Horoskop na období 9. 4. - 15. 4. 2018

10.04.2018 10:53

Horoskop na období 9. 4. - 15. 4. 2018

Nové duchovní vědomí

V počátku týdne, kdy působí Slunce v kvadratuře s Plutem, ucítíme tlak událostí, které vyplynou v bezmoc nebo touhu mít moc a ovládat. V každém případě se ukáže, co je života schopné a co ne. Čemu se máte věnovat a co nechat být. Slunce se přibližuje k Uranu a vytvoří konjunkci, která bude působit od 10. - 26. 4. Vrcholit bude v příštím týdnu. Tak, jak vše šlo ztuha v době konjunkce, nastane zrychlení a nastoupí rychlá změna. Vše bude jinak díky tomu, že se události dostanou do pohybu a projeví se pravda, která vede k vývoji. Uranská energie je rebelská a nese v sobě velkou odvahu zbořit staré nefunkční a omezující, aby mohlo přijít nové. Proto se objeví spousta nepokojů, rebelie a vynášení pravdy. Vždy záleží, jak je tato energie ovládána, protože v destrukci může proběhnout zničení všeho. Obrazně řečeno, dejte si pozor, ať si neuříznete větev, na které sedíte

Zrychlí se čas a změny budou velmi rychlé. Vše to, co bylo, neplatí. Je to čas přizpůsobivosti, pohotovosti, bdělosti a otevřenosti k novým nečekaným možnostem. V této době je všechno možné. Můžete vnímat kolem sebe chaos a zmatek. Lidé budou nesoustředění, podráždění, výbušní a arogantní. Objeví se nespavost a přetížení nervového systému, proto je důležité umět relaxovat. Zviditelní se tady více individualita a přemýšlení jen za sebe. Objeví se častější nehody, technické poruchy a problémy s internetovými sítěmi. Buďte opatrní na cestách a udržte v sobě potřebu spěchat. Jak bude zrychlený čas, budeme vnitřně ve stresu a spěchu, že nic nestíháme, proto se snadno dostaneme do zrychlování svých aktivit. Pak se více riskuje a špatně se odhaduje reálnost. Čas je relativní. Pokud jste vnitřně v klidu, čas se „natahuje- prodlužuje“, pokud jste ve spěchu, čas se „zkracuje“. Ve skutečnosti je to jen vnímání času, které vychází ze své projekce. Co se hodně zviditelní, je potřeba prosadit se, vyhrát, naplnit své potřeby. Pozor na „Já chci za každou cenu.“

Venuše v harmonii se Saturnem, Marsem a Neptunem ukazuje na pozitivní energie v citech, hodnotách, umění a finančních záležitostech. Pokud v sobě objevíte cestu lásky, ucítíte velkou podporu, protože v těchto oblastech je požehnáno. Praktické naplňování péče, rozmnožování, budování a zhmotňování. Ženský princip je v hojném plnosti plodnosti. Kdyby to šlo, mohli bychom říci, „nechte jednat a konat ženy – Bohyně“ a dobře se nám povede. Zásadní doba pro vztahy a nalézání svého pocitu naplnění, oázy své lásky uvnitř sebe, hojnosti a vděčnosti. Pokud jsem vnitřně bohatý, mám co dávat a „plodit“. Tvořte, plánujte z lásky, ze srdce, s radostí a přiložte ruku k dílu. Nebezpečím by bylo při tak harmonických aspektech spadnout k lenosti, požitkářství a přesycenosti. V oblasti vztahů, umění, tvoření, financí jsou dobré podmínky vytvořit stabilní základy, které se převádějí do hmoty přes praktickou část. Nyní jste zahradníkem, který svou péčí, starostlivostí, pracovitostí a znalostí přírodních zákonů využívá moudrost života. Určitá střízlivost a selský rozum pomáhá rozeznat vhodné příležitosti, které přinese neklidná a chaotická konjunkce Slunce a Urana. Mějte hlavu v oblacích a nohy pevně spojeny ze zemí. Využívejte moudrost přírody. Když se dostanete do velkého stresu, zastavte se a uvědomte si zemi pod nohama, spojte se s ní. Z vašich nohou nechte vyrůst kořeny, které se spojují s jádrem země. Hlavu otočte k nebi ke Slunci a pozorujte rytmus svého dechu. Postačí 10 minut. „Vydechuji napětí a nadechuji klid a mír.“

Venuše v harmonii s Černou lunou 12.- 17. 4. podporuje ženský princip k projevení své síly hojnosti, naplnění, lásky, magičnosti a velké přitažlivosti. Ženský princip určuje, co je života schopné a co ne. Co bude „vyživovat“ a převede se do hmoty. Představte si ženský princip jako zemi, do které vsadíte semínko. Pokud je semínko zdravé, vyroste, pokud není, zemře. Proto ženy - ženský princip tak často dělají zásadní změny, když cítí, že již nemohou dávat - pečovat o to, co již není živé a tedy schopno vyvíjet se.V této době se objevuje velká touha po lásce.

Mars se přibližuje k Černé luně, 13. – 24. 4., a můžete vnímat nárůst energie, síly vůle, odhodlání a schopnost jednat. Záleží, jak energii využijeme, protože tato velká síla může být zneužita a projeví se destruktivně - vztekem, agresí a násilím. Nebo naopak velkým odhodláním a budováním nového, systematicky, zodpovědně a trpělivě.

Chiron vstupuje do znamení Berana a nastává nový 49 letý duchovní cyklus. Tento cyklus se uzavírá, kdy je prožito z karmického hlediska vše, co člověka mělo potkat. Toto se děje každému člověku ve 49 letech. Jsou prožité 4 roviny – fyzické, duševní - emocionální, mentální a duchovní. Pro kolektivní vědomí se uzavírá jeden duchovní cyklus a otevírá se nový 49 letý cyklus probouzení hlubších rovin v člověku. Chiron je náš vnitřní léčitel, Mistr, učitel, který zná hloubku naší duše a zná emocionální zranění a duchovní probuzení. Když probíhají aspekty Chirona, vždy se vynášejí bolesti z nevědomí, aby mohly být vyléčeny. Ve stavu alfa se vede k primárnímu zážitku, kde toto zranění vzniklo a odhalením a pochopením se zneutralizuje a vyléčí. Člověk získává pochopení, a tím se dostává ke svému vývoji k celistvějšímu a vědomému prožívání sama sebe. V posledních týdnech jsme byli vedeni k odevzdání všeho, k uvědomění si své achillovy paty, k přijetí, jak věci jsou a k otevření se prožitku, že existuje i jiný rozměr života. V nás existuje větší - vědomější bytost (Duch), než si myslíme.

V pondělí 16. 4. nás čeká silné novoluní a vzhledem k tomu, že nastává ve 3:57 hodin, můžete vnímat vliv tohoto novoluní již v neděli podvečer. Do pondělního rána se budete probouzet s novým pocitem. V noci se můžete dostat do silného živého snu, který přinese důležité pochopení. V noci spí mysl a pracuje duše, přes den spí duše a pracuje mysl.

Novoluní nastává na sabiánském symbolu, který předznamenává téma do dalšího novoluní. „Díky představivosti je znovu nabyto ztracené příležitosti.“ Klíčová myšlenka : Revize postoje a vnitřní přehodnocení.

Mysl, která je příliš zahlcena podněty, představami a očekáváními, co by vše mohla dosáhnout, dojde k pocitu neúspěchu, pokud se její představy nenaplní. Člověk má pocit, že neobstál, ale možná, že záměrně „vesmír“ chtěl neúspěch vyvolat, aby člověka podnítil k objevení nové schopnosti, kterou musel díky „neúspěchu“ objevit. Umět použít tvůrčí představivost, prožít to, co může být naplněno, a přesto neulpět na představě, že to tak musí být. V této době je náročné rozlišit úspěch od selhání. Ve skutečnosti je důležitá nezlomná víra, pokora a důvěra ve vyšší prozřetelnost. Jen mysl hodnotí, co je úspěch a co selhání. Z vyššího pohledu je to jinak. Novoluní ukazuje na velkou revoluci uvnitř nás a kolem nás. Do 15. 5. zažijeme hodně změn. Každým dnem směřujeme k průlomu, který změní vnímání sama sebe, změní náš směr a náš postoj.

Je zajímavé, že jsem viděla obraz, který je spojený s osvobozením těch, kteří jsou v otroctví. Otroctví svého ega, mysli, chtění, touhy, starého názoru, společnosti...

S láskou, Petra Nel

 

Velice si vážím a děkuji podporovatelům článků. Děkuji.
Pokud se vám horoskopy Petry Nel líbí a chcete podpořit jejich tvorbu a tvorbu dalších článků, můžete zaslat dobrovolný finanční příspěvek na číslo účtu 8274212621/5500, variabilní symbol: 123456789.

Pro zahraniční podporovatele: IBAN: CZ 95201 0000 000 2201383115, SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX, příjemce: Petra Nel Smolová.

Děkuji. Petra Nel a realizační tým.

 

Upozornění:  Text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem.

autor článku: Petra Nel Smolová – www.astrologiepetranel.cz


 

Akce pro vás:

DATUM / ČAS AKCE
09.06.2018 - 10.06.2018
Celý den
Strom života 
Pohled, Praha 7

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter

 

—————

Zpět