5. srpen 2012. Připravujeme pro Vás přednášku Keishy Crowther, známé jako Little Grandmothe

30.07.2012 20:12

 

5. srpen 2012. Připravujeme pro Vás přednášku Keishy Crowther, známé jako Little Grandmother. Kiesha Crowther - Little Grandmother  - Malá Babička se stala šamankou ve 30 letech. Je dcerou bílého otce - přítele a ochránce indiánů a indiánské Siouxské / Salishské matky. Vyrůstala v malé zemědělské komunitě na jihu Colorada, nezávisle na domorodých tradicích svého lidu žijícího v rezervaci.

Jako dítě strávila dlouhou dobu sama v divočině, kde žila a kde se učila přírodní moudrosti. Netušila, že jí bylo již v jejím útlém věku předurčeno kmenovými stařenami, že se později stane šamankou, proto byl její život poznamenán nevšedními zážitky a schopnostmi, kterým nerozuměla. V dětských letech se učila od předků, předchozích babiček a Matky Země. Měla schopnost vjemů a komunikace se zvířaty, vyrůstala v hlubokém souznění s přírodou. Získala akademické vzdělání v oboru zoologie a mnoho let pracuje jako specialistka na divoká zvířata. Založila neziskovou organizaci "SLV Wildlife & Endangered Species Rescue Center"  - záchranné přírodní centrum pro ohrožené druhy, pomocí které se snaží vytvořit bezpečné místo pro ohrožená, zanedbaná či zraněná zvířata. Když se stala šamankou začala se o svůj dar a vědomosti dělit s ostatními - pořádá léčebná sezení a ceremonie, rozhodla se, že nebude pomáhat jen „svým“ lidem na severu, ale že bude pracovat pro sjednocení všech velkých i malých kmenů a národů,  lidí černých bílých, žlutých, rudých, místních i cizích, aby spojila srdce a lásku všech lidí, kteří jsou ochotni naslouchat a žít v souladu s matkou Zemí a jejími tvory.

 

Dnes je práce a moudrost Malé Babičky řízena jejími spirituálními průvodci, předky, žijícími stařešiny, duchovními průvodci z lidu Jižní Ameriky a Velkým Duchem. Jejím záměrem je zůstat věrná univerzálnímu povaze poselství, o něž byla požádána, a dále ho šířit a sdílet, i když evidentně nikoliv jako reprezentant jakékoliv tradice domorodých Američanů. Kiesha dál veřejně promlouvá a pořádá léčebné ceremonie, které jsou žádoucí pro léčbu Matky Země

"Shromažďujeme Kmen mnoha barev. Kdo to je? Jsou to všichni, kteří si přejí opět žít ze svého srdce. Každý, kdo miluje svou Matku Zemi. Každý, kdo si dokáže uvědomit, kdo skutečně jsme. To je ten kmen."

 „Chtěla bych, abychom všichni procítili vděčnost. Vězte, že při prociťování vděčnosti jsme nejblíže energii světla čisté lásky. Je to nejlepší způsob, jak můžeme vytvořit v této fyzické formě prostor pro vše, co přichází. A je to právě vděčnost a láska, které změní naši planetu.“

 

Kiesha Crowther - Little Grandmother

 

Vstupenky lze zakoupit na www.vstupenkov.cz

Zvýhodněná cena 990,- Kč (40 EUR) platí pouze do 15.7.2012.

Standardní cena od 16.7.2012 je 1.200,- Kč (47 EUR).

 

Lektor Little Grandmother (Kiesha Crowther)

Místo Lichtenštejnský palác (Hudební fakulta AMU), Praha

Te

—————

Zpět