Co je to Zapper?

20.11.2012 21:38

 

Co je to Zapper?

V devadesátých letech  minulého století zveřejnila kanadská lékařka Dr. Hulda Regehr Clark výsledky svých mnohaletých výzkumů. Vydala postupně několik knih, z nichž jedna vyšla i u nás („Revoluce v léčení všech nemocí“; Fontána). Základní poznatek z její práce je shodný s tím, nač už před mnoha lety přišel R.R.Rife. Totiž, že každý živý organismus produkuje jakési vlnění, které je pro každý druh organizmu v typickém vlnovém pásmu. Jelikož toto vlnění je možné měřit, začal výzkum Dr. Clarkové právě odtud.

Původ tohoto vlnění je ještě stále hádankou. Jde možná o tzv. auru, čchi či jinak pojmenovanou energii, která se vyskytuje bez výjimky u každého živého tvora. Pokud se toto vlnění změří a proti zjištěnému organismu vyšle vlnění na stejné frekvenci – po určité době uhyne. Dr. Clarková změřila frekvence vlnění velkého množství parazitů, neboť začátky výzkumu byly založeny právě na ničení mikroorganismů stejnou frekvencí, kterou parazit či bakterie produkovala.

Výzkum pokračoval a jak už to ve vědě chodí, došlo k vynálezu Zapperu vlastně náhodou. Roku 1994 požádala Dr. Clarková syna, aby jí postavil přenosný frekvenční generátor, který by umožnil ničit střevní motolici, vysílající na frekvenci 434 kHz.

Při testování přístroje ovšem zjistila, že zničil i tři jiné bakterie vysílající na zcela odlišných frekvencích. Po mnoha pokusech došla k názoru, že příčinou napájení přístroje baterií, jejímž vybíjením se přelaďoval. Zdokonalila tedy přístroj tak, aby jeho příkon kolísal mezi kladným a nulovým napětím. Toto se jevilo a jeví jako nejlepší způsob, jak se rychle zbavit všech patogenů. Vyžaduje však více aplikací (třikrát po 7-8 minutách s přestávkami 20 min).  Dr. Clark nazvala tento přístroj Zapper (zabíječ).

Zveřejnění výsledků jejích výzkumů vyvolalo ostrou nevoli farmaceutických firem. Lidem byla předhazována údajná nesmyslnost jejího výzkumu a vědci i lékaři se jejím závěrům a výsledkům veřejně vysmívali. Ale našlo se i hodně takových, kteří se nad těmito výsledky pozastavili a začali přístroj sami s úspěchem používat. Dr. Clarková pak byla dokonce několikrát zatčena a vězněna – obvinění se však vždy ukázala jako lichá a uměle vykonstruovaná. Zappery dnes používají miliony lidí po celém světě s naprosto neoddiskutovatelnými výsledky.

Představa, že Zapper je zázračná mašinka, která ochrání kohokoli před čímkoli je však velmi mylná. Zapper je pouze součástí stálé celostní očisty těla, udržující zdravotní stav v rovnováze. Zato však součástí jen velmi těžko nahraditelnou. K tělu je potřeba přistupovat zcela individuálně a poznat jeho potřeby a reakce. Dnes je již známo mnoho metod a postupů, které vedou k návratu zdraví i v těch nejtěžších případech, kdy současná medicína rezignuje. Není ale lepší, správným životním stylem vůbec nedospět až k těmto stavům? Není lepší využívat údajně „nevědeckých“ ale přesto spolehlivě působící postupů k udržení zdraví?

Při pátrání po netradičních léčebných metodách jsme v jedné pražské čtvrti objevili nenápadnou ordinaci. Chirurg, který v této ordinaci aplikuje tzv. ozónovou terapii se k tomu dostal vlastně také jen náhodou. Podle jeho slov, už zachránila stovky lidí před amputací tzv. diabetické nohy. Prvním z jeho případů byl mladý muž, kterému již medicína nedokázala pomoci a byl odsouzen k amputaci levé nohy… Poté, když podstoupil tuto terapii  – noha byla zachráněna. Tento lékař od té doby již přes 10 let aplikoval ozón stovkám pacientů s neuvěřitelnými výsledky. Například lidé s chronickým. únavovým syndromem (CNS) po terapii doslova ožijí. Ani tak jasné důkazy však nestačí, aby byla uznána a proplácena zdravotními pojišťovnami.

Netradiční postupy při řešení zdravotních potíží si získávají stále více přívrženců. Tyto postupy totiž odstraňují samotnou podstatu nemoci. Symptomy poté mizí samy a už se nevracejí.

Farmaceutické firmy se nechtějí s nikým dělit, nehodlají přijít o své neuvěřitelné zisky. Pokud se někde objeví levná a účinná léčebná metoda okamžitě zasáhnou. Prostřednictvím nastrčených figurek podávajících žaloby, rozesílají udání atd…

Běžnému a nepříliš přemýšlivému spotřebiteli je „hned jasné“, že šarlatáni a podvodníci číhají všude a raději běží do lékárny kde utratí těžce vydělané peníze za hezky zabalený osvědčený lék, doplněný alibistickým letáčkem s popisem všemožných vedlejších účinků. O alternativě, třeba v podobě „obyčejného“ heřmánku, nechtějí nic slyšet.

Nebyl přece nikdy v reklamách v televizi.

 

Zdroj :www.wmmagazin.cz/view.php?nazevclanku=zapper-10&cisloclanku=2012070003

—————

Zpět