Zaregistroval jsem další Holešovskou výzvu....spousta "výkřiků do tmy", ale efekt minimální. Poslední akce v Liberci byla fiaskem, neb ani megafon, ani organizátor nebyli k mání. Sledoval jsem lehce pobaveně rozčilení v davu. Jsem pro akci, ale v klidu, uváženě, věcně. T.G.Masaryk pracoval roky na tom, aby se Štefánikem vykřesali z obrozeneckého hnutí spojené národy Slovanů. Pak se našli dva vlastizrádci, kteří jeho dílo pošlapali jejich rozdělením a nechali si za to zatleskat.

Ono by to nebylo tak jednoduché, ale když jsou ve hře miliardy do rukou přisluhovačů, tak se daří i ten potlesk. Pak je velmi jednoduché utahovat opasky plebsu, když má ve svém lunaparku tolik lákadel ke hrám a rozptýlení. Ani si toho nevšimne....dokud se neválí někde pod mostem. Někdy i v kaluži krve, když to neustojí.

Až odložíme bulvární tisk a vypneme...navždy televize, až budeme mít počítač na spojení s důvěrnými přáteli a sdílet informace místo videoher, pak si třeba něčeho i všimneme. Že se máme obecně stále hůře není trend naší republiky, ale celého "vyspělého" světa. K čemu jsou sofistikované technologie, když se nám nežije lehčeji?  Pokud by se zdroje lidí nepřesouvaly do kapes malé skupiny mocnářů, pak by bylo vše v pořádku. Tady nejde o propagaci socialisticko-komunistických manýrů, ale o solidaritu a poctivé odměňování. To uměl Baťa. "Své" dělníky zabezpečil po všech stránkách.

Kde je vůle, tam je cesta. Zde vůle nebyla a Okamura zatím nemá "žádnou" pravomoc. Ani ANO jeho dobré návrhy nepomáhá prosadit. Ale i tak to čistí. Dočkáme se. Chce to trpělivost a důvěru. Když ne v Boží mlýny a Jeho zázraky, tak v prozření lidu i politiků.

Vždy máme na výběr. Kdo chce být šťastný, je šťastný...možná ti pod mostem ne. Ale na rovinu, kolik z nich je Ukrajinců,"šikmookých" nebo cikánů?

A nyní k nadpisu.

Vezmeme-li  úvahu, že je to tak jednoduché - změnou v myšlení změnit svůj život, pak lze připustit, že není reálné aby skupina odtržená od negativní reality vydržela být neovlivněna šťastná. Jak můžeme být šťastní, když naši blízcí to tak nemají a nechtějí přistoupit na tuto "hru"?

Pak dojde k oddělení zrna od plev (jak jsem zmínil minule) a ti pozitivní dostanou novou, "panenskou" planetu Zemi.

A je to! Karma za takový žvást nebude...ale i to je mi jedno.

Rozhodněte se rychle..... nová planeta, nebo otroctví pod bičem Iluminátských skupin?