David Icke v Lucerně (1. díl)

13.10.2016 20:21

David Icke v Lucerně (1. díl)

part-1

 

Dne 8.10.2016 se uskutečnila celodenní přednáška badatele Davida Icka plná nových informací na téma: „Život v přeludu a jak se z něj probudit“.

Když jsem se dozvěděl o tom, že David Icke bude mít v pražské Lucerně celodenní přednášku, řekl jsem si, co nového by mi mohl asi říci, co ještě nevím?

V sobotu ráno před devátou jsem se blížil k Lucerně. Na ulici se klikatila fronta přesto, že měli pouštět až v devět, protože se začínalo v deset. Uvnitř jsem potkal několik přátel a známých osobností. Sál byl úplně plný. Na úvod zazpíval a zahrál na kytaru syn D. Icka několik písní. A pak už tu byl Icke, tak jak ho známe z videí, jen zase trochu starší. Černé kalhoty, košile s napůl vyhrnutými rukávy, jak chodí po pódiu z jedné strany na druhou a energicky mluví. A mluvil takto od těch desíti, s přestávkami, až do jedenácti večer. Není mi jasné, kde bere tu energii, že to vydrží, když při pohledu na něj je jasné, že jeho kyčelní klouby asi nejsou „úplně“ v pořádku. Já měl co dělat, abych to zvládl v sedě, přesto, že jsem se mohl kdykoliv postavit a projít se, protože jsem seděl na balkóně jen kousek před ním.

Začal od začátku, jako by mluvil k těm, co se nechají manipulovat a programovat sdělovacími prostředky, médii, mainstreamem a neví o tom zhola nic. Jednoduše řečeno televizí, rádiem, novinami, internetem. Tím, že sdělovací prostředky nám neříkají pravdu, ale to, co chtějí, abychom si mysleli, že je pravda.

Mluvil o struktuře a hierarchii moci ve světě ve tvaru pyramidy, kde dole jsme my všichni, co chodí do práce za peníze a všichni podnikatelé. Tedy nejen dělnická třída, střední třída, jak by se mohl někdo domnívat, ale i všichni top manažeři bank, hedge fondů atd. se svými luxusními platy, domy, auty. Nad nimi je vrstva kontroly světové populace. To jsou školy, média, policie, armáda, náboženství, vlády, tajné služby. Další je vrstva kontroly světového bohatství, což jsou nadnárodní koncerny, korporace. Nad nimi je vrstva kontroly financí – MMF, Světová banka, Banka pro mezinárodní vyrovnání, centrální banky, daňový a úrokový systém. Nad nimi je vrstva tajných spolků – Trilaterální komise, Bildenberg group atd. Další vrstva je Výbor 300. Jsou to pokrevní příbuzní nejbohatších a nejmocnějších rodin světa. Nad nimi je 13 nejbohatších a nejmocnějších rodin světa, které jsou navzájem pokrevně provázané a udržují si „čistou“ pokrevní linii. Ne nadarmo se o nich říká, že mají modrou krev, protože jejich krev má jiné složení než běžné populace (zjevně proto, že jinak váže kyslík).

Tohle všechno asi ví člověk, který používá mozek k přemýšlení místo toho, aby si jej nechal programovat třeba televizí, a nechce se mu věřit tomu, co z ní vychází a co je nazýváno pravdou. Člověk, kterému sezdá, že s tímto světem není něco v pořádku a hledá odpovědi.

Mezi tím David Icke mluvil o tzv. terorismu jako o nikdy nekončící skryté válce. Jako o nástroji vytváření strachu v lidech. Ti pak souhlasí z důvodu jejich ochránění s odebráním jejich lidských práv (právo na svobodu projevu – zakázané manifestace, cenzura informací, internetu, právo shromažďovací – stanné právo ve Franci, právo nošení střelné zbraně atd.) a důvod k okupaci jiných zemí – Afganistán,Irák atd.

Tzv. terorismus byl odstartován útokem 11. září 2001 na WTC (dvojčata). Kdo se o to víc zajímal, ví, že to podle odborných posudků šlo o řízenou demolici.

Možná jste si už někteří všimli, že probíhá likvidace střední třídy. To proto, aby zůstala jen jednolitá masa pracujících. Bez tradice, bez historie, bez rodinných vazem, s nízkou inteligencí, promíchané rasy. To je to, o co se dnes snaží v celé Evropě s vlnou okupantů, kterým vlády říkají migranti. Je to plán, který byl vytvořen již velmi dávno Albertem Pikem, velmistrem Svobodných zednářů. Cílem je vytvořit novou Světovou vládu, jejímž základem je OSN, EU atd.

Nemohu popsat, o čem všem Icke mluvil. To není účelem tohoto článku, protože on mluvil asi 9 hodin čistého času. Ale musel jsem ve zkratce některé věci jmenovat proto, že ne všichni čtenáři jsou si vědomi výše zmíněného. Pak už je na nich, jestli si dohledají fakta. Podotýkám, že v mainstreamu je nenajdou. Ale internet naštěstí zatím není plně cenzurován.

No a teď to asi pro mnohé čtenáře začne být zajímavé. Icke mluví o tom, že všechny královské rodiny jsou pokrevně provázané. Ne nadarmo se o nich říká, že mají modrou krev. A oni jsou vlastně ti Ilumináti, protože mají částečně mimozemský genom. Jejich DNA je smíchaná s reptiliánskou mimozemskou rasou, čož je další stupeň pyramidy řízení na zemi. Reptiliánská rasa nemá schopnost empatie a soucitu. Jejich rasa je přísně hierarchická a kastovní. Jsou z jiné – vyšší dimenze a v naší mohou být po omezenou dobu a pak se musí vrátit do té své. Proto tady vytvořili genetickou manipulací královské rodiny, které reprezentují jejich zájmy.

… pokračování zítra …

Začátek formuláře

Věříte Davidu Ickemu?

Konec formuláře

 

—————

Zpět