9.9.2016 - 9 - 9 - 9 = 9 - Ukončení tří projektů na planetě Zemi

08.09.2016 20:14

Ahoj přátelé, sdílíme aktuální informace od Evy Puklové a Zdeňka Krejčíka:

 

Svou stálou duchovní prací včera zjistili, že pro planetu Zemi byly dány tři Projekty, které zítřejším dnem 9. 9. 2016 = 9 - 9 - 9 = 9 (devítka znamená dokončení) končí. Dnešní půlnocí přijde velká vlna energií a vibrací lásky a bylo by dobré do té doby zrušit si závazky, které jsme dali Zdroji v souvislosti s těmito projekty.

 

Jsou to projekty:

 

1. Dualita na planetě Zemi.

 

2. Mysl na planetě Zemi  = totální ovládnutí svou myslí a tím odpojení od svého srdce a z toho vyplívající návrat do duality.

 

3. Člověk jako nástroj poznánína planetě Zemi = totální degradace lidské důstojnosti, abychom zakusili opravdu všechno.

 

Pro tyto projekty jsme se všichni jako služebníci světla s nadšením zavázali Zdroji.

Včerejším dnem zdroj spustil vlnu čištění těchto závazku a planetou letí obrovská vlna emocí spojených s těmito projekty.

Můžeme cítit hodně emocí, odpojení od srdce, že nám nic nefunguje, deprese, ztrátu smyslu života a čehokoliv…..atd.

Zdroj nám předal informaci, že bychom měli veškeré závazky, které se týkají těchto projektů, co nejdříve zrušit a mělo by se nám velmi ulevit. Zdroj sám tyto závazky plošně ruší. Z toho důvodu, že je zde stále svobodná vůle a tu ctí nejvíce, je třeba abychom tyto závazky, které jsme sami svobodně uzavřeli, také sami vědomě zrušili.

 

 

Možný způsob zrušení závazků - důležitý je záměr a být vědomě ve svém srdci, způsob je na vás:

 

Uvědomte si svou srdeční čakru (pro lepší procítění si můžete na srdce položit ruku) a proveďte alespoň sedm hlubokých nádechů a výdechů do srdeční čakry.

Při nádechu si v duchu říkejte a prociťujte  „Já jsem", při výdechu „Boží přítomnost".

 

 

     1. Zrušte veškeré bloky, které brání zrušení všech závazků souvisejícími se všemi třemi Projekty:

 

    „Já jsem, já jsem ta mocná přítomnost boží ve mně a láskou svého srdce přijímám světlo i tmu své cesty".

 

   „Já jsem, já jsem ta mocná přítomnost boží ve mně a láskou svého srdce ruším a transformuji veškeré bloky a vše, co mi brání zrušit veškeré své závazky, které jsem dal/a  Zdroji v souvislosti s projektem Dualita na planetě Zemi, Mysl na planetě Zemi a Člověk jako nástroj poznání na planetě Zemi, veškeré závazky normální, utajené, super utajené, zastíněné a v časoprostorových kapsách, v celém rozsahu a zcela vědomě ruším a transformuji tyto bloky, TEĎ"pokud můžete, říkejte to celé nahlas, nebo alespoň to TEĎ a pak hned proveďte alespoň sedm hlubokých, vědomých nádechů a výdechů. Prociťte, otestujte si, kdy energie doběhne a pak přejděte k bodu 2. 

 

     2. Zrušte veškeré své závazky pro každý projekt zvlášť:

 

          „Já jsem, já jsem ta mocná přítomnost boží ve mně a láskou svého srdce ruším a transformuji veškeré své závazky, které jsem dal/a  Zdroji v souvislosti s projektem Dualita na planetě Zemi,veškeré závazky normální, utajené, super utajené, zastíněné a v časoprostorových kapsách, v celém rozsahu a zcela vědomě ruším a transformuji, TEĎ“...proveďte alespoň 7 hlubokých, vědomých nádechů a výdechů a prociťte, otestujte si, kdy energie doběhne a pak přejděte k dalšímu projektu níže.

 

·        „Já jsem, já jsem ta mocná přítomnost boží ve mně a láskou svého srdce ruším a transformuji veškeré své závazky, které jsem dal/a  Zdroji v souvislosti s projektem Mysl na planetě Zemi, veškeré závazky normální, utajené, super utajené, zastíněné a v časoprostorových kapsách, v celém rozsahu a zcela vědomě ruším a transformuji, TEĎ“...proveďte alespoň 7 hlubokých, vědomých nádechů a výdechů a prociťte, otestujte si, kdy energie doběhne a pak přejděte k dalšímu projektu níže.

 

·        „Já jsem, já jsem ta mocná přítomnost boží ve mně a láskou svého srdce ruším a transformuji veškeré své závazky, které jsem dal/a  Zdroji v souvislosti s projektem Člověk jako nástroj poznání na planetě Zemi, veškeré závazky normální, utajené, super utajené, zastíněné a v časoprostorových kapsách, v celém rozsahu a zcela vědomě ruším a transformuji, TEĎ"...proveďte alespoň 7 hlubokých, vědomých nádechů a výdechů a prociťte, otestujte si, kdy energie doběhne a pak přejděte k požehnání celému poznání níže.

 

        „Já jsem ta mocná přítomnost boží ve mně a láskou svého srdce děkuji a žehnám celému tomuto hlubokému poznání , žehnám, žehnám TEĎ"...7 hlubokých, vědomých nádechů a výdechů.

 

Po tomto zrušení všech závazků by se vám mělo velmi ulevit.

 

S láskou předala Eva Puklová a Zdeněk Krejčík

 

—————

Zpět