David Icke v Lucerně (2. díl)

08.11.2016 23:26

David Icke v Lucerně (2. díl)

part-2

Reptiliáni ovládají Ilumináty – královské rodiny, protože se dokáží napojit na jejich mysl a ovládnout ji. Ilumináti vypadají zdánlivě jako my, protože používají maskování vzhledu – tzv.shapeshifting. Je to o vnímání frekvencí. Naše mysl dokáže vnímat jen asi 0,005 % frekvencí, což je viditelné spektrum světla. To je velmi úzké spektrum, které nám bylo uměle zúženo, abychom neviděli pravou realitu.

Abychom na to nepřišli, jsou v lidech potlačovány vyšší schopnosti mozku, jako intuice, telepatie, schopnost tvořit si vlastní realitu. To je prováděno fluorizací pitné vody (USA), vakcinací dětí, GMO potravinami, chemtrails, wifi sítěmi, … A především udržováním nás v nízkých frekvencích mozku skrze strach a stres.

Podívejte se, jaké pořady běží na televizních kanálech. Už během dne detektivky s vraždami až do konce vysílací doby importované z USA a v poslední době napodobované domácí tvorbou. Večerní televizní zprávy plné negativity. To vše v nás generuje negativní energii, která někam putuje. Neztrácí se. Každý večer si lidé sedají k televizím, aby si přes zprávy nechali programovat svoje mozky, aniž si to uvědomují. Programují lidem to, co chtějí, aby si lidé mysleli přesto, že to, co v televizi vidíme, není často pravda. Tím nám tvoří přes naši individuální realitu tu kolektivní. Protože to, co vnímáme, tomu věříme. Proto vypadá dnešní svět tak, jak vypadá. Jsou to zinscenované záběry natočené s profesionálními herci a komparzem. Stejné je to s fotkami z posledních teroristických útoků.

Zdá se vám to příliš? Ale David Icke ještě není u konce! Tvrdí, že nad reptiliány je ještě jeden stupeň ovládání a to jsou tzv. Archonti. Jsou to bytosti z vyšší dimenze, které nemají těla a nemohou přímo dostat do naší dimenze. Dělají to přes reptiliány. A proč? Protože se přes ně živí negativní energií lidí, kterou generujeme, když se např. díváme v televizi na detektivku z vraždami, horory nebo televizní zprávy. Nejraději mají ale negativní energii dětí, když trpí. Proto je tak rozšířené zneužívání dětí mezi špičkami v bankovnictví, politice a ve Vatikánu.

David Icke dále tvrdí, že abychom nepoznali pravdu, je nám zúženo vnímání reality, způsobené vrstvou, obalem nebo sítí energie kolem Země, která přes uměle vytvořený satelit s názvem Měsíc přichází z uměle vytvořených prstenců planety Saturn. Vesmír není tiché místo, ale je plný zvuků. Saturn vydává specifický zvuk, který natočila sonda Voyager.

Také nám ukázal video z NASA, jak jedna ze dvou sond, které k Saturnu doletěly, natočila, jak dlouhá doutníková tělesa přilétají k prstencům a přeměňují je.

Někteří vědci tvrdí, že prstence Saturnu jsou daleko mladší, než naše sluneční soustava a že prstence se skládají z krystalů, která vysílají frekvence putující přes předávací satelit – Měsíc na Zemi. Tím je nám změněno vnímání, abychom neviděli skutečnou realitu. Proto nevnímáme pravou podobu reptiliánů, kteří vypadají.

Dále je zde rasa Animus – Android, umělé inteligence. Jsou mezi námi, jen je nemůžeme rozeznat od lidí, protože máme změněné vnímání reality. Poukazuje na to film: Jsou mezi námi. (Dá se najít na internetových uložištích). Ti z nás pomocí technologií, jako jsou PC, internet, všechny elektronické přístroje se slovem v názvu smart a android chtějí postupně vytvořit rasu biorobotů k obrazu svému a použít nás k invazi do jiných světů. To se už postupně děje pomocí vytvoření nového světového řádu a postupným očipováním lidí. Tím definitivně ztratíme svobodnou vůli.

Na severním pólu Saturnu je umělá struktura ve tvaru pravidelního šestiúhelníku. To je ale dvojrozměrné zobrazení. Pokud si jej představíme trojrozměrně, tak je to krychle otočená k pozorovateli hranou tak, že vidí tři stejné plochy. Krychli můžete vidět jako nejhoršího nepřítele v seriálové Star Trek federace – krychle BorgůKrychle Prajiskry z filmu Transformers, anebo krychle z filmu Hellraiser.

V Islámském náboženství je ústředním kamenem Kaaba (opět krychle), ke které se všichni muslimové v Mecce modlí. Nefillin – černá krychle, kterou židé nosí na čele při modlitbách, je též shodným symbolem. Křesťanský kříž je rozložená krychleKrychle ve stromu života kabaly.

Všechno, co David Icke prezentoval, také dokládal konkrétními svědectvími vědců, fyziků a astronomů. Buď jejich originálními texty, fotkami, fotokopiemi nebo videi, takže se jim nelze jen tak vysmát.

Dá se říct, že jako celek to dávalo konečně smysl. Samozřejmě záleží na každém z nás, jaký má filtr vnímání, jaké předsudky – blokační programy si v sobě neseme. Ale pokud má člověk otevřenou mysl a pokud Ickovy argumenty nemůže logicky vyvrátit, měl by alespoň připustit, že je to možné. Také je potřeba si uvědomit, že většina toho, co nás v životě učili o realitě kolem nás, o fyzice a vesmíru, nebude nejspíš pravda.

Pokud jsou Davidem Ickem prezentované informace pravdivé, tak jakou má vlastně lidstvo šanci? Co máme dělat?

 

—————

Zpět