ČTYŘI DOHODY (přednáška, seminář) - workshopy dona Miguela Ruize a jeho syna dona Josého Ruize

31.10.2012 18:00

 

Program

Oba programy budou tlumočeny do češtiny!

 

Středa 31. října 2012

ČTYŘI DOHODY (přednáška, seminář)

18.00-21.00

            

              Čtvrtek 1. listopadu 2012

             ČTYŘI DOHODY – PÁTÁ DOHODA – phobuzení

             (celodenní seminář, 10.00-13.00 a 15.00-18.00)

 

Čtyři dohody a Pátá dohoda

Přednášky a workshopy dona Miguela Ruize a jeho syna dona Josého Ruize nabízejí praktické metody pro osobní transformaci, které si může nacvičovat v běžném životě každý, a tím i vytvářet důslednou a trvalou změnu. Miguel čerpá ze svých toltéckých základů jako naguál (šaman) a krok za krokem vás provede Čtyřmi dohodami, abyste objevili zdroj pravé svobody, což vám umožní oprostit se od sebeomezujících přesvědčení.

V této přednášce / workshopu vás don Miguel uvede do základů toltécké moudrosti, dědictví, jež mu předali jeho matka, mocná curandera (léčitelka), a jeho otec a dědeček, kteří byli všichni zcela ponoření do starobylých toltéckých tradic. Představí vám Dohody a nabídne důkladný rozbor každé z nich. Ukáže vám, jak můžete okamžitě aplikovat Čtyři dohody ve svém životě, abyste zakusili radost, svobodu a lásku, na něž máte přirozené právo.

To, že si užijete svobodu být tím, kým skutečně jste, svobodu dělat to, co opravdu chcete, je ten největší dar, který si můžete dát.  Během těchto důvěrných okamžiků, které s donem Miguelem zažijete, vám ukáže, jak vzkřísit svou osobní svobodu a jak už nikdy nikoho – včetně sama sebe – nesoudit. Bude to cesta vašeho posledního soudu. Tento den může být dnem, kdy přijmete sami sebe takové, jací skutečně jste.  V okamžiku, kdy přijmete víru, budete žít v lásce, protože vy sami jste láskou. V té chvíli bezvýhradně přijmete své tělo, pocity, svůj život a jeho příběh. Budete respektovat sami sebe a budete respektovat i veškerá stvoření.  Budete se bezpodmínečně milovat, beze strachu dokážete vyjádřit svou lásku druhým, říct „miluji tě“.

Spolu s donem Miguelem působí na jevišti i jeho syn, don José Ruiz, hrdý nástupce starobylého rodinného toltéckého dědictví, které prezentuje neotřelým moderním stylem. Se svou vysokooktanovou energií, radostnou povahou a hlubokým porozuměním toltéckých tradic vás José uvede do světa Páté dohody, praktického průvodce po sebepoznání, v němž je učedník po zvládnutí Čtyř dohod připraven stát se sám sobě učitelem. Odtud také povedeme sami sebe k vrozené moudrosti, s níž můžeme žít v pravdě a věčném štěstí.

Tento workshop je jedinečnou příležitostí, jak zažít na vlastní kůži toltécké mistry, Miguela a Josého Ruize, a jak se ponořit hlouběji do světa Dohod prostřednictvím otázek a odpovědí, rituálů, cvičení, meditací a obřadů, které vás přenesou zpět k pravé přirozenosti a vašemu já. Zde se naučíte bezpodmínečně milovat sami sebe, vstoupit do moci vašeho původního já a nechat minulost za sebou.  Naučte se zažehnout vášeň pro život a žít svobodně a v uvědomění.

—————

Zpět