli jen seďte. Co řeknete? Co se stane? Když vám tělo začne naslouchat, prochází určitými procesy. Dovolte, abych vám pověděl, které to jsou, pak vám dám příklad komunikace a pak budeme hotovi.

Chci, abyste něco věděli. Když začnete mluvit se svou buněčnou strukturou a máte správné číslo, první věc, která se stane, je obrovské množství „mrazení“. Budete vědět, že jste tím prošli, drazí. Budete to vědět. To jsou buňky vašeho těla. Oslavují. Oslavují. Innate, vaše moudré tělo, jakkoli ho chcete nazývat, je vaší součástí; a oslavuje: „Slyšeli jste to? Konečně komunikujeme! Trvalo to tak dlouho! Pojďme to oslavit!“ A ačkoli je to metafora a i když to zní hloupě, říkám vám, že právě to se děje. Tělo má radost. Věděli jste, že innate, když s ní mluvíte, se cítí skvěle? Vy, kteří se zabýváte zdravím, víte, jaké to je, být zdravý? Celé vaše tělo se raduje – s každým krokem, s každým dechem. Tak oslavuje innate, když s ní začnete mluvit. Všechny ty roky poslouchá, doufajíc, že začnete. Protože bez vedení si dělá, co chce, to přece víte, že?

Mluvil jsem o zákoně průměru, který můj partner nazývá Gaussovou křivkou**. Bez instrukcí vaše tělo prostě následuje průměr. Dělá si, co chce. S instrukcemi ho ovládáte vy. Nemůže to být jednodušší. Ze všeho nejdříve oslavuje. A další, co udělázačne fungovat. A to, jak začne pracovat, záleží na tom, jak komunikujete se svou buněčnou strukturou, ať už jde o zdraví, o léčení, o mládnutí… o cokoli. Musíte tomu dát čas. Jsou v tom praktické aspekty, kterým musíte porozumět, protože tyto věci se uskuteční pouze prostřednictvím dělení buněk, což nazýváte omlazením. Vaše tělo je stvořeno k omlazování sama sebe. Většina orgánů včetně pokožky se sama o sobě omlazuje, v průběhu času získáváte stále nové. To je způsob, jak zůstáváte naživu. Když začnete mluvit se svou buněčnou strukturou, tyto instrukce směřují do dat v DNA a budou zachyceny v dalším omlazovacím cyklu. Takže výsledky nezaznamenáte hned zítra.

To je zdravý rozum. Poprvé se duchovní zdravý rozum spojí s myšlenkou, že ve vašem lineárním myšlení trvá nějaký čas, než dosáhnete uzdravení. Že se všechno spojí, aby došlo k vašemu spontánnímu uzdravení, což už je jiný příběh. Nedává to snad smysl?

A tak to časem začnete cítit a věci, na kterých pracujete a žádáte o ně, se začnou časem ukazovat – a to je třetí věc, o které bych vám chtěl říci, ale na kterou ještě nejste připraveni.

Když začnete mluvit se svými buňkami, innate ví, že vaše vědomí je laskavé. Ví, že chcete zůstat, a existují automatické systémy, které půjdou a uzdraví jiné části těla, o jejichž uzdravení jste nikdy nežádali. Začnete proces prodlužování života. A začne docházet k uzdravení a rovnováze v oblastech, o kterých vaše vědomí nemělo ani potuchy, ale vaše innate o nich ví všechno. Právě jste probudili most mezi lidským vědomím a buněčnou strukturou. Je to snadné. Ale musíte se zamilovat (do sebe).

Představte si na chvíli, že sedíte sami a možná se nahlas chystáte k prvnímu kontaktu. (Smích.) Nezáleží na tom, jak jste staří nebo mladí; a uvědomíte si, že opravdu milujete tu Božskou část v sobě. Možná si dokonce v duchu představíte Boží tvář, ať už pro vás znamená cokoli. Uvidíte svou věčnost v každé buňce svého těla a dojde vám, že buněčná struktura čeká na to, až se jí ozvete. C-A-L. Buňky naslouchají. A tak začnete a zjistíte, že to číslo máte. Cítíte to a ještě než otevřete pusu, pocítíte mrazení, protože ten telefon někdo zvedl a skutečně poslouchá. A jako první možná řeknete: „My se známe. Miluji vás. Je mi líto, že mi tak dlouho trvalo, než jsem na to přišel. Chci, abyste vstoupily do procesů, o kterých vy víte všechno a já nic. Chci, abyste spojily síly v laskavosti, která vytvoří zdraví a lidskou bytost, která bude žít dlouho. Chci, abyste se mnou hovořily jakýmikoli způsoby, kterým jsem schopen porozumět. Chci vás držet za ruku a vy držte za ruku mě po zbytek mého života. Je-li v mém těle nějaká nepatřičná látka, která narušuje chemickou rovnováhu, chci, aby vhodným způsobem odešla. Uvědomuji si, že mám zvyky, které mě zabíjejí, a chci je změnit. Vím, že můj poměr výšky k hmotnosti je špatný. Chcete, abych to vysvětlil? Jsem shovívavá a laskavá bytost. Drahá buněčná strukturo, chci, aby můj metabolismus odrážel mou velkolepost. Pomoz mi mít tu správnou velikost potřebnou pro naprosté zdraví. Změň, co je potřeba. Stáhni to z Akáši, jestli je to třeba. Ať si vzpomenu, kým jsem býval. Změň mé preference ve stravě, pokud je to třeba, ať mé tělo prahne po tom, co je pro něj dobré, ne po tom, co jsem chtěl, aby potřebovalo. Veď ho k vyrovnanému Božství a já slibuji, že s tebou budu mluvit každý den, protože tě miluji.“ A pak nezavěšuj telefon. Nezavěšuj telefon.

Pokud chcete analyzovat tento channeling, uvědomíte si, že vaše vědomí nikdy neřeklo tělu detaily, protože innate ví, co má dělat, jen čeká na zavolání. Žádáte o rovnováhu a innate ví, co má dělat. Chytrá část vašeho těla dokonce může navázat spojení s Akášou. Dokáže stáhnout ty správné části - ať už jde o zdraví, o změnu, o zanechání škodlivých návyků - jako je přejídání se nebo jiné škodlivé věci, se kterými si nevíte rady, protože je to zvyk – a to se může změnit velice, velice rychle. Během několika cyklů buněčné obnovy. Skutečně se změní to, co chcete jíst. A obejde se to bez trápení a hladovění, protože je to zkrátka staženo z vaší minulosti - z té minulosti, kdy jste neměli ten zvyk, který máte dnes.

To je ta síla před vámi. C-A-L – BUŇKY NASLOUCHAJÍ. Někteří z vás to začnou dělat a výsledky přijdou okamžitě. A chci vám říct – pokud jste jedním z nich, je vaší prací ukázat ostatním, jak na to. Protože se to nezbytně nestane přes noc tím, že někdo poslouchá toto poselství. Možná jim budete muset ukázat, jak jste to provedli.

Na závěr, jaký z toho máte pocit, staré duše? Vědět, že máte uvnitř příteletakového, že díky němu můžete přidávat roky a roky ke svému životu. To všechno zcela vhodně podle plánu, který jste vytvořili pro Zemi, kým budete příště, kdy byste měli přijít a odejít… je to o tom, abyste zůstali zdraví, dokud jste tady. A to je cesta ven z Gaussovy křivky. A to je to, co můžete udělat.

Někdy příště bude další channeling o tom, jak rozeznat, co tělo říká vám. Protože nemusíte nutně mluvit jeho jazykem. Musíte mu porozumět skrze jisté procesy - jak ono možná mluví s vámi - abyste mu mohli dávat lepší pokyny. Vidíte? Je to kruh.

Dnešní poselství je předáváno na velmi posvátném místě, abychom pro vás vytvořili nové nástroje.

Protože je čas.

KRYON

 

* Innate . je vrozená moudrost těla, lidské bytosti a Kryon o ní podává sdělení ve více svých poselstvích a jejich přehled můžete nalézt např. na konci poselství „Urychlovací systémy“ ze 14.6. 2014, ZDE nebo na Kryonově českém webu ZDE

** Gaussova křivka – křivka zobrazující pravděpodobnost výskytu náhodných výsledků, když přibližně kolem 60% výsledků se bude vyskytovat kolem tzv. střední hodnoty. Více zde.

 

Poznámka ke kopírování:

Zdroj originálu: https://www.kryon.com/ - MP3 – Cellular communication – 39 minut

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Dagmar H. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

 

Světlo versus temnota duality  
Poselství Kryona přijala Marketa Selinijana dne 31.10. 2014
Celý channeling je Kryonem energetizován a během čtení můžete vnímat vibrace magnetické lásky.

 

Zdravím vás moji milí, jsem Kryon z Magnetické služby a vítám vás u dalšího společného rozjímání. Již dávno víš, že na této Zemi nejsi sám, a že tvou duši doprovází řada dalších bytostí, entit, prstenců, soustav a elementů. Na této Zemi nejsi nikdy sám, i když se tak někdy někteří z vás cítí. Jste na Zemi z laskavého důvodu lásky k bližnímu svému. Tím bližním je Lady Gaia samotná. Máš s ní ničím nenahraditelný vztah. Je tak niterný, že se tvé fyzické srdce přizpůsobuje rytmu srdce Země. Bije totožnou vibrací, když rozjímáš, když spíš, a když se probouzíš. A když tvé srdce za vibracemi Lady Gaia zaostává, pak se mění tvůj fyzický stav. Dostáváš od svého těla impulsy a rady k tomu, jak se dál zachovat, abys obnovil rytmus Země ve svém srdci.

Tak mnoho z vás sní o lepším světě, o lepším životě mimo tuto Zemi, že to způsobuje zároveň silné výkyvy v podpoře transformace Země. Mnohdy přemýšlíte a sníte o tom, jaké to bude, až na Zemi nebudete a tím se dostáváte na hranu svého okamžiku přítomnosti a lámete se do časové smyčky, jež pak způsobuje, že častokrát uvíznete někde ve své budoucnosti a pak se vám na Zemi nedaří dobře. Vaše sny jsou vaší realitou a je jedno jak vzdálené budoucnosti a vzdálených světů se týkají. Pokud je tvé přání natolik silné, že se opravdu snažíš opustit tuto Zem, aniž by sis to uvědomoval, tvá časová smyčka ti to umožňuje a ty se vzdaluješ svému fyzickému tělu a jeho přítomnosti v něm. Je to úniková cesta mnohých lidí a jejich spojení s tělem se omezuje. A tak bych opět rád připomenul, že tvé fyzické tělo je to, co jde tvým vzestupem s tebou. Ano, můžeš své fyzické tělo na svou žádost při svém vzestupu opustit. Tvá svobodná vůle má vždy právo veta a nikdo tvé chování nebude hodnotit. Máš však možnost vzestupovat v souladu se svým fyzickým tělem a ze svého vzestupu pak "těžit" a radovat se ještě dlouhá léta a možná i staletí. (Kryon se usmívá).

Vše se nese v síle tvých myšlenek a v síle úmyslu, který neustále vysíláš. A tak si vždy dobře promysli, až budeš opět snít o tom, jaké by to bylo žít teď mimo Zemi, neboť si tím jen připravuješ půdu pro své odpojení a bytosti, které na tvé slabé emoční chvilky čekají, to vycítí. Tvým cílem je se kompletovat a užívat si přítomnost na této Zemi. A tak zda se rozděluješ, rozplýváš a selektuješ, to je vždy tvé svobodné rozhodnutí. Jednou, až obnovíš lásku k této Zemi, si svou kompletaci vychutnáš a opět procítíš.

Milovaní lidé, doba temna je za vámi a přesto se do temnoty někteří z vás rádi noří. Jste průzkumníky svým minulých životů, záleží vám na svém prožitém utrpení a užíváte si stavy, kdy můžete o svých problémech dlouho hovořit a sbírat z různých zdrojů různé rady. To je ona závislost na minulosti, která vás stále drží ve vibracích opaku hojnosti. Jste oběťmi svých lidských emocí, ze kterých vznikají kořeny nemocí.

Dovol si vystoupit z davu. Vnímej však, že v tom nejsi sám. Že nejsi samotný samaritán. Pocitem samoty jen vytváříš propast mezi sebou a jinými lidmi. Vnímej, že ačkoli vystoupíš z duality sám za sebe, stále dokážeš v dualitě žít, jen tě již nesvazuje emocemi, které ji vyživují. Vnímej, že to děláš převážně pro sebe a na ty, co zůstávají uvízlí, stále pohlížej s láskyplným pohledem. Nikoho na své cestě nehodnoť, neb každý je tak daleko, kam uměl dojít a stále máte všichni stejný cíl. Jen ho někteří vidí jasněji než jiní. Ale i slepí se probouzí a začínají používat svůj zrak. A tak se krok za krokem lidé probouzí. Ti vědomí i ti méně uvědomělí. I ti, které vnímáš jako zlé nebo nepříjemné. Probouzí se i tvá rodina, tvoji sousedé, lidé, které potkáváš ve svém zaměstnání. Probouzí se vaši politici, lidé, kteří rozhodují o stavu vaší země. Probouzí se vše živé na Zemi. A věřte mi, že zločiny se budou vykonávat stále hůř, neb mysl musí překonat řadu omezení, aby sešla z cesty, kterou si přeje jít samotná duše.

V tomto vám svítá na lepší časy. Také to však zároveň přinese otřesy. Neboť ti, co se rozhodnout jít proti svému srdci, mají podporu od těch, které nevidíte, a kterých se lidstvo v dualitě bojí. A jelikož se výběr hostitelů každým dnem rapidně zužuje a těmto entitám končí jejich pozvánka pro život na Zemi, mají čím dál menší prostor pro své působení. Je čím dál méně vstřícných hostitelů. To znamená jen jediné, že se tyto entity tísní u těch, kteří jim to dovolí. A rostoucími vibracemi se budou těsnat stále víc. Výbuchy hněvu, zlosti a pokřivené, agresivní myšlení budou stále častějším projevem zde již nesvobodné vůle těchto lidí. Entity přebírají velení a duše zůstává součástí těla, které svou přítomností udržuje při životě.

Není však třeba se ničeho bát. Jen sděluji, jak vypadá stav současnosti na Zemi. O těch "temných" neradi hovoříte. Domníváte se, že když jejich jméno nebude vysloveno, nemají ve vašem životě místo. To je jen částečnou pravdou. Neboť temnota není tím, čím se zdá být a jen lidská víra a strach jí dodává sílu. Temnota je součástí světa, je jednotou a ve skutečnosti neexistuje nic, čeho by se měl člověk bát a co by mohl temnotou nazývat.

V dualitním světě však temnota existuje jako protipól světla a tak vždy leží na pomyslných vahách a člověk se svým myšlením přiklání na jednu či druhou stranu.

Když jednu stranu vynecháte, neznamená to, že druhá strana neexistuje. Ona jen není vidět.
Je však zde a vy můžete kdykoli své váhy změnit poměrem myšlení a dát jí možnost, aby
u vás žila. Když se však svým myšlením přesunete do energie skutečnosti, když přestanete vnímat zlo jako zlo a dobro jako dobro, když pro vás bude vše jednotou, pak na vás nic dualitního nemá vliv. Jenže to lidstvo ještě musí pochopit.

Vystoupení z duality je proces, který vše kolem tebe mění. Není to záležitost jednoho dne nebo změny jen v pozitivní myšlení. Je to kompletní zrození člověka v nové vibraci a to se zatím daří jen některým z vás. Ostatní jsou stále na útěku. Pozitivním myšlením utíkají před svými stíny a před tím, čeho se bojí. Není třeba se bát. Strach jen ukazuje, že je v nitru nastaveno něco špatně. Strachem vám duše ukazuje téma, které máte možnost opustit, když dokážete přijmout svůj strach a ten pak zpracovat. Nebojte se, moji milí. Převážně se bojíte sami sebe a své temné části Já. Ale i tu je třeba transformovat a v lásce se zabývat svými nízkými emocemi. Pak je cesta radostí a následuje ji poznání. Otvíráte se novému vědění a rostete rychleji než ti, kteří jen strkají hlavu do písku před tím, co v dualitě existuje, ale oni to raději nevidí.

Respektujte vše, co se na Zemi nachází. Vše zde má svůj důvod a cíl. Zůstávejte v pozitivních vibracích. Nesnižujte si své vibrace tím, že zamknete dveře od místnosti, která ve vašem nitru nezáří jasnými barvami. Že potlačíte to, co se vám nelíbí, zavřete před tím oči a zapomenete se obrátit na lásku a v té oblasti láskou být. A to je to, proč se některým pracovníkům světla nedaří. Zamykají dveře ve svém nitru a domnívají se, že když si něco nepřipustí, tak to pro ně zkrátka neexistuje.

Každý člověk, který je narozen před rokem Harmonické konvergence (rok 1987) však prostupuje závojem, kde zpracovává nízko vibrační část svého Já. Je to součást procesu vzestupu duše a bez zpracování těchto témat duše nikdy nebude plně svobodná. Vraťte se ke svým zamčeným komnatám a seberte odvahu je otevřít. Nic hrozného vás tam nečeká. Jsou to jen části vašeho Já, které se těší, až je svou láskou pozdravíte a obejmete je v energiích, kterými vlastně i ony jsou, jen to zapomněly dávným odpojením. Chvíli vašeho života kráčely cestou, která nebyla jasná. Ale to bylo součástí inkarnace všech lidí. Nevyčítejte si nic ze své minulosti. Nevracejte se k minulým prožitkům. Jen si přeji, abyste se přestali bát sebe sama a sjednotili se celistvě, ne jen v částech, které se vám líbí. To je svoboda, do které vstupujete.

A já vás na této cestě mile rád doprovodím. Stačí, když mne požádáš. Skupina tvých osobních andělů na to již čeká.

S láskou Kryon

Po přečtení channelingu se prosím vědomě energeticky uzemni.

© Marketa Selinijana Stejskalová, https://www.zemeandelu.cz/ www.arantia.cz
Změny textu nejsou dovoleny. Stejně tak není dovoleno text jakkoli zkracovat.

Aktuální krátké channelingy Kryona na Facebooku: https://www.facebook.com/ArantiaKrokyKRozvojiVedomi

 

Celý channeling je Kryonem energetizován a během čtení můžete vnímat vibrace magnetické lásky. Po přečtení channelingu se prosím vědomě energeticky uzemni.

 

 

Léčení pro tebe

Sanat Kumara prostřednictvím Barbary Bessen, listopad 2014

 

 

Milí přátelé channelingů,

právě jsem se dívala, jak je to dlouho, co duchovní přátelé skrz mne sdělují svá každoměsíční poselství. Na internetu je zveřejňuji od roku 2006. Jak jsem však zjistila, poselství jsem začala přijímat už v roce 2004. Je to až k neuvěření, že channeluji pravidelná poselství už tak dlouho. Jistě, něco se opakuje, avšak vždy s novinkami aktuálními právě pro ten který měsíc. Lze to vnímat i tak, jako kdyby ten, kdo poselství sděluje, věděl, kdo je bude číst. Stále se setkávám s tím, že podobně to vnímají jak čtenáři, tak účastníci seminářů, totiž že jim připadá, jakoby poselství byla určená přímo pro ně. Když jde o nové poselství na příští měsíc, vždy mě udiví, jak rychle se duchovní přítel a učitel ohlásí. Zaposlouchám se do svého nitra a hned vím, kdo chce hovořit, resp. kdo chce diktovat text. Tentokrát je to Sanat Kumara. Je to titul, nikoli jméno. Kdo se jmenovitě skrývá za Sanat Kumarou, strážcem Země, to nevím. Když se ho zeptám, odpoví mi nádherným smíchem. Zkuste se ho třeba zeptat sami. Přeji hodně radosti při ponoření do poselství a energie Sanat Kumary.   

 

Barbara Bessen

 

 

Hovoří Sanat Kumara:

Má cestou je tvou cestou. Tím ti chci na začátku našeho setkání sdělit, že mezi námi není žádný rozdíl a že nejsem lepší než ty. Jsem ve vývoji jen o krok napřed na cestě domů. Všichni jsme z jedné rodiny, pocházíme z nejvyššího Stvořitele. Já jsem ve svém současném vývojovém stadiu Sanat Kumarou, který udržuje Zemi svým vědomím. Přivedu tě teď trochu blíž k sobě. V mém poli, v mém vědomí se nacházíš vlastně vždycky, jen si toho většinou nejsi vědom. Teď bych ti rád víc přiblížil svou přítomnost. Zavři na chvíli oči a pak vnímej, jak se tvé vědomí změní. Najednou si uvědomíš, že se na své okolí i sám na sebe díváš mýma očima. Je to dobrá příležitost, jak se můžeš vidět komplexně. V tomto poselství bych tě rád posunul k větší lehkosti bytí a tvé interdimenzionalitě. Užívej si propojení mezi námi během tohoto okamžiku nebo i po delší dobu. Užívej si vědomí být mnou. Není to nádherné? Můžeš se dívat na Zemi, na dění týkající se Země mýma očima, kdykoli budeš chtít. Možná tě zajímá, proč se v určitých oblastech Země válčí. Jaké jsou příčiny, jaké je skutečné pozadí těchto válek? Ukážu ti to. 

Budeme společně pracovat na principu zoomu tak, jak to znáš ze svého fotoaparátu nebo dalekohledu. Ukážu ti všechno, co bys chtěl vidět. Naše spojení je velmi stabilní, protože jsme přece JEDNÍM. V tomto rozšířeném vědomí můžeš setrvat tak dlouho, jak si budeš přát. A můžeš se pochopitelně se  mnou kdykoli znovu spojit. Rád ti budu k dispozici, abychom se skrz zvětšovací skla mých očí a mého vědomí společně podívali na tvé osobní i obchodní záležitosti. Poznáš, proč se tě nějaká záležitost tolik dotýká a odhalíš její pozadí. Dozvíš se, proč nemůžeš v noci spát, proč se kvůli určitým věcem rozčiluješ a proč se cítíš dotčen. Poznáš, proč tvé spojení k vyššímu já není ještě dostatečně stabilní, co za tím vězí a jak to můžeš změnit. Uvidíš, proč churavíš, proč se některé symptomy nemocí staly téměř součástí tvého každodenního života a přijdeš na nápad, jak je můžeš vyléčit.

Tato lupa ti poskytne možnost, jak se můžeš komplexně zapojit do procesu léčení. Neboť když dovolíš, zopakuji ti ještě jednou to, co někteří z nás tak často sdělují ve svých poselstvích: Léčení můžeš spustit jen ty sám, nikdo jiný. Nikdo kromě tebe neví, proč nejsi zdravý. Příčinou jsou staré otisky, zkušenosti, emoční a mentální vzorce. O tom všem jsi již četl, já vím. Ale proč tedy - zvlášť ti z vás, kdo pracují s jinými lidmi – trpíte různými bolestmi, nemocemi, propadáte se do depresí apod.? Proč tě  lidi štvou, proč ti do cesty staví překážky? Proč máš občas tak těžké dny? Co je tvým životním úkolem? Kdy se objeví vytoužený partner? Proč máš pořád málo peněz? Proč nemáš radost ze života? Spousta otázek, které ti nechci zodpovídat, ale mohu ti přispět k tomu, aby sis pomohl sám tak, že ti propůjčím svou lupu, své oči, své rozšířené vědomí. Takové je dnešní poselství, krátké, avšak velmi účinné. Je naplněné činorodou a léčivou energií. Nyní o mé přítomnosti víš, tak se jen zkus pustit do dobrodružství nazvaného „pohled skrz lupu“. Máš chuť nahlédnout hlouběji do sebe a spustit tím proces svého léčení? Skvělé, můžeme začít!     

 

Zůstávám s velkou oddaností

Sanat Kumara, strážce Země

 

Poselství přijala Barbara Bessen koncem října 2014. Článek je k volnému nekomerčnímu použití, změny v textu nejsou povoleny. Z německého originálu

https://www.barbara-bessen.com/wp-content/uploads/2014/10/internet-channeling-November-2014.pdf pro www.novoucestou.cz přeložila Jana S.

 

 

 

 

 

 

 

Jak to bylo s Ježíšem a Marií?
Církev v šoku

 

Londýn – Měl Ježíš ženu a děti? To je otázka, nad kterou si lámou hlavu mnozí renomovaní historikové, ale i různí pisálci. Tak či onak církev je na jakékoli dohady na toto téma neobyčejně citlivá. Pozdvižení vyvolala (a nejspíš ještě vyvolá) nová kniha „Ztracené evangelium“, kterou napsal profesor torontské univerzity Barrie Wilson a kanadsko-izraelský novinář a spisovatel Simcha Jacobovici.

Kniha, jejíž název zní „The Lost Gospel: Decoding the Sacred Text that Reveals Jesus' Marriage to Mary Magdalene" (Ztracené evangelium: Rozluštění církevního textu, který odhaluje Ježíšův sňatek s Máří Magdalénou), vychází z rukopisu, který byl nalezen v Britské knihovně a který je datován do roku 564 n.l.

Wilson a Jacobovici strávili několik měsíců jeho překladem a nyní přicházejí s velmi kontroverzními tvrzeními. Anglikánská církev už knihu zavrhla s tím, že má víc společného s Šifrou mistra Leonarda od Dana Browna než s evangelii (Matouš, Marek, Lukáš a Jan), uvedl Daily Mail.

V knize se uvádí, že Máří Magdaléna byla ženou Ježíše a spolu měli dvě děti. Jejich jména budou zveřejněna ve středu, kdy se kniha dostane na pulty. Ještě víc šokující je ovšem tvrzení, že Máří Magdalena byla ve skutečnosti Panna Marie. Ta tedy nebyla Ježíšovou matkou, nýbrž manželkou.

Máří Magdaléna je v laické kultuře popisována jako prostitutka a katolická církev ji prezentuje jako ideální typ kajícnice. Zmiňují se o ní všechna čtyři evangelia, byť se v lecčems rozcházejí, ale ani v jednom není popisována jako lehká děva. Magdaléna se také hojně vyskytuje v apokryfních evangeliích, která podle církve do Bible nepatří. V roce 2012 byl objeven fragment koptského evangelia, ve kterém Ježíš svým žákům říká "...moje žena...". Dle názoru mnoha expertů tím Ježíš odkazoval právě na Máří Magdalénu.

Podle autorů nové knihy došlo proti Ježíšovi ke spiknutí již 13 let před jeho ukřižováním a oběťmi atentátu se měly stát Magdaléna a její dvě děti. Wilson a Jacobovici dále tvrdí, že Ježíš měl konexe na nejvyšších místech. Údajně byl ve styku dokonce s římským císařem Tiberiem (vládl 14 - 37 n. l.) a velitelem pretoriánské gardy Seianem.

Kniha je unikátní také tím, že jde o první překlad spisu „Církevní historie“ ze syrštiny do angličtiny. Dílo napsal biskup a historik Zachariáš z Mytiléné (asi 465 – někdy po roce 536 n.l.).

 

 

 

 

 

 

 

Umírající vědec podal výpověď o Oblasti 51, mimozemšťanech, UFO a antigravitaci

Krátce před svou smrtí, která nastala 7. 8. 2014, Boyd Bushman souhlasil s natočením videozáznamu o tom, co ví o Oblasti 51, UFO a antigravitaci.

Boyd Bushman byl vědecký pracovník s 40ti letou praxí.

Získal několik patentů a byl velmi uznávaným odborníkem ve svém oboru.

Ve videu, které bylo nahráno pár dní předtím, než zemřel, sdílel spoustu fascinujících informací a fotografií z Oblasti 51, mimozemšťanech, UFO a antigravitaci. Právě jeho obrázky mimozemských bytostí mohou být nejvíce kontroverzní, ale zároveň se mohou stát jedním z důvěryhodných důkazů o existenci mimozemských civilizací. (PATENTY ZDE)

Koneckonců nejde o prvního vysoce postaveného odborníka ve svém oboru, který o takových věcech promluvil. Prohlášení, která poskytl, se shodují s oficiálními dokumenty, které byly o UFO zveřejněny.

„Už dávno umíme cestovat mezi hvězdami, ale tyto technologie jsou tak chráněné, že by je pouze Boží vůle mohla dostat k veřejnosti…zatím si můžete jen představovat, jak to děláme.“ – Ben Rich, bývalý ředitel “Lockheed Skunk Works“

„Příroda nemluví ani anglicky, ani žádným jiným jazykem, ale mluví. Klíčem je rozpoznat, co nám říká.“ - Boyd Bushman

Bushmanova stránka na wikipedii byla diskutovaná pro své informace. Důvodem bylo, že informace zřejmě nejsou z důvěryhodného zdroje. Trvá docela dlouho, než zjistíte, o jaké patenty se zasloužil.

Bushman prohlásil, že obrázek níže zobrazuje plány na první vesmírnou loď, kterou sestrojil spolu s “Lockheed Martin“.

 

 

 

 

 

 

Zde je video Bushmanových myšlenek na velmi zajímavé téma o antigravitaci, ovšem jen v angličtině, bez titulků.

Bývalý astronaut NASA a profesor fyziky na Princetonu, Brian O’Leary, rovněž promluvil o UFO a mimozemšťanech.

Ostatně, i Ben Rich, bývalý generální ředitel zbrojřské firmy Lockheed Skunk Works se před svou smrtí o těchto tajemstvích rozpovídal:

Ben Rich, generální ředitel Lockheed Skunk Works na smrtelné posteli: „Mimozemští návštěvníci jsou skuteční a armáda USA cestuje mezi hvězdami“

Podle článku publikovaného v květnovém čísle 2010 MUFON UFO Journal Ben Rich, „Otec bojového bombardéru Stealth“ a bývalý šéf Lockheed Skunk Works, vypustil informaci, že mimozemští návštěvníci existují a že armáda USA cestuje ke hvězdám.

To, co řekl, může být pro mnoho lidí zcela nové, ale on tyto informace odhalil těsně před svou smrtí již v lednu 1995.

Jeho výpověď pomohla dodat důvěryhodnost zprávám o tom, že armáda USA má létající plavidlo, které napodobuje mimozemskou loď. Zmíněný článek napsal Tom Koller, letecký inženýr, který pracoval jako analytik počítačových systémů pro laboratoř tryskových pohonů NASA.

1. „Uvnitř Skunk Works (tajný výzkum a vývoj entit společnosti Lockheed), byla malá úzce semknutá skupina, která se skládala asi z pěti inženýrů a designerů a asi ze stovky mechaniků a pracovníků v dílenské výrobě. Naší silnou stránkou bylo stavět technologicky vyspělá letadla malého počtu a té nejvyšší třídy pro přísně tajné mise.“

 2. „Měli jsme již prostředky na cesty mezi hvězdami, ale tyto technologie jsou uzamčené v černých projektech a bylo jen na vyšší moci, aby z nich mělo prospěch lidstvo. Cokoli jste si dokázali představit, tak jsme již věděli, jak na to.“

3. „Nyní máme technologie na to, vzít nějakého mimozemšťana domů. A netrvalo by to někomu celý život, aby takovou dálku urazil. Existuje jakási chyba v rovnicích. My víme, jaké to je. Máme již schopnosti cestovat ke hvězdám. Zaprvé musíte pochopit, že se nedostanete ke hvězdám, když budete používat chemický pohon. To, co musíte udělat, je najít místo, kde se Einstein mýlil.“
4. Když se Riche zeptali, jak funguje pohon UFO, řekl: „Jsou spojeny všechny body v čase a prostoru. Tak to funguje.“

 

Ben Rich věděl o mimozemských návštěvách

Ben Rich věděl, že roswellské UFO ovlivnilo designy modelů výstroje společnosti Testor Corp. a to podle tvaru zříceného UFO a že z toho byl přísně tajný letoun USA.

Podle CNI News, zprávu obyvatele Koloráda, Michaela Lindemanna o tom, že informace o designu pochází z forenzních ilustrací a nesčetných svědeckých výpovědí o roswellském UFO poskytl Williamu L. „Bill“ McDonaldu.

V e-mailu z 29. 7. 1999 adresovaném Lindemannovi se McDonald odvolával na výňatek z diskuze s Haroldem Puthoffem, zakladatelem vysoce tajného amerického programu „dálkového nazírání.“ McDonald říká: „Harolde, tento legendární inženýr spol. Lockheed a šéf vybavení a designu pro společnost Testor Corp., John Andrews je mrtev a já mohu oznámit, že on osobně potvrdil, že design je spojen s roswellskou lodí a spol. Lockheed Martin s bezpilotními bojovými vzdušnými plavidly, špionážními letouny, také s programem společných útočných stíhačů (F-35) a s vesmírnými shuttly.

Andrews byl blízký osobní přítel Bena Riche, následníka zakladatele Skunk Works, Kellyho Johnsona a muže slavného svou stíhačkou F-117 Nighthawk „Stealth“a také přísně tajné stíhačky F-19 Stealth. Předtím, než Ben Rich zemřel na rakovinu, Andrews mu předal mé otázky. Ben Rich odpověděl:

1. Existují dva typy UFO. Ty, které jsme postavili my a ty, které postavili „oni“. Naučili jsme se je stavět jednak na základě obnovovacích prací havarovaných objektů a z aktuálních věcí, které jsme zdědili. Vláda to věděla a do roku 1969 podnikala aktivní činnost ve zpravování těchto informací. Po „očištění“ Nixona byla administrativa řízena mezinárodní radou předsedů v privátním sektoru.

2. Téměř všechny „biomorfické“ vzdušní designy byly inspirovány plavidlem z Roswellu – od Kellyho SR-71 Blackbird až do dnešních typů bezpilotních bojových stíhaček a letadel. 3. Názor Bena Riche byl ten, že by se veřejnosti nemělo říkat o UFO a mimozemšťanech. Věřil, že by neunesla pravdu. Pouze za poslední měsíce svého oslabení začal cítit, že „mezinárodní korporativní rada ředitelů“ jednající se „subjektem“ by mohla znamenat větší problém vůči občanské osobní svobodě na základě ústavy Spojených států než přítomnost mimoplanetárních návštěvníků samotných.

Lindemann dodal, že „Bill McDonald dostával zmíněné informace od Andrewse již v roce 1994, až do vánoc roku 1998, kdy proběhl jejich poslední telefonát. Lindemann také zmínil, že je rovněž známo, že se Ben Rich zůčastnil konference, kde byli letečtí inženýři a designéři v roce 1993, předtím, než jej nakonec překonala jeho nemoc. Na konferenci uvedl v přítomnosti sekčního ředitele MUFON Orange city, Jana Harzana: „My (to jest letecká komunita USA a armádní průmyslový komplex) jsme vlastnili technologie, kterými můžeme letět ke hvězdám.

Inženýr Air Force spol. Lockheed Skunk Works a smluvní partner CIA

Don Phillips: „Tato UFO jsou obrovská a mohou se zastavit a rozjet a udělat otočku o 60°, 45°, 10° a pak okamžitě dát zpětný chod.“ Během přistání Apolla, řekl Niel Amstrong: „Jsou zde... Jsou přímo tu a dívám se na velikost těch lodí. Je jasné, že se jim nelíbí, že jsme tu.“ Když jsem pracoval na Skunk Works s Kellym Johnsonem, podepsali jsme dohodu s vládou, že o tom budeme mlčet.

Antigravitační výzkum pokračuje. Víme, že v Roswellu byla v roce 1947 ukořistěna nějaká loď a ta byla skutečná. Získali jsme od nich nějakou technologii a tu jsme zprovoznili. Věděli jsme, že se tomu začalo říkat neviditelný průmysl. Můžeme také použít slovo temný nebo hluboce skrytý průmysl.

Vědomosti, které o těchto technologiích máme, pocházejí z plavidla, které jsme tam zadrželi. Já jsem to plavidlo neviděl, ani jsem neviděl žádná těla, ale vím jistě, že někteří lidé to viděli. Nebylo pochyb, že to byly bytosti z jiné planety.

Jsou tito mimozemšťané nepřátelští? Kdyby byly nepřátelští, mohli by nás již dávno svými zbraňovými systémy zničit. Získali jsme od nich věci, jako jsou ruční scanner, který může oscannovat tělo a určit, v jaké je kondici. Může také stejným scannerem léčit. Osobně mohu říci, že jsme na tom pracovali. A máme lidi, kteří mohou diagnostikovat a léčit rakovinu. Důvod, který jsem měl při hledání technologií v roce 1998, byl vyrobit technologie, které mohou čistit vzduch a mohou pomoci zbavit se toxinů a pomoci snížit potřebu fosilních paliv. Mohu říci, že to již začalo.

 

Zdroj: https://www.exopolitika.cz/news/dalsi-priznani-na-smrtelne-posteli-ben-rich-mimozemstane-existuji/

 

 

Záhadnú pyramídu na Aljaške zatajili aj médiá
Vláda údajne využíva mimozemské zdroje!

 

JUNEAU - O tom, čo americká vláda zatajuje, sa popísalo už veľa. Určitá skupina ľudí, ktorá sa práve tajomstvami zaoberá najradšej, už viac ako 20 rokov okukuje aj istý nález na Aljaške. O obrovskej pyramíde, ktorá sa má skrývať pod povrchom, sa totiž v roku 1992 zmienila aj istá televízna stanica. Odvtedy sa však tvári, že nič podobné nikdy nevysielala.

Záhadná pyramída na Aljaške mate
nejedného vášnivého fanúšika tajomstiev

Pyramída by sa mala nachádzať 150 metrov pod povrchom, mala by siahať do hĺbky až 750 metrov, jej výška teda činí 600 metrov. To, že geologické výskumy objavili doposiaľ najväčšiu pyramídu na svete, uviedla vo večernom vysielaní pred 22 rokmi TV stanica Channel 13. Správu si vtedy zapamätal aj Douglas Mutschler, ktorý s ďalšími 39 kolegami, členmi jednotky Fort Richardson trávil čas na Aljaške.

Keď však na druhý deň zašiel do priestorov televíznej stanice v Anchorage, povedali mu, že podobnú správu nikdy neodvysielali. Douglasa to prekvapilo, nechápal, čo sa stalo. Pri odchode ho pristavil jeden z technikov a pošepkal mu, že okamžite po odvysielaní správy o náleze pyramídy prišiel príkaz, aby všetky materiály vymazali. Douglas tak začal pátrať po ďalších informáciách.

Svoju úlohu, samozrejme, zohrávala aj Národná bezpečnostná agentúra (NSA), ktorá všetky informácie tohto druhu uchováva. Vo Fort Meade v Marylande však Douglas opäť nepochodil, nikto mu nechcel podať žiadne informácie. Dokonca stratil aj povolenie navštíviť tamojší archív, keď sa prišlo na to, čo hľadá. Zo zúfalstva sa po niekoľkých rokoch bezvýsledného pátrania obrátil na známu investigatívnu novinárku Moulton Howeovú, ktorá sa venuje práve podobným záhadám.

 

Do mailu, ktorý jej poslal v roku 2012, napísal všetko, čo o pyramíde vedel. Linda bola najprv ostražitá, no keď si overila jeho totožnosť a niektoré čiastkové informácie, zahryzla sa do príbehu naplno. Linda si najala lietadlo a fotografa a chcela nájsť oblasť sama, no videla iba časť krajiny s redšou vegetáciou. Vysvitlo, že pyramída sa nachádza v oblasti zvanej aljašský trojuholník, ktorý „funguje“ podobne ako ten bermudský. Ľudia tam často pozorujú neidentifikovateľné lietajúce predmety a lietadlá aj s posádkou miznú. Trojuholník leží medzi mestami Juneau, Anchorage a Barrow.

Najdôležitejšie bolo, že pyramídu bolo vidieť aj na mapách spoločnosti Google, išlo o podozrivý štvorcový tvar uprostred aljašskej tundry. Čoskoro však aj mapa prešla úpravou, celú oblasť bolo vidieť len ako rozmazanú krajinu.

 

Celej teórii pomohla aj správa od pilota spoločnosti Alaska Airlines, ktorý však nechcel, aby bolo jeho meno zverejnené. Ten napísal, že kedysi pracoval ako pilot aj pre Letectvo Spojených štátov amerických a raz musel pristáť na malom letisku Farewell Airport, ktoré mal na starosti Úrad civilného letectva a neskôr Federálny úrad pre letectvo. Iba 1514 metrov dlhá trať sa nachádza až 100 kilometrov od najbližšieho mesta a asi 112 kilometrov od pyramídy.

Linda sa o pravdivosti všetkých tvrdení presvedčila až keď jej prišiel mail od Brucea L. Pearsona z New Jersey. Bruceov otec vraj tri roky pracoval pre spoločnosť Western Electric na tajnom projekte v podzemnej elektrárni na Aljaške. Išlo údajne o neznámu technológiu, ľuďmi nevytvorený generátor z kameňa. Tento zdroj energie by mohol zásobovať aj celú Kanadu. Prípadom sa naďalej zaoberá v snahe nájsť nezvratné dôkazy.

 

Zroj: https://www.topky.sk/cl/13/1434209/Zahadnu-pyramidu-na-Aljaske-zatajili-aj-media--Vlada-udajne-vyuziva-mimozemske-zdroje-

 

 

 

Návod na život od tibetských mudrců

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Když se ti něco líbí – řekni to.

2. Když se ti něco nelíbí – řekni to.

3. Když se ti po někom stýská, zavolej mu.

4. Když něčemu nerozumíš, zeptej se.

5. Když se chceš s někým setkat, pozvi ho.

6. Když něco chceš, popros.

7. Nikdy se nehádej.

8. Chceš-li, aby ti porozuměli, vysvětluj.

9. Když ses provinil, řekni to rovnou a nehledej výmluvy.

10.Mysli vždy na to, že každý má svou pravdu – a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní.

11. Nestýkej se se špatnými lidmi.

12. Nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti.

13. Naše problémy jsou pouze v naší hlavě.

14. Okolní svět není ani dobrý ani špatný – je mu zcela lhostejné, jestli existuješ.

15. Z každé události se snaž získat pro sebe něco užitečného.

16. Nebuď suchar.

17. Pamatuj, že nikomu nejsi nic dlužen.

18. Nezapomeň, že nikdo není nic dlužen tobě.

19. Nelituj ani času ani peněz na štěstí z poznávání světa.

20. V životě vždycky spoléhej pouze sám na sebe.

21. Věř svým pocitům.

22. K ženám (ostatně i k mužům), stejně jako k dětem, buď trpělivý a trochu shovívavý.

23. Pokud máš špatnou náladu, zamysli se nad tím, že až zemřeš, nebudeš mít ani tu.

24. Žij dneska, protože včerejšek už není a zítřek být ani nemusí.

25. Věz, že dnešek je ten nejkrásnější den.

 

 

Zdroj: https://www.pronaladu.cz/navod-na-zivot-od-tibetskych-mudrcu/

 

 

 

Horoskop na období od 10.11. – 16. 11. 2014
Skládání zkoušky

 

Konjunkce Slunce a Venuše (láska, hodnoty, peníze) se dostává do konjunkce se Saturnem do 22.11. Bude procházet skrze Saturna. Objeví se zpomalení, překážky, těžkosti a strach. Výzva této konjunkce je řád, pravidla, zodpovědnost, zmoudření, zralost a dokončení.

Saturn je náš učitel, dohlíží na náš vývoj, který jde přes zralost a pochopení toho, co se máme naučit. Je to stejné jako ve škole: Nebudete puštěni dále, pokud nepochopíte látku alespoň dostatečně. Proto vše, co není dokončeno z minulosti, je stále aktuální a nelze začínat nové věci.

Pokud i přesto začínáte nové věci, začínáte je s dluhem a ve skutečnosti část vaší energie (pozornosti) - vědomí je u nedokončené, nepochopené látky – situace. A nová věc přináší těžkosti a komplikace, nemůžete ji věnovat plnou pozornost. Vaše svědomí ví, že něco nedokončilo a udržuje na tom pozornost a snaží se vás k tomu navést zpátky.

Kvadratura Jupitera celou trojkonjunkci zveličuje nebo zlehčuje. Objevuje se rozpor mezi přijímáním a dáváním, mezi přeháněním a znevažováním, mezi plýtváním a šetřením, přejídáním a hladověním atd. Na jedné straně ucítíme tíhu starostí a strachů. Na druhé straně snahu vyhnout se zodpovědnosti a najít lehčí cestu.

Tíha bytí vás donutí udělat něco se svým strachem, a ten, kdo se snaží obejít zodpovědnost, bude postaven před situaci, kde již nebude moci uhnout. Dožene ho to a chytí „za pačesy“.

Doba nepřeje jednání s úřady, právníky, soudy a z této strany se právě objeví důsledky, pokud jste to nechali dojít až tak daleko.

Procházíme posledními dny (do 28. 11.), kdy Černá Luna prochází znamením Lva a vede nás ke „smrti ega“ a k dostání se k ryzosti svého srdce. Proto vycházejí na povrch ty nejhlubší pochybnosti o sobě: neocenění, neuznání, strachy, pýcha, nadřazenost, pohrdání, přehlížení, sobectví. Právě velká konjunkce Saturna, Slunce, Venuše ve Štíru přispívají ke smrti a znovuzrození na té nejhlubší možné úrovni vašeho vědomí, které je ve vrstvách. Lze to přirovnat k systému školy – mateřská, základní, střední, vysoká, akademie života. Je to jako cesta žáka, a až žák projde všemi stupni, pak tedy vstupuje do školy Mistrů, kde je již pod zákonem Prozřetelnosti. Každý stupeň školy má své zákonitosti, které přinášejí výzvy a zkoušky. Dle těchto zákonů v této době bude procházet „smrtí ega“ a znovuzrození.

Merkur vstoupil do znamení Štíra a podporuje odhalení příčin, tajemství, hlubokých pochopení a uvědomění. Mysl reaguje přirozeně v procesu smrti a znovuzrození. Snadné odklání starých forem myšlení.

Stále trvá konstelace hvězd z minulého týdne:

Mars se dostává do konjunkce s Plutem ( do 20. 11.) – nastává mocenský aspekt, kdy energie, vůle, čin dostávají mocnou sílu, která může vést k zesílení pudu sebezáchovy, k touze po moci, ovládání a potřebě mít kontrolu nad druhými. Zvětšuje se popudlivost, egoismus a agresivita. Tím, že tato konjunkce je v Kozorohu, tak je tady velká ctižádostivost, koncentrace, ale taky bezcitnost.

Tato konjunkce se dostává do kvadratury s Uranem (do 18. 11.), což značí nečekané změny, zvraty, výbuchy, boj, agrese, technické poruchy, nehody a úrazy. Uran vytváří neurvalost. Tak silná je konjunkce Pluta a Marse. Vše je tak napnuté, vytočené do maxima, že stačí nepatrný pohyb, který rozpoutá „peklo“.

Ať už kolem nás, ale především uvnitř nás. To, co se bude dít uvnitř nás, bude ten spouštěcí mechanismus, aby se „peklo“ projevilo ve vnejším světě.

Procházíme zkouškou, jak máme v sobě zvládnuté své pudy, temnotu, vášně, mocenský princip, vztek, násilí a rebelství.

Můžete se setkat uvnitř sebe se svým Strážcem Prahu a skrze něho projdete jen s neochvějnou láskou, dívejte se mu do očí a vysílejte Miluje tě, Jedině tak projdete a zažijete nebeský klid.

Může to znít děsivě, ale z pohledu Bytí procházíme velkou výzvou a milostí, protože ten, kdo toto období projde bez propadnutí do nízké přirozenosti, tak ten projde iniciací.

 

Toto náročné období bude trvat až do konce Štíra 22. 11.

 

S Láskou Petra Nel Smolová

https://www.astrologiepetranel.cz/category/horoskop/

 

 

 

Můžete se uzdravit sami

Dr. Bob Beck  |  10. 12. 2013  |  Alternativní medicína   |  

 

Proč lékaři nezveřejnili tento převratný objev? Důvod je prostý. Vyléčený pacient není zákazníkem pro lékaře! 

 

MŮŽETE SE UZDRAVIT SAMI

 

 

Rozhovor s Dr. Bobem Beckem

Jak funguje zařízení na krevní elektrifikaci podle Boba Becka? Mohou mikroproudy posílit imunitu? Jak správně postupovat. Proč nebyl objev zveřejněn? Zbavme se všech parazitů…

Dr. Bob Beck Ph.D. působil jako uznávaný fyzik na univerzitě v Jižní Kalifornii, kde přednášel jako profesor. Byl nominován jako nositel Nobelovy ceny za výzkum v oblasti vývoje léku proti AIDS.  Cenu nakonec nezískal: „Nebyl jsem vhodným týmovým hráčem v oblasti organizované medicíny."

 

Bobe, řekněte nám něco o svém novém protokolu umožňujícím léčit nemoci jako AIDS nebo rakovina.

Budu s vámi hovořit o levném způsobu, který dokáže vyléčit HIV, mononukleózy, hepatitidu, herpes a dokonce i rakovinu.

" ...můžete mít 100% lék na AIDS, rakovinu a všechny známé nemoci, např. Ebola (100% účinnost).  Ale i takové, které jsme ještě netestovali. Budete naživu i po dalších pěti letech, zatímco statistiky říkají, že pacienti s nádorovým onemocněním mají 5% šanci, že prvních pět let přežijí.  Pokud máte v sobě to, čemu říkám „nesmrtelná krev“, pak se můžete ve zdraví dožít 110 let.

 

Máte na vybranou

Máte na vybranou. Můžete se uzdravit sami a bude to levné. Už nikdy nebudete bojovat s rýmou den co den. Už nikdy neztratíte možnost pracovat. Je to ta nejlepší investice, kterou můžete pro své zdraví udělat. Mám stovky posudků, stovky ohromujících zpráv o spontánní remisi, máme lékařské záznamy, které to dokazují. Funguje to, jinak to není ani možné. Nejen pro mne, ale hlavně pro vás všechny je to určitě ta nejlepší zpráva, co jste kdy mohli dostat.

Byl jsem pozván na největší kliniku na západní polokouli, kde provádějí alternativní léčbu rakoviny. Přednosta kliniky mi sdělil ohromující informaci - 87% pacientů, kteří už byli považováni prakticky za „mrtvé“, se uzdravilo. Mají jizvy, kde kdysi byly léze, mají čistou biopsii. A jsou zpět v práci. Byli to pacienti, kteří použili „protokol“, o němž dnes hovoříme.

Když jsem prokázal úspěšnost mého léčebného „protokolu“ reálnými testy, pozvali mne na schůzi představenstva do nejznámější nemocnice v Jižní Kalifornii. Tam mi oznámili, že můj léčebný protokol popírají a podle nich je nefunkční. Proč? Protože jsou v ohrožení jejich investice a dividendy. Nechtějí, aby se pacient léčili sami…

 

Funguje to, jinak to není ani možné!

Osmdesátiletý právník mi řekl:  „Bobe, dostal jsi mě zpět mezi živé! Můj nádor metastázoval. Byl jsem převezen domů, abych napsal závěť, než zemřu. Poslal jsem syna, aby mi přinesl tvůj přístroj. O tři týdny později jsem byl v nemocnici na vyšetření – a odcházel jsem s pozitivními výsledky – biopsie byla čistá. Všichni byli ohromeni. Jsem zpátky v práci, pracuji 14 hodin denně."

Jiný člověk říkal: „Byl jsem odepsaný pacient s AIDS. Potřeboval jsem pomoc dvou sester, které mne nosily i na nočník. Teď zase pracuji a nemám žádné problémy.“ Pacient začal s terapií podle našeho programu v červnu 1995. Počet HIV pozitivních částic v jeho krvi byl 412 473. Test 1.11.1995 ukázal méně, než 100 částic. Takže tedy můžeme potvrdit, že u něj nastala spontánní remise. Může to být pouhá náhoda? Těžko. Podobných pacientů mám v evidenci stovky. U každého jsme po jednom měsíci provedli odborné testy. Výsledky se shodují, jsou pozitivní.  Je to úžasné, když na vlastní oči vidíte, jak se pacient úspěšně uzdravuje – na rozdíl od statisticky daného počtu úmrtí na rakovinu. Vyhubte všechny parazity…

Podle sdělení lékařů jsem měl být na 90% po smrti. Tehdy jsem vážil 132 kg. Vypadaly mi vlasy. Dnes mám 66 kg, vlasy opět narostly a mé tělo fyzicky omládlo o nejméně 35 let. Je mi 75 let!  Jediné, co musíte udělat, je věřit, že tohle dokáže trocha „vyčištěné“ krve. Vím, že nebýt „protokolu“ Dr. Becka bych byl dnes po smrti. Moc děkuji za takovou příležitost. Dnes vážím o polovinu méně, než před lety. Když vyhubíte všechny parazity v krvi, máte šanci zhubnout!  Pak se vám vrátí chuť k jídlu, a můžete bez problémů jíst, co máte rádi. Žádný pacient nakažený AIDS na něj nikdy nezemřel!

Lidé nakažení AIDS nikdy nezemřeli na AIDS. Umřeli na oportunitní infekce, které je zabily, protože jejich imunitní systém byl oslabený. Existuje 23 takových infekcí. Zařízení ("Beg") podle „protokolu Dr, Becka“ umí zahubit všech 23.  Pacienti s diagnózou AIDS se uzdraví a mohou zpět do práce.  A víte, jak je pro mne deprimující, že taková informace je odsouvána stranou, jako nepřípustná a nežádoucí?

 

Rakovina není jen o uzdravení

V nejznámější kalifornské nemocnici jsem léčil 12 pacientů s rakovinou v posledním stádiu a všech 12 se uzdravilo. Někteří po čase spáchali sebevraždu, protože nechtěli po zbytek života používat např. berle, či jiná omezení… To je jejich problém. Dostali šanci vyléčit se ze smrtelné nemoci, ale zradila je vlastní psychika.

Slyšeli jsme, že se v posledních dnech objevilo 5 případů nakažení antraxem (Phoenix, Arizona).

Víme, že Íránci používali dýmějový mor a antrax. Přátelé na vysokých místech mi potvrdili, že „elektrifikace krve“ je kromě známého ampicilinu jediná věc, která na 100% účinkuje.

 

Můžete nám říct, co je to nesmrtelná krev?

Pojem nesmrtelná krev není v pravém smyslu slova samozřejmě správný. Je to jen nostalgická vzpomínka na mládí, když jsme ještě měli dokonalé zdraví.

Při pohledu do mikroskopu uvidíte v krvi zdravého člověka mnoho parazitů, virů, bakterií a patogenů. Po třítýdenní terapii krevní elektrifikací, doplněné pitím stříbrného koloidu, bude vaše krev opět čistá, bez „shluků“. Potřebujete více důkazů, než tento? Po obnovení imunitního systému můžete zvládnout dokonce i rakovinu. Každý onkolog vám to potvrdí. Ví se to už mnoho let. Můžete obnovit krev do „nesmrtelného stavu“ a můžete to udělat sami, doma.

 

Řekněte našim čtenářům, jak jste přišel na technologii posilující imunitní systém a hubící každý organizmus, který nemá být v těle.

Četl jsem článek v Science News publikovaný 30. března 1991. Na straně 207 je popsaná „šokující“ léčba navržená pro AIDS. Dva lékaři z Albert Einstein College of Medicine v New Yorku zcela náhodou objevili způsob, jak vyléčit všechny nemocné s AIDSZjistil jsem, že jejich odborná práce jak vyléčit HIV / AIDS byla poprvé prezentovaná na Mezinárodním sympoziu o kombinované terapii ve Washingtonu, DC, 14. března 1991

Když jsem hledal originál tohoto dokumentu, ukázalo se, že všechno zmizelo nebo bylo vypuštěno ze zápisu. Najatému soukromému detektivovi se podařilo získat osobní kopii jednoho z účastníků konference. Další informace jsme hledali pomocí počítače. Jediná zmínka o tomto objevu byla otištěna v prosincovém vydání časopisu Outher Limit (1992). Je zde uvedeno, že Dr. Steven Kaali našel způsob inhibice AIDS v krvi, ale bude zapotřebí mnoha let testování, než bude připraven k používání vhodný „elektromedicínský“ přístroj.  Jinými slovy, objevili něco nového, a pak se to okamžitě pokusili zatajit, nezveřejnit!

 

Proč nám to neřekne lékař?

Ale pak jsem zjistil velmi legrační věc. O dva roky dříve tento objev patentovali (US patent # 5188738)! V tomto patentu se popisuje proces, jak elektrifikací oslabit bakterie nebo viry (včetně HIV / AIDS), parazity a všechny plísně obsažené v krvi tak, aby se pro zdravé buňky staly neškodnými. Tyto zásadní informace tedy obsahuje oficiální dokument z roku 1990! Proč o tom veřejnost neví?  Rozhodl jsem se, že pokud to má být účinný lék na AIDS, musím o něm zjistit všechno.

Dva a půl roku prováděl můj tým výzkum a testy podle Dr. Kaaliho, jehož jméno je uvedeno v patentu. Zjistili jsme, že technologie elektrifikace krve byla používána už před 107 lety. Podobných procedur existují historicky desítky. Například v jednom patentu (US # 4665898) z 19. května 1987 je popsán způsob léčby všech druhů rakoviny. Proč byla taková informace potlačena? Proč vám žádný lékař neřekne, že existuje prokázaný způsob jak vyléčit rakovinu? Odpovědí může být tohle: Léčba jednoho pacienta stojí 375 000 dolarů – za chirurgický zákrok, chemoterapii, ozařování, pobyt v nemocnici, za lékaře a anesteziology. Toto říká oficiální statistika US ministerstva obchodu.

Spousta přátel mě upozorňovala, zde neporušuji cizí patentová práva. Zpočátku jsem si nebyl jistý, ale když jsem zjistil, že tato technologie byla objevena už dříve a pak znovu objevena o 107 let později, uklidnilo mne to.  S výrobou prvního prototypu nejenom elektrifikátoru krve mi pomohl R. Torlage. Spustili jsme klinické testy a získávali první výsledky.

 

Elektrifikace krve

Nejdůležitějším krokem jak získat zpět zdraví a sílu je elektrifikace krve. Výzkumy provedené roku 1991 na Albert Einstein College of Medicine v New Yorku ukázaly, že mikroproudy dokážou zlikvidovat všechny viry, parazity, plísně, bakterie a patogeny v krvi.

Dalším krokem je užívání koloidního stříbra, které je významným pomocníkem při odstraňování všech známých patogenů. Užívá se také jako prevence. To je známé už dlouho.

 

Lidé se ptají, jaké jsou vedlejší účinky

Jeden z vedlejších účinků, který nakonec doprovázejí jakoukoli úspěšnou léčbu, je detoxikace. Když tělo detoxikuje, snaží se všechny mrtvé organizmy dostat ven játry. Můžete se cítit špatně, dostat vyrážku, nízkou horečku nebo pocity úzkosti a deprese. Pokud nejste alkoholik, nemáte cirhózu jater nebo AIDS, budou příznaky detoxikace mnohem slabší nebo žádné. Detoxikace jakýmkoliv způsobem není na škodu, jen prospěje.

 

Pokud se člověk rozhodne používat mikroproudy k udržení zdraví,  jak má postupovat? Co doporučujete?

Za prvé, je nezbytné několik dní před zahájením programu vynechat konzumaci čehokoli, co obsahuje léčivé byliny, toxické léky, nikotin, alkohol, rekreační drogy, laxativa, pleťové krémy, česnek a některé potencionálně toxické vitamíny.

 

Přístroj je tedy přenosný a dá se s ním i cestovat?

Rozhodně! Můžete cestovat kamkoliv, i do afrických džunglí, kde je HIV opravdu problém. Mám řadu zákazníků, kteří cestují do zahraničí a přístroje mají sebou. Čistí si s ním vlastní vodu.

 

Má žena užívá asi 20 potravinových doplňků denně. Jak může využít přístroj?

To je velmi zajímavé. Někteří z našich zákazníků se rozhodli všechny vitamínové doplňky vypustit a jíst pouze přírodní potraviny. Po čase říkali, že se cítí báječně. To byl jejich první objev. Ještě nedávno utráceli měsíčně spoustu peněz za vitaminy. Dnes nemusí utratit nic.

 

Krev pod mikroskopem

Vidět krev pacienta s AIDS pod mikroskopem je mimořádný zážitek. To, co uvidíte, vás šokuje.  V jejich krvi jsou formy života, které vypadají jako chobotnice s chapadly, a kolem nich se plazí různé útvary. Když se podíváte na krev stejného člověka po několika týdnech terapie, zjistíte, že všechny tyto formy zmizely. Krev se vrací do přirozeného zdravého stavu, v jakém byla, když jsme se narodili.

Bob nám ukázal skvělý způsob, jak si můžeme každý sám udržovat zdraví. A nebudeme k tomu potřebovat farmaceutické společnosti a předražené preparáty.

Viděl jsem stovky a tisíce lidí, kteří se dokázali uzdravit z různých nemocí, i takové, o kterých jsem myslel, že je elektrifikace krve nemůže nijak ovlivnit. Zde je klíč: Jakmile je imunitní systém posílen, tělo se vyléčí samo!

Proč lékaři nezveřejnili tento převratný objev, i když byl patentován a popsán v časopise? Důvod je prostý. Vyléčený pacient není zákazníkem pro lékaře!  Zveřejněním takového postupu by lékařské a farmaceutické kartely přišly o zisky, většina léků způsobujících oslabení a předčasná úmrtí by zanikla.  Odpadly by velké investice do nemocnic, minimalizovaly se machinace ve zdravotním pojišťovnictví. Snížila by se nemocnost a utrpení lidí.

 

Doporučujeme k přečtení také:
Dobře utajený objev
https://www.wmmagazin.cz/view.php?nazevclanku=dobre-zastrceny-objev&cisloclanku=2013110006
Co vyvolává rakovinu
https://www.wmmagazin.cz/view.php?cisloclanku=2013050003

 

Zdroj: https://www.wmmagazin.cz/view.php?cisloclanku=2013120001

 

NÍZKOFREKVENČNÍ GENERÁTOR BG3

 

Novinka - multifunkční frekvenční generátor BG3. Za jednu cenu tak získáte hned tři žádané funkce v jednom zařízení.

 

BG3 je přístroj pro pomoc při obecných potížích. 


1) funguje jako zapper, kdy opakovaně co 7 vteřin prochází všechny frekvence od 10 kHZ do 33 kHz obdélníkovými unipolárními impulzy při 8 V, což se využívá proti parazitům všeho druhu a všem zdravotním potížím rakovinou počínaje. 


2) BG je střídavá elektrolýza při zhruba 3,96 Hz bipolární proudové impulzy regulovatelné při max 24V 50-100 mA, kterou se elektrifikuje krev a v ní se ničí metastázy, mikrobi, viry, plísně, paraziti, pravděpodobně i úsady, protože se aktivují krevní enzymy a imunita. Testováno je to údajně i na AIDS s neuvěřitelným úspěchem. 
3) Zařízení lze využít po přikoupení stříbrných elektrod i pro výrobu koloidního stříbra, jehož roztok při vnitřním užití tlumí škodlivou střevní mikroflóru. Automat výrobu po dosažení potřebných parametrů pro jednodenní porci sám vypne (při proudu 4 mA), napětí stejnosměrné 15 V. 

 Obsah balení:

- frekvenční generátor BG3

- síťový napájecí adapter

- pouzdro

- manuál

Sada nerezových elektrod zdarma:

- univerzální kabeláž

- dvě unikátní malé elektrody pro výstup BG

- dvě nerezové elektrody pro výstup zapper

- univerzální upevňovací pásek

 


 

Tento unikátní multifrekvenční generátor pracuje se třemi různými programy:

 

BG - střídavý bipolární zdroj obdélníkového proudu s frekvencí cca 4 Hz. Výstupní proud generátoru je nastavitelný potenciometrem v rozmezí cca 50 - 100 µA. Maximální výstupní napětí může dosáhnout až +/- 24 V, velikost napětí závisí na velikosti připojené zátěže (elektrody pro funkci BG jsou v ceně přístroje BG3).

 

 

SILVER - stejnosměrný zdroj proudu s automatickým vypnutím při dosažení proudu 4 +/- 0,5 mA. Maximální výstupní napětí je 15 V, vnitřní odpor zdroje proudu v tomto režimu je 1000 Ω. (Pro využití funkce silver je nutné zakoupit sadu elektrod č.2. (Elektrody č. 2 nejsou v ceně přístroje BG3.).

 

ZAPPER - přelaďovaný nízkofrekvenční generátor (unipolární impulsy) pracuje v rozsahu 10-33 kHz s výstupním napětím 8V a výstupním odporem cca 1000 Ω (elektrody pro výstup zapper jsou v ceně přístroje BG3)..

 

Nová zkušenost od uživatelů BG3


POUŽÍVÁNÍ BATERIÍ V GENERÁTORU BG3

Jak ušetřit za drahé baterie!

Na základě zkušeností od uživatelů generátoru BG3 vám doporučujeme jak ušetřit za baterie. Místo dobíjecích baterií stačí, když si zakoupíte nejlevnější nedobíjecí baterie. Testovali jsme dobu provozu, která může být cca min. 18 -20 hodin provozu při zapnuté funkci BG

 

 

 

 

 

 

 

—————

Zpět