Další sdílení HLUBOKÝCH PRAVD tentokrát terapeutem - Sergejem LAZAREVEM

19.10.2014 23:13

Další sdílení HLUBOKÝCH PRAVD tentokrát terapeutem - Sergejem LAZAREVEM.

Ze srdce

*d.

 

______________________ Původní zpráva: ________________________

milí přátelé,
omlouvám se za ještě jeden další mail - rozhovor se Sergejem Lazarevem a tím by zaslaný mail ztratil jakousi ucelenost. Jak ostatně vysvítá z úvodníku k článku.


Za těmito články a videi, ryze se zabývajícími tělem, jeho fyzickou očistou jsem zařadil článek, de facto přepis rozhovoru s ruským psychologem, léčitelem a terapeutem Sergejem Lazarevem. Článek má výmluvný název "Léčení pouze fyzického těla je jen odsouvání problému do budoucnosti".
Sergej Lazarev v tomto svém rozhovoru, proslovu, jde do hloubky a odhaluje příčiny nemocí fyzického těla jako nahromaděné negativní energie v energetickém poli člověka. Hovoří o souvislosti s morálními a charakterovými vlastnostmi člověka, jak je ten  který člověk žije. Hovoří o souvislostech nenávisti, vzteku, upnutí se k penězům, majetku, vlastnění čehokoliv (třeba i partnera, dodávám), hovoří o stresu a příčinách stresu. A pochopitelně uvádí a to na podkladě své dlouholeté praxe, o vlivu odpuštění, přijetí situace a skutečnosti jako souvislost svého života, jak jsem si to předchozími rozhodnutím, chováním, emocemi atd. ale i vč. karmických a dalších duchovně-energetick& ;amp ;yacute;ch záležitostí způsobil, pokud si uvědomím a otevřu se Lásce, pak se mohou dít i zázraky a člověk dochází k uzdravení těla, ale i celého, mnohdy problémového života.
Jen si dovolím doplnit, že S. Lazarev o tom všem, co jsem nyní vyjádřil, popsal, hovoří poněkud jinak, jinou terminologií. Ale nemyslím, že by to mělo být na závadu Je patrné, že ve své práci, ve svých názorech, filozofii se opírá o blbli, o teze až náboženského charakteru a také, vnímá duši i lidské Bytí, jeho části, zcela jinak, než jak to vnímáme my.
V tomto bodě, smyslu, je jeho cesta odlišná, ale je snadné vše to, co říká si přeložit do řeči a terminologie nám blízké, pochopit a uchopit podstatu a pak jsme ve shodě.
Jak asi také víte, esoterika, metafyzika, také jinak řečeno, není systemizovanou vědou. Je to obor, který odráží tu skutečnost, že cest k sobě a Bohu je opravdu velké množství, neřku-li nekonečně mnoho. A proto se zde může vyskytovat nekonečné množství přístupů a terminologických pojmenování a vyjádření.

Děkuji za pochopení.

Láďa

—————

Zpět