Bolí vás ramena? Máte asi pořádný náklad

24.07.2015 23:55

Bolí vás ramena? Máte asi pořádný náklad

Bolest hlavy znamená neschopnost učinit nějaké rozhodnutí, bolest šíje značí neochotu odpustit a bolest žaludku ukazuje na to, že něco nedokážete „strávit“. Naše tělo nám jasně dává najevo, kde se v naší citové sféře nachází problém a na co bychom se měli zaměřit.

Josh Richardson

Bolest je vždy primární, fyzická manifestace energie přichází až poté. Žádný jiný zdroj bolesti než ten energetický není. Fyzický projev přichází až po něm. Jedna každá bolest v našem těle má původ v konkrétním citovém stavu, který nás má upozornit, že na určitých oblastech našeho života je stále nutné pracovat. Jakmile zpracujeme dotyčné lekce, bolest zmizí.

Co se týče bolesti, komunikuje s námi tělo přímo doslovně. Zkušenosti a citové stavy se přímo odrážejí na konkrétních místech našeho těla. Tělo nám zcela přesně ukazuje, kde leží problém. Jediné, co musíme udělat, je dešifrovat jeho zprávu.

  1. Bolest svalů. Představuje překážky v pohybu životem. Jak pružní jsme v práci, doma i ve vztahu k sobě. Plujte s proudem.
  2. Bolest hlavy. Bolesti hlavy lze připsat neschopnosti učinit nějaké rozhodnutí. Zvlášť u migrén je tato spojitost patrná. Každý den si určete nějaký čas na relaxaci. Dělejte něco, co zmírní napětí.
  3. Bolest krku. Jsou známkou toho, že možná máte problémy někomu odpustit, a to dokonce i sobě. Pokud vás bolí krk (míněno šíje), zamyslete se nad věcmi, které na sobě i na ostatních máte rádi. Vědomě pracujte na své schopnosti odpouštět.
  4. Bolesti dásní. Stejně jako v případě hlavy i bolest dásní ukazuje na to, že jste neučinili nějaké nutné rozhodnutí nebo že se ho nedržíte. Ujasněte si to a jděte za tím!
  5. Bolest ramen. Bolest ramen signalizuje, že si nesete pořádné emoční břemeno. Najděte si nějaké aktivní řešení a část břemene neváhejte rozdělit mezi ostatní lidi ve svém životě.
  6. Bolest žaludku. Jste schopni „strávit“ svůj život, nebo vám leží v žaludku? Zažívací problémy znamenají pocit nenaplnění. Máte v sobě prázdné místo a to vám působí žal.
  7. Bolest horní části zad. Bolest horní části zad ukazuje na nedostatek citové podpory. Můžete se cítit nemilovaní, možná také nedáváte najevo svoji lásku. Pokud jste sami, je čas vydat se na nějaké rande.
  8. Bolest spodní části zad. Pokud vás trápí bolest v bedrech, tak vám možná dělají příliš velké starosti peníze nebo nedostatek citové podpory. Bylo by dobré požádat o to dlouho odkládané zvýšení platu nebo obrátit se na finančního poradce, který vám poradí, jak lépe hospodařit.
  9. Bolest v kříži a v kostrči. Možná si „sedíte“ na něčem, čemu byste měli věnovat pozornost. Pusťte se do toho a uvidíte výsledky.
  10. Bolest loktů. Souvisí s odporem vůči změnám v životě. Máte-li pocit ztuhlých paží, jste možná i v životě příliš „ztuhlí“. Je načase zamyslet se nad možnostmi kompromisů a trošku rozvířit stojaté vody. Naprosté minimum je nevzdorovat proudu života.
  11. Bolest paží obecně. Nesete si někoho nebo něco, co pro vás představuje emocionální břemeno. Měli byste se zamyslet nad tím, proč to děláte a zda je to stále ještě nutné.
  12. Bolest rukou. Ruce podáváte ostatním, představují spojení. Bolest rukou může znamenat nedostatečný kontakt. Pokuste se získat nějaké nové přátele. Jděte na oběd s kolegy. Komunikujte. Bolest rukou může představovat i držení a pouštění.
  13. Bolest kyčlí. Máte-li strach z pohybu vpřed, může se to projevovat v podobě bolení kyčlí. Taková bolest může být znakem toho, že se vzpíráte změnám. Také může naznačovat přílišnou opatrnost při rozhodování. Uvažujete-li o něčem velkém, je čas rozhodnout se. Obecně se bolest kyčlí vztahuje k podpoře/opoře. Vykloubená kyčel souvisí s nerovnovážným vztahem k životu. Pocit nedostatku lásky a podpory.
  14. Bolest kloubů obecně. Podobně jako bolest svalů značí i bolest kloubů nedostatek pružnosti nebo přílišné lpění na určitých situacích. Buďte otevření novým myšlenkám, lekcím a zkušenostem.
  15. Bolest kolen. Nahlížení na život jako na něco, co vám neposkytuje oporu. Vnitřní koleno: společnost, zaměstnání, přátelé. Vnější koleno: osobní problémy. Potřebujete být pokornější. Věnujte nějaký čas dobrovolnictví. Upamatujte se na to, že jste smrtelní. Jste jen lidé, a ačkoli máte ego, nesmíte mu dovolit, aby vašemu životu vládlo.
  16. Bolest zubů. Nelíbí se vám vaše situace a denně si tu nechuť opakujete v myšlenkách a emocích. Opakujte si, že různými zkušenostmi, pozitivními i negativními, proplouváte snadno a že se s nimi lehce vyrovnáváte.
  17. Bolest kotníků. Může signalizovat, že si odpíráte potěšení. Je čas začít si trochu víc dopřávat. Okořeňte si trošku romantický život.
  18. Bolest způsobující (chronickou) únavu. Nuda, odpor a popírání nutnosti pohnout se dopředu. Otevřete se tomu hlásku, jenž vás jemně vede vstříc dalším zkušenostem.
  19. Bolest nohou (od kotníků dolů).  Když jste sklíčení, může vás začít trápit bolest nohou. Přílišný negativismus se může ve vašem těle projevit nepříjemnými pocity v nohou. Hledejte v životě drobné radosti. Pořiďte si nového mazlíčka, vyzkoušejte nějaké nové hobby. Zaměřte se na radost.
  20. Nevysvětlitelná bolest v různých částech těla. Právě probíhá překódování buněčné struktury lidského těla. Tělo se čistí a zbavuje převládajících starých frekvencí. Aby se mohla pročišťovat tělesná energie, musí dojít k oslabení imunitního systému a vlastně všech systémů těla. Takže se může zdát, že jsme nemocní, ale ve skutečnosti se víceméně čistíme. Vězte, že to přejde.

 

—————

Zpět