Chemtrails - Bez Cenzury - DNBRadio.cz - Osud.cz

04.10.2012 19:50

 

 

Chemtrails - Bez Cenzury - DNBRadio.cz - Osud.cz

 
 
5 262 
   

Nahráno uživatelem  dne 13. 01. 2012

Dne 11.1.2012 ve vysílání pořadu Bez Cenzury na DNBradio.cz si NWOO povídalo s panem Jiřím M. Maškem z portálu Osud.cz. Tato krátká video ukázka je jen část z celého vysílání jež si můžete poslechnou z archivu zde:https://www.nwoo.org/view.php?nazevclanku=archiv-vysilani-poradu-bez-cenzury&a...

Kategorie:

Zprávy a politika

Licence:

Licence Creative Commons – uveďte autora (opětovné použití povoleno)

  •  
     
    líbí se: , nelíbí se: 10
 

Komentáře uživatele, který nahrál video ( NWOOorg )

  • Úžasný vědecký přístup. Modlitbou k pravdě. Mám podezření že tihle pseudovědci jsou placený elitou aby zpochybnili hnutí jako celek. Vytasit se s nedetekovatelnejma fotonovejma proudama a k poznání pravdy pomocí LSD či modlení a meditace... Fakt vědecký přístup... Žádná čísla, žádné konkrétnosti, pouze emoce, je to strašný! Perfektní ukázka manipulace. Odkdy je hliník těžký kov? Jaký je princip fungování toho chemtrails? Globální oteplování se neděje, vy to jistojistě přece víte... 8-)

  • to je tak:

    Vědecká metoda se dá použít nejen na hmotný svět, ale i na nehmotný/duchovní.

    A když zkoumáš hmotný svět, tak potřebuješ nástroje/smysly, kterými můžeš zjišťovat informace o hmotné realitě.

    Stejně tak je možné nehmotný svět zkoumat příslušnými nástroji/smysly.

    Nástroje existují a smysly je možné vycvičit tak, aby byly schopné vnímat duchovní svět.

    To, že slepý od narození nevidí, nebo mu byl poškozen duchovní zrak během dětství, neznamená, že neexistuje viditelný svět.

    V to

Nejzajímavější komentáře

  • Ti lidé bludy šíří především z důvodu vlastní seberealizace. Pravda není důležitá. Blbiny za to stojí, když jim přinášejí životní naplnění. Sdružení Sysifos bude muset rozjet výrobu Bludných balvanů sériově na lince. Jak těm dvoum bloudům vysvětlit, že soli barya a hliníku jsou snadno v atmosféře prokazatelné, když si chtějí vymýšlet podobně jak malé děti (u kterých je fantazírování dobré). Když se dospělý chová jak malé děcko, ve výsledku to může takovéto šílenství...

zobrazit vše

Všechny komentáře (24)

  • Mě by jen na zajímalo, proč se na to kouká, když v to nevěří? :D

  • to co jste napsal zní velmi chytře, bohužel to nevyvrací fakt, že pan Mašek se snaží peníze vytřískat ze všeho možného...já mám taky něco chytrého..."Závist plodí nenávist."

  • Nejvyhledávanější slovo na internetu je porno a ne chemtrails.

     

  • Aha! takže řekové odhalili pravdu o chemtrails a tak jim evropská unie vedená iluminátama připravila ekonomickou krizi :D :D to byl hlod jak kráva.

  • a já zase doporučuji používat mozek.to co nám v tomto videu předvedli tito rádobyodborníci....tak to bylo blábolení nesmyslů od začátku do konce.Blábolení,které těm opravdovým tzv.konspiračním teoriím jen e jen škodí.

    PS:.........a myslím,že lidé na tom videu mají jistojistě bohatou zkušenost s LSD o kterém se zmiňovali na začátku-)-)-)

  • Na problematiku umělých zásahů do počasí existují celé katedry. Pokud tedy katedry chrlí každý rok takto vyprofilované odborníky, co by tito odborníci dělali jiného, než v praxi prováděli to, co se učili? Jen v současné Číně se studiu řízeného ovlivňování počasí věnuje přes 35 tisíc vědců. Jak může někdo pochybovat o tom, že by k úpravám počasí docházelo? Doporučují odevřít oči a podívat se na nebe.

  • To je dobrá komedie, takhle sem se už dlouho nezasmál :)

  • No, se spolkem Sysifos to taky není úplně vpořádku. Je politicky zdeformovaný a nevím co si myslet o tom, že hlavní slovo tam mají věřící "vědci". Taky je moc pěkné, když se staví proti bludům šířeným kolem pádu budov WTC, ovšem je pod jejich rozlišovací schopnost odedělit bludy pavědců z osud.cz a seriozní zkoumání, je přebírají oficiální postoj. Výsledkem je organizované oblbování. Jedni něco oplácají blátem bludů a druzí to neomylně identifikují.

     
 

 

—————

Zpět