Do slunovratu už zbývá pár dní, prožijte je v klidu v uvnitřnění a co nejvíce ve svém středu.

17.12.2014 01:01

Do slunovratu už zbývá pár dní, prožijte je v klidu v uvnitřnění a co nejvíce ve svém středu.

 Svět kolem vás začíná bláznit a je pro vás cvičením i zkouškou, zda mu na to skočíte, či zvládnete zůstat sami v sobě. V tom tkví i váš „kvantový skok“. Zastavení o slunovratu využijte pro sebe, pohled zpět i kupředu. Světlo z nebe je otevřené a vy můžete vnímat širší souvislosti pro své činy i cestu.

Doba po slunovratu se bude rozhýbávat jen zvolna. Využijte tuto dobu k dokončení a hlubokému nádechu, uvolnění a odpočinku. Budete moci lépe vnímat jemné energie nastupujícího roku. Jeho síla bude nastupovat pozvolna a zrychlení přijde později. Uvolněte se, tančete, radujte se a nechte starosti na potom. Objímáme vás

Nová řešení

Jakmile uvolníte svou tvořivost a vyplujete ze schémat a určité tvrdosti a nehybnosti minulého období, uvolní se vaše duše dítěte. To vám umožní brát věci lehce a tvořivě. Zkuste se na své situace dívat jeho očima a čistota a pravdivost vhledu vám umožní se dostat k podstatě věcí a opustit složité konstrukce ega i duchovních nauk. Když procítíte a přijmete podstatu, není již co dodat. Utřiďte si emoce v té které situaci, ale ne rozumem, ale pohledem toho dítěte a zřetelně uvidíte, co je podstatné.  Nehledejte  vazby, vztahy a závislosti, jděte k podstatě. To stačí.

Vaši Áriové

—————

Zpět