Tajný vesmír - nezávislý dokumentární film odhalující pravdu o přísně utajovaných a manipulovaných informacích

17.11.2013 21:19

Zveřejněno 9. 01. 2013

...poslední půlhodina z 1. dílu dokumentu Tajný vesmír. Doporučuji si vyhledat a podívat se na oba dva díly toho dokumentu - revoluční a fascinující záběry UFO z raketoplánů, vesmírných stanic a přímo od astronautů. "Vy lidé máte oči, ale přesto nic nevidíte. Máte uši, ale přesto nic neslyšíte."

 

Zveřejněno 25. 05. 2013

Nezávislí dokumentární film odhalující pravdu o přísně utajovaných a manipulovaných informacích. Důkazy o zfalšovaném přistání na měsíci. Astronauti, kteří prve vypovídali o svých zážitcích s UFO. NASA, která převzala vesmírný program nacistů, byla založena spolu s vědci z třetí říše a od jejího počátku jí řídí tajnůstkářské organizace a okultní kruhy. Energetické bytosti v atmosféře tzv. "vesmírní hadi". Velmi zajímavé spojení mezi raketovým inženýrem John Parsons a okultisou Aleister Crowley. Mohla jejích vzájemná vášeň pro vyvolávání démonů způsobit začátek konce?

youtu.be/2ihSAOQJClQ

 

Zveřejněno 26. 05. 2013

Druhý díl nezávislého dokumentárního filmu. Pokračování v odhalování spiknutí Illuminatů. Anunaki, Nifilim, Raptiloid, Shapeshifting. NASA a tajný vesmírný program zabývajic se UFO a zbrojení na vesmírnou válku. Je člověk výsledek genetické manipulace vyšší rasou? Ovláda světové vlády cizí rasa a manipuluje i s námi? Nebo již nastala doba okkultních mágu a vyvolaných démonů a bohů? Vše zároveň! 
Posuďte sami!

Enigma Motion Pictures

youtu.be/Zu4T0acxRVQ

—————

Zpět