KARMICKÉ ODPOJENÍ OD VŠECH, KTEŘÍ JIŽ VIBRAČNĚ NEREZONUJÍ S VAŠÍ CESTOU

29.03.2016 22:12

KARMICKÉ ODPOJENÍ OD VŠECH, KTEŘÍ JIŽ VIBRAČNĚ NEREZONUJÍ S VAŠÍ CESTOU

 

10661725_10204100233201562_1995200859794872946_o.jpg

 

Channeling 28.3.2016, Channel: Edita Lemiana Santiago

Procházíte skrze dny znovuzrození, kdy již velmi rychle a efektivně má dojít k odpojení všech, kteří nejsou v souladu s vaší cestou a pouze vám brání naplnit vaše poslání a naplnit vaše nové láskyplné vztahy na všech úrovních. Tím, že stále lpíte na přesvědčení, že soucit a pochopení druhých je bezpodmínečná láska, dostáváte se stále do opakujících se situací a dramat, které vás učí, že i láska znamená přijmout cestu druhého a pochopit, že vy již na této cestě nehrajete žádnou roli a že vaše role zde skončila jednou provždy. Ve vašem vnímání je třeba uvolnit a přepsat všechna přesvědčení, po celé časoprostorové ose, které vás stále nenechají být již pouhým pozorovatelem cesty druhých a ukončit s nimi jakékoliv spojení na úrovni karmické, mentální, emoční a fyzické. Tímto uvědoměním dáváte žádost Karmické radě, aby dané osoby byly přesměrovány z vaší cesty a s vděčností za jejich přítomnost, učební materiál a společný růst je můžete na věky věků odevzdat do proudu jejich vlastní cesty.
Toto je nyní svobodná volba každého z vás. Již tu nejste proto, abyste nosili karmické zatížení předků, bývalých partnerů, rodičů, dospělých dětí, sourozenců, přátel či kohokoliv, za koho jste převzali zodpovědnost v minulosti.

- My jsme Strážci karmy a převaděči do kristovského vědomí planety Země -

Prohlášení: Žádám Karmickou radu o uvolnění a přepis všech přesvědčení, po celé časoprostorové ose, která mi brání se odpojit od všech, kteří nerezonují s mojí cestou duše a ovlivňují omezujícím způsobem a neláskyplně mé vlastní sebenaplnění. Tímto odevzdávám všechna tato spojení do Světla Karmické rady, pod jejich vedením a ochranou následuji vnitřní vedení a dělám jednotlivé kroky pro veškeré odpojení se i na poslední fyzické úrovni.

 

Zdroj : FB: https://www.facebook.com/puente.sagrado?fref=nf

Děkujeme za možnost sdílení: Informace odjinud

 

—————

Zpět