BRACO, VÝJIMEČNÝ ČLOVĚK A FENOMÉN POCHÁZEJÍCÍ Z CHORVATSKA

08.11.2016 23:21

BRACO, VÝJIMEČNÝ ČLOVĚK A FENOMÉN POCHÁZEJÍCÍ Z CHORVATSKA
Braco, vlastním jménem Josip Grbavac je fenomén pocházející z Chorvatska, vzácný člověk s výjimečným darem pomáhat lidem. Přestože v České republice není téměř vůbec známý, působí veřejně již přes dvacet let od roku 1995 po celém světě. V sobotu 5. listopadu 2016 poprvé navštíví Prahu.
Jeho posláním, jak je patrné ze svědectví obrovského množství lidí o něm z mnoha zemí je pomáhat. Přestože se nepovažuje za zázračného léčitele, nechce se tak nazývat a lidem nijak neslibuje uzdravení, po setkáních s ním obrovské množství lidí referuje o vymizení zdravotních problémů a vyřešení životních překážek a potíží. Braco má mimořádné schopnosti a potvrzuje to mnoho odborníků z oblasti zdravotní péče, lékařů a vědců.

MÍROVÁ CENA „PEACE POLE“
Za svou humanitární činnost Bracovi byla v New Yorku v roce 2012 udělena prestižní mírová cena „Peace Pole“ od organizace World Peace Prayer society (společnosti prosící za světový mír) přičleněné k Organizaci spojených národů (OSN).

BRACO, JEHO ZAČÁTEK
Braco se narodil 23. listopadu 1967 v Záhřebu v Chorvatsku v bývalé Jugoslávii. Díky postavení svých rodičů a jeho rodiny v dětství nikdy neměl žádný materiální nedostatek, jeho jedinou oblíbenou činností přesto bylo trávit volný čas osamotě v čisté přírodě.
Ve věku 24 let úspěšně dokončil vysokou školu v Záhřebu a se svým otcem řídil prosperující rodinnou firmu. Avšak materiální dostatek jej nijak nenaplňoval a hledal stále něco jiného a smysluplného. V roce 1994 se setkal s charismatickým zázračným léčitelem a prorokem Ivicou Prokičem, který byl znám svými pomocemi mnoha lidem v bývalé Jugoslávii, kdy pomáhal vždy zcela zdarma a ve svém volném čase. Ivica Prokič se stal v této době Bracovým mentorem, to on mu dal jméno Braco, což v chorvatštině znamená mladší bratr. Po Prokičově smrti v roce 1995 Braco v sobě objevil stejné zázračné schopnosti a pokračoval v práci, kterou započal jeho předchůdce. Začal veřejně působit i v mnoha jiných zemích po celém světě.

SETKÁNÍ S BRACEM
Od roku 2004, kdy v určité době pomáhal najednou tisícům lidí, Braco předává dar, který má vždy jen v tichosti, mlčením a svým pohledem větším skupinám najednou. Veliká množství lidí podávají svá svědectví, kdy po Bracově jen několikaminutovém působení zmizely těžké zdravotní problémy a tíživé životní či vztahové situace se změnily k lepšímu, nebo vymizely.
Setkání takto probíhají i nadále ve větších sálech. Pokud Braco nepůsobí ve své domovské zemi v Záhřebu v centru v ulici Srebrnjak 1, kde pomáhá zcela zdarma, organizátoři vybírají poplatek za pronájem prostor, aby se tak usnadnilo Bracovo působení i v zahraničí.
Aby byla usnadněna pomoc lidem, kteří se s Bracem nemohou osobně setkat, začal před několika lety Braco pomáhat i prostřednictvím přenosu působení po internetu, kdy je během několika dnů živě přenášen kamerou pohled Braca. Jsou mnohé zprávy, že i takovéto působení pomohlo lidem stejně, jako osobní setkání s Bracem a bylo stejně účinné.

SVĚDECTVÍ
V současné době je písemně či filmově dokumentováno veliké množství svědectví lidí z mnoha zemí z celého světa o pomocech, které nastaly po setkáních s Bracem. Tento fenomén je v současné době zkoumán i některými odborníky z oblasti vědy a lékaři.
Svědectví lidí:

Julio César, Mexiko
„Na počátku roku 2012 jsem byl diagnostikován s ankylozující spondylitidou (chronické zánětlivé onemocnění postihující sakroiliakální klouby a intervertebrální klouby páteře, v důsledku dochází k postupné fúzi páteře). Byl jsem ve čtvrtém stádiu ze čtyř a čtyři různí lékaři mi dali diagnózu: nevyléčitelné.
Začal jsem se účastnit dálkového přenosu působení po internetu s Bracem přes live stream v prosinci 2012. Brzy jsem začal pociťovat, že je to stále lepší a lepší pokaždé, když jsem se účastnil přenosu na dálku. Po zhruba jednom měsíci jsem šel k lékaři a podstoupil nové testy (MRI, CT scan, ultrazvuk, atd.) a velice překvapení lékaři mi sdělili, že nevědí, co se se přesně stalo, ale že již tuto nemoc vůbec nemám. Jeden lékař mi řekl: „Byl jste vyléčen zázrakem.“

Irene Triantafyllou, Řecko
„Účastním se setkání s Bracem již 4 roky a je mnoho příběhů, které bych mohla vyprávět (včetně fyzického a emocionálního vyléčení a pozitivních a osvobozujících změn ve všech oblastech mého života), a za které jsem velice vděčná. Energii, která se prostřednictvím Braca přenáší pociťuji a nemohu popsat jinak než jako čistou vodu. Prostou, jemnou a silnou bez jakýchkoli přísad. Voda nemá žádnou chuť. Nemá žádnou barvu. Nemá žádnou vůni. Není to tak, že by ji člověk měl, nebo neměl rád. Prostě ji pije. Protože ji potřebuje. Protože lidské tělo je složeno z vody. Mohu o Bracovi mluvit jen v tichu, s mou největší radostí, láskou a respektem.”

Maria Vidira, Švýcarsko
“Měla jsem artrózu po mnoho let, což mi v té době stěžovalo mou práci jako pokladní. V roce 2000 mi má kolegyně řekla, že existuje člověk, který pomáhá lidem a já jsem se rozhodla se s ním setkat. V té době Braco ještě stále mluvil s lidmi osobně. Po tomto setkání jsem měla silnou potřebu si protáhnout nohy a ruce, jak nejvíce to tehdy bylo pro mne možné. Od toho momentu má artróza jednoduše zmizela a cítím se skvěle! Také můj otec, který měl rakovinu, dostal pomoc. Jediné, co jsem udělala bylo, že jsem vzala jeho fotografii k Bracovi.“

Sanda Banic, Kanada
“Po 15 let jsem trpěla artritidou páteře a kyčlí. Navštěvovala jsem jednoho lékaře za druhým a také jsem zkoušela různé terapie a nejdražších soukromých klinikách. V červenci 2011, jsem se zúčastnila setkání s Bracem a vzala jsem si s sebou DVD s hlasem Braca a poslouchala ho doma. V průběhu pouhých několika dní bolest jednoduše zmizela. Od té doby jsem úplně bez bolesti.
V roce 2014 byl můj manžel diagnostikován s rakovinou prostaty a jeho lékaři mu sdělili, že má pouze 2-3 roky života. V té době byl plánován i Live Stream s Bracem. Jak jsem jej sledovala držela jsem fotografii mého manžela a směřovala jsem všechny mé prosby srdce k němu aby se uzdravil. Již po první seanci jsem cítila vnitřní mír a pocit, že vše bude v pořádku. K překvapení všech, následné výsledky PSA krevních testů mého manžela byly naprosto v pořádku a nebyly zde žádné známky rakoviny prostaty. Nemám slov k vyjádření svého vděku za možnost Live Streamu a toho, co to přináší.“

https://www.braco.me/en/testimonials/visitors/
Svědectví lékařů a vědců:
https://www.braco.me/en/testimonials/experts/

UPOZORNĚNÍ
Každé setkání s Bracem je možné jen ve skupině lidí.
Jen dospělí (od 18 let ) se mohou účastnit setkání s Bracem. Děti a těhotné ženy od 3 měsíce těhotenství by se účastnit neměly – raději někdo blízký může držet fotografii dítěte, nebo osoby během setkání s Bracem, kdy se vytvoří láskyplné spojení pro kohokoli, kdo se nemůže osobně účastnit.
Setkání s Bracem nejsou spojena s jakýmkoli náboženstvím, církví, nebo filozofií. Jsou přístupná každému bez ohledu na náboženství, rasu nebo ideologii.
Braco nijak neslibuje pomoc a vyléčení a setkání s ním (pohledem, nebo slyšením jeho hlasu) nejsou náhradou za lékařskou pomoc a léčení, které může vykonávat jen lékař. Prosíme, následujte rady svého lékaře vždy před i po setkání s Bracem a pokračujte v případných konzultacích s vaším lékařem, pokud se jedná o jakýkoli zdravotní problém. Prosíme o uvědomění, že zúčastnění se setkání s Bracem není náhrada za lékařské ošetření a lékařskou konzultaci. Lékařské ošetření a medikace, předepsaná terapie by měly probíhat a mělo by v nich být pokračováno tak, jak doporučí ošetřující lékař před a po zúčastnění se setkání s Bracem.
Braco neprovádí žádné diagnózy a léčení. Nemluví se svými návštěvníky a nedotýká se jich.
Prosíme o uvědomění hluboké milosti, která je skryta v setkání s Bracem (osobním, nebo v přímém přenosu) a z tohoto důvodu prosíme o nenahrávání/fotografování jakékoli části setkání s Bracem s jeho pohledem nebo hlasem. Všechna setkání s ním jsou zamýšlena jako přímý zážitek pro vás. Děkujeme.

TICHÝ POHLED BRACA
Braco sám nevysvětluje to, co mnozí nazývají „energií“, nebo transformačním účinkem svého tichého daru, který na lidi má. Zvláštní „milost“ a prostota je přítomna v setkáních s Bracovým pohledem a někteří lidé referují o vymizení překážek ve svém životě po setkání s Bracem. Jiní lidé, kteří přijdou na setkání s Bracem ve skupině, pociťují zvláštní blahodárnou „energii“ v práci a zjišťují pozitivní změny ve svých životech se zvláštními zážitky včetně úžasných fyzických změn.

FOTOGRAFIE
Během uplynulých let bylo zjištěno, že pokud lidé přinesou fotografie a soustředí se na jednu, nebo dvě milované osoby během osobního setkání s Bracem, nebo přímým přenosem jeho pohledu po internetu, pak tyto přinesly pozitivní změny pro některé lidi. Prosíme, fotografie by neměly být posílány e-mailem organizátorům, nebo do Bracova centra v Záhřebu v Chorvatsku. Pokud není pro Vás možné se osobně účastnit a nemáte ani nikoho, kdo by Vaši fotografii přinesl, někteří lidé referují o tom, že DVD Braca, nebo jím napsané knihy, byly jinou možností, jak se spojit s darem, který Braco má.

LIVE STREAMING
Přímý přenos pohledu Braca po internetu je nyní možný pro kohokoli, kdo se chce účastnit ze svého počítače, tabletu, nebo mobilního telefonu na této webové stránce
www.braco.me. Zprávy od lidí z celého světa potvrzují, že toto může být stejně efektivní, jako osobní setkání s Bracem. V současnosti lidé, pro které není možné cestovat do růžných míst, kde se koná setkání s Bracem, mohou tímto také získat pomoc z daru, který Braco sdílí. Veškeré přímé přenosy pohledu Braca po internetu jsou zcela zdarma. Děkujeme za podporu, pokud se lidé pro ni rozhodnou tak, aby i nadále zůstala zdarma. Více informací je možné nalézt v kalendáři Live Streaming Schedule na webové stránce www.braco.me.

—————

Zpět