Zvu Vás na benefiční koncert 8.listopadu 2016 od 20:00 na Mělníku - Milli Janatkova

08.11.2016 20:00

Vážení a milí,

Milli Janatkova

mám pro Vás tři zprávy. Především bude poslední koncert před pauzou, pak se soustředíme na zbrusu nové - silné a krásné - CD s novými písněmi a malbami.

  • Zvu Vás na benefiční koncert 8.listopadu 2016 od 20:00 na Mělníku, Masarykův kulturní dům. Výtěžek bude použit na projekt "Mým kořenům" - velký dík Mekuc a Radce Kareisové i všem ostatním za podporu! O koncertu ZDE, o inspiraci článek v Deníku ZDE.
  • V říjnu jsem podruhé získala čtyři nominace na americké Ceny nezávislé hudby The Independent Music Awards. Ne, že by to nějak extra měnilo můj život (už vím po zkušenostech, že hodnota zdraví, naděje a lásky je výš), ale mám z toho radost. Takovou klidnou, vnitřní. :-)
  • Ve finanční sbírce "Mým kořenům" máme 30% z částky, moc díky všem, vážím si toho! Jsme v polovině a proto budu šťastná za šíření. Kdo chcete projekt podpořit, prosím neváhejte, času není moc, do 23.11. máme 22 dní. Ale já vím a věřím, že to společně zvládneme! Píšu opakovaně, vím... jak čas postupuje, nutí mě to jednat. :-)) Moc díky za pochopení. Posílám Vám níže krásná podpůrná slova od pana Milana Tesaře (Radio Proglas, Uni, ČRo Jazz, Harmonie), i jemu velký dík!

Pěkný podzim podle Vašich přání, stejně jako klidný čas s Vaší rodinou kolem Dušiček.

 

      Vše dobré a pevné zdraví,

 

                     Milli

      Zde její hudební tvorba, minulé cd Proměna, CD si kompletně nahrála a nazpívala sama. Dejte si 5 minut a poslechněte si píseň Život nebo Vyznání zde:          https://bandzone.cz/millijanatkova

 

 

                     2016

 15th The Independent Music Awards 

                  Nominee

 

           www.hithit.cz/milli

 

             Milli Janatkova

   music - visual arts - workshops

hudba - vizualni tvorba - workshopy

 

                   Prague

             Czech Republic

 

                   Website

                  Facebook

                  Bandzone

                   Portfolio

—————

Zpět