Lednové octování

18.04.2013 01:33

 

31. ledna 2013

Lednové octování

Zdroj : orgo-net.blogspot.cz/2013/01/lednove-octovani.html

 
Dobrý den,
 
Prosím o info od více zkušených a především octařů.
 
V průběhu vánoc jsem měl čas se malinko sebevzdělávat. V tomto procesu jsem zabředl na internetu do zjišťování info o 21.12. 2012, ufo, konspiracích, chemtrailech s tím i octování a hlavně na Váš blog, kde jsem čerpal nějaké informace. 
 
Nevím, kdy to bylo přesně, ale poprvé jsem vyzkoušel octování se 3 litry octa někdy mezi svátky. Bylo zamračeno a podařilo se mi roztrhnout mraky. Považoval jsem to za náhodu s tím, že to vyzkouším zase někdy znovu. To znovu přišlo v sobotu 26.1. 2013. Byl jsem poněkud rozhádaný se svou polovičkou, tudíž jsem se sebral, zajel do Českého Krumlova, koupil balení - 6 litrů octa a jal se octování. Byla hnusná šedá deka. Jako skeptikovi mi to přišla jako ideální příležitost vyzkoušet co to umí. Začal jsem někdy kolem jedné hodiny po obědě. Octuji pomocí rychlovarné konvice, která nám drobet tekla, takže doma nepoužitelná, ale ten únik vody není zas nějak závratný. Odstranil jsem vrchní uzávěr, nalil ocet a jako místo jsem zvolil podstavec mezi včelstvy malinko schovaný za tůjemi, to abych ztížil sousedům zjišťování odkud "vítr vane". V průběhu octování jsem se jal konzumace vína, protože já osobně víno beru jako zkapalněné sluneční záření zachycené v hroznech. A jelikož jsem nedoufal, že po měsíci bych mohl slunce vidět, chtěl jsem ho do sebe vpravit poněkud jinou cestou.
 
 Asi po dvou hodinách se mi podařilo opět prorazit onu hnusnou deku. Přepadl mě takový neuvěřitelný pocit radosti a euforie. To jsem měl vyvařené přibližně tři litry. Lil jsem další ocet i slunce. Přibližně v půl páté odpoledne jsem měl vše odpařené, tedy až na ocet uniklý konvicí a poněkud neopatrnou manipulací s odpařovaným materiálem. Pořídil jsem několik málo fotografií "mého" úspěchu a šel domů, kde vlivem nadměrného přílivu slunečního záření jsem usnul a probudil se druhý den ráno. Bylo opět zataženo... V průběhu dne se udělala nad barákem díra, ale nevěnoval jsem tomu pozornost. V úterý při příjezdu z práce jsem si všiml, že nad naší obcí je modrá obloha. Včera, ve středu při příjezdu z práce ta díra byla ještě větší. V noci jsem opět pátral po info a sebevzdělávacím materiálu. Nemohl jsem spát. V půl druhé v noci jsem vyšel na zahradu a kochal se hvězdama, které jsem už hodně dlouho neměl možnost takhle hezky vidět. Vylezl jsem i na kopec, který máme nad barákem a s úžasem zjistil, že všude kolem díry jsou kolem dokola mraky. Ona díra měla poloměr cca 10 - 15 km. Nádherná podívaná. Mám z kopce 360ti stupňový rozhled a tudíž jsem jasně viděl, že ona díra je ohraničená kolem dokola mraky. Vrtalo mi to hlavou. Šel jsem spát. 
 
Dnes tj 31.1. jsem se probudil a při pohledu z okna mě přivítal měsíc na zcela jasné namodralé obloze osvícené vycházejícím sluncem. Šel jsem znova na kopec a zachytil díru mobilním telefonem. Bohužel soubor je moc velký a není ho možné poslat v příloze. Ale uložil jsem Vám svůj výhled na uloz.to s adresou souboru https://ulozto.cz/xAwgmzJ/31012013312-mp4 .
 
Pozn. Orgonet: Vloženo na youtube zde: https://youtu.be/xmwQdWgDQvk
Totéž vídám, když zaoctuju na své zahrádce (:-))) (Ne vždy to takhle vyjde, ale spíše ano.)

 
Mám však k tomuto několik otázek.
 
1. Je možné sledovat účinky octování i po 4řech dnech?
2. Je možné, že onu díru přiživuje ocet vylitý při octování - únik z konvice, a nějakého toho vylití?
3. Může mít vliv i vysílač Kleť, která jsem se dočetl by měla být ogiftována orgonity? /na videu je patrné, že Kleť je spíše na hranici kruhu modré oblohy, ne ve prostřed- mám pocit, že tam jsem spíše já :o)
4. Je možné, že se včely nějak nabily a vyzařují to dále? Dočetl jsem se, že octování způsobuje nabití  atmosféry mínus a jinde jsem se dočetl, že včely taková místa vyhledávají.
5. Nebo je to všechno jen náhoda?
 
Děkuji za případné poznatky a názory zkušenějších.
 
Krásný den všem.
 
Prokop
 
V příloze posílám pár fotek ze soboty(ve foťáku jsem měl špatně nastavené datum, nebylo 27., ale 26. ledna). Bohužel fotky se obávám nedokážou zachytit to co bylo vidět z mého pohledu v širším měřítku.
 
P. S. Orgonet: Já myslím, že je to typický průběh zdařilého octování. (Vždycky je to tak, že fotky nezachytí to, jak to vypadá v reálu.) Rozoctovat "žlutou deku" se vždycky nepovede.
Ten jev mohl přetrvat možná proto, že se ne dost snažili o jeho překrytí, nebo to uniklo na čas jejich pozornosti, prostě to u vás nečekali!!! (Jejich - geoinženýrů klimateroristů).
Závislost na mnoha proměnných tu jistě je, ale výsledky nejsou náhoda. Podobné zkušenosti má mnoho lidí, kteří to vyzkoušeli (viz zdejší příspěvky, hledejte Ocet nebo Octování.). Působení octa na umělou oblačnost je stále námětem, kterého by se mohl ujmout nějaký nezávislý badatel... I když geoinženýři vyrábějící počasí se tím určitě zabývali. Nebo že by byli opravdu překvapeni, že je relativně snadné kazit jejich kontrolu nad počasím octem (i jinými kyselotinami)? Možná i ano (:-)))))



 

—————

Zpět