19.2.2015 - rok Ovce

18.02.2015 18:48

Rok Ovce (nebo též Kozy) začíná 19.února 2015 a končí 7. února 2016.

 

Po rušném a energetickém roce Koně nás čeká zklidnění a větší vyrovnanost.

 

Rok Ovce je vhodný k relaxaci a k usmíření se nejen se sebou, ale i s ostatními. Je to jedinečná příležitost se zastavit a zamyslet se nad svým životem a svým posláním na této zemi.

Rok Opice, který bude po Ovci následovat, už mám tuto možnost nedá. Ten pro nás bude mít zase jinou výzvu. Proto ten čas k zamyšlení nepromarněme.

Z toho co jsem napsala je jasné, že rok Ovce nebude příliš přát cílevědomým a aktivním jedincům. Klid – vyrovnanost – harmonie – to je oč tu běží.

 

Vliv Ovce nás bude přitahovat k domovu, našim rodinám a blízkým lidem.

Neměli bychom ale sedět doma. Seznamujme se s novými přáteli, cestujme, investujme do umění a starožitností. Ovce je totiž patronka umění a tak v nás probudí umělecké a estetické schopnosti.

 

Vedlejším účinkem toho všeho blaha, které nás v roce Ovce čeká může být lehká přecitlivělost, podrážděnost a popudlivost.

 

Těm z Vás, kteří jste se jako Ovce narodili (myšleno z pohledu čínského kalendáře) přeji, ať si svůj rok užijete plnými doušky. A mám tu i jednu špatnou zprávu pro Buvoli, kteří to v roce Ovce nebudou mít zrovna lehké a nebude se jim všechno dařit tak, jak by si zasloužili. Ale i tento nepatrný zádrhel je pomíjivý. 

Tak všechno nejlepší nám všem!!!  Vaše Renata Mládková

—————

Zpět