Andělské stránky

28.10.2012 22:57

 

Milí,

vítejte na andělských stránkách, které vznikly na základě mnohých vašich dotazů a žádostí. Jsou určeny pro příznivce nejen mých andílků a pro všechny, kteří touží po andělských dárcích pro své blízké. Zároveň však také pro všechny, kteří vnímají, že něco je jinak, že jsou vyčerpaní, vystresovaní a možná zmatení, a hledají proto pomoc, či radu.

Dotazujete se také poměrně často, jestli pořádám přednášky či meditace, kterých byste se mohli zúčastnit. Vnímám dobře toto vaše přání, ale nechávám vše plynout. Až přijde správný čas, jistě nějakou podobnou akci pro vás s radostí a láskou uspořádám. V současné době však přednáším a skupinové meditace provádím jen na pozvání a primárně se soustřeďuji na individuální práci. Pokud byste se v budoucnu chtěli zúčastnit nějaké mé akce, prosím napište mi na e-mail, abych vás mohla o připravované akci informovat.

S láskou a dotykem andělů,
Jana

Odkaz : www.andelskestranky.mysteria.cz/

 

Andělské obrázky


Andělské obrázky vznikají automatickou kresbou při napojení na energii andělů. Díky tomu je andělská energie do obrázku přímo převedena a silně z něj vyzařuje. Citlivější jedinci mohou toto záření cítit v podobě vibrací, nebo teplotního vyzařování - obrázek hřeje.

Obrázky jsou propojením se světem andělů, harmonizují, léčí a pozitivně působí na vše ve svém okolí. Dá se s nimi dále pracovat – například intuitivně přikládat na problematická místa na těle, a podobně. Osobně doporučuji opravdu si udělat z anděla partnera pomocníčka – můžete se mu svěřovat se svými starostmi i radostmi, žádat ho o pomoc, či radu..odpovědi přicházejí nepřímo, např. si přečtete nebo uslyšíte nějakou informaci, která Vás navede na novou myšlenku, a podobně. Čím více budete s anděli komunikovat, tím více se Vám bude posilovat schopnost vnímat andělské vedení a rady.

Každý z obrázků má své specifické vyzařování. Výběr správného anděla je snadný – vždy Vás zaujme ten, který je pro Vás nejvíce vhodný. Pokud Vás přitahuje více obrázků, je to proto, že jejich energie se vzájemně kombinuje pro Vás vhodným způsobem. Chcete-li obrázek vybrat jako dárek, vybírejte s myšlenkou na danou osobu.

 Motivy andělských obrázků

¨

 

 

 

 

 

 

Keramičtí andělé – nositelé světla


Každý anděl ode mne dostane požehnání. Většinou také proběhne při předání iniciační léčení pro budoucího majitele. Andílek dále působí jako zářič energie, podobně jako obrázky.

Keramičtí andělé jsou ručně modelováni mistry svého řemesla. Výška sošky je cca 30 cm. Každý anděl je originál, proto nikdy nenajdete dva zcela stejné. Existují v několika barevných provedeních: bílý, dále odstíny modré a odstíny přírodní - hnědé. Barevnost je pokaždé jiná v závislosti na materiálu a technologii, najdete proto andílky světlejší i tmavší. Andělé v mém obchůdku jsou pečlivě vybíráni, a proto všichni mají nádhernou energii a duši.

Někdy se stane, že několik andělů vytváří energeticky konzistentní skupinku – dvojici, trojici, pětici…věřím, že nejde o náhodu, a proto tyto anděly ráda předávám v celé skupince. Já sama mám jednu nádhernou pětici doma, neměla jsem to srdce je rozdělit :o)

Nově jsou v nabídce také překrásné ženy - andělé a víly

Výška sošek cca 40 a 70 cm.

Vzhledem k tomu, že jde o ruční výrobu a anděly vybírám podle energie, kterou vyzařují, nemohu nikdy zaručit, že budou na skladě všechny barevnosti. Nejlepší je anděla osobně vybrat z aktuální nabídky. Pokud vysloveně trváte na některé barevnosti, která není v nabídce, je potřeba počkat, až bude ve správné barevnosti a energii vyroben a dodán.

 

 

 

—————

Zpět