SLOVANSKÉ JAZYKY jsou KONSTRUKTIVNÍ. Není jazyk jako jazyk

11.11.2017 11:48

SLOVANSKÉ JAZYKY jsou KONSTRUKTIVNÍ. Není jazyk jako jazyk

…..téma bylo v minulosti zmíněno několikrát a dnes si ho zopakujeme ještě jednou. Důležité pro všechny nechápající i chápající, co vlastně angličtina pro nás znamená….
 
05:54

 

SLOVANSKÉ JAZYKY jsou KONSTRUKTIVNÍ .
 
 
 
      Zajímavý vědecký pokus ( v USA ) 
V r. 2005 vykonal mezinárodní tým vědců z Institutu of brain v USA pokus, jehož výsledky vědce překvapily a nebyly veřejně publikovány .
  
  V rámci výzkumu měli : Anglosasové, Germáni a Slované přečíst slova v různých jazycích a na jejich zónu řeči v mozku byly připevěny snímače ( elektrody ), které zaznamenávaly reakci v jejich mozku na vyslovená slova v různých jazycích .
  Sondy zachytily u všech účastníků pokusu odpovídající rezonanci pouze při vyslovení slovanských  slov .
 
         Co to znamená ?!? 
 
Znamená to, že mechanismus systému přeměny symbolu vyjádřeného slovem na chemické elementy organismu má slovanský dekóder !
 

  Co to značí :  „KONSTRUKTIVNÍ JAZYKY“ ?!!?   

 
Můžeme si to osvětlit a vysvětlit základní obecnější problematiku : 
JAZYK  dělá  KONSTRUKTIVNĚJŠÍ  či destruktivnější jeho REZONANCE .
 
   Slovo a mluva vytváří určité vlnění, určitou energii, která na člověka působí, primárně na jeho mozek. A poté formuje jeho myšlení, energii, schopnosti, míru uvědomělosti, systém rozhodování mezi dobrem a zlem.
 
  Je to stejný princip jako s hudbou, kdy dizonance, nesoulad a falešné zvuky člověku škodí a naopak melodická čistá harmonická hudba je pro člověka velice konstruktivní.

 SLOVANSKÉ JAZYKY jsou nejvíce KONSTRUKTIVNÍ proto, že jednotlivé slabiky velice konstruktivně rezonují, když se vysloví.
Navíc : SLOVANSKÝ JAZYK má určitou  LIBOZVUČNOU MELODII ! – Nemluvíme stále v jedné výšce, ale  svůj rodný jazyk jakoby zpíváme .
 

A kdo studoval nějaký jiný jazyk, tak určitě ví, že  každý jazyk má  svou melodii, která  během mluvy zní . / Někdy např. na melodii mluvené angličtiny bývá už na základní škole speciálně zaměřená hodina, kdy se studenti učí zpívat / intonovat podle určitého vzorce. /Tohle není náhoda, a není to jedno. Melodie konkrétního jazyka k němu patří a má významný podíl na tom, jak daný jazyk poté rezonuje s lidskou bytostí.
Např. Rakušáci potvrzují – jak jim čeština zní, že to je takové měkké ,,patata a jakoby zpívané“. 
    Hodně dělají i ,,měkké“ souhlásky, což jsou ty nad kterými mají  Češi diakritiku. V češtině je to například š ž č ť ň ď, slovenština má navíc velmi krásné měkkoučké l‘, které také velmi dobře a jemně rezonuje.

 

 

Opačný příklad – tedy : destrukčního prvku v jazyku – použiju angličtinu – je slovo/prvek ,,The“.
Nejdestruktivnější prvek v celém anglickém jazyce je toto speciální ,,d“. 

Nejde o stejně vyslovené D které říkají Češi : ,,dělat, domluvit, podat, podepsat“.
  V anglickém jazyce je to ,,The“, které zní skoro jako ,,D“, ale při vyslovování se jazyk opírá o zuby a vznikne něco, co rezonuje úplně jinak, než D ve slovanském jazyce.

   V angličtině se už na ZŠ učí, jak správně anglicky vyslovit THE a R, což jsou úplně jiné zvuky než zná rodilý slovanský mluvčí a  také většině dětí trvá déle- než se to naučí, protože jim to není přirozené. ,,The“ ceděné přes zuby je pro člověka destruktivně rezonující energie.
Proto rodilý mluvčí  angličtiny nikdy nebude mít tak konstruktivně stimulovaný mozek jako SLOVAN , – protože ho každý den ubíjí jeho vlastní jazyk.

 

 
MY – Češi, MOravané, Slezané i Slováci se velice často podceňujeme, že jsme malý národ .
ALE, my v té naší malé kotlince máme něco, co nikdy mít nebudou ! 
 My máme nejkonstruktivnější jazyk celé planety !!

 Buďme  hrdí na svůj mateřský jazyk, pěstujme ho, a milujme ho ( a braňme ho před snahou jej „zjednodušit“ (=zprznit ).
ČEŠI , MORAVANÉ, SLEZANÉ, SLOVÁCI, ale samozřejmě i RUSOVÉ a  další a další NÁRODY MLUVÍCÍ SLOVANSKÝMI JAZYKY   jsou naděje pro kompletní lidstvo !!  MY JSME KLÍČ.  Naše energie a naše jazyky nám v tom velice pomáhají. 
 
Umělé rozdělení ČECHŮ a  SLOVÁKŮ  na dva národy, historická snaha zničit český jazyk, likvidace našich velkých podniků a umělé programování našich mozků že ,,jsme malí-hloupí-bezvýznamní „…-  to jsou všechno cílené snahy elit nás zničit, protože oni nechtějí a nepotřebují takto konstruktivní národy, jako jsme my.
 

    Proto nás likvidují zvenku i zevnitř, u některých Čechů i Moraváků se jim to už povedlo, kdy Češi  nejsou rádi , že jsou Češi  a naopak na Čechy nadávají. 

Je to program, který byl vytvořen speciálně za účelem likvidace našeho  národa a dalších slovanských národů .
  ČEŠI , MORAVANÉ, SLEZANÉ, RUSOVÉ ,SRBOVÉ, POLÁCI …. a  další a další NÁRODY MLUVÍCÍ SLOVANSKÝMI JAZYKY jsou naděje pro kompletní lidstvo !!  MY JSME KLÍČ. 
          Naše energie a naše jazyky nám v tom velice pomáhají. 

    Ještě v návaznosti na nedávno vydaný skvělý článek s rozhovorem Tomáše Keltnera bych dodala, že na planetě Zemi NEEXISTUJE silnější kombinace, než uvědomělá spirituální moudrá žena s modrýma očima, která ještě navíc mluví slovanským jazykem( případně německy). – Tyto ženy chce systém zlikvidovat na prvním místě, proto nám sem také cpou „arabáše“.

A nyní si položte otázku, na kterou byste s tím , co nyní víte – už mohli najít odpověď sami: 
          ,,PROČ se po celém světě globálně propaguje a implementuje angličtina?“

 

Není to náhoda, není to pouze tím , že je to jednoduchý primitivní jazyk který se zvládne naučit v podstatě každý , kdo chce. Je to také jazyk, který oslabuje energetický potenciál člověka, jeho mozek a jeho myšlení. Pokud by se podařilo zavést po celém světě NWO a všem národům vnutit angličtinu, přišli bychom o mnoho ze své síly. 

Svoji sílu máme sice v genech, ale to , co s nimi vibruje a co je povznáší, je náš konstruktivně rezonující jazyk. 
Rozšiřování a vnucování angličtiny lidem je jedna z kolejí, kterou je možné silně oslabit a posléze i zničit slovanské národy, které jsou pro elity trnem v oku. 

Jejich výhoda je, že uskutečňují hned několik plánů naráz a ničí nás hned na několika rovinách. Vyučují angličtinu a všude ji po nás požadují, šoupnou mezi nás „arabáše“ + černochy a přesvědčují nás o tom jak jsme bezcenní. Geniálně vymyšlené, co říkáte ?!?

P.S. Doporučuji stránky www.biosfera. I tam naleznete informace o výzkumu s frekvencí jazyků a potvrzení, že člověku nejvíce prospívá hovořit svým rodným jazykem, poslouchat svou národní hudbu (tj. folklorní).

Člověku nejvíce prospívá hovořit svým rodným jazykem, poslouchat svou národní hudbu (tj. folklorní).

Zdroj: Aluška.org – 137. Dotazník: Slovanské jazyky jsou nejkonstruktivnější na celé planetě! / DOPORUČUJI

 

—————

Zpět