Horoskop na období 4. 6. - 10. 6. 2018

06.06.2018 12:06

týdenní horoskop

 

Horoskop na období 4. 6. - 10. 6. 2018

Stav nevím  

Slunce v konjunkci s Merkurem v Blížencích ukazuje na zesílení myšlenek,vyhledávání a přijímání nových myšlenek. Máme otevřenou mysl a tvoříme na mentální rovině. Nejdříve přijde nápad, inspirace, informace, která se nějak uchopí a následně s ní člověk začne pracovat. Jsme více komunikativní a máme potřebu si vše vyříkat, potřebujeme pozornost a mentální podněty. Objevuje se určitý neklid a roztržitost v tom, aby nám něco neuniklo. Tím zůstáváme spíše jen na povrchu, protože se nemůžeme ponořit. Jenomže tato konjunkce během týdne prochází kvadraturou s Neptunem. Což přinese zmatek a nejasnost mysli. Neuchopitelnost. Neptun v Rybách, který je ve svém znamení, je zde nejsilnější a nejcelistvější. Zde je zapsáno celé stvoření naší galaxie, její vývoj a její budoucnost. Když by člověk dokázal splynout s touto energií, byl by v jiném vědomí, kde lidská mysl není schopna pojmout a porozumět a udělat z toho nějaký výstup. V podstatě se musí pustit logiky a přestat myslet. Pak teprve může vnímat nekonečné vědomí naší galaxie. A z této roviny sem bude přicházet energie, která má vstoupit do naší mysli - éterné roviny, kde se tvoří, než bude sneseno na zem, přes pochopení a nová uvědomění. Jenomže tyto dvě energie Ryb a Blíženců jsou v disharmonii. Máme potřebu v této době všemu rozumět, pochopit, komunikovat a snažíme se jít na to logicky, jenže tato energie nelze uchopit logikou. Tato energie promlouvá přes obrazy, podobenství, příběhy a metafory. Tím nás to více vede k prožitku informace. V tomto týdne se budou dít věci, kterou jsou nepochopitelné, a záleží, jak moc svůj život držíme myslí, která věří pouze na to, na co si může sáhnout. Čím více jste v mysli, tím více zmatený týden to bude. Můžete propadat apatii, marnosti, klamům a především velmi bujné fantazii a domněnkám. Objeví se omyly, zapomínání a čekají nás velmi živé sny, bohaté noci na příběhy. Tak jako by vám někdo v mysli pustil různé možnosti, co všechno by se mohlo stát. Proto pozor na vytváření domněnek. Raději se zeptejte, jak se věci mají. Často se dostaneme k pocitu, o co tady jde? Kdo vlastně jsem, co? Vím, co chci? Objeví se hodně únavy. Můžeme to přirovnat tomu, když jste v moři a pohybujete se ve vodě, musíte vynaložit více úsilí a pak jste z té vody unavení.

Čím více máte svou mysl propojenou s intuicí, porozumíte symbolům, znamením a podobenstvím. Snadněji prohlédnete svou fantazii a z čeho pramení vaše domněnky. Tím je dokážete překročit a rozpoznáte inspiraci. Zároveň přichází být něco rozpuštěno a odebráno. Navazuje to na předešlý týden, aby vám mohlo něco odejít ze života, musí být tato forma rozpuštěna. Proto se odehrávají na mentální rovině ještě určité procesy, aby příběh této formy byl naplněn a byl rozpuštěn přes přijetí, pochopení a odevzdání. Proto se najednou uděje prožitek prozření. Proto buďte v důvěře a otevření, že možné je vše. Nechte projít potřebný proces a vy ho pozorujte. Je zbytečné se v něm topit.

K tomu se přidává Venuše v opozici na Černou lunu a Pluta, proces v oblasti citů, lásky, vztahů, hodnot a umění. Velmi bouřlivé téma ve společnosti bude rovina umění. Co je a co už není umění.

V oblasti vztahů se vynoří slabé stránky vztahů, objeví se žárlivost, majetnictví a manipulace. V partnerství se objeví mocenský boj. Především ženy se budou cítit zraněné, málo milované, využité. Právě přes ženy se bude manifestovat nespokojenost ve vztahu a potřebu udělat proměnu vztahu nebo již neochotu ve vztahu dále zůstávat. V tomto týdnu se stanou osudové zvraty ve vztazích, které se mohou manifestovat skrz dvě situace. První, může zde vzniknout zárodek takového poškození lásky, citů, důvěry, které v budoucnosti povedou ke konci vztahu. Někde přestane být důvod druhého milovat, nebo dojdete k pochopení, že nejste milování. V této době je důležité mluvit otevřeně. Druhá situace je, když takový zárodek už dávno vznikl, tato zranění již jsou a vylezou na povrch. Tím, jak budou zviditelněny, tak vztah buď projde transformací, anebo skončí. Tam, kde je vztah postaven na lásce bez mocenských principů a člověk má rozvinutou lásku sám v sobě, bude právě prověřen nakolik je jeho vztah sám k sobě pevný. Vztahy jsou jen odrazem vztahu sám k sobě!

V událostech se objeví pokušení, zesílený sexuální pud, vášeň, touha po naplnění a získání hodnoty a lásky za každou cenu i zaprodání se. Objeví se nevěry. Jsme právě velmi citliví na odmítnutí, dotýká se to velmi našeho ega. Hodně záleží, jak moc jste ve lpěním a závislosti na vnější lásce, být milován, dostat zvenku přijetí. Čím více jste v závislosti a lpění na druhém, tím dramatičtější a silnější vztahový problém se ukáže.

Již odezněl aspekt Černé Luny s Plutem a nyní stále působí Jupiter v harmonickém aspektu na Neptuna. Tento aspekt symbolizuje, že, ať se děje cokoli, vždy se dostaneme ke šťastnému konci. Hluboká důvěra a víra, že jsem pod ochranou a život mě vede k větší spokojenosti a naplněnosti, nám otevírá pomoc andělského světa.

Přeji Vám poklidný týden Petra Nel

Velice si vážím a děkuji podporovatelům článků. Děkuji.
Pokud se vám horoskopy Petry Nel líbí a chcete podpořit jejich tvorbu a tvorbu dalších článků, můžete zaslat dobrovolný finanční příspěvek na číslo účtu 8274212621/5500, variabilní symbol: 123456789.

Pro zahraniční podporovatele: IBAN: CZ 95201 0000 000 2201383115, SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX, příjemce: Petra Nel Smolová.

Děkuji. Petra Nel a realizační tým.

Upozornění:  Text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem.

autor článku: Petra Nel Smolová – www.astrologiepetranel.cz

 

—————

Zpět