Voda balená v lahvích

16.09.2012 12:03

 

Možná jste to už četli, ale informace je tak závažná, že ji posílám znovu. Může zachránit někomu život nebo ušetřit ho od utrpení.

Možná se divíme, proč ještě dnes jsou na trhu  potraviny, obsahující DIOXINY. Potom ovšem zjistíme, že ZISK je nadevše.

 

 

.Připomínám!

Nezáleží na tom, kolikrát tento meil dostanete.
Pošlete ho prosím dál.

Voda v lahvích ve vašem autě je velmi nebezpečná a to není všechno . Čtěte dál!

 

Sheryl Crow sdělila, že to zapříčinilo její rakovinu prsu.
Sdělení nejnebezpečnější příčiny?

 

Vysoká úroveň dioxinu v tkáních rakoviny.

Onkológ Sheryl Crowovej řekl :

 

Ženy by neměli pít lahvovou vodu, která byla ponechaná v autě. Teplo reaguje s chemikáliemi z plastu lahve, čímž se uvolňuje dioxín do vody. Dioxín je jed, stále více nacházený v tkanivu rakoviny prsu.

Buďte prosím opatrní a nepijte lahvovou vodu, která byla ponechaná v autě.
Předejte tuto informaci 
všem ženám!

Tato informace je právě ta, kterou bychom měli znát, protože nás může zachránit!

Místo plastových lahnví používejte láhve z nerez materiálu nebo ze skla.


PŘEDEJTE PROSÍM  KAŽDEMU, KDO MÁ ŽENU / PŘÍTELKYNI / DCERU!

Tato informace koluje také ve Zdravotním Středisku Walter Reed Army.

Žádné plastické nádoby do mikrovlnek!!!
Žádné plastové láhve  na vodu v mrazácích.
Žádné plastické obaly do mikrovlnek!!!

Chemikálie způsobuje rakovinu, zvlášť rakovinu prsu.

Dioxíny jsou velmi jedovaté pro buňky v našem těle.
Nemrazte vodu v plastových lahvích, protože se tím uvolňují dioxíny z plastu.
Nedávno dávali v TV programu manažéra Wellness Programu  v nemocnici Castle Hospital, kde vysvětloval toto riziko na zdraví.
Vyprávěl  o dioxínech a o tom, jak  jsou pro nás škodlivé. Vysvětloval, že bychom neměli ohřívat potraviny v mikrovlnkách s použitím plastových nádob...

Zvláště to platí pro potraviny obsahující tuk.

Vysvětloval, že kombinace tuku, vysoké teploty a plastu uvolňuje dioxín DO POTRAVIN.

Místo plastu doporučuje používat na ohřev potravin žáruvzdorné sklo nebo keramické nádoby.

Dosáhnete stejného výsledku, ale BEZ DIOXÍNU!!!

Takže takové potraviny, jako polotovary, instatní polévky atd. by vyjměte z jejich obalů a ohřívejte v doporučených nádobách.

Papír sám o sobě není škodlivý, ale nevíte, čím je papír napuštěn. Proto je bezpečnější ohřívat jídla ve žáruvzdorných nebo skleněných nádobách.

Připoměl nám, že ješte nedávno některé restaurace typu rychlého občerstvení vyměnili  polystyrénové nádoby za papírové. Ten problém s dioxínem byl jedním z důvodů...
Taktéž zdůraznil, že plastické obaly, jakou je Přiléhající fólie, jsou právě tak nebezpečné, když se s ní obalí potraviny, které se mají ohřát v mikrovlnné troubě.
Když je potravinu pečeme, vysoká teplota způsobuje, že jedovaté látky se ve skutečnosti vytaví z plastového obalu přímo do potraviny.

Místoplastové folie zakryjte potravinu papírovým ubrouskem.

 

Tento článek by měl dostat každý, kdo je v tvém životě důležitý !