LETNÍ PROBUZENÍ - Klíč k naplněnému životu - Lektor: Lucie Nováková, Joshi

01.07.2013 10:44



LETNÍ PROBUZENÍ - Klíč k naplněnému životu

Čtvrtek25.7.2013Neděle28.7.2013
Letní intenzivní prodloužený víkend v krásných prostorách nově postaveného Chrámu ticha uprostřed šumavských lesů.

Rezervujte si místo včas

Místo: Železná Ruda, www.chram-ticha.cz
Čas: Čt: 18-22, pá+so: 9-21, ne: 9-14 hod.
Cena: 4 500 Kč
Kontakt: Joshi: 725 593 112, joshi@email.cz

Popis akce

 

 

Provázet Vás budou Lucie s Joshim, kteří Vám předají své zkušenosti a nástroje, díky kterým se jim daří žít spokojený a naplněný život. Od dvou lektorů uslyšíte ženský i mužský pohled na život a jednotlivá témata nahlédnete z vícero úhlů.

Odjedete s hlubokým pocitem, že jste nabití čerstvou energií, plni inspirace, nových zkušeností a znalosti praktických technik, které si přenesete do každodenního života.

Pokud odpovíte alespoň na některé z následujících otázek
"ano", je tento seminář určen právě pro Vás:

- Zajímáte se o osobní rozvoj a máte chuť se dál rozvíjet?
- Máte chuť poznat a prožít něco nového?
- Strávíte rádi a smysluplně čas ve společnosti stejně
naladěných lidí?
- Relaxujete rádi v klidu přírody mimo městský ruch?
- Nedaří se Vám žít plně v přítomnosti?
- Chcete svůj život prohloubit a dotknout se své podstaty?
- Hledáte více štěstí a radosti ve svém životě?
- Chcete se naučit nové přístupy k životu?
- Máte rádi jednoduchost, účelnost a hloubku?

Provedeme Vás prací s myšlenkami, porozumíte lidským vztahům, uslyšíte, jak funguje naše mysl, jak pracovat s emocemi a situacemi, kdy se necítíte dobře, jak pracovat na splnění svých snů. Prožijete si jednoduché a hluboké meditace, projdete procesem osvobození se od svých myšlenek pomocí metody The Work. Metoda Esenciální léčení Vám přinese uvolnění na nejhlubších úrovních Vašeho organizmu. Šamanský buben Vás zavede do nitra, kde spatříte Vašeho vnitřního průvodce a uslyšíte jeho moudré rady.

Během 3 dnů budeme postupovat jasnou strukturou a zároveň si dovolíme volnost a spontánnost dle aktuálních potřeb celé skupiny.

Jsme Vám po celou dobu k dispozici k individuální konzultaci. Po domluvě je možné i individuální sezení.

O The Work:

The Work od Byron Kaitie je forma dotazování našich myšlenek. V jakékoliv situaci, ve které se cítíme nepříjemně a prožíváme emoce jako např. stres, zlost, smutek, zklamání apod., věříme nějaké myšlence, která je v rozporu s realitou. Dotazováním se vrátíme zpátky do reality, která je vždy přesně taková, jaká je. Poznáme, proč se v určité situaci chováme tak, jak se chováme a sami přijdeme na to, jak se zachovat, abychom se cítili lépe. Proces, nazývaný The Work, je jedinečný svou jednoduchostí a hloubkou. Přináší nový pohled na situace v našem životě a pocit svobody.

Byron Katie je jedním z nejvýznamnějších spirutuálních učitelů naší doby. Eckhart Tolle, autor knihy Moc přítomného okamžiku, napsal o The Work:

„The Work od Byron Katie je velkým požehnáním pro naši planetu. Základem našeho utrpení je ztotožnění se s našimi myšlenkami, s příběhy, které se neustále odehrávají v naší hlavě. The Work od Byron Katie účinkuje jako laserový meč, který přetne vaši iluzi a umožní vám poznat nekonečnou podstatu vašeho bytí. A radost, klid a láska začnou vyzařovat jako váš přirozený stav. V knížce Měj rád Skutečnost máte klíč. Tak ho teď použijte.”

----------------------
Praktické instrukce:

Program: Začátek společnou večeří ve čtvrtek 18.00 h. Začátek
programu ve 20.00 h. V pátek a sobotu program od 9 do 21 h., v neděli ukončení v 14.00 h.

Místo konání: Železná ruda, www.chram-ticha.cz

Ubytování: ve 2-4 lůžkových pokojích - cena S PLNOU PENZÍ je 550 Kč os/noc. Pokud potřebujete ušetřit je možné přespat ve vlastním spacáku v sále a vařit si v kuchyňce, v tom případě je cena 250 Kč os/noc. Doporučujeme však využít pohodlí ubytování na pokojích a plné penze. Cena za ubytování a stravu není přímou součástí kurzovného a bude se hradit zvlášť až na místě majiteli penzionu.

V penzionu nám je navíc k dispozici venkovní terasa, kryté posezení, venkovní bazén s protiproudem a za poplatek biosauna a whirlpool.

Strava: vegetariánská, nebo na přání i jiná z nabídky penzionu.

ONLINE PŘIHLÁŠKA

 

O lektorovi

 

 

Lucie Nováková

Lucie je jediným certifikovaným koučem metody The Work od Byron Katie v České republice.

Před dvěma lety jí nespokojenost s vlastním životem a se vztahy přivedla ke knížce Měj rád skutečnost od Byron Katie. Tou dobou žila v Německu a pracovala na centrále velké nadnárodní společnosti. Díky zvyšujícímu se stresu skončila se syndromem vyhoření a to jí donutilo radikálně změnit svůj život. Začala se zabývat metodou The Work a navštěvovat další semináře v Německu a v Kalifornii. Dnes žije naplněný život, cestuje a působí jako kouč, pořádá semináře a píše články.

Jejím cílem je ukázat lidem, že je možné žít život podle vlastních představ, pracovat bez stresu a cítit se šťastně, ať je realita jakákoliv.

Více najdete na www.coachingbylucie.com a na Facebooku: www.facebook.com/Coachingbylucie

 

Rozhovor:

 

Ptejte se – a změňte tím svůj život!

 

 

Joshi

Ukazuji lidem, jak žít v přítomnosti. Bez úsilí a s nadšením.

Sebepoznání, meditacím, psychologii a zkoumání lidského štěstí se intenzivně věnuji již více než 20 let. V roce 2007 jsem po dlouhém období hledání a usilování nalezl překvapivou jednoduchost "neúsilí" a bytí. Díky tomu jsem konečně "rozpoznal" svou vždypřítomnou podstatu a začal toto poznání sdílet s ostatními.

Poskytuji semináře a individuální konzultace, při kterých provázím lidi do jejich vlastního středu, zdroje, klidu a svobody bytí. Jsem přesvědčen, že rozpoznání neexistence pevného "já" a prožívání jemných kvalit naší skutečné podstaty je tím nejzásadnějším v životě každého člověka. Z tohoto vnitřního klidu a vhledu pak totiž tryská životní radost, moudrost a nadšená tvořivost. Jedinečný potenciál každého z nás se může svobodně a spontánně projevovat.

Život se nechystá, život se žije. Teď a Tady.

Je mi 37, mám rodinu s třemi dětmi, bydlím na okraji Prahy a pracuji v Domě osobního rozvoje Maitrea. Při setkáních se snažím co nejvíce vycházet z vlastní zkušenosti a minimalizovat různé náboženské nebo jiné teorie. Miluji praktické propojení spirituality a každodenního osobního, rodinného i pracovního života. Věřím, že tohle zajímá i Vás a těším se, že se poznáme.

www.zivotvpritomnosti.cz

Na této adrese jsou vám zdarma k dispozici videa a spousty článků, které jsme přeložili spolu s mými přáteli.

 

Rozhovor:

 

Umění BÝT využijeme v každém okamžiku

 

 

Další akce těchto lektorů


Joshi :

 

Zdroj : www.maitrea.cz/akce/naplneny-zivot

—————

Zpět