West Kennett Longbarrow, Nr Avebury, Wiltshire, Velká Británie, hlásil 13.srpna.

23.08.2013 12:17

 

West Kennett Longbarrow, Nr Avebury, Wiltshire, Velká Británie, hlásil 13.srpna.

Mapa Ref: 

Tato stránka byla zobrazena
Hit Counter


Aktualizováno: úterý 16 srpen 2013

 

Letecké záběry POZEMNÍ SHOTS SCHÉMATA Zkušenosti KOMENTÁŘE ZBOŽÍ
13/08/13 14/08/13 14/08/13 13/08/13 14/08/13 16/08/13

Byl Quetzalcoatl plodina umělec West Kennett Long Barrow 13. srpna 2013? Některé pozoruhodné detaily tohoto úžasného plodin obrázku!  

Tam bylo mnoho mayském stylu plodin obrázky v Anglii nebo jinde v uplynulých letech. Některé z těchto plodin obrázků ukázaly konečné datum mayského kalendáře dlouhého počtu 21. prosince nebo 23, 2012 2012 ). Ostatní plodiny obrázky ukázaly tři tradiční symboly pro legendární mayské vůdce Quetzalcoatl jako jeho "opeřený had", "Venuše" nebo "Šaškův hat" motivy (viz co-do-moderní-obilí-kruhy-mysli , nebo významy piktogramu nebo time2007k nebo time2007e ).  

Důležitým vyvrcholením všech těchto mayském stylu ořezat snímky přišel 5. července 2009, kdy se velkolepá "Quetzalcoatl čelenka" se objevil v plodinách blízko Silbury Hill. Ukázalo se mnoho starověké mayské symboly, včetně chytrého "stély", který řekl, pochází z roku 33 př. nl až 191 nl, kdy Quetzalcoatl zdánlivě vládl jako král ve starověké centrální Americe (viz time2010f nebowww.youtube.com ).  

To bylo s nějakým zájmem, a proto, že jsme opět viděli symboly pro Quetzalcoatl se objeví v novém "trojúhelníkové UFO" oříznutí snímku ve West Kennett Long Barrow 13. srpna 2013 (viz www.youtube.com ):  

V samém centru této nové plodiny obrázku podobá jeho slavný "Quetzal opeřený čelenku". Na každé straně od středu je vidět šest klínovitý segmenty. Ti téměř odpovídají sedm plus sedm "Quetzal peří", vypracované v plodinách blízko Silbury Hill 5. července 2009. Dvě široké šipky "" se objeví znovu, stejně jako "měsíčního srpku měsíce", který byl vzhůru nohama před rokem.  

Close-up fotografie země odhalit šest téměř identické klíny plodin na každé straně centra. Jeden z těch klínů byla podélně rozdělena do dvou částí, aby se "sedm". Malých stálé trs byl umístěn v blízkosti místa, kde bylo provedeno konečné "klín" byla rozdělena jemně. Že "rozdělení" klínové linie se dokonale s velkým, offset "měsíčního srpku měsíce" (viz groundshots ): 

Další obrázek pozadí ze stejného podrobného funkce jsou uvedeny níže, z jiného úhlu pohledu: 

Celý posun funkce směřoval k nedaleké West Kennett Long Barrow, zatímco jeho velké "trojúhelníkové UFO" body mírně k jedné straně (viz druhý snímek se na západním Kennett longbarrow 2013l ):  

To je opravdu velmi zvědavý, a tak daleko přesahují lokální lidských plodin kruh-dělat dovednosti, aby byly k smíchu. Celkovápřesnost této nové oříznutí snímku, kdy je stanoveno v poli ve vztahu k některým krajinných prvků (West Kennett Long Barrow nebo Silbury Hill), se zdá pozoruhodné. Jeden z jeho trojúhelníkových ploch také poukazuje na Silbury Hill v dálce (viz třetí foto dole na západním Kennett longbarrow 2013 ).  

Ty šest plus sedm klíny mohly představovat 6 + 7 = 13 baktuns z nového mayského kalendáře dlouhého počtu, který začal 22. prosince nebo 24., 2012. Anebo by mohly představovat "12. měsíc" některých kalendářního roku, například prosince roku 2013.  

Podobný motiv s "měsíčního srpku měsíce", dva "širokých šípy" a "klíny" byl vypracován v plodinách dvakrát (viz třetí sjíždětkomentáře ). Na Kovárna Wayland je 9. srpna 2005, viděli jsme 2 x 8 = 16 klíny používán reprezentovat binární hexadecimální kód pro komety Holmes v roce 2007 (viz www.lucypringle.co.uk nebo time2007g nebo time2007h ). Na východ Kennett 22. července 2011, viděli jsme 17 klíny používán reprezentovat počet měsíců, které zbývají do mayského kalendáře dlouhého počtu skončí 21. prosince nebo 23. 2012 (viz www.youtube.com ). Tak "počet klínů" ve svém posledním použití symbolizoval "měsíců".  

Nakonec jako vtipný prvek, plodina umělec kreslil obraz sebe "vzhůru nohama", aby odpovídal proinflační "měsíční srpek měsíce" ve vztahu k dříve v roce 2009! Různé části nové oříznutí snímku Zdá se, že představují jeho "očí, nosu nebo vousy":  

Kdo byl Quetzalcoatl, a proč by mohl být důležitý pro nás dnes? Stovky severní nebo jižní americké legendy hovoří o bílé pleti, vousatý muž, který cestoval mezi různými kmeny přinést mír před 2000 lety. Tento duchovní hrdina byl nejlépe známý jako "Quetzalcoatl". Některé z jeho dalších jmen byl "Kate-Zahl" (Toltéků) nebo "Kulkulkan" (Maya). Všechna tato různá jména znamenají "pták-had" v místním jazyce, po Quetzal ptáka a hada coatl.  

V knize X jeho historie , Fray Bernardino de Sahagun popisuje odchod některých moudrých mužů, kteří byli kněží Quetzalcoatl na Teotihuacan: "Když odešli mudrce řekl:" Náš pán, ochránce všech, říká, že musí zůstat . On jde, takže si tato země. Náš pán je pryč, a půjdeme s ním. Přesto se znovu přijde, aby svou povinnost. Když svět se stává utlačovaných, přijde, aby byl na konec! "(vizwww.rexresearch.com ).  

Naše nejznámější podoba pochází z Quetzalcoatl La Venta Stela 19 kolem roku 100 nl. Tato malá socha vypadá, že ukazuje na evropské vypadajícího muže oblečeného v prostoru helmu a pilotovat "létající had" nebo "opeřený had" (viz en.m.wikipedia.org ). Je vypracován tam drží stejnou kabelku, jako je zařízení, které bylo uvedeno Ninurta drží v asyrských 900 př.nl (vizcommons.wikimedia.org ).  

Můžeme také vidět velkou sochu mu z La Venta kolem roku 100 nl, setkání domorodců v jeho tři laloky šašek klobouk, který se objevil často schematicky v půdě (viz www.bluffton.edu ).  

Akademické archeologové říkají, že La Venta Stela 19 ukazuje obraz svého "boha kukuřice". Pokud ano, jak se Olmékové a Mayové náhle povstal z džungle stavět velké pyramidy, start zemědělství nebo rozvoj astronomie a matematiky, a to bez cizí pomoci?Konvenční teorie nedává smysl, zvlášť když patří obrovské množství plodin snímků, které prokázaly mayské nebo Quetzalcoatl témata. Ať už je prostor cestovatel, cestovatel časem, nebo z jiné dimenze (nebo alternativní historie Země) nevíme. Ale 2013 se zdá být rok "Jeden Reed", v němž slíbil vrátit, protože v prvním roce mayského kalendáře 52 let. Dávejte pozor na nebe a podívejte se na trojúhelníkové UFO, a to zejména v oblasti Wiltshire!

Dodatek 1. Nové plodiny obraz na West Kennett Long Barrow vypadá, že ukazuje dvě samostatné a dobře definované astronomických zarovnání, na planetární a / nebo lunární nebe místech na 13.srpna 2013  

West Kennett Long Barrow byla postavena dávno téměř východ na západ směrem, a proto je vynikající místo pole pro ilustraci žádné astronomické zarovnání na plodinách.

Velký "double trojúhelník" z tohoto nového oříznutí snímku byl zarovnán k Saturnu a Měsíce v západo-severozápadu, těsně po západu slunce 13. srpna 2013 ( červená přerušovaná čára na snímku níže):  

To také vyrovnává s ostatními členy současné planetární "Grand Trine", jako je Jupiter a Neptun, které leží 120 o. daleko v opačných směrech (viz www.cosmicintelligenceagency.com nebo Astrological_aspect ).  

Venuše je v současné době jasný půlměsíc na západě po západu slunce. Centrální "půlměsíce" z tohoto oříznutí snímku byl zarovnán k Venuši na západě, těsně po západu slunce 13. srpna 2013 ( modrá přerušovaná čára na snímku výše). Malých stálé trs a "rozdělení klín" zvýšení definici tohoto uspořádání na 20 O od Trine velkého. Velikost tohoto úhlu je závislá na hodnotě severní šířky na Zemi vycentroval pohled.  

Přímé měření nad hlavou (s využitím části letecký fotografie pořízené Janet Ossebaard) naznačuje úhel přesazení mezi centrálními bankami "Venus půlměsíce" a že velký "double trojúhelník" mezi 15 Ø až 20 o. , nebo ze západu (Venuše) na západ -Southwest (Saturn-Moon), jak je uvedeno:  

Přesný úhel závisí na tom, zda zvolíme Sun-střed, nebo Země-koncentrovaný pohled. Snímek nahoře je pouze orientační, ale dává obecnou představu.  

Na Kovárna Wayland je 9. srpna 2005, podobné "půlměsíc" v plodinách také ukázal směrem k Venuši těsně po západu slunce, téměř před osmi lety. To je jeden kompletní cyklus Venuše vůči hvězdám v pozadí (viz www.exploratorium.edu ).  

Plodina umělec Pravděpodobně jste zvolili "šest klínů" na každé straně uprostřed, protože tam jsou dvě sady po třech planet zapojených do "dvojité trojúhelníku", čímž přinášejí šest planetárních objektů celkem (viz první snímek v komentáři ). Případně, mohlo by to znamenat "dvanáct měsíců", a "dvanáctého měsíce", nebo dokonce "dvanáct planet kolem Slunce".  

Malý kruh v patách, které byly spojeny s velkým "dvojité trojúhelníku" s tenkou čarou, ohraničené dvěma malými úseček na obou stranách, připomíná symbol našeho "Moon", který byl poprvé vypracován v plodinách víc než 20 roků dříve (viz time2007f ). To malý kruh ukázal podél jeho uchycování linky na náš Měsíc ve směru západ-jihozápadní, těsně po západu slunce 13. srpna 2013 (viz snímek nahoře).  

Pečlivé studium těchto tajemných astronomických úkazů byla charakteristická starověké mayské kultury a jejich legendární vůdce Quetzalcoatl (viz anthonyfaveni.com ).  

Red Collie (Dr. Horace R. Drew)  

PS Děkuji Jim Peyton pro vynikající leteckých snímků, a na Paul Jacobs pro vynikající světlou fotografií.


 

KLIKNĚTE ZDE pro nejnovější kruhu v obilí KONEKTOR DVD


 



Diskutovat o tomto kruh na našem Facebooku

Kruhy v obilí-UFO's-Ancient Mysteries-vědecké spekulace


 

 

—————

Zpět