Funkce aktivovaného diamantového krystalu ADiK

09.01.2013 00:13

Funkce aktivovaného diamantového krystalu ADiK
Aktivovaný diamantový krystal ADiK je na rozdíl od prvku BAROQAL prvek s funkcí regenerační. Zaktivovaný krystal diamantu přímo nechrání lidský organismus před negativními vlivy mobilních telefonů, základnových stanic BTS a systémů Wi-Fi. 
Jeho hlavní funkcí je oprava chybného nastavení energetického a informačního systému člověka, vyvolané expozicí mobilním telefonem, BTS, resp. Wi-Fi. Na rozdíl od ochranného prvku BAROQALmá aktivovaný diamantový krystal přímý pozitivní vliv na lidský organismus. 
Systém připojení k tomuto systému a schopnost jeho korekce jsou trvale stabilizovány ve struktuře diamantu. K ověření tohoto pozitivního vlivu byla použita diagnostická metoda EAV.

Hlavní funkcí aktivovaného diamantového krystalu "ADiK" je regenerace poškozeného energetického a informačního systému nechráněné osoby. Poškození je způsobeno expozicí mobilních telefonů, základnových stanic BTS a systémů Wi-Fi.

Aplikace aktivovaného diamantového krystalu ADiK
Aktivovaný diamantový krystal ADiK lze aplikovat pouze na levém zápěstí, a to jako součást šperku, textilního nebo koženého pásku, případně samolepky. 


  • doba aplikace ADiK není omezena
  • ADiK nemá žádné vedlejší negativní účinky
  • funkci ADiK neovlivňují hodinky ani žádné kovové náramky
  • ADiK je přenositelný
     

obvod zápěstí



*  POPIS AKTIVOVANÉHO DIAMANTU


diamant Aktivovaný diamantový krystal má velikost necelý 1 mm a je zasazen z rubové strany pásku. Z tohoto důvodu není při nošení viditelný. Krystal může být zasazen ve stříbrném šperku, v koženém pásku nebo pásku z textilie. Může být i součástí samolepky, kterou lze umístit např. do vnitřní části hodinek. Všechny tyto pásky používají stejný diamant a liší se pouze designem. Pásek s krystalem se nosí pouze na levém zápěstí.

 

—————

Zpět