15 milionů lidí každý rok umírá kvůli parazitům! 97% populace je infikováno! Jak si zachránit život. Rozhovor se specialistou parazitologem!

15.02.2019 08:34

 

Parazitolog Rozhovor se specialistou
11.02.2019 

15 milionů lidí každý rok umírá kvůli parazitům! 97% populace je infikováno! Jak si zachránit život. Rozhovor se specialistou parazitologem!

Od editora: Od editorů: Podle WHO paraziti v lidském těle způsobují většinu smrtelných onemocnění. Může to být žloutenka, žaludeční vředy, ale i rakovinné nádory. Každý rok zemře kvůli parazitům 15 milionů lidí. Masivní infestace naznačuje, že parazité žijí téměř v každém z nás.

- Dnes se budeme bavit o tomto problému s Martinem Janským, předním výzkumníkem v Českém laboratoří hygieny a veřejného zdraví.

Dobrý den, pane Janský. Můžeme věřit údajům, které SZO zveřejnila o parazitických onemocněních? 
- Před několika lety si lékařská komunita myslela, že parazité mohou maximálně tak oslabit imunitní systém. Nepovažovali se za příčinu onemocnění. Nyní, když máme statistický data a započali jsme výzkumy v této oblasti, je už jasné, že infestace parazity způsobuje u lidí mnoho vážných zdravotních problémů.

Já osobně věřím statistikám WHO a mohu potvrdit, že naše výzkumy tyto statistiky potvrzují. Zhruba 92% všech úmrtí je způsobeno parazity. Nejde pouze o úmrtí způsobená onemocněními. Většina takzvaných "úmrtí z přirozených příčin" je přímo spojena s parazitickou aktivitou v lidském těle.

- Většinou se za parazity považují jen neškodní červi. Jak to, že mohou způsobit smrt?


- Ve skutečnosti je chyba myslet si, že červi ve střevech jsou jediní parazité v lidském těle. Existuje spousta různých parazitů, kteří žijí v různých orgánech těla a kteří způsobují různé problémy. Střevní červi, neboli helminti, jsou velmi nebezpeční. Doslova ničí střevo, způsobují jeho uhnívání a nakonec i úmrtí. Mimochodem, tito červi se špatně hledají a ničí.

Kromě nich existují tisíce parazitů, kteří mohou žít v játrech, mozku, plicích, krvi a žaludku. Téměř všichni jsou smrtelně nebezpeční. Někteří z nich jsou agresivní už od začátku a ničí tělo. Někteří se zase množí tak dlouho, dokud je tělo již nedokáže tolerovat a pacient umírá.

Mohu potvrdit, že téměř každý má v sobě parazity. Většina parazitům se v těle těžko odhaluje. Když se projeví první příznaky infestace, lékaři se je snaží léčit přesně jako příznaky. Dokonce i při pitvách se dělají speciální testy pro odhalení parazitů. Tedy alespoň jejich většiny.

"Existují tisíce parazitů, kteří mohou žít v játrech, mozku, plicích, krvi a žaludku. Téměř všichni jsou smrtelně nebezpeční."

- Můžete nám poskytnout konkrétní příklady infestace parazity?


Mohu vám říct stovky případů Ale raději bych mluvil o těch, které vám ukážou nebezpečí parazitů nejjasněji.

Za prvé, jak se zjistilo, některé tasemnice způsobují rakovinu. Ve skutečnosti mají rakovinu tasemnice, ne lidi. Maligní buňky se ale rozšíří do celého těla a infikují i hostitele. To se děje, když se larvy červů dostanou ze střeva do lymfatických žláz. Nakonec způsobí rakovinné nádory, které ovlivní tělo. Smrt nastává během několika měsíců. Před týdnem jsem právě viděl jednoho pacienta zemřít kvůli takovému nádoru.

Uprostřed fotky: buňky maligního nádoru způsobeného parazitickým červem.

 

Jeden z dalších častých případů je když parazité infikují lidský mozek.Způsobuje to neurózy, rychlou únavu, úzkosti a náhlé změny nálad. V pozdějších fázích, když se mozek zaplní parazity, se vyskytují vážnější onemocnění, která vedou až k úmrtí.

Zde je fotka pacientů, kteří měl ipozitivní test na parazity (v obou případech nebylo možné je zachránit):

 

Třetí příklad - lidské srdce infikované parazity. Považuje se za vzácné onemocnění, ale ve skutečnosti srdeční červy má zhruba 23% všech lidí. Téměř každý čtvrtý člověk je má. V prvotní fázi jsou naprosto neviditelní a na tělo nemají téměř žádný vliv. Postupem času je jejich aktivita ovšem stále evidentnější a na tělo mají větší vliv. Jsou hlavní příčinou mnoha srdečních onemocnění a způsobují téměř 100% případů úmrtí v důsledku náhlé zástavy srdce.

 

 

- Jak se chránit před parazity? Existují nějaké testy a léky?


- Bohužel momentálně nemáme žádné přesné nástroje pro určení přítomnosti parazitů v lidském těle. Do určité míry je to proto, že parazitů je tolik (tisíce druhů) a také proto, že není snadné je odhalit. Komplexní diagnóza není dostupná po celé republice a stojí hodně peněz.

Na parazity vás neotestuje váš praktický lékař, protože většinou nemá ani potřebné vybavení, ani dovednosti. Platí to pro naprostou většinu praktických lékařů v České republice.

První příznaky, které mohou značit přítomnost parazitů v těle jsou:

  • Alergie (vyrážky, slzení očí a rýma),
  • Časté nachlazení, bolest v krku a ucpaný nos,
  • Chronická únava (rychle se unavíte bez ohledu na to, co děláte),
  • Časté bolesti hlavy, zácpy a průjmy,
  • Bolesti svalů a kloubů,
  • Nervozita, spánkové poruchy a poruchy chuti k jídlu,
  • Tmavé kruhy okolo očí a pytle pod očima,
Pokud máte alespoň 2 příznaky z výše uvedených, je to jasný signál, že máte v těle parazity.

Co se týče léků, máme v této oblasti problémy. V dnešní době existuje jen jeden přípravek na trhu, který dokáže z těla vymýtit parazity.

- Jaký je to lék a pro ho vyvinul? Můžete nám o něm prosím povědět?


- Je to produkt proti parazitům "Anti-parasite Herbal Tea ", který byl vyroben ve spolupráci v naší laboratoři a skupinou nezávislých vědců. Pracovali jsme zhruba s 20 potenciálními léky proti parazitům najednou. Během procesu výroby jsme se rozhodli zaměřit se na " Anti-parasite Herbal Tea " protože se ukázalo, že jde o nejefektivnější možnost.

Anti-parasite Herbal Tea je jedinečná kombinace řebříčku, karafiátu, zeměžluči a dalších 20 látek. Při procesu výroby a testech se produkt ukázal jako velmi efektivní. Aktuálně je to jediný úspěšně vyvinutý produkt. Kdyby byl hlavním cílem zisk, bylo by možné prodávat Anti-parasite Herbal Tea v lékárnách po celé zemi za dobrou cenu. Jsme ale nezisková organizace a záleží nám na zdraví naší země více, než na zisku, takže ho prodáváme za výrobní cenu.

Proto nemusíte za léčbu utrácet velké peníze.

Proč Anti-parasite Herbal Tea funguje a čím se liší od jiných metod léčby parazitických onemocnění?


- Jak jsme již zmínili, je to aktuálně jediný efektivní lék na odstranění parazitů z těla, který na světě existuje. Farmaceutické společnosti a sítě se snaží se kAnti-parasite Herbal Tea dostat, aby ho mohly distribuovat. Protože užíváníAnti-parasite Herbal Tea ihned začne působit na různé druhy parazitů, kteří mohou infikovat člověka. Protože není snadné parazity identifikovat, umožní nám to léčit celé tělo. Jak jsem již uvedl, je téměř nemožné zjistit, jací paraziti se v těle nacházejí. Anti-parasite Herbal Tea ničí a čistí všechny parazity ve všech částech těla, od mozku a srdce až po játra a střeva. Žádný jiný lék na světě to nedokáže.

Kromě toho Anti-parasite Herbal Tea není chemický lék, ale kompletně přírodní produkt, který nezpůsobuje žádné alergické reakce, poškození střev a další problémy, které mohou při léčbě běžnými léky nastat. Tyto léky kromě léčby také zatěžují tělo moha chemickými látkami.

- Myslím, že by naši čtenáři rádi věděli, kde si mohou koupit Anti-parasite Herbal Tea ?


- Aktuálně Anti-parasite Herbal Tea lze zakoupit pouze na webových stránkách výzkumného projektu. Tento produkt se momentálně nedistribuuje do farmaceutických sítí, protože tyto společnosti vyjednávají o cenách a pokrytí. Naší laboratoři se nechce do této byrokracie nazpojovat. Nechceme vydělávat peníze. Chceme jen liem nabídnout dobrý produkt. Na rozdíl od lékáren, které chtějí pouze vydělávat.

S trochou štěstí se jednoho dne dohodnou a Anti-parasite Herbal Tea se bude prodávat i v lékárnách. Nyní si ho můžete objednat pouze online. Snažíme se lidem vše uisnadnit. Anti-parasite Herbal Tea se dodává lidem poštou nebo kurýrní službou. Zaplatíte až při převzetí. Je to velmi snadné.

- Chtěl byste na závěr rozhovoru našim čtenářům ještě něco říct?


- To jediné, co chci říct je tohle: dávejte si pozor na svůj život a své zdraví. Možná si to nemyslíte, ale na 97-98% máte v těle parazity. Mohou být kdekoli. V krvi, v plicích, v srdci, nebo v mozku. Parazité vás doslova sežerou zevnitř a zároveň otráví vaše tělo. Kvůli tomu budete mít spoustu zdravotních problémů a život se vám zkrátí o 15-25 let. Kromě toho můžete náhle zemřít, což parazité v těle také způsobují.

Požádali jsme doktora Janského, aby nám poskytl větší slevu pro naše čtenáře. Souhlasil s tím, že si nyní každý může


Rozhovor vedla Denisa Nováková 
Fotografie z veřejných zrojů

 

—————

Zpět