LÉČIVÉ DIVADLO

04.06.2012 19:41

převzato z - novaplaneta.com/lecive-divadlo

LÉČIVÉ DIVADLO


Léčivé divadlo vzniklo proto, aby rozšířilo divákům obzory i vědomí, a to velmi citlivým způsobem – právě proto je takové divadlo léčivé.

Prvním mezníkem léčivého divadla je představení Andělé v mém srdci, které vypráví příběh ženy, která od dětství komunikuje s anděly a duchy zemřelých – protože všichni máme své anděly strážné, stačí je jen zavolat, požádat je o radu či pomoc …

Toto monodrama je více než jen představením. Prostřednictvím emocionální cesty otevírá lidská srdce a vede k transformaci vědomí. A anděly se to při představení jen hemží – i když jsou většině lidem zatím neviditelní…

I nyní, když čtete tyto řádky, máte vedle sebe anděla strážného, který vás nikdy neopouští …

Součástí představení je také diskuse s různými hosty, kteří mají bohaté zkušenosti z duchovní oblasti, jež se v této době stává opět důležitou součástí našich životů. Stává se ukazatelem, který nás vede k vnitřním darům a ukazuje nám, jak žít po všech stránkách naplněný život.

Z představení Andělé v mém srdci máme velmi pěkné fotky a jeho atmosféru vám přiblíží krátký sestřih z představení anebo tento video rozhovor s Gabrielou na TV Cesty k sobě.  A kdybyste představení chtěli uvést ve svém prostoru (divadlo, festival, kulturní dům a tak podobně), prosím, kontaktujte nás a uděláte nám radost.

Kde a kdy nás můžete vidět se dozvíte ZDE.

Rezervace vstupenek na 31. 5. na info@novaplaneta.com

Představení zastupuje NOVÁ PLANETA - Hanka Kubáčková

převzato z - novaplaneta.com/lecive-divadlo


Autorkou konceptu léčivého divadla je herečka Gabriela Filippi, jež také v Andělích účinkuje.

GABRIELA FILIPPI
Jako malá toužila být baletkou, později vystudovala konzervatoř a stala se herečkou. Natočila přes 40 inscenací. V divadle odehrála velký počet rolí – Ofélii, Ondinu, Ajňahýtu, Julii Královnu Isabelu Kastilskou a další.

Věnuje se uměleckému přednesu s A. Strejčkem, O. Brouskem, B. Švarcem a předními hudebními tělesy. Namluvila CD Bible, Božská komedie, Umění milovat, J. A. Komenský., Pohádky a ukolébavky.

Již jako dívka hledala smysl našeho bytí, inspirovala se v duchovní literatuře.
Je v dlouhodobém kontaktu s léčiteli Václavem Vydrou a Františkem Karabinou, se kterými konzultuje své myšlenky a názory. Přes 15 let se věnuje józe.

Zásadní bylo její setkání s Janem Frankem a jeho radixovou medicínou. Jan Frank jí oznámil, že vytvoří léčivé divadlo. Zlomové pak bylo setkání s etikoterapeutem Vladimírem Vogeltanzem, který ji již definitivně vlil dostatek sebedůvěry na cestu k vytvoření léčivého divadla jakožto požehnání a daru, který má naplnit.

Více o herečce na  www.gabrielafilippi.cz

—————

Zpět