Čeho se vyvarovat při výrobě orgonitů

17.11.2013 22:00

Čeho se vyvarovat při výrobě orgonitů

 
Tak jsem se po dlouhé době rozhodl vyrobit sobě a manželce osobní orgonity. Na přiložených fotkách se podívejte jak to dopadlo. Pro ty méně zkušené doplňuji, že je doopravdy důležité použít POUZE silikonový olej. Teflonový olej, ať vám jej v obchodě budou vychvalovat až do nebes, budiž pro tyto účely zapovězen, neboť zřejmě nedokáže oddělit tuhnoucí pryskyřici od formy. Další věc budiž nezapomenuta, že čím více tvrdidla do pryskyřice přidáme, tím rychlejší, zběsilejší a intenzivnější vytvrzování bude. Tudíž i teplota stoupne na takovou míru, kterou plastová forma nemusí vydržet. K tomu mi na jednu formu ještě začalo svítit slunce, čímž bylo dílo dokonáno a forma doslova zmizela. V tu chvíli jsem začal litovat měděných galaktických spirál a kuliček howlitu, tygřího oka a magnetitu, které zůstaly uzavřeny v tom pekelném žáru bez šance na únik.
 
Orgonity fungujjí, leč pohled je na ně nelibý, což je vyřazuje ze hry o osobní přízeň mé manželky, pro kterou byl jeden z nich určený. Chybami se ale člověk učí a co vás nezabije vás posílí a nechval dne před večerem a kdo jinému jámu kopá...
 
Určitě vám ukážu další pokus. Už mám nové formy a už také mám silikonový olej. Teflonový nechám na kolo. To také potřebuje péči.
Lencher Falprea
 

 

—————

Zpět