Andělé v akci

04.10.2012 22:10

 

 

Andělé v akci

 
O tom, že naše kroky neustále sledují naši osobní andělé, není asi na tomto portále sporu. Mají rozsáhlé pravomoci a ve vypjatých případech se mohou spojit s naším fyzickým světem. Je to různé. Někteří žijí tak smutný či hazardní život, že za něj "oddělají" třeba 3x více andělů. Andělé totiž jako velmi jemné bytosti cítí veškerou bolest, stres či naše krizové situace mnohem silněji, než my samotní.

Jana Bobošíková mi vyprávěla, jak jejich malá dcera jednou zachránila jejímu manželovi život tím, že začala v Praze u televize usedavě brečet. On jel po dálnici v Německu a usnul, ze sna ho probudil pláč jeho dcery a stačil ještě strhnout řízení vozu směřujícího již do pole mimo dálnici.

Sám jsem zažil podobný případ, kdy jsme s kamarádem, který řídil, jeli na fotbalové utkání české reprezentace do Lucembuska. V Kaiserslauternu jsme si ani jeden na přechodu nevšimli chodce, který přecházel. V hlavě mi začal obrovsky silným hlasem zpívat anděl (viz hudební díla Toma Kenyona, kterému se povedlo asi nejlépe zachytit tón a vibrace andělů), čímž jsem si ho všiml, stačil zařvat pozor a kamarád na poslední chvíli strhl volantem, takže jsme ho o fous minuli.

Někteří mluví o tom, že těsně před třeba automobilovou nehodou obklopí člověka tisíce většinou zlatých kuliček či bublin. Takový člověk pak vylézá nebo vylétává ze svého hroutícího se vozu k velkému údivu záchranných složek přispěchávajících na místo nehody téměř nezraněn.

A tato příhoda je několik dní stará nahrávka z jedné křižovatky v Číně. Skutečná událost, nebo graficky vyrobený fake (lidé na internetu mluví o video-klipu společnosti zaměřené na video-hry)? Bůh suď, jako vždy nechávám úsudek na vašich pocitech. Ovšem takové věci se v reálu dějí a budou dít stále více. A tato videa, ať už je pouští kdokoli z jakéhokoli účelu, nás upozorňují na příchod nové doby. :)

 

 

—————

Zpět